Kirjailijat, teokset ja lähteet

Vaasapedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kirjailija ja teoshakemisto

Vaasalaiset kirjailijat, vaasalaisia kirjailijoita, kirjailijoita Vaasasta. Tämä osuus sisältää vaasalaisten kirjailijoiden teoksia. Teokset eivät välttämättä liity Vaasaan. Tarkoituksena on luoda kokonaiskuva kirjoittajasta. Luottelo sisältää hieman epäloogisesti Vaasan työväemopistossa tuotetut kauno- ja tietoteokset omana ryhmänään. Valinta on ehkä kuitenkin perusteltu, sillä että kysymys on kirjallisuuden- ja historian harrastajista. Näin yhden keskeisen instituution "kirjaviisaus" löytyy yhdestä ja samasta paikasta. Lisää ja täydennä artikkeleita ja kirjailijoita. Rekisteröidy Vaasapediaan ja ryhdy täyttämään tyhjiä kansioita.

Leif Färding Kansio

Muut vaasalaiskirjailijat

Teokset

Historianteokset

Liitä tänne tänne puuttuvat Vaasaa koskevat historianteokset alla olevan mallin mukaan. Niin, että ne voi täyttää myöhaemmin.

Ennen vuotta 1900


Elämäkerrat

Liitä tänne tänne tietämäsi puuttuvat Vaasaa koskevat elämäkerrat alla olevan mallin mukaan, niin, että ne voi täyttää myöhaemmin.

Pohjanmaan museon julkaisut

Tikanojan taidekodin julkaisut

Vaaan työväenopiston julkaisut

Liitä tänne puuttuvat Vaasan Työväenopiston (Vaasa Opisto) tuottamat kirjalliset ja paikallishistorialliset teokset alla olevan mallin mukaan, niin, että ne voi täyttää myöhemmin.

Kaunokirjallisuus / arvostelu

Liitä tänne tänne tietämäsi puuttuvat tai itse kiroittamasi Vaasaa koskevat elämäkerrat tai kirja-arvostelut alla olevan mallin mukaan, niin, että ne voi täyttää myöhaemmin.

Runot

Liitä tänne tänne tietämäsi vaasalaisen runoilijan kirjoittat runotaeokset alla olevan mallin mukaan, niin, että ne voi täyttää myöhaemmin.


Luonto ja kuvateokset

Liitä tänne tänne tietämäsi puuttuvat Vaasaa aiheiset luonto- ja kuvateokset alla olevan mallin mukaan, niin, että ne voi täyttää myöhaemmin.

Yleis- ja tietoteokset, pamfletit

Liitä tänne tänne tietämäsi puuttuvat Vaasaa koskevat yleis- ja tietoteoset alla olevan mallin mukaan, niin, että ne voi täyttää myöhaemmin.

Lehtiartikkelit

Liitä tänne tänne löy.tämäsi korkeatasoiset Vaasaa koskevat artikkaelit alla olevan mallin mukaan, niin, että ne voi täyttää myöhaemmin.

Tähän osioon on tarkoitus aikaa myöten liittää mielenkiintoisia digitoituja artikkeleita tärkeiltä vaasalaisilta osa- alueailta. Painopiste on historiallisissa artikkeleissa. Kiinnostaisiko Sinua ryhtyä digitoimaan. Esimerkiksi Vasaensis kokoelmasa on suuri määrä materiaalia, joka ei koskaan tule yleiseen käyttöön ellei asianharrastajat ryhdy niitä digitoimaan.

Vaasalaiset sarjakuvat

Nuorten kirjat

Järjestöjen ja yhdistysten julkaisut

Tutki onko luettelossa sellaisia kirjailijoita. joita ei ole vielä täällä.

Yritysjulkaisut

Omakustanteet

INTERNETISSÄ

Kirjailijavideot ja tallenteet