Author Topic: Maasillan tilanne  (Read 1188 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline navajo

 • Vakituinen
 • **
 • Posts: 97
 • Vaasalainen Suomenkielinen Suomalainen
  • View Profile
Maasillan tilanne
« on: 02. 10. 2010 16:04 »
Oliko se joskus reilu vuosi sitten, kun Maasiltaa levennettiin ja rakennettiin tämä uusi ja "tilava" linja-autoasema.

- Rautatieaseman puolelle tehtiin erillinen bussikaista vai pysäkkikö se on. En ole koko tänä aikana nähnyt siinä ajavan tai pysähtyneen yhtäkään bussia. Siis miksi se tehtiin ja käytettiin Kaupungin rahaa?

- Sitten ne hissipömpelit sillan molemmin puolin. Empä ole ruuhkaa nähnyt niissäkään. Ei kertaakaan ihmistä tulevan tai menevän hissiin. Käyttääkö niitä joku ehkä yöllä? Hukkaan heitettyä rahaa!

- Ja Maasillan surkeaa asfaltointiakaan ei korjattu edes kesällä 2010. On aika kamala ajaa Maasiltaa pohjoiseen vasemmalla kaistalla, kun siinä on se asfaltin reunus, jossa renkaat soutaa. Ja tuntuu myös, että sillan alapäässä on jotenkin kapeampi kohta.

Mikäs tämän homman nimi oikein on? Uusi matkahuoltokaan ei ole kehuja saanut. Koko remontti näyttää menneen perseelleen. Ja me kaupunkilaiset sen maksoimme.


Offline Niiskutti

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 1632
  • View Profile
Vs: Maasillan tilanne
« Reply #1 on: 02. 10. 2010 17:05 »
Se, ettet ole nähnyt siinä pysäkillä ketään ei kyllä tarkoita, ettei sitä käytetä. Bussivuorot vain ovat niin harvoja, että siitä vissiin kerran tuntiin yksi vuoro menee ohi.

Google Mapsista katsoin, että silloin kun se talo siitä Halpa-Hallia vastapäätä siirrettiin Raastuvankadulle, ja paikalle rakennettiin uusi asuintalo, hävisi myös siinä ollut bussipysäkki. Samoin on hävinnyt Opistotalon edessä ollut pysäkki, koska vuorot eivät enää aja Opistokatua (Tämä on kyllä muistaakseni aiemmin ollut Pitkänlahdenkatu) Joten sen vuoksi se pysäkki piti johonkin siihen välille laittaa.
Viimeksi kun bussilla kuljin, se kyllä pysähtyi siihen ja joku nousi kyytiin.

En tiedä kumpaa puolta kyllä tarkoitat, mutta olettaisin pysäkkien olevan siinä myös siksi, että niillä voi jäädä pois, jos tahtoo mennä Matkakeskukseen... tai lähteä sieltä. Siksi varmaan myös hissit, jottei tarvitse painavia pakaaseja kantaa rappusia alas. Ja nykyäänhän pitää myös ajatella jollain tavalla esteellisiä liikkujia/lastenvaunuja yms.

Asfalttijutuista en tiedä mitään, harvoin tulee siitä ajeltua.