Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Aulikki Plaami Vaasassa 2013

Aulikki Plaami Vaasassa 2013

Plaamin armstrong-imitaatio Vaasassa

https://www.youtube.com/watch?v=07gkTYa17Uc

vaasalaisia.info blogi esittelee myös vuosien takaisia julkiseen jakoon tulleita mielenkiintoisia vaasa-aiheisia videoita. Tässä Aulikki Plaamin Louis Arsmstrong imitaatio Taiteiden yössä 22.08. 2012 Vaasan Rewell Centerissä.

Aulikki Plaami alkoi vuonna 1981 saada viestejä henkimaailmasta. Kuolleet laulajat, säveltäjät ja sanoittajat tuottavat musiikkia hänen kauttaan.

Aulikki ja Seppo Plaami ovat julkaisseet useita levyjä, jotka sisältävät heidän henkimaailmasta saamiaan sävellyksiä ja sanoituksia. He ovat myös perustaneet Gate of Heaven Chapel -nimisen, Kaliforniaan rekisteröidyn kirkon, jonka suomalainen haara toimii nimellä Kaariporttiystävät.

Aulikki Plaami sanoo toimivansa henkien instrumenttina. Vuonna 1984 televisoidussa ohjelmassa hän esiintyy mm. Enrico Caruson, Aino Acktén ja Jussi Björlingin välikappaleena. (Yle Elävä Arkisto)

Jos löydät mielestäsi miealenkiintoisen Vaaasa koskevan videon, niin kerro siitä ylläpidolle

tapio.parkkari(miuku)gmail,com

Julkaistu 22.08.2012 Video: tonalti

About Toimitus

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa