Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Jos Suomesta tulisi islamilainen valtio

Jos Suomesta tulisi islamilainen valtio

Avoin kirje arvon presidentillemme

Salman ben Jaber abu Aamer

 Assalaamo aleikum.

Sydämelliset tervehdykset Suomen Islamin tasavallan presidentille ikuisesti olkoon Allahin suojassa.

Tämä on toinen kirjeeni teille ja kun viimeksi käskitte minun kirjoittaa avoimesti, niin tottelen teitä kuin kunnon kiitollinen kansalainen.

Olen todella iloinen ja onnellinen, että meillä on nyt teidän kaltainen johtaja, joka antaa sen oikean, demokraattisen ja lupaavan kuvan maastamme Suomi. Ennen teitä ei voinut edes tavoitella kaupungin johtajan sihteeriä, saati sitten vastaisi kirjeisiimme.

Uskon, että olemme maailman onnellisimpia ihmisiä, jotka pystyimme vaihtamaan mädänneen demokratuurin järkevään diktatuuriin. Ennen usein ajattelin, mitä hyötyä oikein on demokratiasta, jossa ei mitään etene, vaan kaikki mätänee. Mutta nyt teidän arvon viisaan presidenttimme ansiosta kaikki sujuvat kuin vasta rasvattu sarana.

Tässä heti tuli mieleeni se, että ennen teitä tämä kansa aina kun halusi sanoa jokin asian menevän hyvin, niin tapasi sanoa, että se menee kuin voi ja veitsi. Mutta tässä onkin se ristiriitainen ja hölmö logiikka. Eli miten tylsä veitsi voi leikata jäätynyttä voita Puhumatta vanhusten ja lasten heikoista käsistä?

Joka tapauksessa vielä kerran korostan, että meillä on nyt kaikki hyvin. Eduskunta on täynnä kunnon miehiä, jotka ovat valmiit uhrautumaan itsensä kansan tähden ja pitävät omien sanojensa hatussaan eivätkä seiso sanojensa päälle, kuin vanhan systeemin kansanedustajat.

Taloutemme rattaat pyörivät kovalla vauhdilla ja pienyrittäjätkin ovat varsin tyytyväisiä. Jälleen kerran joka kadulla ja torilla suutarien ja räätälöiden masiinat tauottomasti tekevät töitä ja kansan ostoskyky koko ajan lujittuu. Teitte todella hyvän päätöksen kun veditte Suomen pois hölmöstä EU:sta, joka puuttui jopa uuden auton roiskelätkään.

Erityisesti vaatemarkkinat vetävät voimakkaasti, sillä naistemme koko ajan tarvitsevat lisää burkia, huiveja, huntuja ja pitkiä hameita ja miehetkin kaapuja.

Kiinalaisetkaan eivät enää pääse rehentelemään meidän yrittäjille ja tuottajille ja suomalaisilla on varaa kotimaisiin tuotteisiin.

Viimeksi muuten puhuimme Suomen lipun vaihtamisesta kun enää sinivalkoinen väri ei sovi meille ja sitä paitsi se risti häikäisee meitä kovasti ja antaa väärän kuvan meistä ja maastamme.

Mielestäni paras väri lipullemme olisi valkoinen tausta, jonka keskellä olisi yksi vihreä sapeli ja punainen tähti.

Tutkin muuten, mitä kävi entisille viranomaisille ja päättäjille ja selvisi, että Timo Soini on muuttanut Etelä-Afrikkaan ja siellä viljelee heinää ja kasvattaa porsaita, joten hänellä menee ihan hyvin. Välillä vanhat kaverit, kuin H. S, T. H ja muutama muu läheinen kaveri matkustavat salaa sinne ja nautiskelevat isännän oman tarhan viiniä ja pitävät hauskaa.

Aleksander Stubb on muuttanut Kanadaan ja siellä toimii tulkkina maasta karkotetuille suomalaisille ja hänelläkin kuulemma kaikki menee hyvin. Ainakin töitä riittää ja tiliä tulee.

Pitkän tutkimuksen jälkeen selvisi, että Juha Sipilä kasvattaa punasipulia Tankavaarassa jossain ihan Norjan rajan lähellä siltä varalta, että jos hänet löydetään, niin pakenisi heti Norjaan. Alussa kuulemma viljeli ruohosipuliakin, mutta yksi vihreä johtaja sai hänet lopettamaan sillä perusteella, että vihreä väri kuuluu vain heille ja siksi Sipilä tyytyi punasipulin viljelyyn.

Muistin juuri käsi sydämellä todeta, ettei teidän olisi kannattanut luottaa niin paljon Räsäseen, koska te annoitte hänelle rahaa, jotta hän kuluttaisi Syyrian moskeijoiden jälleenrakentamiseen, mutta tietojeni mukaan hän on siellä käyttänyt rahat kirkkojen jälleenrakennukseen.

Suosittelisin, että tutkitte asiaa vielä ja käskette hänet takaisin selvittämään asiat islamilaiseduskunnassa.

Lopuksi toivon sydämestäni teille ikuista terveyttä ja rukoilen Allahia ikuistamaan teidän varjoa päällämme.

Olkoon herra presidenttimme ikuinen.

PS. vaasalaiset ovat pitkään valittaneet, ettei halal liha riitä koko kaupungille, sillä kysyntä on kasvanut koko ajan roimasti ja vanha teurastamo ei pysty vastaamaan siihen.

Olisiko mahdollista muuttaa Vaasan entisen pääkirjaston tai kirkon teurastamoksi? Näin saamme vaasalaiset vaikenemaan ja lisäksi luomme paljon työpaikkoja.

Pienein ja heikoin orjanne Farzad Moghaddam pour. 22.10 2035.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa