Fiksuhuuto Ruotsiin

Fixuhuuto.fi:n suurin yksittäisosto oli viime viikkoinen uusi henkilöauto:- Fiat Linea 1.8 henkilöauto (ovh. 22800€) joka myytiin 49,37 eurolla. Uuden auton onnellinen omistaja on Marko Luttinen, Tavastkengästä. Auton luovuttivat Jussi Mäntylä ja Tuomo Siurua.

Fiksuhuuto rantautui Ruotsiin

Fiksuhuuto onlinenhuutokauppa avasi tänään aamupäivällä Ruotsin huutokaupan osoitteessa www.bidleaders.se.

-Ruotsi on markkina-alueena Suomea suurempi ja ruotsalaiset tunnettua kännykkäkansaa. Uskomme ilmiön toistuvan myös siellä. Kansainvälistymisemme tulee olemaan hyvin aktiivista ja seuraavat maat tullaan avaamaan lähiaikoina.

-Liiketoimintamme houkuttelee varmasti matkijoita, mutta pyrimme olemaan ensimmäisiä jokaisessa maassa. Konseptimme on tehty nopeaksi laajentaa eri kieliversioita ja kulttuureja varten, sanoo Ruotsin maajohtaja Janne Mäkisalo.

-Huutokauppaa on käyty joka puolella maailmaa ja sen vuoksi liikeidealle löytyy tilausta uskomuksemme mukaan jokaisesta maasta. Huutokauppa on herättänyt aina ihmisissä jännityksen tunteita ja olemme palvelumme kautta tuoneet huutamisen lähemmäksi tavallista ihmistä, perustajajäsen Jussi Mäntylä kaavailee.

Uusi auto alle viidelläkympillä?

-Fiksuhuudon suosio kasvoi nopeasti ja päätimme toteuttaa asiakkaidemme toiveet laittamalla myyntiin henkilöauto ja 5 minuutin huutoaika. Käytännössä siis kaikki tarkoittaa sitä, että huutokohde sulkeutuu jos siihen ei tule uusia huutoja 5 minuuttiin. Nyt kävi niin, että auto myytiin hintaan 49,37€ ja katsotaan millä hintaa seuraava auto Dodge Caliber lähtee,sanoo perustajajäsen Tuomo Siurua.

Marko taktikoi itselleen auton

-Auton voittopäivänä päivänä tuli huudettua noin 180 kertaa ja ostettua muutama huutopaketti, koska otin auton tähtäimeeni. Taktikoin tekemällä huudon aina edellisen huutajan päälle, eli niinsanotulla väsytystaktiikalla. Illansuussa olin juuri lähtenyt koneelta, kun kaveri kertoi ihmeissään nimeni lukevan päättyneessä huutokaupassa hintaan 49,37€. Tässä auton vieressä seistessä hinta tuntuu vähintäänkin edulliselta! – tuore autonomistaja Marko Luttinen kertoo.

Fiksuhuuto

Fiksuhuuto.fi avasi ovensa 10.1.2008. Fiksuhuuto on maailman ensimmäinen senttihuutokauppa, jonka idean ovat luoneet yrityksen perustajat vaasalainen Jussi Mäntylä(24v) ja oululainen Tuomo(25v) Siurua. Palvelu on synnyttänyt internetilmiön, jonka ansiosta kymmenet miljoonat vierailut lähes ilman markkinointia startatulla sivustolla ovat tehneet siitä nopeasti tunnetun ja puhutun koko maassa.

Fiksuhuuto perustuu sentin kertakorotuksiin ja siihen, että jos esimerkiksi kukaan ei korota jälkeesi Playstation 3-pelikonsolia sentillä minuuttiin, päättyy huutokauppa voit ostaa pelikonsolin vaikkapa muutamalla eurolla! Huutaminen on maksullista ja se tapahtuu huutotililtä tai tekstiviestillä. Järjestelmälle on haettu patentti.

Palvelun suurin yksittäisosto oli viime viikkoinen uusi henkilöauto:
– Fiat Linea 1.8 henkilöauto (ovh. 22800€) joka myytiin 49,37 eurolla.

Uuden auton onnellinen omistaja on Marko Luttinen, Tavastkengästä.

Keskusteluun

http://www.bidleaders.se/

About Toimitus

Check Also

Freyr Battery ehkä Vaasaan

FREYR Battery (“FREYR”), uuden sukupolven akkukennojen tuotantokapasiteetin kehittäjä on allekirjoittanut aiesopimukset (Memorandum of Understanding) Suomen …

Vastaa