Home / Videot / herkkoo11 Elisapetti

herkkoo11 Elisapetti

Elisapetti

Julkaistu 31.3.2016

Kyllä tuo elisapetti on sitkee mimmi, jatkuvasti soittelee ja lähettelee kirjeitä ja pyytää treffeille. En ole vielä suostunut. herkkoo1

Elisa

”Olemme vahvasti sitoutuneet Pohjanmaalle ja alueen tietoliikennepalveluiden kehittämiseen. Haluamme mahdollistaa entistä paremmat ja kilpailukykyisemmät palvelut. Kiinnostus Elisan kaikille Anvian osakkeenomistajille tekemää ostotarjousta kohtaan on jatkunut yhä suurempana. Siksi Elisa on jatkanut ostotarjousta vielä 8.4.2016 klo 18.00 saakka hintaan 2 000 euroa osakkeelta.”

Anvia

Elisan tarjoama hinta, 2000 euroa osakkeelta, on sama kuin yhtiön viime syksynä tekemässä ostotarjouksessa. Jo tuolloin Anvian hallitus piti hintaa liian alhaisena eikä suositellut osakkeenomistajille osakkeiden myymistä. Hallitus on edelleen samaa mieltä. Sen mukaan kaksi ulkopuolista asiantuntijaa, Evli CorporateFinance ja Valor Partners, ovat arvioineet, että osakkeen arvo on kymmeniä prosentteja Elisan ostotarjousta korkeampi.

Ja taistelu jatkuu

 

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaaliehdokkaat Vaasan kauppatorilla 25.03. 2017

Vaasalaiset vaaliehdokkaat ottivat lauantaina 25.03. 2017 innokkaasti kontakteja äänestäjiin ja päin vastoin.  Keskustelu lainehti pienistä …

Vastaa