Author Topic: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito  (Read 14626 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Kari Luoto

 • Kokelas
 • *
 • Posts: 11
  • View Profile
  • Email
Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« on: 28. 01. 2010 15:03 »
Elleivät mielenterveyden oireet aiheudu sisäsyntyisistä tekijöistä, ne aiheutuvat useimmiten kehon happamoitumisesta eli liian korkeasta vetyionien määrästä. Korkeat stressihormonitasot estävät munuaisia poistamasta ravinnosta syntyviä happamia kuona-aineita virtsaan, jolloin ne sitovat kehosta emäksisiä mineraaleja neutralointia varten ja aiheuttavat mm osteoporoosia. Neutraloimattomat hapot kertyvät mm lihasten sidekudoksiin, aiheuttaen kroonisia kipuja, sekä ihonalaisiin rasvakerroksiin selluliitiksi.

Kun emäksiset mineraalit eivät riitä neutraloimaan happojäämiä veressä, ne laskevat veren ph:ta, jolla on hyvin kapeat raja-arvot. Normaali ph liikkuu 7,35-7,45 rajoissa. Jos ph laskee alle 7 tai nousee yli 7,8, tila on hengenvaarallinen. Hapan veri aiheuttaa verenpaineen nousua, masennusta, ahdistuneisuutta, paniikkihäiriötä, pakkomielteisyyttä, psykoottisuutta, dementiaoireita ym. Happamuuden vaihtelut taas maanis-depressiivisyyttä.

Alkoholi, diureetit, maitotaloustuotteet, hiilihappopitoiset juomat, liiallinen happamoittavien ruoka-aineiden osuus ruokavaliossa jne, tuottavat virtsahappoja. Kofeiini sinetöi ongelman kehittymisen, kohottamalla kroonisesti stressihormonien tasoja, joka saa munuaiset ohjaamaan happojäämät takaisin vereen virtsateiden sijasta.

Tila voidaan tasapainottaa nopeasti neutraloimalla veren happamuutta emäksisillä mineraaleilla, mutta kehoon kertyneiden happojen poistaminen voi viedä kuukausia, jona aikana on noudatettava tarkasti emäksistä ruokavaliota. Kun keho on puhdistunut, voidaan happamoittavia ruoka-aineita ottaa takaisin ruokavalioon varovasti.

1. Juo pelkästään puhdasta vettä 2-3 litraa vuorokaudessa, ei mitään muuta nestettä. Ionisoitu, emäksinen vesi puhdistaa kehoa nopeammin, mutta tavallinenkin käy, kunhan korvaa sen happamuuden kalkilla. Voit myös puristaa veteen yhden sitruunan mehun.
2. Nauti vesilitraa kohden 1/4 teelusikallista merisuolaa.
3. Ryhdy tiukalle emäksiselle ruokavaliolle. Alkuvaiheessa voi syödä pelkästään tuoreita vihanneksia ja hedelmiä.
4. Happamuutta voi vähentää tehokkaasti soodalla, kalsiumilla, kaliumilla, magnesiumilla jne.
5. Glutamiini parantaa munuaisten kykyä poistaa happoa verestä.

Tällä yksinkertaisella menetelmällä mielialaongelmat katoavat alle viikossa, parhaassa tapauksessa oireet alkavat helpottaa jo päivässä tai parissa. Koska kuurin aikana ei saada suolaa ravinnosta, on suola otettava erikseen. Tavallinen pöytösuola ei kelpaa, koska siinä ei ei ole kuin kahta mineraalia, merisuolassa noin 90. Merisuolan emäksiset mineraalit neutraloivat veren liiallisia virtsahappoja, jotka aiheuttavat korkeata verenpainetta.

Jos sinulla on jalkaterissä tunnottomuutta, voimakkaita kipuja, kylmyyttä jne, on varottava, etteivät sinne kiteytyneet hapot liukene ja purkaudu liian nopeasti. Siksi kannattaa olla varovainen uraatteja liuottavien ruoka-aineiden, kuten alfalfa-itujen kanssa. Myös jalan rasittaminen pumppaa happoja verenkiertoon.

* Happojen liian nopea vapautuminen voi laskea veren ph:n hengenvaarallisen alas.
* Happojen vapautuminen aiheuttaa nopeata ja voimakasta stressihormonitasojen nousua ja voi aiheuttaa voimakkaita psyyken oireita, aina psykoosia myöten. Tältä varalta on oltava käsillä tähän tilanteeseen ainoata sopivaa lääkettä, Diapamia. Diapam on käsitykseni mukaan ainoa sopiva lääke tähän tilanteeseen, koska se estää stressihormonitasojen ryöstäytymisen hengenvaaralliselle tasolle.
* Jos happoja vapautuu liikaa, ota teelusikallinen ruokasoodaa sekoitettuna lämpimään veteen, nauti vettä ja merisuolaa oikeassa suhteessa tarpeen mukaan. Tarkkaile verenpainetta, ja ota tarvittaessa yhteys lääkäriin. On suositeltavaa tutkia kertymät ja tehdä hoitoarvio vahinkojen välttämiseksi.
* Puhdistusprojektiin olisi hyvä löytää tueksi asian ymmärtävä lääkäri.
* Seuraa virtsan ph:ta lakmuspaperilla. Sen pitäisi pysyä 7-8 lukemissa päiväsaikaan. Aamuvirtsan ph on matalampi, noin 5-6. Tämä johtuu siitä, että stressihormonien eritys on vähäisempää yöllä, jolloin munuaiset pystyvät poistamaan enemmän vetyä virtsaan.

Vesi- merisuolahoidosta.

http://www.watercure2.org/

Emäksisöivästä dieetistä.

http://www.bircaterra.fi/ph-tasapaino.htm
« Last Edit: 01. 02. 2010 00:12 by Kari Luoto »

Offline Kari Luoto

 • Kokelas
 • *
 • Posts: 11
  • View Profile
  • Email
Etsintäkuulutus
« Reply #1 on: 30. 01. 2010 20:08 »
Koska terveysviranomaiset kieltäytyvät tekemästä mielenterveystyön suhteen mitään, millä olisi todellista merkitystä, haluan järjestää ruohonjuuritason tutkimuksen asioiden edistämiseksi. Tarkoitus on osoittaa veren peruskemian merkitys terveyteen siten, että osoitetaan käytännössä kroonisina sairauksina pidettyjen tilojen olevan muutamassa vuorokaudessa parannettavia kemiallisen epätasapainon oireita.

Nyt etsitään mielenterveydellisistä ongelmista kärsiviä kroonikkoja kokeilemaan tätä emäksistä hoitoa.
Kysymykseen tulevat lähinnä yleisimmät häiriöt, kuten masennus, ahdistuneisuus ja paniikkihäiriö, mutta muutkin ovat tervetulleita.

Projekti etenee siten, että osanottaja kertoo ensin videolle, millaisia oireita hänellä on, kauanko ne ovat jatkuneet, miten niitä on hoidettu ja miten hoito on tehonnut.

Sen jälkeen alkaa tuo vesi/merisuola/dieettihoito, joka kestää noin viikon. Yleensä oireet poistuvat jo 2-4 vrk kuluessa.

Viikon kuluttua, tai kun oireet ovat poistuneet, henkilö kertoo videolle, miten hoito vaikutti.

Videot julkaistaan Youtubessa.

Muita oireita, joihin sama hoito tehoaa, ovat krooniset kivut, krooninen uupumus, fibromyalgia ja multippeliskleroosi ym neurologiset oireyhtymät, mutta niiden oireet saattavat poistua huomattavasti hitaammin. Tällaisissa tapauksissa pitäisi videoida, miten oireet vaikuttavat liikkumiseen, raajojen liikutteluun, lihasten jäntevyyteen ja voimaan, aikomusvapina jne.

Ilmoittautumiset voi tehdä minulle, ja minulta saa lisäinformaatiota.
Videoinnista voi sopia Jukka Kankaanpään kanssa.
Olen ilmoittanut tästä myös Kristian Wahlbeckille, joka edustaa terveysviranomaisia, todennäköisesti poissaolollaan. Hän ei tapaa vastailla meileihini, kuten ei juuri kukaan muukaan.
Olen myös pyytänyt Suomen Mielenterveysseuraa ja Mielenterveyden Keskusliittoa osallistumaan projektiin.
« Last Edit: 30. 01. 2010 23:11 by Kari Luoto »

Offline Risto Jalonen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2012
  • View Profile
  • Email
Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #2 on: 31. 01. 2010 08:08 »
Onnea projektillesi,
vaikka en tota koko sun showta käsitä.
Taitaa olla aika turhaa vouhottamista.

Mulla sattuu sattuneesta syystä olemaan reaalikokemusta tuosta
veren merkityksestä kropantoiminnoille. Kas, kun meinasivat
vahingossa tos parivuotta sitte tappaa mut väärällä lääkehoidolla,
joka ohensi veren niin, et seuraavas vaihees olis alkanu valuun
ulos kaikista ruumiin aukoista. Oli hengenlähtö kolmesta
sadasosasta kii tai jotain sellasta.

Kaikenlaista sattuu ja tapahtuu ja Suomeshan
juttu menee niin et ku sattuu, niin todentuu
et henki on halpa ja pakkaa haiseen pahalta.

Toihan rimmas.

Koitahan pärjäillä.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #3 on: 31. 01. 2010 09:09 »
Muuten kulostaa ihan hyvältä mutta tuo suola ei jotenkin mitenkään "kilahda" terveelliseltä.  On ihan omakohtaisia kokemuksia verenpaineen muutoksista juuri tuohon suolaan liittyen.

Tuo kaikki muu kuuluu jo nyt suurelta osin ruokavaliooni mutta suolan suhteen ei ja se on ehdoton ei.  Vaikutus oli tehokas. Paino 1.10.09 oli 70kg. Paino tuolla ruokavaliolla tänään eli 31.1.10 on 63,4kg ja todella suolan käytön täydellinen minimointi.

Mikä ajatus tai vaikutus tuolla suolalla on ettei sitä voisi jättää pois?
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

VIC20

 • Guest
Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #4 on: 31. 01. 2010 10:10 »
Muuten kulostaa ihan hyvältä mutta tuo suola ei jotenkin mitenkään "kilahda" terveelliseltä.  On ihan omakohtaisia kokemuksia verenpaineen muutoksista juuri tuohon suolaan liittyen.

Kuuntelin joskus Radio Yle 1:n tiedeohjelmia ja siellä väitettiin, että avaruusasemalla oleskelleiden suolatasapaino ym. mittauksista olisi syntynyt teoria, että suurimmalla osalla ihmisistä suola varastoituu ruumiiseen (olikohan) kuivassa muodossa eikä aiheuta kuvaamiasi ongelmia.

En ole kuullut teoriasta sen enempää tuon ohjelman jälkeen , mutta tuo ainakin selittäisi sen, miksi toiset voivat syödä suolaa runsaasti ilman haittavaikutuksia.

rasvattu ajatus

 • Guest
Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #5 on: 31. 01. 2010 11:11 »
natrium-kalium -tasapaino on tärkeä ihmisen kropassa. Suolasta saa natriumia. jos pelkkää vettä ja hedelmää syö niin suolaa pitää saada jostain.

Offline Kari Luoto

 • Kokelas
 • *
 • Posts: 11
  • View Profile
  • Email
Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #6 on: 31. 01. 2010 15:03 »
Mikä ajatus tai vaikutus tuolla suolalla on ettei sitä voisi jättää pois

Pöytäsuolassa on vain kahta mineraalia, se kohottaa verenpainetta siksi, että se ei sisällä emäksisiä mineraaleja, vaan kerryttää kehon natrium-uraattien määrää, joka nostaa verenpainetta. Merisuolassa mineraaleja on noin 90, sen emäksiset mineraalit neutraloivat verestä virtsahappoja ja verenpaine laskee.

Verenpainetaudin yleisin aiheuttaja on juuri kofeiinin vaikutus siihen, miten munuaiset käsittelevät virtsahappoja. Kun happojäämät ohjautuvat muinuaisissa takaisin kehoon ja varastoituvat kudoksiin, eikä sinulle kerrota, että emäksiset mineraalit ja ionisoitu vesi poistavat ne ja niiden aiheuttaman verenpainetaudin, syöt lääkkeitä kiltisti loppuikäsi ja kartutat omalla osaltasi lääketeollisuuden osakkeenomistajien kukkaroita.

Tuon kofeiinin, munuaisten virtsahappoa talkaisin kehoon ohjaavan vaikutuksen takia se myy verenpainelääkkeitä, psyykenlääkkeitä, särkylääkkeitä jne enemmän kuin mikään tekijä. Kofeiini on lääketeollisuuden kultamunia muniva hanhi.

Sukselle huomautan, että kehon happamuuden tiedetään muuttavan tavallisia soluja syöpäsoluiksi ja, että syöpäsolut kuolevat kun kehon ph nostetaan kahdeksaan.

Kansanterveydellisellä tasolla ajateltuna, väärien ravitsemustottumusten vaikutus sairaanhoidon koko budjettiin on noin 60-70%, ja se toimii juuri tämän virtsahappojen kertymisen kautta. Sama ilmiö aiheuttaa ylipainoa. Yli 50% psykiatristen sairaaloiden kroonikoista kärsii tästä samasta vaivasta. Virtsahapot aiheuttavat psykoottisuutta, joka voi viedä lataamoon loppuiäksi, emäskäsittely voi parantaa tällaisen tilan muutamassa päivässä. Eikö tämä tämä väittämä pitäisi teidän mielestänne tarkistaa, kun sen tarkistaminen on näin helppoa ja nopeaa?

Älkää unohtako, että tämä happoilmiö, joka aiheuttaa valtaosan psyyken ja kehon sairauksista, aiheuttaa myös leijonanosan itsemurhatilastoista. Masennus on mukana 80 prosentissa itsemurhista, ja happamuus saattaa aiheuttaa jopa 80% masennuksesta.

Onko teillä sosiaalista vastuuntuntoa? Tehkää jotain omaksi, maanne ja lastenne hyväksi, vaatikaa mediaa nostamaan esiin tämä juttu. Minulle lyödään paikallislehdistä luuria korvaan. Olen lähettänyt kumpaankin lehteen pyynnön puffata tätä tutkimusta, en pidättele henkeäni odotellessa.
« Last Edit: 31. 01. 2010 15:03 by Kari Luoto »

Offline Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2215
  • View Profile
  • Email
Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #7 on: 31. 01. 2010 15:03 »
Eikö joutavempaa keskusteluaihetta ole. Tietysti suola on vaarallista jos sitä käyttää liikaa, aivan samoin kuin puhdas lähdevesi. Olen juonut päivässä n. 40 kupillista kahvia ja polttanut 10 sikaaria. Ja elossa ollaan.
Ihminen ei tule toimeen ilman suolaa mutta rajansa pitää löytää. jos noudattaisin terveysfasistien ohjeita,
niin olisin jo kehtoon kuollut. En tiedä yhtään elintarviketta joka ei olisi myrkyllistä. Mitä kahviin tulee
niin vielä toistaiseksi huumeet ja alkoholi ja lääkkäitten väärinkäyttäminen on sata kertaa pahempaa.
Siitä te ette puhu mitään. Kuinka paljon on tuonut alkoholi liikenteessä turmia kuin kahvi. Nyt täysjärkiset tutkimukset toteaa, että kahvi onkin terveellinen. Pari kuppia päivässä pitääkin syövän loitolla. Ja rasvakin on nyt todettu terveelliseksi. Mutta toki kaikessa pitää olla kohtuus. Viinan juomisessakin. Minä olen nuota terveysvouhottajia kanniskellut hautaan ja tuntuu vielä hommia riittävän.

Pentti Suksi

Offline Risto Jalonen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2012
  • View Profile
  • Email
Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #8 on: 31. 01. 2010 16:04 »
Kari Luoto: 28.01.10 - klo:19:54:46 »
Quote
Happojen vapautuminen aiheuttaa nopeata ja voimakasta stressihormonitasojen nousua ja voi aiheuttaa voimakkaita psyyken oireita, aina psykoosia myöten. Tältä varalta on oltava käsillä tähän tilanteeseen ainoata sopivaa lääkettä, Diapamia. Diapam on käsitykseni mukaan ainoa sopiva lääke tähän tilanteeseen, koska se estää stressihormonitasojen ryöstäytymisen hengenvaaralliselle tasolle.

K a i k e l l a   o n   k a h d e t   k a s v o t ...   v ä h i n t ä i n

 Varokamme stressitason noususuhdanteita.
 Ennakoikaamme ja syökäämme kaikki päivittäinen
 Diapam annoksemme ja jos ei muuten niin varmuuden vuoksi
 ja kyllähän kai se sitten totuttelun jälkeen hyvinkin tutusti
 ja turvallisesti nupissa klopajaa.

 Oliskohan sitte mahdollinen Diapamriippuvuus
 vaarallisempi psyykelle sun muulle kuin tää kofeiiniriippuvuus?

Offline Kari Luoto

 • Kokelas
 • *
 • Posts: 11
  • View Profile
  • Email
Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #9 on: 31. 01. 2010 16:04 »
Diapamia käytetään kofeiiniriippuvuuden yhteydessä esiintyvien oireiden hoitoon. Kofeiiniriippuvuutta katkaistaessa, saattaa esiintyä niin voimakasta hengityslihasten kramppia, että ilman Diapamia niihin voi tukehtua. Mikään muu lääkeryhmä ei auta tähän oireeseen.

Offline Risto Jalonen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2012
  • View Profile
  • Email
Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #10 on: 31. 01. 2010 16:04 »
Aha.

Offline Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2215
  • View Profile
  • Email
Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #11 on: 31. 01. 2010 17:05 »
Diapam on hyvin vaarallinen lääke ja siitä tulee riippuvaiseksi. Mieluummin  kaksikupillista kahvia kuin tapletti diapamia.
Liian suruttomasti lääkärit kirjoittaa, sehän huume. Ja huumehörhöt sitä jahtaa.
Ei kofeiinista tule vieroitusoireita. Minulla oli työ, jossa tuli pakosta juotua kahvia. Sitten mulle maistunut, se sillä selvä.Ei tullut mitään kramppeja. Ei muutakaan vieroitusoireita tullut. Lopetin tupakan, hetken oli vaivaa, mutta se meni kolmessa viikossa pois. Diapam on rauhoittava, mielialaan vaikuttava lääke. Sillään ei ole mitään tekemistä kahvin kanssa. Siinä vasta koukkuun jää. Viinakramppeja niitä on, mutta en ikinä maailmassa ole ole nähn yt kuullut  kahvikrampeista. Niitä hölö hölö juttuja.

Offline Kari Luoto

 • Kokelas
 • *
 • Posts: 11
  • View Profile
  • Email
Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #12 on: 31. 01. 2010 17:05 »
Jostain syystä sattui juuri nyt tulemaan mieleen, että kofeiinin vaikutus hippokampuksen toimintaan ja virtsahappojen määrään veressä, aiheuttavat toksista dementiaa eli voimakasta kognitiivisten kykyjen heikentymistä. Suomeksi tätä voi sanoa älykkyysosamäärän laskuksi, puhekielessä tyhmyydeksi.

Offline Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2215
  • View Profile
  • Email
Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #13 on: 31. 01. 2010 18:06 »
Onko Kari Luodolla itsestä kokemusta? Sellaiset hippokampukset saa heitellä jäälauttalta merenkurkkuun.
Saa panna kognitiiviset kusisankoo peräs.

Minun vaimoni on kahviinstituutin nimeämä Suomen parhain kahvinkeittäjä. Kahvi  kuuluu nautintoaineisiin. Olen sellainen epikurolainen sofisti juon nautinnokseni hyvää kahvia, syön hyvbää ruokraa ja nautin hyvästä viinistä. Kun kohtuudessa pysytään, niin Kari Luodon väitteet ei pidä ollenkaan paikkansa.
Kestin urhoollisesti  sen että join  n. 40 kupillista kahvia päivässä. Ei tullut dementiaa ei silloin eikä tänäänkään.
Tunnen monta kahvinjuojaa eikä ole vielä satavuotiaanakaan dementiaa kokenut.

Tuolla jutullako huumehörhöt kulkee huijaamassa lääkäreiltä diapam tapletteja. Minun tuttavalleni lääkäri kirjoitti diapamia ja hän alkoi nähdä kummituksia keskellä päivää.

Minä tunnen monta lääkäriä jotka juo kahvia ja polttaa tupakkaa ja ovat älykkäitä ihmisiä. Minun älykkyysosamäärä ei ole pudonnut, mutta nämä terveysfasistien älykkyysosamäärä on kyllä pudonnut.
Kaikkia hemmetin höpinöitä tuota lukee. Pistä Kari Luoto ne asiat todellisuuksiin, mitkä alkoholihaitat ja huumeet?

Pentti Suksi

Offline Kari Luoto

 • Kokelas
 • *
 • Posts: 11
  • View Profile
  • Email
Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #14 on: 31. 01. 2010 19:07 »
MOT

Veren liiallinen virtsahappopitoisuus aiheuttaa aggressiivisuutta, irrationaalisuutta, putkinäköisyyttä, sokeaa jääräpäisyyttä ym käyttäytymisen piirteitä, joiden perusteella voidaan diagnosoida toksinen urocephalus eli kansankielellä; kusipäisyys. Kyllä vanha kansa tietää, ja sanan etymologian tieteelliset perusteet vahvistaa lääketieteellinen tieto virtsahappojen vaikutuksista psyykeen.
« Last Edit: 31. 01. 2010 20:08 by Kari Luoto »

Offline Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2215
  • View Profile
  • Email
Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #15 on: 31. 01. 2010 19:07 »
No niin meillä on kusipäisiä runsaasti yli puolet Suomen kansasta.  Siihen kuuluu Suomen älymystö, poliitikot
tasavallan presidenttiä myöden. Huipputiedemiehet ja maan huiput Nokiaa ja Wärstilää myöden.
Kaikkialla juodaan kahvia, eli Kari Luoto taistelee tuulimyllyjä vastaan. Suo sielä ja vetelä täällä. Kahvi kuuluu kansalliseen kulttuuriin. Yliopistollinen tutkimus on todennut, että kahvilla on myös terveysominaisuudet.
Jos liikaa juo puhdasta vettä, niin se tuo myös terveysongelmia ja ilman hengittäminen aiheuttaa syöpää,
siinä on pakokaasuja ym. Kun lopetamme syömisen ja juomisen sekä hengittelemisen niin Kari Luodon ihanne maailmaan. Silakassa on dioksiinia, sitä kun syö viikossa 2000 kg, niin menettää henkensä.
Nämä on lähinnä niitä huuhaa-juttuja. Leivän syöjätkin ovat kaikki kuolleet.

Offline Kari Luoto

 • Kokelas
 • *
 • Posts: 11
  • View Profile
  • Email
Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #16 on: 31. 01. 2010 19:07 »
No niin meillä on kusipäisiä runsaasti yli puolet Suomen kansasta.  Siihen kuuluu Suomen älymystö, poliitikot
tasavallan presidenttiä myöden. Huipputiedemiehet ja maan huiput Nokiaa ja Wärstilää myöden.

No niin, löytyihän se yhteinen sävel vihdoin ja viimein. Minusta tuntuu, että tästä saattaa alkaa kaunis ystävyys. Jos saan Napoleon Suksen ponnekkuuden tukijoukkoihini, meitä ei pidättele mikään.

Offline Kari Luoto

 • Kokelas
 • *
 • Posts: 11
  • View Profile
  • Email
Eettistä ja sosiaalista letargiaa
« Reply #17 on: 02. 02. 2010 15:03 »
Suhtautuminen tähän asiaan on aika merkillinen. Samaan aikaan, kun puhutaan mielenterveystyön tärkeydestä, valitetaan rahapulasta, lääkäripulasta, hoitajapulasta, potilasjonoista, terveydenhuollon kustannusten kasvusta ja laadun heikkenemisestä ja milloin mistäkin epäkohdasta, kukaan ei reagoi mitenkään, kun kerron, että nämä asiat saataisiin vuodessa kuntoon, jos ruvettaisiin diagnosoimaan ja hoitamaan ihmisiä lääketieteellisillä perusteilla lääketeollisuuden mainoslehtisten sijasta.

Virtsahapposyndrooma aiheuttaa suurimman osan psyyken ongelmista. Psykiatrian hinta yhteiskunnalle oli muutama vuosi sitten 1,7 miljardia. Sama ongelma aiheuttaa kaikki stressiperäiset sairaudet, sillä stressihormonit pitävät virtsahapot elimistössä, sekä valtaosan syöpätapauksista, koska happamuus muuttaa normaalin solun syöpäsoluksi muiden tekijöiden kanssa, kun taas emäksisyys tappaa syöpäsolun, mutta ei vahingoita terveitä soluja. Ongelma aiheuttaa 60-70% kaikista sairaanhoitokuluista.

Sadat tuhannet kroonikot kituvat happojen aiheuttamassa masennuksessa. Tuhannet heistä eläköityvät vuosittain. Happosyndrooma saattaa aiheuttaa jopa 80% itsemurhatapauksista.

Happamuuden aiheuttama kusipäisyys aiheuttaa väkivaltaisuutta ja liikenneturmia, työtapaturmia, perheväkivaltaa, avioeroja...

Kuulostaa ehkä hurjalta, mutta olen käynyt läpi itse tuon persoonallisuusmuutoksen, sekä hitaan sairastumisen, että nopean paranemisen. Siksi tiedän, miten salakavalasti happojen vaikutus psyykeen tapahtuu ja miten selkeästi paranemisen havaitsee.

Tämä voidaan todistaa viikossa tai parissa tuolla emäksöintikokeella. Samalla kokeella voidaan käydä läpi esimerkiksi Huutoniemen kroonikot, ja ottaa selvää hyvin nopeasti, onko siellä sinne kuulumattomia ihmisiä varaamassa puutteellisia resusrsseja.

Miksi kaikki ovat kuin kusi sukassa? Miksi tästä ei puhuta? Eikö teillä ole lainkaan sosiaalista vastuuntuntoa, tervettä järkeä ja empatiakykyä?

On sanottu, että suomalaisen poliitikon suurin pelko on, että jos hän tekee jotain, jotain voi tapahtua. Näyttää siltä, että ilmiö ei koske poliitikkoja, vaan on pikemminkin kansanluonteeseen kuuluva ominaisuus.
« Last Edit: 02. 02. 2010 16:04 by Kari Luoto »

Offline Professional

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 4930
 • Yhtä köyttä Yhdistykset Siperiaan.
  • View Profile
Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #18 on: 02. 02. 2010 21:09 »

Vähän ihmetyttää teidän ammattilaisten hölinät jostain diapamien vaarallisuudesta riippuvuudesta puhumattakaan.

Ensinnäkin: Varsinaisia pameja on monenlaisia, riippuvuudet suhteellinen käsite, kuin myös
oireet tai oireyhtymät joihin niitä käytetään.

Varsinaiset väärinkäytökset ovat sitten aivan asia erikseen, onhan joku kuulemma kylpenyt maidossakin.

Yhtä hyvin voitaisiin väitellä siis jostain keskiolut riippuvuudesta, muista roikkumisista puhumattakaan.

Riippuvuus on aina suhteessa koetun ongelman, tai tavan kestoon, eli aivan täysin samoin kuin esim.
jollain P. Suksella hyväksyntänsä saamiseen, vaikkapa sitten pelkästään samanhenkisiä kavereitaan
mielistellen.

Tätä voisi jo sanoa riippuvuudeksi.

Vaarallisin riippuvuus  ihmisen elämässä  on kuitenkin:   Käsittämättömyys.

             Se kun ei tahdo haihtua lumelääkkeilläkään..

Offline Sonja Viitamaa

 • Omalla nimellä
 • Kokelas
 • *
 • Posts: 17
  • View Profile
Re: Eettistä ja sosiaalista letargiaa
« Reply #19 on: 05. 02. 2010 07:07 »

Virtsahapposyndrooma aiheuttaa suurimman osan psyyken ongelmista. Psykiatrian hinta yhteiskunnalle oli muutama vuosi sitten 1,7 miljardia. Sama ongelma aiheuttaa kaikki stressiperäiset sairaudet, sillä stressihormonit pitävät virtsahapot elimistössä, sekä valtaosan syöpätapauksista, koska happamuus muuttaa normaalin solun syöpäsoluksi muiden tekijöiden kanssa, kun taas emäksisyys tappaa syöpäsolun, mutta ei vahingoita terveitä soluja. Ongelma aiheuttaa 60-70% kaikista sairaanhoitokuluista.

Sadat tuhannet kroonikot kituvat happojen aiheuttamassa masennuksessa. Tuhannet heistä eläköityvät vuosittain. Happosyndrooma saattaa aiheuttaa jopa 80% itsemurhatapauksista.

Happamuuden aiheuttama kusipäisyys aiheuttaa väkivaltaisuutta ja liikenneturmia, työtapaturmia, perheväkivaltaa, avioeroja...
                                                                         
   Jo on yksinkertaista tämä ihmiselo...
Kaikki "happameksi" itsensä tuntevat voisivatkin lisätä liikuntaa ja terveellistää ruokavaliotaan - elikkä tehdä juuri niitä asioita joita lääketiede on kerta toisensa jälkeen toitottanut kansalle!
Silloin ei pääse keho happamoitumaan niin pitkälle että mielenterveys karkaa???!!!
Kahvi pois, tupakka ja alkoholi pois, samoin Luodon aiemmissa kirjoituksissaan toitottama "parantava huume - (äh, kun en muista nimeä)", pois - senhän on loppujen lopuksi todettu altistavan skitsofrenialle vielä vuosia "käyttökokeilujen" jälkeen.

Jotenkin tuntuu kuin joku olisi löytänyt vanhoja totuuksia itselleen "uutena" ja yht'äkkiä meillä on keino parantaa 80% kaikista "vaivoista"...Krhm.

Onnea vain tutkimukselle - varmasti itsehoitokuuri parantaa oloa useimmilla mutta sen pysyvästi "kaiken korjaavaan" avun oletan vaikuttavan ainoastaan "uudelleenkeksijäänsä", hetkeksi egoa kohottaen?
Kunnes uusi "keksintö" löytyy...

Offline Professional

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 4930
 • Yhtä köyttä Yhdistykset Siperiaan.
  • View Profile
Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #20 on: 06. 02. 2010 01:01 »

 Muistakaa nyt hyvät ihmiset myös, että Ruotsalaistutkimuksen mukaan paistinperunat
 aiheuttavat syöpää.

 Ja tällaisen vihanneksen viljelyä vielä monikansallisesti tuetaan.?


     Aivan tulee mieleen Bolivian unikkopellot...

Offline Kari Luoto

 • Kokelas
 • *
 • Posts: 11
  • View Profile
  • Email
Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #21 on: 10. 02. 2010 02:02 »
Eräs ravitsemusterapeutti kertoi seuranneensa neuvoani, ja kehottaneensa erästä kihtipotilasta luopumaan täysin kaikesta kofeiinista. Potilas teki työtä käskettyä, ja kivut katosivat seuraavana päivänä. Lääkäristä kihtiin ei ollut löytynyt apua.

Kihtiä, ylipainoa ja monia muita elimistön epänormaaleja tiloja voi lievittää tehostamalla munuaisten kykyä poistaa kehosta neutraloimattomia aineenvaihdunnan happojäämiä. Halpa ja erittäin tehokas tapa, on juoda sitruunalla maustettua vettä 2-3 litraa vuorokaudessa. Hyvän tuloksen saa jo puristamalla puolikkaan sitruunan mehun 1½ litraan vesijohtovettä.

Vesijohtoveden ph on 5. Kun lisään siihen noin puolen sitruunan mehun, se laskee noin kolmeen. Vesijohtovettä juodessa, virtsan ph on 7, sitruunavedellä; alle 6, joten happoja poistuu hyvin elimistöstä, ja sen tuntee myös jalan kihtikipujen heikkenemisenä. Silloin, kun tunnen oireista päätellen, että veressä ei ole happoja, virtsan ph on 7, sekä vesijohto-, että sitruunavedellä, joten se todella muuttaa munuaisten toimintaa. Jalan kihtikivut heikkenevät selvästi päivittäin luonnollisella menetelmällä. Samalla koko elimistön happamuus vähenee ja parantaa vastustuskykyä, ja panee paikat toimimaan normaalisti.
« Last Edit: 10. 02. 2010 03:03 by Kari Luoto »

Offline vaasalainen

 • Tästä foorumista
 • Administrator
 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 5079
 • Gender: Male
 • Muista käydä Chatissa
  • View Profile
  • Email
Vs: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #22 on: 25. 06. 2011 18:06 »
Lisätään tämän ketjun elämää
Tämä sivusto täytti 9 vuotta helmikuun 2 päivänä 2014.  Ylläpidän tätä vapaasta tahdostani.  Tämä on minun tapani osoittaa rakkauteni tätä hienoa kaupunkia kohtaan.

Offline vokkeri

 • Kokelas
 • *
 • Posts: 10
  • View Profile
Vs: Re: Kofeinismin ja mielialahäiriöiden tehohoito
« Reply #23 on: 16. 07. 2011 20:08 »

Vesijohtoveden ph on 5. Kun lisään siihen noin puolen sitruunan mehun, se laskee noin kolmeen. Vesijohtovettä juodessa, virtsan ph on 7, sitruunavedellä; alle 6, joten happoja poistuu hyvin elimistöstä, ja sen tuntee myös jalan kihtikipujen heikkenemisenä. Silloin, kun tunnen oireista päätellen, että veressä ei ole happoja, virtsan ph on 7, sekä vesijohto-, että sitruunavedellä, joten se todella muuttaa munuaisten toimintaa. Jalan kihtikivut heikkenevät selvästi päivittäin luonnollisella menetelmällä. Samalla koko elimistön happamuus vähenee ja parantaa vastustuskykyä, ja panee paikat toimimaan normaalisti.

Kannattaisikohan herra Luodonkin vähän kerrata sitä kemiaa.

Vesijohtoveden pH ei taatusti ole 5, koska silloin tavalliset vesiputket alkavat syöpyä aikamoista vauhtia kyseisen "hapon" johdosta. Lisäksi sen maku olisi todella karmea!

Vesilaitosten mukaan vesijohtoveden pH säädetään pikemminkin vähän emäksiseksi eli vähän suuremmaksi kuin se neutraali 7.