Author Topic: Mamu-uutiset  (Read 655265 times)

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Offline make200

 • Kokelas
 • *
 • Posts: 21
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3280 on: 23. 05. 2013 07:07 »
Se, miten suomalainen hallintoviranomainen kyykyttää alamaisiaan ja virkavastuun toteutuminen on enemmän epätodennäköistä, niin joskus toivoisi, että kansalaiset käyttäisivät järeämpiä toimia saadakseen oikeutusta. Autojen polttaminen ja muu vahingonteko on liioittelua, mutta suomalaiset ovatkin täysin toisesta ääripäästä. Kärsivät nahoissaan vääryydet. Ajatellaan vaikkapa selviä hoitovirheitä, mistä lääkärit eivät suostu millään ottamaan vastuuta ja myöntämään tehneensä virheitä. Tai Talvivaaraa.

Miten tämä liittyy mamuihin, no vaikkapa siten, että muutoksen saamiseksi syyttävä sormi ei saa osoittaa mamuja, vaan keskustelu pitää aidosti saada koskemaan miten todellisuudessa pystyttäisiin integroimaan mamut. Mitä ongelmia milläkin ryhmällä on työn saannissa ja miksi. Nyt ei saisi yksipuolisesti jämähtää poteroihin, vaan etsiä tapoja, jolla aidosti pystytään integroimaan. Kyllä Ruotsissakin integroinnissa ollaan onnistuttu. Myös Yhdysvalloissa. Kysymys pitääkin esittää, miten nykyajan integrointi ei enää onnistu samaan malliin kuin ennen ja mitkä ovat tärkeimmät syyt ja miten ne poistetaan. Itse olen edelleen sitä mieltä, että koulutus ja kieli ovat kaksi tärkeintä asiaa.
Ajatellaan vaikkapa näitä meidän 400 vuotta vanhoja omia "mamuja". Yleiseesti heidän koulutuksensa on kautta aikojen ollut aina erittäin huonoa ja vasta viime aikoina sitä ollaan pystytty nostamaan. Syy yhteiskunnan ulkopuolelle jäämiseen.

"Ruotsin suurimman sanomalehden Aftonbladetin arvostetun kolumnistin Lena Mellinin mukaan kysymys ”giganttisesta epäonnistumisesta”. Lähiöt ovat gettoutuneet, ja Mellinin mielestä syyllisiä ovat vuosien varrella silmänsä ongelmilta ja niiden hoitamiselta sulkeneet poliitikot.

- Valitettavasti kysymys on pitkäaikaisesta laiminlyönnistä."

" Husbyssä joka viides 16-19-vuotiaasta on vailla työtä tai koulutuspaikkaa. "

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288567406538.html

Puhut hienosti mamujen integroinnista ja kotouttamisen epäonnistumisesta
oletko huomannut että ovatko mamut sitoutuneet itse kotoutumaan tai integroitumaan yhteiskuntaan?
esim miksi uimahalleihin pitää heille järjestää omia kellon aikoja koska voivat mennä uimaan että eivät suomalaiset hääri heidän tiellään
no koska he eivät ole integroituneet yhteis kuntaan ja ovat tuoneet omat uskontonsa mukanaan ja suomalaisten pitää vaan ymmärtää tämä muutos niinkö?

samoin käytös säännöt ovat hukassa
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011012513067367_uu.shtml

Offline make

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 1882
 • “Intolerance is a species of violence" M Gandhi
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3281 on: 23. 05. 2013 07:07 »
Yhtäkkiseltään vaikuttaa, että kysymys on linkissä venäläisistä asiakkaista. Voin olla toki väärässä.

Siksi olisikin tärkeää, että mamuja ei niputeta samaan sakkiin ulkomaalaisten kanssa, eikä pakolaisia myöskään. Kysymyksessä on nimittäin sen verran heterogeenistä sakkia. Kiinalaisia, venäläisiä, virolaisia, Afrikasta, islamin uskoisia jne...

Se, että islamin uskoisille naisille ei sallita joitain aikoja tulla uimaan ilman miehiä, niin se sulkee heidät yhteiskunnan ulkopuolelle. On Suomessa ollut ennenkin erikseen naisten vuoroja, niin miksi siitä tulee nyt niin iso haloo. Miksi me miehet emme marise enempää tasa-arvosta, kun emme pääse LadyLineen harjoittelemaan? ;)
Ja on uimahallissa erityisiä vuoroja muillekin erityisryhmille. Kyllä pitää pystyä sallimaan positiivistakin syrjintää, kunhan se pysyy kohtuun rajoissa.

Lisäys:
Uskon, että suurin osa mamuista on halukkaita sopeutumaan yhteiskuntaan. Tottakai joukossa on mätiä omenoita ja ne pitää pystyä karsimaan. Onhan mätiä omenoita myös meissä kantasuomalaissikin. Sopeutumisessa helpottaa kunnon koulutus ja kielitaito. Lisäksi olisi tärkeätä opettaa mitä tarkoittaa sukupuolten tasa-arvo. Sukupuolten tasa-arvo taistelee valitettavasti usein uskonnollisia käsityksiä vastaan, kuten muslimeilla ja vaikkapa Perussuomalaisten Timo Soinilla. Pidänkin tärkeänä, että uskonto pitäisi erottaa opetuksesta, koska uskonnon varjolla ja perustamalla ajatuksia monta tuhatta vuotta vanhoihin kirjoituksiin ei saisi missään nimessä enää perustella yhtään mitään. Pidän uskontoargumenttiä melkeinpä yhtä huonona kuin selittelyä alkoholilla.
« Last Edit: 23. 05. 2013 08:08 by make »
“People who prefer to believe the worst of others will breed war and religious persecutions while the world lasts.”
― Dorothy L. Sayers, The Letters of Dorothy L. Sayers: 1899-1936: The Making of a Detective Novelist

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3282 on: 23. 05. 2013 08:08 »
Uskon ettei suurin osa mamuista ei ole halukkaita sopeutumaan meidän yhteiskuntaan , tästä vahvin esimerkki löytyy viisisataa vuotisesta yrityksestä heillä on edelleen voimassa omat lait. Erikoisinta näissä mamujen meuhkaamisissa on se . että vaikka he tekisivät mitä tahansa niin ymmärystä ja ymmärtäjiä riittää ja sitten alkaa loputon söpertäminen jolla musta saadaan valkoiseksi , jos kantaväestö syyllistyisi vastaaviin tekoihin niin samat ymmärtäjät ovat vaatimassa rangaistuksien koventamisia. Tottakai meillä Suomessa on omiakin rikollisia ja sehän on päivänselvää asummehan Suomessa.
veritas odium parit.

anna vuorinen

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3283 on: 23. 05. 2013 09:09 »
Kun tätä ketjua lukee, välähtää mieleen että make on mamu. :)

Eikka

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3284 on: 23. 05. 2013 09:09 »
Hesarissa asiantuntija muistaa muistuttaa rivien välissä suomalaisten kansallisista ominaisuuksista, siis ryyppäämisestä. Myös mellakoitsijoita yhdistävä tekijä mamutausta on muutettu huono-osaisuudeksi.

Sanokaa minun sanoneen, viiden vuoden sisällä suomessa nähdään samanlaisia mamumellakoita.


edit:Oikeastaan niitä on jo nähty:


Mielenosoitus riistäytyi käsistä Helsingin keskustassa
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012110316281404_uu.shtml

Suomen kurdit riehuu Helsingissä
http://www.youtube.com/watch?v=jm26GgWzpP4&feature=share


Kurds in Finland Making a PEACEFUL protest as they always do.
http://www.liveleak.com/view?i=7f3_1359226921

Radikaali muslimisaarnaaja esiintyi Helsingissä
http://www.youtube.com/embed/-OriBUYrppg


Myös Suomeen on syntymässä huono-osaisten alueita

Vantaan Länsimäen nuorisotalolla nuoret joutuvat pinnistämään keksiäkseen, mistä väki hermostuisi täysin

Rasismi on ainoa asia, mistä vantaalaisnuorten mielestä voisi syntyä joukkotappelu. Huono-osaisuus ei edes pääkaupunkiseudulla vielä yllytä mellakoimaan, arvioi kokenut aluetyöntekijä Broman.

Edes pääkaupunkiseudulla ei ole Suomen Husbytä. Kokenut aluetyöntekijä Eeva-Liisa Broman ottaa napakan linjan, ettei ole perusteita väittää mitään Helsingin, Vantaan tai Espoon lähiöistä mahdolliseksi mellakkapesäksi.

Vaikka Ruotsin Tukholmassa olevassa Husbyn lähiössä mellakoidaan, Suomessa ei.

Broman ei halua edes nimetä yhtään mahdollista kaupunginosaa. Mutta jollei nyt olla viisaita, parin vuosikymmenen päästä autot voisivat pahimmassa tilanteessa palaa Itä-Helsingin Kontulassa tai Mellunmäessä, Vantaan Länsimäessä tai Hakunilassa tai vaikka Espoon Suvelassa.

Nämä ovat pääkaupunkiseudun lähiöitä, joissa maahanmuuttajia on nyt noin viidennes väestä ja joissa huono-osaisuus näyttää kaupunkitutkijoiden mukaan jo keskittyvän.

"Pidän sitä mahdollisena, jos nuorisotyöttömyys lisääntyy nykyistä vauhtia", Broman sanoo.

Aika järjetöntä, miettivät nuoret Vantaan Länsimäessä. Ajatus poltetuista autoista huvittaa niin, että siitä lentää heti läppä nuorisotalon biljardisalissa.

"Poltetaan tuhat autoa, pannaan video nettiin ja johan tulee tuhansia tykkääjiä", heittää Henri Raittinen, 19.

Mikään ei ole yhtä tehokas ihmiskarkotin kuin vihmova sade. Tavallisesti Länsimäen skeittirampeilla on 50–60 nuorta.

Keskiviikkoiltapäivänä rampit ja kadut ovat autiot – Maalinauhantien Alepan edessä värjöttää vain Ronnie Hynninen, 16.

"Täällä on tylsää. Mitä nyt talvella joskus häiritään ihmisiä heittämällä niitä lumipalloilla tai huudellaan juopoille. Niistä voi kyllä joku käydä sitten päälle."

Hän lähtee myös kohti nuorisotaloa, jossa lienee pari tuttua.

Maalinauhantien 1970-lukulaisiin kerrostaloihin keskittyy valtaosa Länsimäen maahanmuuttajista. Sen tietää hyvin somalitaustainen Faisa Kahiye, 15:

"Täällä asuu maahanmuuttajia, lapsiperheitä ja sitten on juoppoja. Muttei täällä oikein levottomuuksia satu."

Sen osasi kysymättäkin arvata Eeva-Liisa Broman, joka koordinoi Itä-Helsingissä Vetoa ja voimaa Mellunkylään -hanketta.

Esimerkiksi maahanmuutto on Suomessa niin tuore asia, ettei turhautuminen ole paisunut aggressiivisuudeksi.

Broman kuvaa, että Suomessa maahanmuuttajia alkoi tulla enenevästi vasta 1990-luvulla.

"Ensimmäinen sukupolvi ei odottanutkaan, että saisi täällä paljon. Toinen polvi on niin nuorta, ettei turhautuminen ole kasautunut", Broman pohtii.

Valtaväen huono-osaiset taas tuntuvat Bromanin kokemuksen mukaan reagoivan ennemmin alkoholilla ja sisäänpäin kääntymisellä kuin riehumalla.

Husbyssä yksi kimmoke tuntuu olleen poliisin käytös – sellainen on Bromanista omiaan lisäämään jännitteitä.

Ainakaan maahanmuuttajien suuri osuus väestä ei ole tehnyt Länsimäestä rähinäpaikkaa. Kaupunginosassa asuu myös rikoskomisario Timo Nyyssönen Itä-Uudenmaan poliisista.

"En ole havainnut viime aikoina poliisitehtäviä, joissa nuoriso olisi rähinöinyt. On pari korttelia kaupungin vuokrataloja ja pari ravintolaa, joiden ympäristössä juopot rähinöivät."

Huono-osaisuus on tosin keskittymässä myös Suomessa. Kaupunkimaantieteen professori Mari Vaattovaara kertoo, että työttömyys, matalat tulot, alhainen koulutustaso ja maahanmuutto näyttävät imevän ihmisiä halvempiin kaupunginosiin.

Niissä on erityisesti kaupungin halpoja vuokrataloja.

"Aiemmin on nähty, että hyvätuloisimmat lähtevät tietyiltä alueilta, mutta nyt on syntymässä huono-osaisten alueita", Vaattovaara kertoo.

Remontoimattomiin vanhoihin kaupunginosiin kertyy nimenomaan huono-osaisia ja vähävaraisia: maahanmuuttajia, lapsiperheitä ja syrjäytyneitä.

"Mutta Ruotsiin verrattuna on kyse määristä: siellä on määrällisesti enemmän väkeä, joka protestoi panemalla ranttaliksi."

Länsimäen nuorisotalolla Raittinen ja Eriko Matsuoi pistävät pystyyn biljardipelin. Lopulta Hynninen keksii edes yhden asian, josta voisi syntyä rähäkkä:

"Rasismi. Siitä nuoret voivat hermostua pahasti. Länsimäentien rampeilla on usein eri jengejä, ja siinä voi tulla huutelua."

Joukkotappeluun riittäisi Raittisen mukaan pari tekstaria: "Sitten olisi puoli Vantaata Tikkurilassa tappelemassa."

Aika sekaisin saisi olla, että autoja polttaisi, Matsuoi heittää.


http://www.hs.fi/kaupunki/My%C3%B6s+Suomeen+on+syntym%C3%A4ss%C3%A4+huono-osaisten+alueita/a1369198865866?ref=tf_iHSisboksi300-artikkeli&jako=8e7c305d0151e52b8f69a059d5dd5bc6

Offline make

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 1882
 • “Intolerance is a species of violence" M Gandhi
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3285 on: 23. 05. 2013 12:12 »
" Somalimies oli ollut auttamassa vanhaa rouvaa, joka oli kaatunut."
" vantaalainen mies ottanut matkapuhelimen ja käynyt käsiksi somaliin."
" Kiinnioton jälkeen vantaalaisen miehen hallusta löytyi veitsi ja muita työkaluja sekä huumausaineeksi epäiltyä ainetta. Myös helsinkiläisen miehen hallusta löytyi huumausaineeksi epäiltyä ainetta, huumausaineen käyttövälineitä ja puukkoja. "


http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288567762040.html

Olisi niin helppoa tehdä vantaalaismiehen käytöksestä yleistys koskemaan kaikkia kantasuomalaisia. Kysymyksessä on kuitenkin yksittäistapaus, jota ei voi yleistää... ainakaan koko väestöön, ainoastaan nationalisteihin ja patriootteihin. Vaikuttaa siltä, että patriooteilla on puukot mukana, minne tahansa menivätkin, kirjastoon jne...
“People who prefer to believe the worst of others will breed war and religious persecutions while the world lasts.”
― Dorothy L. Sayers, The Letters of Dorothy L. Sayers: 1899-1936: The Making of a Detective Novelist

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3286 on: 23. 05. 2013 13:01 »

Olisi niin helppoa tehdä vantaalaismiehen käytöksestä yleistys koskemaan kaikkia kantasuomalaisia. Kysymyksessä on kuitenkin yksittäistapaus, jota ei voi yleistää... ainakaan koko väestöön, ainoastaan nationalisteihin ja patriootteihin. Vaikuttaa siltä, että patriooteilla on puukot mukana, minne tahansa menivätkin, kirjastoon jne...

Tuntomerkkien pihtailu pistää aina kellot soimaan.
Tämä on tapahtunut ennenkin.  Silloin kun puhutaan pelkästään "Vantaalaismies" on suuri todennäköisyys, että hän on etniseltä taustaltaan aivan jotain muuta.  Kerroin jo aiemmin, että silloin kun rikoksen tehneen  tuntomerkkejä pihtaillaan niin kyseessä on yleensä erittäin hyvät tuntomerkit omaava eri maan vaikutteet omaava henkilö.  Tilanne muuttuu usein kun kyseessä on uhri.  Silloin asetelma menee päinvastoin.  Uhrin ulkomaista etnistä taustaa ei jostain syystä silloin pihtaillakaan eikä liioin tekijän jos hän on suomalainen.

Kun tuntomerkkejä ei pihtailla ja  puhutaan "Noin 50 vuotias vaaleahiuksinen suomea puhuva noin 180 cm" tarkoittaa se yleensä kotimaista.   Jos hän on etniseltä taustalta ulkomaalainen, riittää "vantaalaismies."

Eli näissä kannattaa oppia lukemaan mediakieltä.  Se on yllättävän mielenkiintoista.
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Eikka

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3287 on: 23. 05. 2013 13:01 »
" Somalimies oli ollut auttamassa vanhaa rouvaa, joka oli kaatunut."
" vantaalainen mies ottanut matkapuhelimen ja käynyt käsiksi somaliin."


Mikäli asia on kuten kerrottu voidaan kysyä, miksi mies automaattisesti oletti somalin ryöstävän tai pahoinpitelevän mummoa? Olisiko mies toiminut toisin jos kyseessä olisi ollut esim japanilainen auttaja?

Kaikki tietää miksi.


Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3288 on: 23. 05. 2013 13:01 »
Näissä tuntomerkki pihtailussa pitää osata lukea rivien välistä , onhan se kyllä väärin kun yhteen aikaan vanhuksia ryösteltiin maaseudulla ja lähes aina oli tuntomerkkeinä pitsikauppias . En kovin hyvin tuota ammattikuntaa tunne mutta en ole paljoakaan väärässä, jos väitän kaikkien maaseudulla hääräilevien pitsikauppiaiden olevan jotain muuta kun mitä esittävät .
veritas odium parit.

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3289 on: 23. 05. 2013 13:01 »
Niin olihan tässä taannoin ammuskelu ja Suomalaisia tietenki mutta ampumisen syyt oli sukuriidat jolloin heti tuli mieleen mannet ja suomalaiset ei yleensä ajele autolla pistoolit mukana. Karin kanssa ollaan syylistytty moiseenki mutta aseet lataamattomina laukussa ja hyvästä syystä mukana, vaikka sukulaisen tiluksille ajoimme niin ei mitään riitaa ja erittäin epäilyttävää ku oli kaksi hevosta. Nyt muuten pääsemme halutessamme ratsastamaan ku hepot ei enään lipsu kesäkumeilla, sisko tykkäisi kun hepot turhautuu ku ei ole enään ratsastajia. Toisen omistaja on tilassa et musta tulee pian isoeno ja prinssi on tulossa niin kohta mulla on leikkikaveri kotiin ja mökille, heti ku osaa potalta huutaa pyyhkimään niin aloitan kotouttamisen eli Sulvalaisesta teen prätöön pojan, meemme rantaan onkimaan. Olen satavarma että kotoutus onnistuu ja talon päästä löytyy kaksi tummaa kaveria joten ei ihmettele eri väriä, olen muuten ensinmäinen joka kätteli ja keskustellaan aina niitä näitä. Sudanista tuli ja kävi meidän armeijan, on niin Suomalainen ku vaan ikinä voi olla.

Edit1: Edellispäivänä tuli iltapäivällä mies tarkistamaan palohälyttimiä ja olis myynyt 5€ paskaa 15€ hintaan, sanoin et jos et pian näytä lupaa päästän koiran irti. Kyllä muuten lähti ja lujaa, ehkä oli virolainen korostuksesta mutta mieleen tuli huijata vanhuksille hälytin ylihintaan ja katsoa onko mitään arvokasta jotta kantsii tulla ku ketään ei ole kotona. En tiedä mutta luvattomilla asioilla liikkui.
« Last Edit: 23. 05. 2013 13:01 by Henry Eklund »
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

Offline make

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 1882
 • “Intolerance is a species of violence" M Gandhi
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3290 on: 23. 05. 2013 13:01 »
Oliko palohälyttimien myyjä kantasuomalainen?

Olen sitä mieltä, että kotoutus saadaan halutessa onnistumaan. Jos ajatellaan vaikkapa näitä 500 vuotta sitten alkaneita mamuja, niin ei heitä olla oikeasti pyritty kotouttamaan vasta kuin viime vuosikymmeninä. Ja samaan aikaan viranomaiset ovat ummistaneet silmänsä heidän "säännöiltään".
Tämä silmien ja korvien sulkeminen on aiheuttanut eriytymisen muusta yhteiskunnasta. Jos asiat tehdään kunnolla mamujen suhteen, niin tärkeintä olisi kunnon koulutus ja kielitaito. Tämän jälkeen helpottuu työn saanti, eikä eriydy yhteiskunnasta.

Kari puhuu aina "mamubisneksestä". Itse olen sitä mieltä, että liian moni on tavallinen valtion ja kunnan byrokraatti, joka on niin kaukana tavallisen ihmisen ja mamun arjesta kuin olla ja voi. Istuu vain kirjoituspöytänsä takana. Näen vaikkapa Mira yhdistyksen ja Jupiterin toiminnan huomattavasti mamuja kotiuttavampana kuin suomalaisen virkamieshallinnon. Painopistettä tulisi siirtää varhaiseen koulutukseen ja kielen opiskeluun. Vastustajat sanovat, että kotiuttamista on yritetty, mutta se ei ole onnistunut. Itsellä on sellainen tunne, että kotiuttamista ei ole kunnolla yritetty, vaan toiminta on jähmeää, virkamiesmäistä, josta käytännön kotiuttamistoimet ovat kaukana. Kotiuttaminen on jäänyt mielikuvani mukaan Suomessa asunnon hankintaan ja ruokalapun kouraan antamiselle. Henkilökohtaisesta ohjauksesta puhumattakaan on kaikenlainen suomalaisen tasa-arvon, moraalin ja etiikan koulutus jäänyt täysin poissaolevaksi. Mamut ovat järjestelmässä pelkkiä numeroita samalla tapaa kuin kantasuomalaiset syrjätyneet nuoret. Ennaltaehkäisevää toimintaa ei ole.
“People who prefer to believe the worst of others will breed war and religious persecutions while the world lasts.”
― Dorothy L. Sayers, The Letters of Dorothy L. Sayers: 1899-1936: The Making of a Detective Novelist

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3291 on: 23. 05. 2013 14:02 »
  Nyt muuten pääsemme halutessamme ratsastamaan ku hepot ei enään lipsu kesäkumeilla, sisko tykkäisi kun hepot turhautuu ku ei ole enään ratsastajia. 

Veneryhmähän on puolittaisessa valmiudessa koko ajan joten saisin ryhmän kokoon vaikka Sunnuntaille.
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3292 on: 23. 05. 2013 14:02 »
Kari vaimon työtilanne katasrofaalinen, soittelen perjantaina koska pitää hakea liivejä mökiltä. Tuletko kaveriksi huomenna hakeen ja samalla tankata vene, olis semmonen tunnin keikka ja kolmet liivit löytyy eli yhden voit ottaa mukaan tankkausreissylle. Ihan rukan pelastustakit joten ei tule kylmä. Koko on yksi miesten ja toinen yksi naisten, hivenen huviajelua voidaan tehdä samalla kun mulla on nyt ortopedin tekemät liivit ja iskunvaimennustyyny. Veneen pehmusteet on jossain mutta jos tyttö niin saa istua apukuskin paikalla joka pehmustettu, lähtö joskus viiden jälkeen sopimuksen mukaan. Soitellaan päivällä, voi olla että kotona on enemmänki liivejä, vaimo tietää mutta veneessä on kolmet.
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

Offline S-K Eptikko

 • Kokelas
 • *
 • Posts: 20
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3293 on: 23. 05. 2013 14:02 »
Hoitakaa nämä viestit yksityisviesteinä.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3294 on: 23. 05. 2013 14:02 »
Hoitakaa nämä viestit yksityisviesteinä.

Tää on niin mamujuttu sillä tuo melkein maisteri luultavasti jää Suomeen ja tulee siis nyt tänään Henryn veneelle.
Hänestä näyttäisi tulevan mamu.  Riippuu työpaikasta sillä elätettäväksemme tai kenenkään elätettäväksi hän ei suostu jäämään.  Hänellä on sentään kunnia tallella mutta siivoaa kyllä hotellia viikonloppuisin.  Tosin nyt hänellä on hyvä työpaikka ja tienaa
enemmän kuin moni mutta se on vain puolen vuoden pesti.
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline make

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 1882
 • “Intolerance is a species of violence" M Gandhi
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3295 on: 23. 05. 2013 15:03 »
Kuten arvata saattoi..... suomalaismamut ovat niitä pahimpia rikoksentekijöitä.
Geneettisesti alinta sakkia, niinkuin joku toinen täällä jo viestitteli, taisi olla Eikka.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288567844267.html
“People who prefer to believe the worst of others will breed war and religious persecutions while the world lasts.”
― Dorothy L. Sayers, The Letters of Dorothy L. Sayers: 1899-1936: The Making of a Detective Novelist

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7443
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3296 on: 23. 05. 2013 15:03 »
Kuten arvata saattoi..... suomalaismamut ovat niitä pahimpia rikoksentekijöitä.
Geneettisesti alinta sakkia, niinkuin joku toinen täällä jo viestitteli, taisi olla Eikka.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288567844267.html

Sama kuin tuonne toisaalle,

Hyvä säätiö-make, vaikuttaisi vahvasti siltä että tämä Suomen "kansalainen" on voimakkaasti ruskettunut siellä Ruotsissa

.

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3297 on: 23. 05. 2013 15:03 »
Kovasti viittaavat nämä nimet tuonne Pihtiputaan suuntaan , no onneksi eivät ole Vaasalaisia. Pidätetyt : Ahmed Abdullrahman, 18, och Mohamed Mahad Omar, 19,
veritas odium parit.

Eikka

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3298 on: 23. 05. 2013 16:04 »
Onko mahdollista, että suomen valtio siis veronmaksajat maksavat vahingonkorvaukset , joihin nämä suomen kunniakansalaiset ja tulevaisuuden toivot varattomina tullaan tuomitsemaan?

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3299 on: 23. 05. 2013 18:06 »

Henry otti minut ja pari mamua kyytiin.  Käytiin kokeilemassa aallokkoa. 
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline make

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 1882
 • “Intolerance is a species of violence" M Gandhi
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3300 on: 23. 05. 2013 18:06 »
Kovasti viittaavat nämä nimet tuonne Pihtiputaan suuntaan , no onneksi eivät ole Vaasalaisia. Pidätetyt : Ahmed Abdullrahman, 18, och Mohamed Mahad Omar, 19,

Otan aikaisemman tekstini takaisin. Suomalaiset rikolliset korostuvat Ruotsin rikostilastoissa, Valjakkalat sun muut, mutta tämä oli jotenkin yllätys, että ex-mamu Suomesta rähinöi Ruotsissa. Sitä en olisi osannut odottaa. Onneksi Suomi ei käsittääkseni joudu vahingonkorvausvastuuseen.

Eikö somaleilla ole aika kova sukukuri, tai miksi sitä nyt kutsutaan. Toivottavasti käyttävät sitä kuria nyt saadakseen riehujat kuriin.
“People who prefer to believe the worst of others will breed war and religious persecutions while the world lasts.”
― Dorothy L. Sayers, The Letters of Dorothy L. Sayers: 1899-1936: The Making of a Detective Novelist

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3301 on: 23. 05. 2013 18:06 »
Skeptikolle sanon että tämä on keskustelufoorumi ja jos Karin kanssa keskustellaan mamuista ja todella koitetaan heitä kotouttaa niin hommaa omat mamut ja tee heille se mitä minä ja Kari tehdään. Tietenki me soiteltiin keskenään mutta myös näytetään että teemme jotain emmekä vain moiti, kauheaa kun pilasimme päiväsi. Mikset purnaa omalla nimelläsi, eikö nahka kestä vai mistä kiikastaa.
« Last Edit: 23. 05. 2013 18:06 by Henry Eklund »
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3302 on: 23. 05. 2013 18:06 »

Ollaan me aika rasisteja.  Huomasin juuri, että Henry enkä minä hyväksyneet suomalaisia mukaan.  Järkyttävää tuntea
itsensä rasistiksi.
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7443
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3303 on: 23. 05. 2013 19:07 »
Kovasti viittaavat nämä nimet tuonne Pihtiputaan suuntaan , no onneksi eivät ole Vaasalaisia. Pidätetyt : Ahmed Abdullrahman, 18, och Mohamed Mahad Omar, 19,

Luultavasti eivät ole vaasalaisia mutta voimakkaasti kulttuurisoituneita kylläkin mikä katsotaan aina lieventävänä asianhaarana esim. murhapoltto ei olekaan enää murhapoltto vaan ainoastaan tuhopoltto


Lontoon surman silminnäkijä: "He olivat kuin eläimiä"

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288567611437.html

.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3304 on: 23. 05. 2013 19:07 »
<a href="http://www.youtube.com/v/tYR-00UwmUU" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/tYR-00UwmUU</a>
Video tämän päivän mamuveneilystämme. 
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3305 on: 23. 05. 2013 19:07 »
Ei me Kari ota seuraavallakaan kertaa kuin ehkä omat siippamme mukaan, mun koirohan on melkein virolainen. Soittelin serkkupojalle ku sillä on pareee hiekkaranta naapurissa et pääseekö kinuskitytöt uimaan, siinä onki palstan rasisteille miettimistä pääseekö. Pitää hoitaa yksäreillä tai soittaa ettei palstan puolipoliisit vedä hernettä nenään. Salassako tämä kotouttaminen pitäisi tehdä, hienon päivän äkkilähtöihin on pari liiviä lisää mutta hoidamme yksäreillä ettei vaan vaivaa ketään. Tämä vain tiedoksi jos tulee komee päivä eikä yksin ole kiva ajella, nyt mukana olleille lupasin isomman santsikierroksen ku pitäis ajaa 70L vanhaa pentsiiniä pois.. On miehekäs olo ku saa tankata reilu 100L gasoa, halpaa ku makkara.
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

Offline Timo Rintamäki

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1386
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3306 on: 23. 05. 2013 20:08 »
Vene lähti laiturista, jonka jälkeen veneessä nousi seisomaan kolme henkilöä. Tiedustelisin Lajuselta onko hänen kännykässään rannehihnan kiinnitysmahdollisuutta. Minun kännykässäni on rannehihnan kiinnitysmahdollisuus.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3307 on: 23. 05. 2013 20:08 »
Vene lähti laiturista, jonka jälkeen veneessä nousi seisomaan kolme henkilöä. Tiedustelisin Lajuselta onko hänen kännykässään rannehihnan kiinnitysmahdollisuutta. Minun kännykässäni on rannehihnan kiinnitysmahdollisuus.
 

On
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Timo Rintamäki

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1386
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3308 on: 23. 05. 2013 20:08 »
Taisinkin nähdä väärin. Vene olikin laiturissa henkilöiden noustessa seisomaan ja riisumaan takkejaan.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3309 on: 23. 05. 2013 20:08 »
Taisinkin nähdä väärin. Vene olikin laiturissa henkilöiden noustessa seisomaan ja riisumaan takkejaan.

Ei se mitään.  Nämä ovat niitä pikkujuttuja.  Suurempi ongelma on mamujen kotouttaminen.
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3310 on: 24. 05. 2013 10:10 »
Quote
Kuten arvata saattoi..... suomalaismamut ovat niitä pahimpia rikoksentekijöitä.
Geneettisesti alinta sakkia, niinkuin joku toinen täällä jo viestitteli, taisi olla Eikka.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288567844267.html

Risto Helin "
Quote
Pidätetyt : Ahmed Abdullrahman, 18, och Mohamed Mahad Omar, 19,

Quote
Otan aikaisemman tekstini takaisin. Suomalaiset rikolliset korostuvat Ruotsin rikostilastoissa, Valjakkalat sun muut, mutta tämä oli jotenkin yllätys, että ex-mamu Suomesta rähinöi Ruotsissa. Sitä en olisi osannut odottaa. Onneksi Suomi ei käsittääkseni joudu vahingonkorvausvastuuseen.

He ovat kuitenkin aivan yhtä kovia rikoksentekijöitä oli heidän kansallisuus mikä vain.  Sinun olisi hyvä huomata, että kun kansallisuus puuttuu tai se on niin siltikin etninen alkuperä voi yllättää. 
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3311 on: 25. 05. 2013 11:11 »
Rinkeby.  9 kymmnestä on muualta tulleita.  Sieltä häipyvät jopa suomalaiset.

Suoraan paikanpäällä on ihme ja kumma huomattu sama mitä olen toitottanut jo vuoden. Eli, ettei saa ylitäyttää vaan pitää hajasijoittaa.   Tähän toitotukseeni on reagoitu nimenomaan antirasismin takaa siten, että toitottaisin rasistisesti ja väärin.

Paikallinen keilahallinpitäjä kertoo.
"Jos tänne otetaan ulkomaalaisia niin ei niitä voi sumputtaa enempää kuin 10 % yhteen paikkaan.   Täällä on suurimmaksi osaksi afrikkalaisia.

Jos meidän auto poltetaan niin meille tulee ongelma sillä meillä on eläimiä jotka pitää hoitaa ja siinä
tulee silloin ongelmia."

Erikoistutkija Katja Vilkama Helsingin kaupungissa ei pidä tätä edes yllättävänä "siinä mielessä, että Tukholman asukasrakenteessa ei ole tapahtunut mitään radilaalia muutosta viimeaikoina"

Hän kuitenkin unohtaa, että paikallisväestön kuten ruotsalaiset ja suomalaiset ja jopa turkkilaisten pako ei tapahtunut nyt vaan 10 vuoden aikana mutta nyt heitä ei ole enää kuin noin 10% Rinkebyn väestöstä.
Eli paikallisväestössä on tapahtunur radilaali muutos.

Hän kuitenkin myöntää selkeästi, että esim. Helsingin väestörakenne on vielä toisenlainen ja siellä ei ole niin paljoa maahanmuuttajia mutta selkeästi voi nähdä, hänenkin mielipiteestään, että toitottamani
mamujen keskittäminen on kaiken mellakoinnin paras alusta.  Eli jos otetaan lisää pakolaisia niin saadaan aina vain varmemmin lisää mellakointia.

Tähän on pakko muistuttaa varavaravaltuutettu Osalan ilmoitus valtuustossa jossa hän antoi ymmärtää, että mamuista ei olisi mitään haittaa.  Osala taitaa tässä olla nyt täysin väärässä.

Eli jos ongelmaa ei huomata tai haluta huomata, niin se syntyy.  Sitten ihmetellään kun jotain vakavaa sattuu  vaikkei olisi mitään ihmeteltävää.
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3312 on: 25. 05. 2013 13:01 »
Pitääkö Kari meidän jatkaa omaa vaatimatonta kotoutus systeemiä nyt kun pääsin takaisin jaloilleni, en tykkää ongelmista niin pysytään Kiinalaisissa. Kun kotouttamisessa palaa mun rahaa haluan siitä palkan, aito ilo on mulle rahaakin arvokkaampaa ku sitä iloa ei voi ostaa. Joka kerta opin englantia ja vaihtariksi opetan sanan kaksi suomea, nyt meillä on vene, mökki, kaksi hevosta, kaksi paikkaa hieman harrastaa sivistynyttä ammuntaa. Sisko lupasi löylyttää oikein vanhassa saunassa vihdan kanssa tytöt ja 30M on serkulla hiekkaranta, sitten krillataan ja ennen sitä pari mukaan et mistä ja mitä ostetaan. Olot on askeettiset eli pesu merivedellä ja hivenen annan makeaa vettä hiusten viimeiseen huuhteluun. Niin mulla on kohta museo moottoripyörä ja ja pieni turvapuku ja kypärä löytyy, onko mulla luottoa esim. tämäm maisterin kyydittämiseen raippaluodon ihan loppuun asti. Sama ilo kuin Bustterilla jossa Honda saa takapenkillä, ei ole pakko pitää musta kiinni vaan kahvat on. Kutsu on avoin mutta ei avek ku on vain yksi paikka, voin näyttää jotain mitä Kiinassa ei ole ja enköhän minä ole jo ansainnut luottamusta.
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3313 on: 25. 05. 2013 14:02 »
Pitääkö Kari meidän jatkaa omaa vaatimatonta kotoutus systeemiä nyt kun pääsin takaisin jaloilleni, en tykkää ongelmista niin pysytään Kiinalaisissa. Kun kotouttamisessa palaa mun rahaa haluan siitä palkan, aito ilo on mulle rahaakin arvokkaampaa ku sitä iloa ei voi ostaa. Joka kerta opin englantia ja vaihtariksi opetan sanan kaksi suomea, nyt meillä on vene, mökki, kaksi hevosta, kaksi paikkaa hieman harrastaa sivistynyttä ammuntaa. Sisko lupasi löylyttää oikein vanhassa saunassa vihdan kanssa tytöt ja 30M on serkulla hiekkaranta, sitten krillataan ja ennen sitä pari mukaan et mistä ja mitä ostetaan. Olot on askeettiset eli pesu merivedellä ja hivenen annan makeaa vettä hiusten viimeiseen huuhteluun. Niin mulla on kohta museo moottoripyörä ja ja pieni turvapuku ja kypärä löytyy, onko mulla luottoa esim. tämäm maisterin kyydittämiseen raippaluodon ihan loppuun asti. Sama ilo kuin Bustterilla jossa Honda saa takapenkillä, ei ole pakko pitää musta kiinni vaan kahvat on. Kutsu on avoin mutta ei avek ku on vain yksi paikka, voin näyttää jotain mitä Kiinassa ei ole ja enköhän minä ole jo ansainnut luottamusta.

Kuulostaa hyvältä.  Luottoakin varmasti löytyy mutta tämä maisteri on sen verran monivuotinen ystävä, että hän on tullut rohkeammaksi sanoa suoraan ja kerran kun kutsuin minigolfiin niin hän sanoi suoraan, ettei pidä minigolfista.  Tarjosin biljardia jolloin tulos oli, että tykkää vielä vähemmän. 

Olen vienyt heitä usein moottoripyörällä mutta en tätä maisteria koskaan joten se voi olla hieno juttu.  Pidä sitten hyvää huolta ja ole koskettelussa varovainen paitsi moottoripyörässä olen sanonut, että sinun tulee kietoa kätesi ympärilleni niinkuin rakastaisit minua ja reidet tulee olla puristettuna niin, että tunnen ne.  Muuten luulen, että et ole tajuissasi.  Tosin poikani moottoripyörässä ei ole muuta paikkaa mistä pitää kiinni.

Muutenki voidaan ottaa heti kaks mamua ja mennä yhdessä.

Maksan pojalleni muutaman kympin niin enköhän saa prätkän lainaksi.  "Se on halpaa ku makkara" sanoi joku Eklu joskus.
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3314 on: 25. 05. 2013 21:09 »
Kari mulla on oikea Mpyörä eikä tommonen mopo, sielä ei tarvi liimautua kiinni. Mutta jos haluaa turvaa niin sedän selkä on tietenki lainattavissa, näissä kardaanivetoisissa on omat paikat ja mopot joissa ketjyveto aiheuttaa lievää hymyä meikäläisissä. Tarviko veneen Hondan ääntä kuunnella sylissä, ei tarvinnu. Kari jos hakisin intiimiä kontaktia niin keksisin muut tavat enkä ikinä pilaisi hyvää ystävyyttä moisella, mä tarjoan elämyksiä ja hymy on mulle palkka. No on emäntä pannut kätensä mun taskuihin ja istuu paljon korkemalla että se on ainut intiimi kontakti, ei saa miestä jalkojen väliin vaikka haluaisi ku istuu niin takana ja korkeamalla. Kun puetaan turvalliset ajopuvut päälle niin edes heinäladossa peuhatessa emme tuntisi toisiamme, kypärät pois kummaltakin niin pusu onnistuis. Että näin me mennään ja jos muhun ei luteta niin kärsin sen omissa nahoissani.
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

Eikka

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3315 on: 25. 05. 2013 22:10 »
Anteeksi nyt vaan klaffi-lajunen ja henry, mutta mitä hemmettiä te jaagaatte keskinäisiä juttujanne täällä julkisella palstalla. Osoittaa aikamoista halveksuntaa Tapsaakin kohtaan selittää täällä näitä väkisin tehtyjä menojanne. Älkää tuhlatko tapsan tai lukijoiden muutenkin kallista palsta-aikaa joutavilla höpinöillänne.

Offline Timo Rintamäki

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1386
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3316 on: 25. 05. 2013 22:10 »

Ollaan me aika rasisteja.  Huomasin juuri, että Henry enkä minä hyväksyneet suomalaisia mukaan.  Järkyttävää tuntea
itsensä rasistiksi.

Niin, eihän siinä ollut kuin kaksi suomalaista.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3317 on: 26. 05. 2013 07:07 »
Joo ja Henryllä on niin ruotsalainen nimikin, että bensapalvelu tulee vain ruotsiksi
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3318 on: 26. 05. 2013 07:07 »
Anteeksi nyt vaan klaffi-lajunen ja henry, mutta mitä hemmettiä te jaagaatte keskinäisiä juttujanne täällä julkisella palstalla. Osoittaa aikamoista halveksuntaa Tapsaakin kohtaan selittää täällä näitä väkisin tehtyjä menojanne. Älkää tuhlatko tapsan tai lukijoiden muutenkin kallista palsta-aikaa joutavilla höpinöillänne.Ei se mitään.  Sinua hämää se kun olemme paikallisia kirjoittajia.

Kuvittele, että emme olisi Vaasassa vaan jossain muualla vaikka Porissa.  Sitten mieti mikä on mamu ja sitten yhdistä miten paikalliset kohtelevat mamuja.

 

Aivan.  Kyseessä on paikallinen  "Mamu-uutinen"  ;)

Jos vielä tuostakaan et kuitenkaan osaa asiaa yhdistää niin  lue otsikko.  "Mamu-uutiset."

Tapani kertoa asioita on hieman journalistimainen ja silloin se sisältää aivan pieniä yksityiskohtia ja saa asian näyttämään
toisenlaiselta.  Kyseessä on kuitenkin ihan selkeä paikallinen Mamu-uutinen.

Mamut joutuvat joskus väärän ennakkoluulon kohteeksi kun jokin toinen mamuryhmä on pilannut mamujen maineen.  Haluamme myös tuoda esille, että on mamuja ja mamuja.  Haluamme antaa tietoa miten mamut ja mamut voi erottaa toisistaan.

On olemassa kiinalainen puhdas kuin pulmunen opiskelija "Ping Pong"  ja Tukholmassa autoja polttava "Ahmed Ahne".  Niissä on suuri ero.  Ainoa yhteys on, että molemmat ovat Suomessa olleita mamuja.

Hyvät vaasalaiset veneenomistajat.  Tarjoan tässä samanlaista mamukokemusta minkä Henry tarjoaa.  Eli jos teillä on vene ja rahaa huviajelubensaan niin teillä on mahdollisuus tarjota ilmainen tunnin parin saaristoveneily kaukaisille kiinalaisille.
Kaksi  ehtoa on, että minä olen siinä mukana sillä ilman minua he eivät lähtisi tuntemattoman matkaan ja kapteenin henkilöllisyys tulee tietooni  Pidän sen tietysti vain omana tietonani mutta tämä on turvallisuussyistä sillä jos jotain sattuu ja minulta kysytään, että kuka oli "kippari" niin minun ei tarvitse sanoa "ööh en kysynyt sitä."

Yhteydenotto ja aikataulu paitsi nimet ja puhelinnumerot käsitellään julkisesti tällä palstalla kuten Henryn kanssa on tehty.

Veneen kapteenin nimi täytyy tulla tietooni.
 
« Last Edit: 26. 05. 2013 08:08 by Kari Lajunen »
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3319 on: 26. 05. 2013 11:11 »
Eikalle sanon että tämä on keskustelufoorumi ja ehkä hieman laitamme Karin kanssa hiiliä pannuun kun näytämme kuinka otamme kaveriksi ulkomaalaisia, se että vain kiinalaisia johtuu siittä ettei meillä ikinä tule riitaa uskonnosta ja ei tarvi miettiä mitä syömme kun kaikki käy. Kohteliaisuus mitä heiltä saamme takaisin on niin aitoa, mutta pyydetään Parkkarilta lyhyt kommentti pitääkö mun ja Karin painua maan alle viestittelemääm. Meillä on tarkoitus hieman isommalla purukalla mennä kuvaamään se "venäläisten sotavankien" kaiverrus. Reissusta tulee kuvaa ja videota ja hieman etukäteis harkintaa.

Joten Parkali kerro olemmeko haitaksi ja painumme maan alle, vai pitääkö hieman hiljentää vai voimmeko pitää tasomme. Saakeli sama juttu tuolla omalla nimellä jossa suunniteltiin oluelle menoa ja kaikki halukkaat olisi päässeet mukaan niin sekin olisi pitänyt sopia kännyköillä. Missä on se vapaa vaasa ja Kari heitti haasteen muille veneen omistajille että tarjoaa kyydin. Minä vien ratsastamaan ja kulmaraudat käteen ku meillä on paikka siihenki ja kiinalainen saisi kuolemantuomion moisesta vehkeestä niin näytetään turvallisesti, ketä kiinnostaa niin ammumme kumiluoteja ihan turvasyistä ja eivät ole halpoja.
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.