Billig Strømleverandør | Refinansiering av Gjeld | Sähkövertailu | Drenering | Billig Forsikring | Husalarm | alle kredittkort i norge | Beste Advokat
Home / Videot / Vaasa- ja Merenkurkkuvideot levällään netissä

Vaasa- ja Merenkurkkuvideot levällään netissä

Elämyksiä Merenkurkussa

Parhaimmat vaasa- ja merenkurkkuvideot levällään

On suuri vahinko, että parhaimmat vaasa- ja merenkurkkuaiheiset videot ovat levällään You Tubessa ja Vimeossa. Yritän koota parhaat niistä vaasalaisia infoon, mutta siinä tarvitsen vinkkiapua.

Fabula Nature kanavalla on hieno 6 videon kokonaisuus Merenkurkusta. Aiheina ”Elämyksiä Merenkurkussa”, ”Suurhaukea pyytämässä”, ”Elämää ja kokemuksia saaristossa”, ”Saariston makuja, pöksytetty hauki”, ”Saariston makuja, ruodoton hauki” ja ”Karu ympäristö ja yrittäjyy.”

Fabula Nature

Fabula Nature You Tube-kanava keskittyy luonnon ja siellä tapahtuvien aktiviteettien kuvaamiseen. Kanava tuo esille paikkoja, luonnon monimuotoisuutta ja aktiviteetteja sekä innostaa ja opastaa kuvaamiseen videolla ja digikuvina.

Nature Channel kokoaa yhteen dokumentaarista sisältöä luontoon liittyvistä alueista, kasveista ja eläimistä sekä ilmiöistä. Kanava haastaa käyttäjänsä tutkimaan, löytämään ja jakamaan luonnon taikaa yhdessä muiden luontoihmisten kanssa. Kanavalla tullaan näkemään myös kuvaamiseen ja varusteisiin sekä vaatteisiin liittyviä tuote- ja alue-esittelyjä.

-”Fabulakanavien tarkoitus ei ole olla kaikille kaikkea” , sanoo Petri Rajamäki, Nature-kanavan vetäjä

Nature Fabula kanava

https://www.youtube.com/watch?v=N1FChRKGgcI&list=PLlk0hzk8khTez63LOtIbMQNCbJuCVj-oq

 

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaaliehdokkaat Vaasan kauppatorilla 25.03. 2017

Vaasalaiset vaaliehdokkaat ottivat lauantaina 25.03. 2017 innokkaasti kontakteja äänestäjiin ja päin vastoin.  Keskustelu lainehti pienistä …

Vastaa