Home / Tapahtumat / Jesse Kaikuranta Vaasaan 09.02.2014

Jesse Kaikuranta Vaasaan 09.02.2014

Vaasalaisen leijonien perheklubin ja Vaasan suomalaisen seurakunnan perinteisen Yhdessä ystävän kanssa -konsertin tämänvuotinen pääesiintyjä on laulaja Jesse Kaikuranta.

Yhdessä ystävän kanssa -konsertti
Vaasan kirkossa 9.2.2014 klo 18

Vaasalaisen leijonien perheklubin ja Vaasan suomalaisen seurakunnan perinteisen Yhdessä ystävän kanssa -konsertin tämänvuotinen pääesiintyjä on laulaja Jesse Kaikuranta.

Kaikuranta, 32, syntyi Maarianhaminassa ja asui lapsuutensa Ähtärissä. Nykyisin hän asuu Kokkolassa.

Kaikuranta on ammatiltaan laulunopettaja. Hän on myös Kirkon Ulkomaanavun Tekoja-lähettiläs. Hän toimii siinä tehtävässä erityisesti opetuksen puolestapuhujana.. Viime syksynä Kaikuranta vieraili Kirkon Ulkomaanavun yhteistyökohteessa Sierra Leonessa. Tuosta käynnistä hän on kertonut eri tilaisuuksissa ja puhunut siitä, kuinka tärkeä merkitys koulutuksella on nuorten elämässä.

Kirkon Ulkomaanavun tehtävissä Kaikuranta on esiintynyt myös mm. Opettajat ilman rajoja -tilaisuudessa ja Helsingissä järjestetyssä Toisenlaisessa joulukonsertissa Johanneksen kirkossa yhdessä Lauri Tähkän kanssa. Kaikuranta nousi julkisuuteen kaksi vuotta sitten, kun hän osallistui The Voice of Finland -musiikkikilpailuun. Tuohon ohjelmaan kirjoitettu laulu Vie mut kotiin teki hänestä kuuluisan

Yhdessä ystävän kanssa -konsertissa kuullaan uusia ja vanhoja biisejä uusin sovituksin.

Yhdessä ystävän kanssa -konsertti järjestetään Vaasan kirkossa ystävänpäivää lähinnä edeltävänä sunnuntaina nyt 23. kerran. Tilaisuudessa ystävänpäivän puheen pitää pastori Tuija Storbacka. Kanttorina on Leena Lohikoski-Ojala.

Konserttiin myydään 30 euroa maksavia ohjelmia, joista saatavalla tuotolla tuetaan vaasalaisten nuorten ja lasten terveitä elämäntapoja. Eri nuorisojärjestöt ovat olleet mukana jo ohjelmien myyntityössäkin.

About Toimitus

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa