Timppa taas

Vaasapedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä juttu on kuulemma Vaasasta, mutta voi olla myäs ylaeistä kamaa. Kirjoittanut Anonymys

Timppa taas¨¨

Paikallinen kävelevä urbaanilegenda Timppa, iso äijä josta liikku kyl ihan älyttömiä juttuja.

1. Timppa oli kapakassa viettämässä iltaa ku pilas vahingossa jonkun moottoripyöräjengin presidentin biljardilyönnin. Presidentti suuttu ja potkas Timppaa päähän mut Timppa ei sanonnu mitää vaa jatkoi illan viettoa. Myöhemmin pressa tuli pyytelemää anteeks jotain et "potkasin sua tossa päähän et voin tarjoo paukun hyvitykseks". Timppa kohotti nyrkinsä ja totes et "seuraava paukku tulee täältä" ja legendan mukaan liivimiehet lähti menemään.

2. Toisen liivimieslegendan mukaan se oli vituillu muuten vaan moottoripyöräjengiläisille jotain että "Te ette uskalla hakea edes maitoa noi liivit päällä" ja pärrät ei vaan uskaltannu sanoa mitään Timpan ison koon pahan maineen takia.

3. Jossain kuppilassa taas kickboxingin euroopanmestarin kans oli tullu jotain biiffii. Huhu kertoo et mestari oli sanonnu Timpalle et "Mä oon kickboxingin euroopanmestari ja nyt sä saat vitun pahasti turpaas" Timppa oli vastannu et "Mie oon Timppa ja aina ku mie kosken ni sillon rusahtaa". Mestari oli yrittänny potkasta päähän mut Timppa sai jalan kiinni ja taitto sen käsin paskaks. Mestari yritti kuulemma vielä lyönnillä mut kädelle kävi sama juttu.

4. Baarin pihassa Timppa oli taas jotain kännissä riehumassa ja paikalle oli hälytetty poliisit ja niin se sit hakkas kuulemma 2 partioo poliiseja.

5. Toisen poliisilegendan mukaan Timpalta oli kortti kuivimas ja se istui (yllätys yllätys) baarissa ja soitti poliiseille että "tuotte sen ajokortin takas tai tulen hakemaan sen". Legenda kertoo että ne toi sen.

6. Yhessä baarissa oli ollu edellisenä päivänä tappelu mikä oli kärjistynny siihen että hakataan päätä patteriin ja huudetaan että "nyt mä haen ysimillisen". Kuulin tän vikan joskus ajat sitte nyt jo ajan myötä entisen kaverin mutsilta joka oli ollu myymässä sillon ku tää tapahtu. Hetken keskustelulla selvis et legendaarinen Timppahan se oli ollu. Se oli avautunnu sille kaverin mutsille samana iltana että se on istunnu suurimman osan elämästää linnas ja kakolas et sitä ei enää vaan kiinnosta.


Noita poliisijuttuja mun on ainakin helvetin vaikee uskoo vaikka monesta paikasta on samat legendat kuultu monee kertaa.