Dagens Spotpris | Forbrukslån på Minuttet | Bluetooth Kuulokkeet | Prosjektleder | Beste Forsikring | Alarm | Kredittkort Test 2019 | Billigste Telefonabonnement
Home / Tapahtumat /
Homae Movie Day Vaasassa

Homae Movie Day Vaasassa

Home Movie Day järjestetään jälleen Vaasassa

Home Movie Day on kansainvälinen tapahtuma, joka on omistettu amatöörikuvaajille ja kaitafilmeille. Tapahtuma järjestetään nyt viidennen kerran Suomessa 19.10. klo 13-16 Pohjanmaan museossa Vaasassa.

Home Movie Day on kunnianosoitus harrastajaelokuvan tekemiselle ja se antaa osallistujille mahdollisuuden näyttää elokuvansa julkisesti. Osallistujia pyydetään ottamaan mukaan kaitafilmejä, joita voi tarkistuttaa, puhdistaa ja korjauttaa innokkaiden filmiharrastajien avustuksella.

Osa filmeistä esitetään valkokankaalla perheen, ystävien ja nostalgisen yleisön iloksi. Kaikki esitettävät filmit siirretään maksutta DVD:lle. Home Movie Day antaa tilaisuuden ymmärtää, miksi on tärkeää säilyttää vanhat kaitafilmit, kuinka huoltaa niitä ja siirtää ne DVD:lle. Infoa annetaan seuraavista formaateista: standard8, super8, 16mm ja VHS.

Home Movie Day on maksuton ja avoin tilaisuus. Tapahtuman järjestää työryhmä Home Movie Day Finland yhteistyössä Elokuvakeskus Botnian ja Pohjanmaan museon kanssa.

Lisätietoj

Britt Kootstra (Home Movie Day Finland, Filmverkstaden)

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa