Author Topic: ELäkeläisten lääkitykset  (Read 5079 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

anna vuorinen

 • Guest
ELäkeläisten lääkitykset
« on: 19. 03. 2013 11:11 »
Keskustellut monen eläkeläisen kanssa, mm. Kolesterolilääkityksestä, mielestäni ensin pitäisi kokeilla ruokavalion vaihdosta, eikä automaattisesti aina määrätä lääkettä asiaan mihin  voi itse vaikuttaa. Kolesterolilääke vie hiukset päästä ja aiheuttaa kipuja jaloissa, monen vanhuksen kertomaa. Entäs sitten marevan (rotanmyrkky)  jolla ohennetaan verta, siihenkin on parempia konsteja, ohennetaan myös vanhuksen elämää, järkyttävää kuulla kuinka veri aamulla valuu nenästä, mustelmia tulee pienestäkin kolhusta, jalat sinisiä sisäisestä verenvuodosta, huono olo yms. Hui ikävintä on kun eräs vanhus kertoi että marevania (rotanmyrkky) määrätään hänen sydänvikaansa, jaa,a siihen se rotanmyrkky varmaan tehoaa ja hyvin. Kuitenkin hänelle määrätään lisäksi rautatabletteja kun hänen verensä on niin huonoa, niin kun marevan huonontaa verta.. tämä alkaa kuulostamaan jo naurettavalta, mutta oikeasti itkettää.. niin hänellä ei ole verenpainetta, verenpainelääkitys määrättiin hänelle sydänvian takia, tulos oli ei pysynyt enää pystyssä, no se poistettiin. Missä on lääkäreiden moraali vai onko mitään rajaa sille miten vanhuksia kohdellaan. Jokainen vanhus on jonkun äiti tai isä, tämä on sitä laillista lääkkeiden kokeilua, tällä kertaa vanhuksille. Ja mitä 86 vuotias tekee kolesterolilääkityksellä???? Jota ei edes kontrolloida mitenkään. Herätkää vanhukset eläkeläiset, lääkäri ei ole jumala, on sallittua ajatella omilla aivoilla. Miten haluaa loppuelämänsä viettää, .

Offline kamaroudari1

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 977
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: ELäkeläisten lääkitykset
« Reply #1 on: 19. 03. 2013 12:12 »
Itselleni voimakkaita sivuvaikutuksia aiheuttaneita lääkkeitä ovat olleet mm, Simvastatin ratiophan, Atorvastatin Orion, Meloxicam Orion ym. Toimenpiteet: Kokeillaan jotakin muuta.

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: ELäkeläisten lääkitykset
« Reply #2 on: 23. 05. 2013 11:11 »
Lopetin vuosien simvastanin syönnin niin arvoni parani enkä muuttanut ruokailua yhtään, sitä syötettiin varoiksi kun olen diabeetikko. Hoitaja kysyi olenko ruvennut karppaajaksi kun hyvä kolestroli hieman nousi ja paha putosi. Lääkärit on aivopesty lääkefirmojen etelän "kurssi" matkoilla kirjoittamaan heidän lääkkeitä. Kolme täysin turhaksi osoittautunutta lääkettä jätin pois ja yksi oli Digitalis sydämmeen joka nyt voi paljon paremmin, no työstressi oli ilmeisesti mulle myrkkyä. Useat eri lääkärit kirjoittaa toisistaan tietämättä lääkkeitä joista voi tulla jopa tappava koktaili, olo heikkenee niin uusi lääkäri kirjoittaa lisää ja vanhukset syö ku lääkäri on määrännyt tai hoitaja tuo isossa kupissa ne potilaalle. Väitän että puolet on liikaa.
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

anna vuorinen

 • Guest
Vs: ELäkeläisten lääkitykset
« Reply #3 on: 23. 05. 2013 11:11 »
Niinpä ja kun vanhus sitten jalkansa menetettyään kolesterolilääkkeen syönnillä, tapauksia on, joutuu osastolle, mistä seuraava paikka on hautuumaa, siellä lopetetaan kaikki älyttömät lääkitykset, jostain kumman syystä.
Helpompaa olisi olla määräämättä ihmisiä tuhoavia typeriä lääkkeitä, joita ei ole edes tutkittu kunnolla, niin vanhukset on tietenkin hyviä koekaniineja..
Terveenä pysyy oikealla ruokavaliolla, miksi tuhota itseään yli 70 vuotiaana lääkkeillä, kuollaan me kuitenkin, mieluummin nauttii vanhuudesta hiukset päässä, jalat kunnossa ilman dialyysihoitoa, kun lääkkeet tuhonneet munuaiset.
Jess, tänään sain taas yhden yli kahdeksankymppisen luopumaan kolesterolilääkkeestä, hänellä kun on huimat 5, 2.
Voi ziizuz.
Hiukset lähtee tuppoina ja miltei kalju, kävely huonoa ja jalkoja särkee,. Noh, pian kohenee olo ja yksi myrkytetty ihminen vähemmän maailmassa. Hävetkää lääkärit.