Home / Videot / Juri Kadar rajoittaisi virkamiesten tunarointia

Juri Kadar rajoittaisi virkamiesten tunarointia

Juri pyrkii valtuuston kautta

rajoittamaan virkamiesten tuna

75 Skuuppiset

https://www.youtube.com/watch?v=8NqywISyIYY

Kun oikein ajattelee niin tuo Jurin erottamistapaus on tunarointien suma sillä jotta erottaminen saisi virallisuuden pitää se esitellä lautakunnassa jonka pitäisi olla täynnä täysijärkisiä tavallisia kansalaisia joiden pääasiallinen tehtävä on estää virkamiesten mahdollinen tunarointi.

Lautakunnassa joka oli Varhaiskasvatus ja perusopetuslautakunta oli kaksi valtuutettua jotka huomasivat, että heidän tulisi kuunnella toistakin osapuolta sillä muuten voi tulla laiton päätös.

Lautakunta, näitä kahta valtuutettua lukuunottamatta, päätti hyväksyä tämän laittoman päätöksen, luullen tekevänsä laillisest, vaikka heitä erityisesti siitä varoitettiin.

En tiedä miten tuollainen tunareiden joukko pystyy kerääntymään yhteen mutta niin vain kävi. Sitten se meni oikeuteen jossa se todettiin laittomaksi.

No kun tunaroidaan niin tunaroidaan kunnolla. Tässä vaiheessa kuluja oli vasta noin 50000 mutta he onnistuivat tuplaamaan sen ja jälleen asialla oli lautakunta joka sen hyväksy. Uskomatonta mutta totta.
Juri pyrkii valtuustoon Perussuomalaisten sitoutumattomana numerolla 213

Kari Lajunen

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaaliehdokkaat Vaasan kauppatorilla 25.03. 2017

Vaasalaiset vaaliehdokkaat ottivat lauantaina 25.03. 2017 innokkaasti kontakteja äänestäjiin ja päin vastoin.  Keskustelu lainehti pienistä …

Vastaa