Bytte Strømleverandør | Forbrukslån på Dagen uten Sikkerhet | Beste Luft til Vann Varmepumpe | Parhaat Kuulokkeet | Forsikringer | Tyverialarm | Hvilket Kredittkort er Best | Billigste Mobilabonnement
Home / Tapahtumat /
Agoo Cultural Festival ortodoksisen kirkon kentällä

Agoo Cultural Festival ortodoksisen kirkon kentällä

Agoo Cultural Festival

Fannyn ja Ortodoksisen kirkon kentällä

Agoo Cultural festival järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa, ja uutena tapahtuma-alueena toimii Ortodoksisen kirkon ja Fannyn välissä oleva kenttä ja puisto. Tapahtuma on nyt kaksipäiväinen: 10. ja 11.7.

Agoo Cultural festival on koko perheen tapahtuma, jossa nähdään musiikki- ja tanssi esityksiä ympäri maailmaa. Tapahtumassa on myös workshoppeja, joissa osallistujat saavat ohjaajan johdolla harjoitella tanssia, teatteria ja perinteisten käsitöiden tekemistä eri Afrikan maista.

Lisäksi ohjelmistossa on myös elokuvanäytös, jossa nähdään kaksi elokuvaa, jotka kertovat erilaisia maahanmuutto-tarinoita ja kohtaloita. Tapahtumassa pääsee myös kansainväliseen tunnelmaan ruoan kautta: ruokaa on tarjolla Itä- Länsi- ja Pohjois-Afrikan keittiöistä.

Tarkoituksena on viettää mukavaa kesäpäivää rennossa tunnelmassa, samalla nauttien yhdessä olosta, musiikista, esityksistä ja ruuasta, vaikkapa nurmikolla puiden varjossa viltillä lokoillen!

Tilaisuudessa puhutaan suomea ja englantia, paikalla on tapahtuman järjestäjä Francis Oyeiyola Kpanlogo Yede ry:stä sekä kulttuurituottaja Ilkka Nyqvist.

Lisätietoja mielellään antaa: ilkka.nyqvist@gmail.com sekä

Francis: info@kpanlogo-yede.org

Agoo Cultural Festival facebook event

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa