Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Heimo Hokkanen – Pannukakut Anvialta tai Elisalta

Heimo Hokkanen – Pannukakut Anvialta tai Elisalta

Pannukakut Anvialta tai Elisalta

Heimo Hokkanen

Nyt kun ”puhelinyhtiöt” ovat alkaneet höveliäästi jakamaan rahaa yhteiskunnallisiin tarpeisiin, olisi kait syytä anoa niiltä myös mahdollista apurahaa koululaisten pannukakkuihin. (Pannukakut poistettiin säästösyistä)

Lakkautusuhan alaisia kouluja voitaisiin myös alkaa nimetä Anvian, Elisan tai DNA:n kouluiksi. Koululaisethan nykyään melkoisessa määrin tuottaa tuloja älypuhelimillaan operaattoreille. Operaattoreiden halu tukea yhteiskunnallisia hankkeita on oikea suunta. Kysymys kuitenkin kuuluu, mitä asian takana on?

Yhteiskunnassahan me tarvitsemme investointeja, jotka liittyvät vapaa-aikaan. Erilaisia areenoita ja stadioneita tarvitaan melkoisessa määrin nykyisin. Yhteiskunta on muuttunut rakenteeltaan sellaiseksi, että nyt on saatava harrastaa kesälajeja talvella ja päinvastoin talvilajeja kesällä.

Seuraava hanke kait liittyy hiihtoputkeen, jota tarvitaan ilmeisen varmasti kansalaisten liikuttamiseen suksilla. Tällaisiinkin projekteihin voisi hakea operaattoreiden tukea. Esimerkiksi DNA-hiihtoputki Vaasan ja Mustasaaren välillä ei olisi pahitteeksi. Tällöin voitaisiin työmatkapendelöintia harjoittaa sitäkin kautta liukkaasti suksilla.

Julkaistu Puhetta Vaasasta fb-ryhmässä 07.09. 2015

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa