Home / Tapahtumat / Kansainvälistä korutaidetta Vaasan Taidehallissa 29.11 saakka,

Kansainvälistä korutaidetta Vaasan Taidehallissa 29.11 saakka,

Kuvat KORU5-näyttely Vaasan Taidehallissa. Kuva: Linda Strömberg-Yucak.

Kansainvälistä korutaidetta

Vaasan Taidehallissa 29.11. saakka

KORU on kansainvälinen korutaiteen triennaali, joka järjestetään nyt viidettä kertaa. Sen tarkoituksena on esitellä suomalaiselle yleisölle laajasti kansainvälistä korutaidetta ja näyttää, mitä juuri nyt alalla tapahtuu. KORU5-näyttely on nähtävissä Vaasan taidehallissa 29.11. saakka.

Näyttelyyn on maksuton sisäänpääsy ja se on avoinna tiistaista torstaihin klo 12–18 ja perjantaista sunnuntaihin klo 12–16. Vaasasta näyttely jatkaa Kuopion taidemuseoon ensi vuoden puolella.

Näyttelyn järjestävä Korutaideyhdistys ry juhlistaa näyttelyprojektilla omaa 10-vuotista toimintaansa. Korutaideyhdistys on perustettu Lappeenrannassa vuonna 2005. Yhdistys toimii valtakunnallisesti ja sen tavoitteena on edistää ja tehdä tunnetuksi nykykorua taiteena ja muotoiluna Suomessa.

Korutaideyhdistys onkin vakiinnuttanut asemansa suomalaisen korutaiteen ja sen tekijöiden edustajana, sekä marginaalista nousevan taiteenalan esille tuojana. KORU5-tapahtumaa tukee Opetus- ja kulttuuriministeriö.

VAASAN TAIDEHALLI

Senaatinkatu 1 D, 65100 Vaasa. Puh. 06 325 3770. www.pohjanmaanmuseo.fi

Avoinna ti–to klo 12–18, pe–su klo 12–16, ilmainen sisäänpääsy.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa