Keskustelu:InglipInglipInglipInglipInglipInglipInglip

Vaasapedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kustaa Siltanen?

Haluan lissää tietoa Kustaa Siltasesta. SAmoin Jorma Siltasesta. H.J

HUOM

Henkilöiden panemiseen oikeisiin kategorioihin ja aakkosjärjestykseentarvitaan vapaaehtoisia. Lisää nimiä oikeisiin kategorioihin.

Otin pois Charles Plogmanin koska hän on mustasaarelainen.


Heippa kaikille

Tästä voisi kehittää todelisen vaasalaisen henkilögallerian, josta olisi iloa niin satunnaisille surffaajille kuin koululaisille ja medialle. Göran


Kummallista että tämä osuus täyttyy hitaasti sisällön puolesta. Luulisi että vasalaiset ovat ylpeitä tunnetuista vaasalaista. K

korjauksia

Lista on kyllä erikoinen, eikä oikein noudata annettuja kriteerejä. Toimitus voisi itsekin korjata listaa selkeitten virheitten osalta. Lisäksi on joukko nimiä, jotka ovat hyvinkin kyseenalaisia. Terv. "Belurisk"

Christer Boucht

Ehdotan että sivuille lisätään Christer Boucht ja poikansa Peter. Ovat tunnettuja niin juristeina kuin naparetkeilijöinäkin.

Joo Joo

Voisit lisätä sitä tai tätä ja sivulla on virheitä. wikipedia konsepti on juuri sitä, että SINÄ teet sen korjauksen ja lisäyksen.

Musiikki orkesterit

Tunnettu, ja arvostettu Vaasalainen muusikko, orkesterinjohtaja, sovittaja ja opettaja on Jussi Tiihonen. Soittanut mm Kaupunginorkesterissa, Velj.Tiihosen viihde-ja tanssiorkesterissa, lukuisissa erikoiskokoonpanoissa. Tehnyt sovituksia niin viihde-kuin tanssiorkestereille ja soittokunnille. Johtanut monia yhtyeitä.

Ja mistä heidät tunnetaan

Samalla kun lisäätte nimiä listaan, voisitte edes parilla sanalla ko. henkilön sisältösivulle kuvailla, miksi hän on oikeutettu listalle.