Author Topic: Poliisilla on asiaa  (Read 72033 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

toisen luokan kansalainen

 • Guest
Murtomies vei moottorisahoja ja työkaluja 10000 euron arvosta
« Reply #360 on: 02. 01. 2013 21:09 »
Uudenvuodenpäivänä kello 08-aikoihin Tervajoella murtauduttu yrityksen tiloihin Loukontiellä. Näyteikkuna  rikottu ja liikkeestä on varastettu 8 kpl Stihl moottorisahoja, 2 kpl Makita työkalulaukkuja, Milwaukee työmaaradio ja Paslode kaasunaulain pakkauksia. Tämän lisäksi on varastettu myyntitiskin takan olevan kassakoneen. Varastetun omaisuuden arvo on noin 10000 euroa.

toisen luokan kansalainen

 • Guest
Ravintolasta poistettu löi ravintolan työntekijää
« Reply #361 on: 02. 01. 2013 21:09 »
Vaasalainen mies epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn Uudenvuodenpäivän iltana Vaasan keskustan ravintolassa. Henkilökuntaan kuuluva henkilö poisti miehen ravintolasta. Ravintolan ulkopuolella mies oli lyönyt ravintolatyöntekijää vartaloon. Muu henkilökunta tuli apuun ja mies saatiin pidettyä kiinni siihen asti kunnes poliisit tuli paikalle. Mies sai viettää yön poliisivankilassa.

toisen luokan kansalainen

 • Guest
Kaksi liikenneonnettomuutta Vaasassa
« Reply #362 on: 04. 01. 2013 19:07 »
1) Henkilöauto suistui liukkaalta tieltä ojaan, osui sähkötolpan tukivaijeriin ja pyöri katolleen tänään kello 11 aikoihin Söderfjärdenintiellä. Auton kuljettaja ei loukkaantunut. Auton toinen sivu ja katto vaurioituivat.

2) Henkilöauto ajautui tänään kello 11 jälkeen tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle ja törmäsi vastaantulevaan henkilöautoon Yhdystiellä. Molemmat kuljettajat loukkaantuivat ja toisen auton matkustaja vietiin ambulanssin toimesta tarkistettavaksi terveyskeskukseen ja keskussairaalaan.

toisen luokan kansalainen

 • Guest
Auto lähti luisuun ja osui liikennemerkkiin Huutuniemellä
« Reply #363 on: 05. 01. 2013 12:12 »
Reilu nelikymppinen mies menetti autonsa hallinnan Huutoniemellä lauantaina puolen yön jälkeen. Auto oli lähtenyt mutkassa luisuun ja osunut tien keskikorokkeeseen ja edelleen liikennemerkkiin. Auto vaurioitui, mutta henkilövahinkoja ei syntynyt. Kuljettaja oli autossaan yksin.


toisen luokan kansalainen

 • Guest
Nainen puhalsi 2,13 promillea - auto katsastamaton
« Reply #364 on: 05. 01. 2013 12:12 »
Nelikymppisen naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Vaasan keskustassa lauantaiyönä klo 03 jälkeen. Hätäkeskukseen tuli ilmoitus vanhalle linja-autoasemalle pysäköidystä autosta, jonka kuljettajan paikalta oli noussut ulos selvästi päihtynyt nainen. Poliisi tavoitti kävellen matkaansa jatkaneen naisen lyhyen matkan päästä ja puhallutti hänet. Tulos oli 2.13 o/oo. Nainen toimitettiin verikokeeseen ja määrättiin ajokieltoon. Auto oli lisäksi katsastamaton.

belurisk

 • Guest
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #365 on: 05. 01. 2013 15:03 »
Eiköhän jokainen foorumin jäsenistä ole lukutaitoinen ja rikos- poliisiuutiset löytyy niistä kiinnostuneille lähes kaikista medioista. Ei näitä juttuja tarvitse tänne tuupata. Ja varsinkaan, jos itsellä ei koskaan ole mitään asiaa eikä omia ajatuksia tai mielipiteitä. Sori nyt vaan, mut näin on :)

Offline Original Wiik,

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 2699
 • Gender: Male
  • View Profile
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #366 on: 05. 01. 2013 16:04 »
Se että joku edes reagoi johonkin, on jo merkki siitä,  ettei ympäristö ole täysin kuollutta.

Velka on elettyä tulevaisuutta. Kun velkaa ei enään saa,  on elämä lopussa.

Mutta velkojalla se jatkuu. Myöskin niillä,  joilla on varaa ottaa kantaakseen toisten omaisuutta, elämä jatkuu varsin mallikkaasti.

Tämä juoppo ja onneton kansa on sitonut toinen toisensa velkaan,  josta ei kansalaisille  ole mitään hyötyä. Juopottelun ja hässäköinnin sijasta voisi käyttää energiaansa tämän kysymyksen ratkaisemiseen Mutta tälläista uutista ei kukaan halua lukea.

toisen luokan kansalainen

 • Guest
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #367 on: 06. 01. 2013 22:10 »
Quote from: belurisk
Sorry, mutta en vieläkään ymmärrä miksi tänne foorumille tuupataan uutisia ja linkkejä. Hölö-kohtaisia mielipiteitä tai ajatuksia mieluummin.
Jokainen foorumilainen osaa lukea ja hakea eri medioista omat kiinnostuksensa kohteet.
Mikäli itsella ei ole mitään sanottavaa, niin "pliis" älkää pukatko tänne muitten tahojen juttuja.)

Quote from: belurisk
Miksi kopioida tänne poliisiuutisia?
Hölmöä hommaa, ei sillä ainakaan kansalaisluokitus nouse.

Quote from: belurisk
Tokaluokkalainen? Tyyppi on niin hauska, että on suorastaan naurettava

Quote from: belurisk
Foorumilaiset (useimmat ainakin) seuraavat päivälehtiä, tv:tä ja kuuntelevat radiota - ihan omatoimisesti ja itse.
Tänne muutoinkin tuupataan kopioita ja linkkejä liiaksi.

Quote from: belurisk
Tokaluokkalainen ei oikein hoida postiansa.
Eikö kanavat oikein toimi?
Puolen päivän jälkeen on tapahtunut poliisin työsaralla.
Ehkä eivät kiireissään ole ehtineet informoida Toisen luokan kansalaista.

Eiköhän jokainen foorumin jäsenistä ole lukutaitoinen ja rikos- poliisiuutiset löytyy niistä kiinnostuneille lähes kaikista medioista. Ei näitä juttuja tarvitse tänne tuupata. Ja varsinkaan, jos itsellä ei koskaan ole mitään asiaa eikä omia ajatuksia tai mielipiteitä. Sori nyt vaan, mut näin on


ASIA SELVÄ! Nimimerkki Beluriskille tiedoksi, että ainoa syy kopioida poliisiuutisia tänne oli se, että Parkkari on sitä toivonut useamman kerran. Mutta koska ylläpito ei puutu tähän nimimerkki beluriskin jatkuvaan vittuiluun, niin ilmeisesti se tarkoittaa sitä, että homma ei pidä jatkaa. Kiitos!

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #368 on: 06. 01. 2013 22:10 »


ASIA SELVÄ! Nimimerkki Beluriskille tiedoksi, että ainoa syy kopioida poliisiuutisia tänne oli se, että Parkkari on sitä toivonut useamman kerran. Mutta koska ylläpito ei puutu tähän nimimerkki beluriskin jatkuvaan vittuiluun, niin ilmeisesti se tarkoittaa sitä, että homma ei pidä jatkaa. Kiitos!

Ei tarkoita.  Sillä jokainen joka foorumilla saa jotain hyödyllistä aikaan joutuu jonkun kateellisen silmätikuksi.  Se kuuluu foorumiosaajan "nautintaoikeuksiin" ja olet päässyt siitä osalliseksi.   Ylläpitäjä ei ole puuttunut koska jokainen lukija kuitenkin näkee ja voi nauttia hölmöistä kommenteista.  Tässä alla oma ansioluetteloni pelkästään blogin lyhytviestiosiosta koottuna 19.12.2012 alkaen ja olen ylpeä tästä ja sinun saamasi palaute ei ole mitään tämän rinnalla.  Kaikki allaoleva palaute ei ole negatiivista mutta siihen on ohjelma poiminut kaikki missä on hakusana "Lajunen."

Quote
Lähettäjä: fakta    Lähetetty: 2012-12-19 15:33:41
niin moni sinne pyrkii,meinaan valtuustoon.mikähän olis lajusen puolue,,,ei varmaan sama kuin isällä.tuollaisella päättelykyvyllä ja puhelahjoilla varustettu mediakyky kelpais varmaan perusuomalaisille,jos niillekkään.ps,,,a-m.s,,,,kannattais pitää vähän taukoa kirjoitteluun,,

Lähettäjä: Skaadari    Lähetetty: 2012-12-19 14:44:30
Missä oikeudellisisssa hankkeissa Lajunen on hankkinut kompetenssinsa, entä Suksi. Koulutusta ei ole. Onko kokemusta? Vai vain halua sekaantua muiden asioihin?

Lähettäjä: Skaadari    Lähetetty: 2012-12-19 13:19:51
Jos Salo uskoo Lajusta, niin täytyyhän Lajusella olla melkoinen AA-luokan koulutus. Tässä tapauksessa oikeustieteen koulutus. Ettei olisi peräti lisensiaatti.

Lähettäjä: Kadarille joka ei ol    Lähetetty: 2012-12-19 12:21:27
 "Käsitykseni, jonka mukaan Kadarin tapaukseen liittyy virkamiesten väärinkäytöksiä, perustuvat lehtiartikkeleihin, mielipidekirjoituksiin ja Kari Lajusen kolumniin." Käsityksesi siis perustuu lehtiartikkeleihin, mielipidekirjoituksiin ja Kari Lajusen "epäilyihin" "uskomuksiin" yms? Mahtavaa. Hienosti päätelty. ;) Voit joku kerta kirjoittaa ihan oikeaan sanomalehteenkin. On se niin fiksusti huomattu. ;)

Lähettäjä:     Lähetetty: 2012-12-18 22:41:38
Huom, lähettäjä alla olevassa viestissä ei ole Kadar! Anteeksi.

Lähettäjä: Kadar    Lähetetty: 2012-12-18 22:40:28
Anna-Maija Salo faktalle: "Käsitykseni, jonka mukaan Kadarin tapaukseen liittyy virkamiesten väärinkäytöksiä, perustuvat lehtiartikkeleihin, mielipidekirjoituksiin ja Kari Lajusen kolumniin." Käsityksesi siis perustuu lehtiartikkeleihin, mielipidekirjoituksiin ja Kari Lajusen "epäilyihin" "uskomuksiin" yms? Ei hyvää päivää.

Lähettäjä: Anna-Maija Salo    Lähetetty: 2012-12-17 23:56:18
Arv. nimim. Fakta. Käsitykseni, jonka mukaan Kadarin tapaukseen liittyy virkamiesten väärinkäytöksiä, perustuvat lehtiartikkeleihin, mielipidekirjoituksiin ja Kari Lajusen kolumniin. Lopullinen totuus tullee ilmi hallinto-oikeuden käsittelyssä. Silloin nähtäneen, kuka oikeasti on ollut puolueeton.

Lähettäjä: fakta    Lähetetty: 2012-12-17 17:54:45
mitä sinä anna-maija salo tiedät väärinkäytöksistä.otat vain lajusen tarinat totena.voi hyvää päivää sullekki.poikahan kusee omaan nilkkaan koko ajan,,,,puolueeton,,, voi saat,,,.

Lähettäjä: tolppa    Lähetetty: 2012-12-20 13:02:30
Anna-Maija ja Lajunen ovat tämän palstan suola. Heitä on mukava huudattaa. Ja heillä on aikaa, ja mielipide joka asiasta. Jatkakoot samaan tyyliin. Pelkäään vain, että heidän menestyvät bisneksensä eivät kohdakkoin salli jokapäiväistä mielipidetulvaa. Mitäs sitten tehdään?

Lähettäjä: fakta    Lähetetty: 2012-12-20 18:57:57
moon niin jumalattoman kyllästyny tuohon lajusen poikaan.toisella suulla se rakastaa ulkomaalaisia kun ne vaan on kinkkejä.toisella suulla se on niin helvetin maahanmuuttokriittinen ihiminen,hyvin lähellä rasistista sellaista.onkohan se terve,vaikuttaa skit,,,,,ajattelin

Lähettäjä: Kourallinen $    Lähetetty: 2012-12-21 10:35:12
Yes, Pajunen, Lajunen. Kondis maksukykyisille. Ei kaikkien vanhuksien tarvitse mennä takaisin sinne metsään, mistä ovat aikoinaan kylille tulleet. Ikäihmiset, vanhukset, jotka paskovat allensa, viedään kuntien hoitolaitoksiin ja heille määrätään " tavanomainen " päivittäinen lääkitys, jotta heistä päästäisiin mitä pikimmin eroon ?vaa....ääneen.

Lähettäjä: fakta    Lähetetty: 2012-12-22 11:27:07
hyvää joulua kaikille ja parempaa uutta vuotta,,,no myös lajuselle ja helinä-keijulle,no menköön sitten persuillekkin.lähen tästä lämpösimpiin maisemiin muutamaksi viikoksi.

ähettäjä: Hyväkuntoinen?    Lähetetty: 2012-12-27 13:56:23
Lumestakin tulee mustaa kun lajunen fillaroi. Eikö niistä kiinalaisista vois tehdä infon lumitiimiä?

Lähettäjä: sakta    Lähetetty: 2012-12-27 13:02:20
Lajuselta typerä vastakkain laitto, pakolaiset vs pyöräteiden auraus.

Lähettäjä: kävelijä    Lähetetty: 2012-12-27 10:19:56
Tuli ajatus,että voisin käydä tutkailemassa mitä vaasalaiset palstalla näin joulun jälkeen olisi kerrottavaa niin eiköhän "toimittaja" Lajunen ollut lähtenyt pyöräilemään 26.12 ja moitti kun kaupunki ei ollut aurannu hänelle pyötätietä tapaninpäivänä kiinnitin huomiota videossa ei tullut yhtää toista pyöräilijää vastaan? Kyllä olis syytä harkita onko lumipyryn jälkeen pyörä oikea kulkuväline kysyn vaan?

Lähettäjä: Taivas varjele mitä    Lähetetty: 2012-12-27 21:37:41
Lajunen teki kyllä typeryydessään pohjat, samoin info julkaistessaan tuon roskan. "Normaali ihminen ei tässä pystyisi polkemaan" No ei kukaan sellainen olisi 2.joulupäivänä tosiaan koettanutkaan. Lajusella on oma Cooperin testikin 13 min.

Lähettäjä:     Lähetetty: 2012-12-27 21:30:43
Ensi vuonna verotuksen korotus voi tuoda apua ainakin Lajuselle . Kohta tehdään ranskalaiset..?

Lähettäjä: sakta    Lähetetty: 2012-12-27 20:59:26
Jos kerran on mustaa jäätä , niin silloin täytyy olla myös mustaa lunta ainakin Lajusella.

Lähettäjä: Voi hyvää päivää    Lähetetty: 2012-12-27 19:29:20
Eikö tälle junttirasistien typeryydelle ole mitään rajaa? Lajunen antaa hourailevan videopätkänsä lopussa täyden synninpäästön kunnossapito-osastolle, syylliset löytyvätkin MaMuista.

Lähettäjä: Antti P    Lähetetty: 2012-12-27 19:17:57
Voihan nyt v... jos lumikin on jo maahanmuuttajien vika. Lajunen voisi vähän käyttää pyöräilyn palelluttamia aivojaan, sen sijaan että tälläisiä typeryyksiä laukoo.

Lähettäjä: Loppusluut    Lähetetty: 2012-12-27 22:29:23
Katsoin tuon pohjanoteerauksen. Lueskelen täällä aina joskus, mutta nyt en enää avaa tätä Lajusen hiekkalaatikkoa ikänä.

Lähettäjä: Lajusesta    Lähetetty: 2012-12-28 09:54:22
Näen Lajusen videon julkaisemiseen kaksi syytä: 1. Kännykälläkin voi tehdä videon. 2. Kansalla pitää olla hupia.

Lähettäjä: Lamaa Pukkaa    Lähetetty: 2012-12-28 10:43:49
Niin se käy...STX teki ranskalaaset ? Kataja vaatii lopettamaan leskeneläkkeet ? Antaa Lajusen kokeella lahjaksi saamaansa KÄNNYÄ.

Lähettäjä: Pravda    Lähetetty: 2013-01-03 16:16:19
Kohutoimittaja Lajusen "puolueeton" mielipide ;-) heh
(Tämä on varmaankin siitä kun olin Markun koneen portilla ja kerroin puolueettomana mielipiteenä, että ainoa mikä paikalle ei sovi on tuo vastapäinen rakennus)

Lähettäjä: Eko    Lähetetty: 2013-01-05 07:55:56
Lajuselle tiedoksi: Polkaisepas Ekocenteriin videota tekemään. Sehän se on varsinainen kierrätyskeskus Vaasassa.

Lähettäjä: fakta    Lähetetty: 2013-01-05 11:06:16
täälähän on kylymä,kyllä thaimaassa oli lämmintä.mitähän se lajunen ja helinä-keiju on soosannu mun lomani aikana,antaas tulla viestiä.

« Last Edit: 06. 01. 2013 22:10 by Kari Lajunen »
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline vaasalainen

 • Tästä foorumista
 • Administrator
 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 5079
 • Gender: Male
 • Muista käydä Chatissa
  • View Profile
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #369 on: 07. 01. 2013 04:04 »
No, mutta.  Nimm. Beluriskin mielipide on vain hänen.  Ylläpitäjänä olen sitä mieltä, että rikosuutiset kuuluvat tähän foorumiin.  Kysymyshän on syvimmiltään siitä, että tälle jo tutulle palstalle tulee myös poliisin avunpyyntöjä silloin poliisi nitä haluaa jakaa.

Olen erittäin kiitollinen niille vapaaehtoisille, jotka copypastaavat ja muonittavat tätä palstaa.
Tämä sivusto täytti 9 vuotta helmikuun 2 päivänä 2014.  Ylläpidän tätä vapaasta tahdostani.  Tämä on minun tapani osoittaa rakkauteni tätä hienoa kaupunkia kohtaan.

belurisk

 • Guest
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #370 on: 07. 01. 2013 05:05 »
Tapsankin mielipide on "vain" hänen omansa.
Toisenluokan kansalaiselle nimimerkille en suinkaan vittuile.
Nykyisessä olomuodossani olen suorastaan hemmo-pehmoNalle.

Terveisin
Bert Pera Lundström

toisen luokan kansalainen

 • Guest
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #371 on: 07. 01. 2013 09:09 »
Tässä alla oma ansioluetteloni pelkästään blogin lyhytviestiosiosta koottuna 19.12.2012 alkaen ja olen ylpeä tästä ja sinun saamasi palaute ei ole mitään tämän rinnalla.  Kaikki allaoleva palaute ei ole negatiivista mutta siihen on ohjelma poiminut kaikki missä on hakusana "Lajunen."


Kari, olen toki pannut surulla merkille tämän henkilöösi kohdistuvan vittuilun, jolle ei näe mitään järkevää (tai edes järjetöntä) syytä. Olisin itse samassa tilanteessa heittänyt pyyhkeen kehään jo kauan sitten.

Pitää vain sanoa, että kyllä tämä on sairas kansa. Ei tarvitse ihmetellä pahoinvointia työyhteisöissä , alhaista työllisyysastetta ja eläköitymisikää.

Näistä kansantaloudelle kalliiksi käyvistä ilmiöistä saamme surelta osalta kiittää näitä sairaita yksilöitä, jotka myös hääräävät sinun kimpussa. Ehkä jopa yrittävät tunkeutua työpaikallisesi ikkunan läpi? Toivottavasti ei sentään.


Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #372 on: 07. 01. 2013 09:09 »


Kari, olen toki pannut surulla merkille tämän henkilöösi kohdistuvan vittuilun, jolle ei näe mitään järkevää (tai edes järjetöntä) syytä. Olisin itse samassa tilanteessa heittänyt pyyhkeen kehään jo kauan sitten.

Näillä palautteilla on enemmän arvoa kuin uskoisi sillä ne ovat ainoa mainokseni mahdollisesti seuraavissa valtuustovaaleissa.  Mutta ei kerrota taktiikkaani muille.  Heitetään ennemmin hieman lisää löylyä.

Minulla oli kuitenkin toisenlainen tilanne kuin sinulla sillä tiesin niistä etukäteen.

Annoin sinulle saman palautteen sanasta sanaan minkä ylläpitäjä kaukoviisaana minulle antoi jo vuosia sitten.  Tapio tuli tänne ja aloitti varovasti ja päätti sitten siihen, että "nämä ovat sinun nautintaoikeuksia joita tulet saamaan."

Päätin ottaa nämä "nautintaoikeudet" vastaan ja hyvin niistä on saanut nauttia.

Nautinnollista jatkoa sinullekin ja toivottavasti jatkat samalla tavalla kuin tähänkin asti.

Muutenkin sinulla on vain yksi häirikkö.  Minulla niitä on neljä.  Tosin neljäkin on vielä vähän kun ottaa huomioon, että johdan kirjoittajatilastoa.
« Last Edit: 07. 01. 2013 09:09 by Kari Lajunen »
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #373 on: 07. 01. 2013 09:09 »


Mitä teen tälle puukolle? 

Ei se ole minun. 

Olenko outo jos vien sen poliisille?

Olenko lainrikkoja jos otan sen omaan käyttöön?  Ei lukitsematonta kadulta löytynyttä polkupyörääkään saa ottaa omaan käyttöön.
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #374 on: 07. 01. 2013 11:11 »
Viitsisikö poliisit ottaa siitä sormenjälkiä, jos niitä on niin varmaan jo arkistossa. Mulla ottivat automurron yhteydessä kun sanoivat että oikeudessa kiistävät kun asianajaja käskee sanoa että hätäpäissä tunnustivat. Yksi sanoi kun oli lääkepurkki jossa se nimilappu et kumma kun eivät käyntikorttia jättäneet. Muutenhan puukko on sun ku on pihallasi ja saahan sitä tulla sulta kysymään, mä oon noilta notkujilta keränny pyykko ja kun annetaan niin munhan se on sitten.
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7431
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #375 on: 20. 01. 2013 05:05 »

.

Päivitetty 18.1.2013 11:03, julkaistu 18.1.2013 10:54
Rikosnimikelista venyi pitkäksi: Nuoret jäivät kiinni autokaupan pihalla keskellä yötä
Aamulehti

"Kolmen nuoren porukka jäi kiinni autokaupan pihalla Gerbyntiellä Vaasassa perjantaiyönä kolmen aikaan. Poliisipartio huomasi, että autokaupan pihassa oli käynnissä oleva auto. Autossa kuljettajan paikalla istui mies, takapenkillä tyttö ja auton vieressä seisoi mies.

Paikalle kutsuttiin lisää poliisipartioita. Selvisi, että kolmikko oli mennyt sisälle autoliikkeen tiloihin. He olivat anastaneet runsaasti autojen avaimia ja irtainta omaisuutta.

Kiinniottotilanteessa autossa istunut mies haistatteli poliisille ja vastusti kiinniottoa. Käsirautoihin laitetut mies ja nainen yrittivät juosta pakoon, mutta eivät onnistuneet.

Varastettuja autonavaimia löytyi kummaltakin mieheltä ja autosta. Kolmesta pihassa olleesta autosta oli rikottu ikkunat.

Kiinniotetut miehet ovat syntyneet vuonna 1988 ja 1994. Nainen on 17-vuotias. Poliisi ei tavoittanut tytön vanhempia, mutta asiasta ilmoitettiin sosiaaliviranomaisille. Miehet ovat vaasalaisia. Nuoremman miehen hallusta löytyi myös kannabis-kasvin siemeniä.

Rikosnimikkeiden lista venyy pitkäksi: varkaus, moottorikulkuneuvon käyttövarkaus, virkamiehen vastustaminen, niskoittelu poliisia vastaan, vangin karkaaminen, huumausaineen käyttörikos ja kaksi moottorikulkuneuvon käyttövarkauden yritystä.

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194789283137/artikkeli/rikosnimikelista+venyi+pitkaksi+nuoret+jaivat+kiinni+autokaupan+pihalla+keskella+yota.html

.

Offline vaasalainen

 • Tästä foorumista
 • Administrator
 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 5079
 • Gender: Male
 • Muista käydä Chatissa
  • View Profile
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #376 on: 27. 01. 2013 08:08 »
Nettipetoksia
24.01.2013

Petokset ja varsinkin nettipetokset ovat lisääntyneet viime vuosina, vuonna 2012 Pohjanmaan poliisilaitos kirjasi 518 petoksiin liittyvää rikosilmoitusta. Uusi vuosi ei ainakaan vielä ole muuttanut tilannetta ja tänään Pohjanmaalla on vastaanotettu kolme ilmoitusta petoksista, jotka kaikki ovat tapahtuneet netissä.

Vaasalainen nuori mies oli ostanut kannettavan tietokoneen nettisivuston kautta, ja maksanut 600 euro myyjän tilille. Tuotetta ei kuitenkaan koskaan ole toimitettu miehelle.

Laihialainen keski-ikäinen nainen oli toiselta nettisivulta ostanut puhelimen hintaan 189 postikuluineen ja myös maksanut summan myyjän tilille etukäteen. Puhelin on vielä toimittamatta eikä myyjään saa enää yhteyttä.

Vaasalainen mies oli huutokauppasivustolta huutanut itselleen puhelimen hintaan 185 euroa ja maksanut tuotteen etukäteismaksulla. Puhelinta ei ole toimitettu ostajalle eikä myyjään saada yhteyttä.
Tämä sivusto täytti 9 vuotta helmikuun 2 päivänä 2014.  Ylläpidän tätä vapaasta tahdostani.  Tämä on minun tapani osoittaa rakkauteni tätä hienoa kaupunkia kohtaan.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7431
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #377 on: 27. 01. 2013 17:05 »

.

Huutonetti oli perustamisensa aikaan tosi hyvä mutta nykyään sekin on huijarien pilaama, valitettavasti

Aina pitää muistaa tsekata myyjän historiat

.

Offline kamaroudari1

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 977
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #378 on: 27. 01. 2013 19:07 »
Huutonetin kanssa tähänasti kaikki mennyt hyvin. Fiksuhuudon kanssa epäonnistui heti ensimmäiset huutovoitot. Tavarat, tai vaihtoehtoisesti maksupalautukset toimittamatta.

Offline vaasalainen

 • Tästä foorumista
 • Administrator
 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 5079
 • Gender: Male
 • Muista käydä Chatissa
  • View Profile
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #379 on: 13. 02. 2013 09:09 »
Tänään kello 11 selvisi, että Pohjanmaan alueen pääpoliisiasemaksi tulee Vaasa. Seinäjoki kisasi asemasta viimeiseen saakka.
Tämä sivusto täytti 9 vuotta helmikuun 2 päivänä 2014.  Ylläpidän tätä vapaasta tahdostani.  Tämä on minun tapani osoittaa rakkauteni tätä hienoa kaupunkia kohtaan.

Offline kamaroudari1

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 977
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #380 on: 13. 02. 2013 19:07 »
Taisi tulla kova kolaus "Maailman napa" ajatukselle Seinäjokisille.

Offline make

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 1882
 • “Intolerance is a species of violence" M Gandhi
  • View Profile
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #381 on: 13. 02. 2013 20:08 »
Mielestäni tuo Lapuan tuomikapituli vai mikä lienee voitaisiin vaatia Vaasaan, nyt kun ollaan taas päästy voittavalle tielle. Olisi synergiaetuja pääpoliisiaseman kanssa :)
“People who prefer to believe the worst of others will breed war and religious persecutions while the world lasts.”
― Dorothy L. Sayers, The Letters of Dorothy L. Sayers: 1899-1936: The Making of a Detective Novelist

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7431
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #382 on: 14. 02. 2013 15:03 »

.

Aavikkouskontojen systeemit voitais siirtää jollekin Mustasaaren ulkosaarelle kunnon ihmisiä enempiä häiritsemästä :)

.

Offline Matti Meikäläinen

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 969
 • Gender: Male
  • View Profile
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #383 on: 18. 02. 2013 18:06 »
Mielestäni tuo Lapuan tuomikapituli vai mikä lienee voitaisiin vaatia Vaasaan, nyt kun ollaan taas päästy voittavalle tielle. Olisi synergiaetuja pääpoliisiaseman kanssa :)

Ehdottomasti. Kyllä RKP hoitaa. Vaasassa on helpompi rekrytoida ruotsinkielistä henkilökuntaa ;)

Offline vaasalainen

 • Tästä foorumista
 • Administrator
 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 5079
 • Gender: Male
 • Muista käydä Chatissa
  • View Profile
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #384 on: 03. 03. 2013 10:10 »
Täm on lähinnä oikea ketju tälle hyvälle uutiselle:  Kaksi nuorukaista pelastettiin jäistä Maalahdessa:

http://yle.fi/uutiset/kaksi_jaihin_vajonnutta_teinia_pelastuivat_maalahdessa/6521354?origin=rss
Tämä sivusto täytti 9 vuotta helmikuun 2 päivänä 2014.  Ylläpidän tätä vapaasta tahdostani.  Tämä on minun tapani osoittaa rakkauteni tätä hienoa kaupunkia kohtaan.

Offline vaasalainen

 • Tästä foorumista
 • Administrator
 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 5079
 • Gender: Male
 • Muista käydä Chatissa
  • View Profile
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #385 on: 07. 03. 2013 11:11 »
Poliisi on sulkenut Sepänkyläntien liikenteen Meijerinkadun ja Tammikaivontien välillä. Sepänkyläntiellä sijaitsevan Hongkong - tavaratalon avajaiset ruuhkauttivat liikenteen niin, että muun muassa saman tien varrella sijaitsevalta Pohjanmaan pelastuslaitokselta ei päässyt poistumaan. Tällä hetkellä poliisi ohjaa liikennettä ja tilanne on hallinnassa.

Poliisi kehottaa kuitenkin ihmisiä välttämään autoilla liikkumista kyseisellä alueella. Asevelikylän, Purolan ja muiden alueiden asukkaita kehotetaan käyttämään muita reittejä.
Tämä sivusto täytti 9 vuotta helmikuun 2 päivänä 2014.  Ylläpidän tätä vapaasta tahdostani.  Tämä on minun tapani osoittaa rakkauteni tätä hienoa kaupunkia kohtaan.

Eikka

 • Guest
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #386 on: 07. 03. 2013 11:11 »
Poliisi on sulkenut Sepänkyläntien liikenteen Meijerinkadun ja Tammikaivontien välillä.

No nyt lajuselle ois saumaa hyvään matskuun. Videota kehiin.

Offline vaasalainen

 • Tästä foorumista
 • Administrator
 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 5079
 • Gender: Male
 • Muista käydä Chatissa
  • View Profile
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #387 on: 07. 03. 2013 11:11 »
Jos tämä konsepti toimisi, niin kuka tahansa jolla on digipokkari tai vähän parempi känny, voisi tehdä tuon saman asian.  Ei siihen Lajusta tarvita.
Tämä sivusto täytti 9 vuotta helmikuun 2 päivänä 2014.  Ylläpidän tätä vapaasta tahdostani.  Tämä on minun tapani osoittaa rakkauteni tätä hienoa kaupunkia kohtaan.

Offline Niiskutti

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 1632
  • View Profile
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #388 on: 07. 03. 2013 11:11 »
Jos tämä konsepti toimisi, niin kuka tahansa jolla on digipokkari tai vähän parempi känny, voisi tehdä tuon saman asian.  Ei siihen Lajusta tarvita.
Olisinpa lukenut foorumia ENNEN kun lähdin Honkkariin... jäi menemättä... katellaan enstaina, voisin blogiin ottaa videosta pätkän, kun sellaista tuli tehtyy muutenkin...

Offline vaasalainen

 • Tästä foorumista
 • Administrator
 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 5079
 • Gender: Male
 • Muista käydä Chatissa
  • View Profile
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #389 on: 07. 03. 2013 11:11 »
Nyt kun on jonkinlainaen älykanny ja tulee taas aika kantaa pokkatia kaulalla, tulee varmastimyös näitä videoita.  Voisi tietysti pyyttää mukaan poliisin hälytysjärjestelmään.
Tämä sivusto täytti 9 vuotta helmikuun 2 päivänä 2014.  Ylläpidän tätä vapaasta tahdostani.  Tämä on minun tapani osoittaa rakkauteni tätä hienoa kaupunkia kohtaan.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #390 on: 07. 03. 2013 12:12 »
Minulla kamera kuvaa koko ajan missä liikun.  Aina kun astun autoon niin tungen kännykän peilissä olevien kuminauhohen väliin ja annan sen kuvata.  Siksi minulta tulee toisinaan noita hurjasteluvideoita.  Mutta yleensä matkan päätyttyä poistan jo videon ettei kännykkä täyty.

Siis tuo on aivan mielettömän helppoa pitää omaa liikennekameraa.  Kuka tahansa pystyy samaan jos vain on esim. vanha Nokia 500 tasoinen kännykkä.
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline vaasalainen

 • Tästä foorumista
 • Administrator
 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 5079
 • Gender: Male
 • Muista käydä Chatissa
  • View Profile
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #391 on: 07. 03. 2013 12:12 »
Venäjällä autokännykät ovat lisääntyneet hurjaa vauhtia.  Saako niitä Suomessa ja millä hintaa.? Mitä ne maksaa Venäjällä jos vaikka joku turisti toisi sellaisen?  Actionkameran saa alle 200 €. Kävisikö sellainen?
Mietin siis sitäkin, että olisiko niistä apua viranomaisille?
Tämä sivusto täytti 9 vuotta helmikuun 2 päivänä 2014.  Ylläpidän tätä vapaasta tahdostani.  Tämä on minun tapani osoittaa rakkauteni tätä hienoa kaupunkia kohtaan.

Offline Niiskutti

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 1632
  • View Profile
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #392 on: 07. 03. 2013 12:12 »
Venäjällä autokännykät ovat lisääntyneet hurjaa vauhtia.  Saako niitä Suomessa ja millä hintaa.? Mitä ne maksaa Venäjällä jos vaikka joku turisti toisi sellaisen?  Actionkameran saa alle 200 €. Kävisikö sellainen?
Mietin siis sitäkin, että olisiko niistä apua viranomaisille?
Eihän nuo montaa kymppiä maksa...  http://dx.com/c/car-accessories-799/car-alarm-security-709/car-dvrs-735?pageSize=200
Suunnitelmissa on ollut, mutta luin että: "Autoilijan tulee myös olla tarkka sen suhteen, ettei hän tule kuvanneeksi luvatta. Vaikka liikenteessä ollaan julkisella paikalla, saattaa salakuvauksen kynnys ylittyä edessä olevan auton vuoksi."
http://www.iltalehti.fi/autot/2013021816689711_au.shtml

Offline vito

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 930
  • View Profile
  • Näytä email osoite
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #393 on: 07. 03. 2013 13:01 »
Venäjällä autokännykät ovat lisääntyneet hurjaa vauhtia.  Saako niitä Suomessa ja millä hintaa.? Mitä ne maksaa Venäjällä jos vaikka joku turisti toisi sellaisen?  Actionkameran saa alle 200 €. Kävisikö sellainen?
Mietin siis sitäkin, että olisiko niistä apua viranomaisille?
Eihän nuo montaa kymppiä maksa...  http://dx.com/c/car-accessories-799/car-alarm-security-709/car-dvrs-735?pageSize=200
Suunnitelmissa on ollut, mutta luin että: "Autoilijan tulee myös olla tarkka sen suhteen, ettei hän tule kuvanneeksi luvatta. Vaikka liikenteessä ollaan julkisella paikalla, saattaa salakuvauksen kynnys ylittyä edessä olevan auton vuoksi."
http://www.iltalehti.fi/autot/2013021816689711_au.shtml

tässä mallissa on muotoilussa ideaa. sopisi ikäänkuin sisustukseen.
"Joko sinä olet väärässä, tai meillä on näkemysero!".

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #394 on: 07. 03. 2013 13:01 »
Niin.  Miksie voi tunkea kännykkää kahden kumirenkaan väliin peiliin niin ei tarvitse mitään muuta eikä maksa mitään kun se on jo olemasa.  Se osuukin vielä ihan oikeaan paikkaan eikä sitä tarvitse suunnata.

Mm. video Markun koneiden näkymisestä oli kuvattu siten.
http://www.youtube.com/watch?v=yD-0HU6qFa0

Sekä hurjastelu Tervajoelle
http://www.youtube.com/watch?v=af7__YUyi-A&list=UUTMctq3EJPSyPOryVAFiykg&index=2

Sekä hurjastelua Västervikissä
http://www.youtube.com/watch?v=ky336rzdZYU&list=UUTMctq3EJPSyPOryVAFiykg&index=3
« Last Edit: 07. 03. 2013 13:01 by Kari Lajunen »
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #395 on: 07. 03. 2013 13:01 »
Venäjällä jos kysyy kuvauslupaa on nagantin piippu nenässä kiinni, jos haisee ruudille on hiljan ampunut edellisen kyseliän.
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

Offline vtt

 • Kokelas
 • *
 • Posts: 49
 • Gender: Male
  • View Profile
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #396 on: 08. 03. 2013 00:12 »
Tämäkin menee Offtopickiin mutta olen kuvannut muutamia kymmeniä tunteja autolla ja mp:llä ajaessani Seinäjoelta hankkimillani alle satasen aurinkolaseilla jopa tunnin pätkiä. En vaan osaa editoida niitä lyhyemmiksi. Tietsikallani on mm. vastaan tulee mutkasta rekka jota ohittaa Audi joka räpsyttää valoja että "aja ojaan köyhä" ja peura juoksemassa tietä kohti. Tenon varsitiellä porot juoksentelee tien yli.

Offline vito

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 930
  • View Profile
  • Näytä email osoite
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #397 on: 10. 03. 2013 14:02 »
Teinipoikaa puukotettiin Vaasassa Sunnuntai 10.3.2013 klo 15.15
  Useat ihmiset näkivät, kun nuorta puukotettiin Vaasassa sunnuntain vastaisena yönä.
Välikohtaus tapahtui Kotirannan työväentalon pihapiirissä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Työväentalolla oli tuolloin yksityistilaisuus.
Useat silminnäkijät todistivat tilannetta ja poliisi on ottanut useita henkilöitä kiinni.
Puukotuksen uhri on vuonna 1996 syntynyt mies. Hän sai vakavia vammoja ja on sairaalassa hoidettavana.
Pohjanmaan poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013031016766376_uu.shtml
"Joko sinä olet väärässä, tai meillä on näkemysero!".

Offline vito

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 930
  • View Profile
  • Näytä email osoite
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #398 on: 14. 03. 2013 09:09 »
Ryöstäjä uhkaili huumeruiskulla kaupassa

Torstai 14.3.2013 klo 10.07
Aggressiivinen olutvaras uhkaili Vaasan Gerbyn S-marketissa injektioruiskulla.
Uhkailu tapahtui, kun henkilökuntaan kuuluva yritti estää olutlaatikon näpistyksen, jolloin näpistelijä muuttui aggressiiviseksi ja aloitti uhkailun.
Kaupan työntekijä perääntyi tilanteesta ja kutsui poliisit paikalle. Tekijä pakeni liikkeestä oluet mukanaan, mutta poliisi tunnisti hänet valvontakamerakuvan perusteella.
Tapausta tutkitaan ryöstönä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013031416782697_uu.shtml
"Joko sinä olet väärässä, tai meillä on näkemysero!".

Offline vito

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 930
  • View Profile
  • Näytä email osoite
Vs: Poliisilla on asiaa
« Reply #399 on: 21. 03. 2013 17:05 »
 JUURI NYT: Iso poliisioperaatio Vaasassa - paikalla myös armeijan Pasi
Julkaistu: 21.3.2013 19:10

 Pohjanmaan poliisi teki torstaina kotietsintöjä Vaasan alueella.
Poliisi oli varustautunut kotietsintöjen yhteydessä käyttämään tarvittaessa voimakeinoja. Sen vuoksi paikalla oli myös puolustusvoimien panssaroitu ajoneuvo.
 
 Kotietsinnät ja niihin liittyvät kiinniotot sujuivat kuitenkin poliisin mukaan rauhallisesti.
 
 Pohjanmaan poliisi ei ole suostunut asiasta enempää kertomaan, vaan vetoaa tutkinnallisiin syihin.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288550251292.html?pos=navnow
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013032116813849_uu.shtml

Missä? mitä tapahtunut? olympiakortteliinko menivät?
 
« Last Edit: 21. 03. 2013 17:05 by vito »
"Joko sinä olet väärässä, tai meillä on näkemysero!".