Bileet Pulutalossa

Vaasapedia
Versio hetkellä 15. maaliskuuta 2006 kello 07.28 – tehnyt Vaasalainen (keskustelu | muokkaukset)

(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Bileet Pulutalossa

Tässä lyhyt ajankuva sellaisena kuin se ilmenee Fi-Reggae sivuston keskustelupalstalla. Bileet sijoiattuvat helmikuuhun 2005.

Kirjoittaja: Miska Pvm: 17.02.05 10:06

Villen sanoja lainaten: Vihdoin ja viimein saatiin järkättyä juuri juhlat squattiimme Vaasan Klemettilään! Vaasalainen Half Cast lämmittää lavan ja yleisön, illan odotetuimmalle vieraalle, Jalopeuralle. Paikalla dj:nä häärii Dread Lion, Immanuel, Mesa-Vatti ja varmaankin useita muita. Paikka tulee varmasti olemaan ääriään myöten täynnä ja tunnelma katossa, joten ajoissa paikalle.

Ovet avataan varmaan klo19-20 ja suljetaan sit kun on sen aika. Sis. 5€

Kirjoittaja: Joakim Pvm: 17.02.05 10:14

Elikkä kaikki sinne, HOT HOT!!!!!!!! Ei voi missaa!!!!!!! Tätä kaikki (vaasalaiset nyt ainaki) on odottanu!!!!!!!! HYPE HYPE!!!!!!!!!!!!!!!! Poliisitkin ehkä ovat paikan päällä???

Kirjoittaja: " Pvm: 17.02.05 15:58

Täytynee lähteä liikekannalle, juu Ras Shemi & The Riddimers - SOON INSIDE THE BRAIN NEAR YUH.

Kirjoittaja: asseb Pvm: 18.02.05 10:27

missäspäin vaasaa tollanen klemettilä sitte on?

Kirjoittaja: Ville Pvm: 18.02.05 12:35

Klemettilä sijaitsee vaasan keskustan kupeessa. Vanha teollisuus alue, jossa on nykyään mm. suomen rehun tehdas, Rock Werstas sekä iso hylätty tehdas rakennus, jonka vaasalaiset tuntevat nimellä pulutalo. Osoite on Myllärinkatu 12 ja kartaa voi katsella vaikka täältä: http://www.vaasa.fi/map/kartat/j13.htm Kirjoittaja: sanELMA Pvm: 20.02.05 09:38

Hyvä Miska ja Vesa ja muut!!!

Huomenna jo tulenkin Vaasaan kun hiihtolomaviikko täällä etelämmässä alkaa. Kiva että siellä kerrankin tapahtuu :) Kirjoittaja: " Pvm: 28.02.05 09:30 Jep jep, kyllä osoittivat vaasalaiset hallitsevansa bileiden järkkäämisen. Tätä sorttia vain lisää, niin kyllä hyvä tulee. Big up jok'ikinen, bändit ja järkkääjät ja tanssijat!

Kirjoittaja: jimmy Pvm: 28.02.05 09:42

Hienoa kuulla, että paikalle oli saapunut ihmisiä. Reggae juhlat ovat Vaasassa suhteellisen uusi juttu, propsit järkkääjille jatkakaa samaa tahtia. Voisi tässä kokeilla itsekin tanssien järkkäämistä sieläpäin joskus kun kerran näyttää olevan potentiaalisia tanssioitakin nykyään. big up!

Kirjoittaja: Ville Pvm: 02.03.05 06:10

Täytyy vielä kerran kiittää Jalopeuraa, joka veti todella energisen ja tanssijalkaa nostattavan setin, alkuillan ongelmista huolimatta(mm. auton hajoaminen)! Kiitos! Myös Half Castin keikka ja tunnelma ylipäätään olotilassa oli mahtava. Kiitos kaikille, jotka olivat mukana järkkäämässä iltaa ja voin luvata että jatkoa tulee. Kyllä tuli semmonen tunne että tää ei saa jäädä tähän. Kun juttelin vaasan vanhanliiton raggae äijien(Holtin veljekset) kanssa, niin hekin painottivat että lisää pitää tulla, koska viimeksi he ovat järkänneet juhlia täällä 80-luvun lopulla. Lainaus:

Miska säkö näitä järkkäät?

Miska, minä ja monet muut. Kaikki kenellä on vaan aikaa ja kiinnostusta, mutta suurimmaksi osin minä(ilmeisesti) hoidan reggaet ja muut auttavat siinä sivussa.

Kirjoittaja: Miska Pvm: 02.03.05 11:20

yes I, elikkä Villehän se hoiti artistit ja minä flyeri ja levyjen pyörittely hommat, ja kaikesta muusta järjestelystä vastasi koko Olotilan porukka, josta jokaiselle kuuluu iso kiitos..

Viestiä muokattu (02.03.05 19:57)

Tosi hieno ajankuva ja kertoo, miten hommat hoidetaan itse ja miten tärkeä väline verkko on yhteistoiminnassa. Joku asiansa osava voisi vääntää tänne asiallisen artikelin verkon merkityksestä ja urban eaxploration harrastuksesta, joka koskee Vaasaa.

Katso: FI-Reggae:

http://www.fi-reggae.com/read.php?f=6&i=7330&t=7330