Home / Kolumnit /
Kalle Lanamäki – Suomi on paskahousujen maa

Kalle Lanamäki – Suomi on paskahousujen maa

Mitä on mielestäsi lain laatijoiden housuissa, kun rikollista suojellaan enemmän kuin uhria?

Kun jokin kallonkutistaja todistaa, ettei rattijuopumukseen voi ennalta vaikuttaa kovemmilla sanktioilla. Kun raiskaus on tapakulttuuria Afrikassa, tekee ”provosoiva ulkonäkö” uhrista syyllisen. Tai kun konnat saavat pelleillä oikeussaleissa pää peitettynä, jopa uhkailla oikeuden jäseniä.

Kun poliisi ei uskalla työn ulkopuolella olla poliisi eikä kertoa asuinpaikkaa. Puolustusvoimain henkilöstö ei saisi terroriuhan takia käyttää sotilaspukua kuin metsässä. Onko oikean taivuttava vääryyden edessä?

Puolustusministerillä oli kanttia pahoittaa joidenkin paskahousujen mieli sanomalla julki mitä me kaikki näemme itänaapurin tekevän. Luulevatko jänishousut, että Venäjä ei tiedä milloin se pottuilee naapureille?

Eivät vanjat ole niin tyhmiä, että loukkaantuisivat, kun naapuri kertoo mitä näkee. Siitä voisivat suivaantua, ettei muka huomata kuinka he uhoavat. Pullistelun tarkoitushan nimenomaan on tehdä vaikutus.

Valtion, joka kokee uhkailua, tulee selvästi ilmaista mielipiteensä. Se ei ole ärsyttämistä kun se perustuu kiistattomiin faktoihin.

Ja tuplapaskahousuja ovat ne, jotka nimettöminä mollaavat heitä, jotka vielä uskaltavat sanoa mitä näkevät.

Kalle Lanamäki

Vaasa

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Eroperheitä koskettavassa vieraannuttamisessa vanhempi tarkoituksella estää toisen vanhemman ja lapsen suhteen kehittymistä. Vieraannuttaja vaikeuttaa vuorovaikutusta ja pyrkii erottamaan lapsen toisesta vanhemmasta. Pahimmillaan vieraannuttaja katkaisee kokonaan lapselta yhteydenpidon tai syöttää lapsen mieleen valheellisia mielikuvia toisen vanhemman pahuudesta.

Huoltokiusaaminen murentaa

Huoltokieusaaminen murentaa hyvinvoinnin Eroperheiden määrä kasvaa Suomessa koko ajan. Vanhempien ero koskettaa vuosittain arviolta 30 …

Vastaa