Author Topic: sosiaalidemokraatit  (Read 80402 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7439
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: sosiaalidemokraatit
« Reply #440 on: 29. 05. 2013 21:09 »

.

Kuten kuvasta näkyy sosiaalisesti demokraattisten kannatus on ollut pitkään jo laskusuunnassa.

toisen luokan kansalainen

 • Guest
Vs: sosiaalidemokraatit
« Reply #441 on: 03. 06. 2013 11:11 »
Onneksi olkoon SDP:n äänestäjät! Jutta Urpilaisen johtama ministeriö suunnittelee korottavansa ruoan hintaa  6-7%. Näin se takki kääntyy, kun hallitusneuvottelujen aikaan käveltiin rempseästi ulos neuvotteluista, kun kokoomus ehdotti, että silloista ruoan ALV veroa korotetaan prosentilla, minkä korotuksen Urpilainen ja Arhinmäki sittemmin  toteuttivat sulassa sovussa Kataisen kanssa. Mutta eipä tuo Urpilaiselle näyttänyt riittävän, vaan ruoan hintaan halutaan lisää korotuksia.

KÖYHÄT KYYKYYN, täältä tulee sossut!!!

http://yle.fi/uutiset/valtiovarainministerio_valayttaa_yhta_arvonlisaverokantaa/6667599

toisen luokan kansalainen

 • Guest
Vs: sosiaalidemokraatit
« Reply #442 on: 05. 06. 2013 16:04 »
Viime aikoina demarit ovat hyökänneet Timo Soinin kimppuun yhdessä demareita vahvasti tukevan valtamedian kanssa. Jouni Backman, jonka on tunnetusti yksi Suomen vastenmielisimmistä demareista, valehteli mitään asiasta tietämättä, että   perussuomalaisten ilmoitus on 50 000 euron bluffi. Timo Soini kertoi myöhemmin , että ilmoitus maksoi 35000 euroa, josta 8500 tilitetään Jutta Urpilaisen johtamalle miniteriölle ALV-verona.

Nyt kun Suomessa yksi puolue käytti kerrankin puoluetukea siihen tarkoitukseen , johon se on tarkoitettu, eli tiedottamiseen, niin demarit ja heitä tukeva valtamedia (erityisesti pakkovero-YLE) sai hepulin ja paskahalvauksen, josta  ei ole toipunut vieläkään .

Erityisen hupaisaa on Urpilaisen ym. puheet siitä, että perussuomalaiset ovat käyttäneet veronmaksajien rahoja. Ai, mitäköhän rahoja demarit sitten käyttävät puoluetukea kuluttaessaan tai kun saavat mittavaa rahallista tukea AY-liikkeeltä, joiden jäsenet kannattavat SDP:tä yhä harvemmin?

Lisäksi Jutta Urpilaisen puhe veronmaksajien rahojen väärinkäytöstä näyttää entistä irvokkaammalta, kun kuuntelee hallituskumppaneita edustavan Tuija Braxin haastattelua. Braxin mielestä Urpilaisen johtaman ministeriön Kreikka-sopimuksen junailu  englantilaiselle asianajotoimistolle tuli veronmaksajille poikkeuksellisen kalliiksi. Hinta 600 000 euroa eli 20-kertaa se , mitä Helsingin sanomat sai ilmoitustuloja, kun persut käyttivät oman puolueen rahoja, joiden käytöstä Urpilainen ja Backman olivat niin huolissaan. Mutta huolissaan Urpilainen ei todellakaan ollut silloin, kun laittoi haisemaan, niin että vaalilupaus vakuuksista saataisiin jotenkin sumutettua läpi.

Onneksi demareita tukevan suomalaisen korruptoituneen valtamedian vaikutus ei ulotu Britteihin asti. Sieltä saamme kuulla todellisten asiantuntijoiden arvion. He irvailevat Urpilaiselle ja sanovat, että "Kreikka-vakuuksien ilmeinen hyödyttömyys on hyvin noloa ja tässä vaiheessa asia on myös hyvin tiedossa julkisesti" (Financial Times -lehden toimittaja Joseph Cotterill)


Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7439
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: sosiaalidemokraatit
« Reply #443 on: 05. 06. 2013 17:05 »

.

Sitä ihmettelen miten Urpilainen voi enää jatkaa

"Sasin mukaan valtiovarainministeri Jutta Urpilainen on sanonut väärin väittäessään, että Kreikka on antanut Suomelle vakuudet.

- Näin ei ole. Kreikka ei ole antanut vakuuksia Suomelle. Se Urpilaisen pitäisi tunnustaa. On vakuusjärjestely Suomen ja kreikkalaisten pankkien välillä, mutta en sitäkään ehkä kutsuisi vakuudeksi. Ilmaisu "monimutkainen vakuusjärjestely" voi sitä ehkä parhaiten kuvata."

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013060317104785_uu.shtml

"Siis..tämä on se "vakuus" jota Urpilainen ja Backman hehkuttaa "käteisvakuutena". Pitää vielä huomauttaa, että tämän Suomen osuuden eli velkakirjan on Urpilainen itse kuljettanut ja antanut ko. sijoituspankin haltuun...eli se ei ole tullut mistään Kreikasta eikä Kreikan pankeilta.

ELI SUOMI ON ITSE ANTANUT KO. VELKAKIRJAN PANTIKSI JA SIITÄ MAKSETTAVAN KORKOTUOTON SUOMI ITSE MAKSAA KO. VAKUUSTILLLE JA JAKAA VOITOT PUOLIKSI KREIKAN PANKKIEN KANSSA TASAN."

..ja Sasi sanoo vielä, että tietyillä edellytyksillä Suomi saa talletuksia hyväkseen. Vakuuksien määrästä 40 prosenttia on aina tallennettuna vakuustilille - Siis..tottakai on , kun Suomella on 40% omia velkaparereita vakuustilillä...ei ne kenekään muun ole kuin Suomen ja saa ne pitää itsellään"

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=13735554

.

Offline make

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 1882
 • “Intolerance is a species of violence" M Gandhi
  • View Profile
Vs: sosiaalidemokraatit
« Reply #444 on: 05. 06. 2013 18:06 »
Joku voisi tehdä kinkkisen kysymyksen asiasta myös ex-SDP:äiselle, Ylen toimittajalle ja Perussuomalaisten ääniharavalle Tolppaselle, miten hän näkee vasemmistolaisen median, erityisesti sdp:läisen kytköksen ylen toimintaan.
“People who prefer to believe the worst of others will breed war and religious persecutions while the world lasts.”
― Dorothy L. Sayers, The Letters of Dorothy L. Sayers: 1899-1936: The Making of a Detective Novelist

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7439
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: sosiaalidemokraatit
« Reply #445 on: 06. 06. 2013 09:09 »

.

Oma lukunsa on tämä Urpilaisen administraation aivan itse kenenkään pyytämättä kyhäämä olkiukko jossa puolustellaan valtiovarainministeriön virkamiehiä "syytöksiltä" vaikka kukaan ei heitä ole mistään syyttänytkään mutta yritetään ohjata keskustelua harhaan itse pääasiasta että vakuuksia ei ole :

"Nuorisosäätiö-casessakin kesti sentään aika monta kuukautta, ennen kuin julkisuudessa alkoi näkyä keskustan Antti Kaikkosen tai muiden toimijoiden tilityksiä siitä, miten mediamylläkkä oli kurjistanut heidän elämäänsä, vaarantanut ystävyyssuhteita sekä tehnyt kaupassakäymisestäkin hankalaa.

Tänä maanantaina Ylen TV-uutisissa professori Sixten Korkman kehui valtiovarainministeriön kansliapäällikön Martti Hetemäen olevan ihmisenä kaikkien panettelujen ja vääryysepäilyjen yläpuolella. Samaa korosti tänään tiistaina Ylen Aamu-tv:ssa valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sd.). Hänen mielestään virkamiesten henkilökohtaisten motiivien kyseenalaistaminen on "epämiellyttävää".

Tällaiset puolustuspurkaukset ovat hyvin yllättäviä. En nimittäin muista lukeneeni talouslehdistä ainuttakaan vakuusanalyysia, missä kyseisiä ihmisiä epäiltäisiin tai paneteltaisiin mistään henkilökohtaisista suhmuroinneista.

Todennäköisesti virkamiesten puolustajat nousivat barrikadeille, koska heitä ärsytti puoluejohtaja Timo Soinin (ps.) viikonloppuinen vakuus-mainossaarna Helsingin Sanomien kannessa.
Tosin siinäkään Soini ei kirjoita sanaakaan virkamiesten "henkilökohtaisista motiiveista" saati syytä heitä oman edun tavoittelusta - ainoastaan epäilemistään työmöhläyksistä."

http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2013/06/04/hyva-vm-tassa-ei-ole-mitaan-henkilokohtaista/20137883/12

-

Offline köyhä jarrumies

 • Aktiivi vaikuttaja
 • ****
 • Posts: 457
  • View Profile
Vs: sosiaalidemokraatit
« Reply #446 on: 09. 08. 2013 14:02 »
Entinen valtiosihteeri Sailas  vertaa Kataisen hallitusta hölmöläisiin ja sanoo, että
Suomi tarvitsee oikean hallituksen. Raimo Sailas on sosiaalidemokraatti.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013080917350391_uu.shtml

Offline köyhä jarrumies

 • Aktiivi vaikuttaja
 • ****
 • Posts: 457
  • View Profile
Vs: sosiaalidemokraatit
« Reply #447 on: 25. 08. 2013 10:10 »
Jutta Urpilainen puhui Valkeakoskella noin 2,5 vuotta sitten. Poliittista tilannetta kuvaillessaan Urpilainen käytti tarinaa kolmesta possusta ja yhdestä sudesta.  Tarinassa keskimmäinen possu (Kepu) oli sitä mieltä, että ei tehdä mitään. Vaara menee pois, kun mennään peiton alle piiloon ja pistetään silmät kiinni.  Oikea possu (kokoomus) puolestaan uskoi, että vaarasta selvitään vaihtamalla vaatteita. Välillä päälle vedetään työvaatteet, välillä vihreä asu ja välillä taas papinkaapu sekä päähän tuttu ja turvallinen kypärä.

Urpilaisen tarinassa myös vasen possu (SDP) näkee vaaran, mutta hän tietää, miten vaara voidaan  välttää. Mutta valitettavasti tuolla vasemmalla possulla ei ollut valtaa eivätkä muut kuunnelleet hänen viisaita neuvoja. Samassa puheessa, helmikuussa 2011, Urpilainen kertoo, että Suomi on nyt vaarassa:

"Ahon hallituksen jäljiltä joka kolmas valtion käyttämä markka oli lainattu. Tällä kertaa jälkeen jää noin 8 miljardin euron budjettivaje. Jokaisen oikeistohallituksen jäljiltä valtion kassa on ollut typötyhjä. Tänä vuonna (2011) Suomen valtio ottaa noin 8000 miljoonaa euroa uutta velkaa.  Valtion taloutta ja tavallisen perheen taloutta koskevat jossain suhteessa täysin samat säännöt. Loputtomiin ei voi velkaantua ja joskus on lainaa maksettava takaisinkin.... Täältä lähtee tänään selkeä viesti Mari Kiviniemelle ja Jyrki Kataiselle. Nostakaa pää pensaasta. Lopettakaa asioiden epämääräinen pyörittely. Pysäyttäkää valtion velkaantuminen."

Suureksi onneksemme meillä on nyt vallassa ja rahakirstun vaalijana  tuo possu vasemmalla, jolla on viisautta ja keinot, joilla Suomi lopettaa velkaantumisen ja vaarasta selvitään. On muuten ollut jo yli kaksi vuotta. Oletteko huomanneet?

http://sdpvalkeakoski.fi/2011/02/21/jutan-puhe-vantaa-19-2-2011/

Offline Timo Rintamäki

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1386
  • View Profile
Vs: sosiaalidemokraatit
« Reply #448 on: 25. 08. 2013 16:04 »
Suomessa ei ole yhteiskunnallisia levottomuuksia koska Suomessa on ihan hyvät olot kansalla. Yhteiskuntarauhan ja valtansa taatakseen virkamiehet ja poliitikot ovat viisaasti tehneet päätöksiä, joilla taataan hyvät olot kansalle. Kyse on vain pienestä hienosäädöstä.

Jos Suomi olisi demokratia niin aivan ensiksi perustuslakiin kirjoitettaisiin, että perustuslaki ja kaikki siihen tehtävät muutokset pitää tuoda kansanäänestykseen.

Demokratia on kansan päätöksentekojärjestelmä. Demokratiaa ei ole, jos kansa ei sitä ole valppaasti puolustamassa. Suomessa tehtäisiin aika varmasti toisenlaisia päätöksiä, jos ne päättäisi kansa suoraan asiasta äänestämällä. Suomi ei takaisi yhdenkään valtion velkoja. Verorahoja ei hassattaisi joka suuntaan eri puuhasteluihin vaan ne käytettäisiin vain olennaisiin ja tarpeellisiin kotimaan kohteisiin. Palkkaverot ja arvonlisäverot olisi pienennetty. Maatalouden ja yritysten tuet poistettu. Yleisradio olisi edelleen lupamaksurahoitteinen. Alkoholin myyntirajoitukset poistuisivat. Ruotsinkielen opiskelu olisi vapaaehtoista.

Aika monen henkilön ja poliitikon ja virkamiehen kirjoituksissa uskotaan ylhäältä tulevaan ohjaukseen, komenteluun ja määräilyyn, että ongelmat ratkeavat, kun vaan käskytetään kunnolla ja määrätään ihmiset asettumaan sinne ja tänne ja tekemään sitä ja tätä.

Armeijasta mallia ottava tyyli asettaa yhteiskunta ja käskyttää ihmisiä ei vain yksinkertaisesti toimi siviiliyhteiskunnassa. Sitä on kokeiltu ja kaikki nämä kokeilut ovat romahtaneet siihen, että ihmiset ovat yksinkertaisesti vaipuneet apatiaan ja muuttuneet passiivisiksi, joka sitten on ajan kanssa romauttanut kokeilut.

Ihmisiä pitää kannustaa porkkanalla, raippaamisen yrittäminen johtaa vain siihen, että raipan heiluttaja saa itse raippaa. Porkkana on parempi suostuttelija kuin raippa. Raipan käyttäjä haluaa vain toteuttaa väkivaltafantasioitaan ilman mitään tajua tai vastuuta seurauksista hänelle itselleen ja yhteiskunnalle.

Jos halutaan ihmisten alkavan kulkea oikeaan suuntaan niin heille pitää luoda porkkana. Jos halutaan, että nuoret hakevat töitä niin heille pitää antaa mahdollisuus hankkia lisätienestiä tukensa päälle. Nykyisessä systeemissä koulutuksesta päässyt nuori havaitsee ensitöikseen, että työnhaku ja pienten töiden vastaanotto tuottaa vain ongelmia tukien maksatukselle ja vieläpä ankaraa rankkua ja takaisinmaksumääräyksiä.

Nuorten ottaminen kokopäivätöihin ja suuren vastuun antaminen kostautuu aivan varmasti koska nuorella ei ole ikänsä ja kokemuksensa puolesta mahdollisuuksia selvitä sellaisesta tilanteesta. Hallinto kuitenkin pakottaa työnantajat toimimaan tällä kaikille vahingollisella tavalla. Nuorten pitäisi tehdä lyhyttä päivää työssä harjoitellen vanhemman työntekijän ohjauksella sillä tavalla, että jos nuoren palkka sitten jää pienemmäksi niin yhteiskunta voi sen kompensoida nolla veroprosentilla ja olemalla leikkaamatta nuoren tukia. Malli voisi olla tuki+lisätienesti=1000 euron katto verottomana. Kun työnantaja sitten havaitsee, että nuoren käsistä tulee enemmän laatua kuin sutta ja sekundaa voi hänen työaikaansa ja palkkaansa alkaa nostamaan.

Uskon, että kaikki ihmiset olisivat tehokkaampia tekemällä lyhyempää työpäivää tai työviikkoa. Työtä voisi sitten vuorottelusysteemillä olla useammalle. Suomessa pitäisi alkaa myös hintakilpailu toimia ja palkansaajan verotusta laskettaisiin, että pienemmällä työajalla saa saman ostovoiman ja palkan.

Hintakilpailun toimivuuden este on, että se tarkoittaisi pienempiä arvonlisäverotuloja. Korkeat hinnathan tarkoittavat suurempia arvonlisäverotuloja eli aitoa pyrkimystä hintakilpailuun ja hintojen alentamiseen ei ole. Sama pätee myös palkkaverotuksen alentamiseen. Palkkoja ei voida korottaa veronalennuksilla koska se tarkoittaisi pienempiä verotuloja.

Mielestäni Suomi on apatian ja passiivisuuden tilassa odottamassa romahdusta samalla, kun poliitikot ja virkamiehet kiinnittävät huomionsa lähinnä omaan poliittiseen asemaansa.

Suomessa on pattitilanne, jossa loisiva väestönosa ja suuri julkinen sektori vie palkkatyön kannattavuuden verottamalla ja ylläpitämällä korkeata hintatasoa arvonlisäveron kertymisvaatimuksella. Yhteiskunnallinen tilanne on Suomessa tämän takia kireä ja julkinen hallinto tietää sen.

Yleisradion rahoituspäätös havainnollistaa hyvin tilanteen, jossa mammuttiorganisaatio ylläpidetään pakottamalla sille rahat kansalta. Selkeästi on havaittavissa, että muuta mediaa ja osaa kansasta ärsyttää täysin tälläinen tilanne.
« Last Edit: 25. 08. 2013 16:04 by Timo Rintamäki »