Billigste Strømleverandør 2017 | Forbrukslån på Timen | Billigste Rørlegger 2017 | Billig Håndverker | Hesteforsikring | Husalarm | Boligalarm Test | Billigste Boliglån 2017
Home / Videot / Kari Lajunen – 72 Skuuppiset

Kari Lajunen – 72 Skuuppiset

Skuuppiset ratsastaa

Skuuppiset on kansalaisblogi vaasalaisia.infon leikkimmielinen uutislähetys. Skuuppiset on ehtinyt jo osaan 72.

Kuluniden vuosien aikana ohjelman pääasiallinen toimittaja on ollut Kari Lajunen, niin nytkin. Skuuppiset käynnistyi alkuvuodesta 2014. Tässä osassa käydään ratsastamassa.

Voit itsekin osallistua Skiuuppisten tekemiseen ottamalla yhteyttä Kari Lajuseen.

Skuuppiset on vaasalaisia.infon oma “tv-kanava” johon kaikki voivat ottaa osaa. Otamme vinkkejä vastaan mutta älkää olettako, että siloin sinne rynnätään suinpäin vaan asiat tehdään silloin kun siihen on vapaa-aikaa ja mahdollisuuksia., sanoo Lajunen.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Juri Kadar rajoittaisi virkamiesten tunarointia

Juri pyrkii valtuuston kautta rajoittamaan virkamiesten tuna 75 Skuuppiset https://www.youtube.com/watch?v=8NqywISyIYY Kun oikein ajattelee niin tuo …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *