Author Topic: * Posivan BIG BANG.  (Read 15739 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

raijasivu

 • Guest
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #40 on: 28. 12. 2011 11:11 »
 Tosiaan ehkä nyt alat myös ymmärtämään m i k s i sisäministeriön ydinturvaosastolaiset tekevät vaikka murhia estääkseen tällaisen tiedon tavoittamasta kansaansa! . . .Hätä ON niin järkyttävä. Ehei, ei t o d e l l a k a a n taivaillemme  levittäytyvät tuhatpäiset chemtrailauslentokoneet yms HAARP:it venuta sinne tuhansia miljardeja maksavia "säteilyn sieppauskemikaalejaan". Jossei maailmamme olisi JO ydinvoimalapäästöistä totaalituhoutumassa t ä s s ä  ja nyt! . .

Kirja Veden parantava voima WSOY. Sivulta 100:"Kuumavesivaraajassa on alumiiniset anodisauvat. Veden käsittelylaitokset lisäävät puhdistusprosessissa veteen alumiinisulffaattia. (Kysymys kuuluukin miksi jopa chemtrailauksen keskiset lisämetallit on nanolasikulia, joissa on alumiinipinta, koska?)On kuitenkin muistettava, että ivaikka alumiiniliä aiheuttaaennenaikaista ikääntymistä ja Alzhaimerin tautia, ihminen tarvitsee hivenen verran aluminnia, koska:
Se on hyödyllinen suoja SÄTEILYÄ VASTAAN!"
___________________________________

* Nyt siis selvisi selkeästi jaa kiistattomasti m i k s i yllämmepörräävät chemimyrkytyuskoneet keskittyvät tähän alumiininsa kylvöön vailla mitään muuta selitystä. Kuin saadakseen ydinvoimaloitten SÄTEILYIONISAATIOvuodot edes osin hallintaansa.. TVO tunnustaakin vuodattavansa Pu-239 kanavasäteilyjään kolmatta tonnia vuodessa. Saati, että 1000MW reaktorista karkuuntuu Einsteinin ikuiseksi ilmoittamaa säteilyenergiakarkuutusta 1000MW edestä tauotta ja kontroloimattomasti kaikialle ympäristöönsä.

 Mietippä tosiaan tovi ja enmmänkin m i k s i Euroopassa on yhtäkkiä kymenluokissa maita Saksan, Sveitsin,  Italian ja Tanskan lailla toteamassa, etteri AINOAAKAAN REAKORIA ENÄÄ!. . .Arvoisa  kansalainen...ne t i e t ä ä !... Tietää minkä minäkin teille yritän esiin kaivattaa.. Tietoon suhtaudutaan vahvasti kahdella tavalla. Kuten Suomessa tehdään. Ammutaan viestintuojaa surutta. Tai kuten sivistyneemmässä Euroopassa, tehdään j y r k k i ä  ja epätoivoisen äkäisiä luopumispäätöksiä. Juu ei Saksan ydinvastaisuuden päätöksen takaa löydy mitään muuta kuin rankin tajunta siitä missä jamassa ydinala ON! Ei maailman teknisesti ylivertaisin maa tee mitään päätöksiä ilman rankkaa pohjaymmärrystä. Tajuaa kuka hyvänsä.. Lukases vaikkka tää lopuksi:  Etusivu foorumin nettipoliisisatoa: 27 December 2011, 23:32 #499 Ville 

Joo, SUPOlta ja NSA:lta tuli juuri ohjeet sanoa: »Nämä kuvat ja analyysit on tosiaan kovassa huudossa. Ihmiset kaikkialla puhuu niistä. Jopa jouluostoksia tehdessään saattoi kuulla, miten ihmiset kassajonossa kyselivät toisiltaan: 'Oletko jo nähnyt viimeisimmät betasuihkuanalyysit?

raijasivu 

Join Date Feb 2010 Posts 196 Ai puhuvat ihmiset kaikkialla siitä miten ydinvoimaloitten sisältä puskevat PALJAIN SILMIN NÄKYVÄT. Viivästyneitten neutronivoitten Wilssonsumukammiomaiset kilometriluokkaiset kuvantamiset leviävät maailmalle... ?

Tämä tuskin olikaan yllätys kenellekkään koska, Jo käsitellyistäkin kuvista tuon kuka tahansa saattoi ennakoida! Ymmärrän oikeinkin , että paniikkia pukkaa CIA- sikapoliiseille:nne Jopa Siliconwalleynne toimipaikoille asti!)

raijasivu

 • Guest
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #41 on: 28. 12. 2011 18:06 »
- Tämä foorumi on poikkeuksellisen paljon perillä siitä IAEA terrorismista joka maatamme on ..niin yksinkertaisesti säteilytuhoamassa. Mikä kokemusteni mukaan tarkoitytaa FIN - maasamme sitä. Ettei mene kauaakaan kun sisäministeriö tulee tännekin riehumaan uhkauksian ja poistamaan viestini. . . . Joten ottakaa dataa talteen. Ja ketä asiat ihan oikeasrti kiinnostaa. Niin FB:n Totuus ydinvoimasta sen salattu totuus. Sielä minut jatkossakin tavoittaa.  Avarin arkistoni taas= sfnet.keskustelu.energia. Viimeisimmät Nuori FeT..Josta SUPO niitä ei kykene poistamaankaan.

- Kuten kolme 5min välein otettua kuvaa s e l k e ä s t i  osoittaa tuo tshekkiläinisen ydinvoimalan mystinen valopalo alkoi pimeästä kuvasta. Kesti vajaan vartin. Ja päättyi kolmanteen pimeään kuvaan. Kuten kuka hyvänsä huomaa tuo valon valtaisa välähdys kameraan kesti klassisen viivästetyn neutronivuon palon verran.  Sama ilmiösarja kuin aiemminkin. Nyt vaan ilmakehässä oli niin vähän sitä Wilsonkamiomaisesti sitovaa sumentavaa vesihöyryä, että palo näkyi raakana sokaisevana dokumentoituna valonvälähdyksenä suorana beettavalonsoihtuamisenaan.
                   ---------------

Tapaninpäivän HAARP- iskut Suomeen

*2011.12. 26 Ja 27 päivä maassamme saatiin neljännesmiljoonaa maakuntien sähkötöntä taloutta. Homma hoidettiin tieten harkiten ja suuressa yhteisymmärryksessä Norjan Tromssan HAARP laitteistolla. Hyvin ajoitettuja neljää HAARP- peilausta harvat ehtivät suoraan taivaaltamme näkemään. Koska kukin isku kesti vain sekunnin kestävät väläykset. Mutta kuin ihmeen kaupalla pääsin itse näkemään iskun livenä. En ehkä kaikkein optimistisimmalla linjallaan. Mutta sain sen suoraan taivaalta peräti 4- kertaa kahdessa eri jaksossaan nähneen aidon silminnäkijän kertomana kuulla kaikki herkullisinta yksityiskohtaansa myöten. Mikä kaikkein hulppeinta. Sain tapahtuneesta jopa spontaanisti otetun valokuvankin! Ydinala tilasi koko kaameuden kimppuumme.

Saadakseen ydinterrorismilleen kansalta puserretun väkipakoisen hyväksynnän. Paineet ovat ydinrikollisuudelle kasvaneet tulipunaisin asti kun Saksa sai toista kymmentä ydinalansa lopettavaa viisastunutta maata. Ehkä kaikkein merkittävin on Japanin kansan jyrkkä EI ydinsekoilulleen! 18miljardin tukiaisrahoin konkurssiin kaatumassa ollut Tepco on ajautumassa epäonnisine 45kpl ydinromuraunioineen tutusti kansan maksettavaksi. Kuten HAARP laitteillaan USA ja IAEA kauppaakin. Ideana on räjäyttää kansojen maksettavaksi satamäärin käsiin lahoavia reaktoreita omistajien tilauksista. Näin 5- kertaa uuden tekemistä kalliimmat ydinvoimaloitten purut aiotaan siis hoitaa. Vaan katsokaa kaiken kattavaa kerrontaa:

http://kuvaton.com/k/YfIx.jpg


raijasivu

 • Guest
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #42 on: 29. 12. 2011 08:08 »
Pari päräyttävää dataa
____________________

Mm. Juha on asiaa kysellyt. Ei siinä mitään voin muutaman datan malliksi laittaa siitä miten ydinteollisuus ON tarkoituksellisesti tappamassa konkreettisesti maapallon ympäriltämme tässä ja nyt!..Siis EI todellakaan "joskus" vaan megatuhomme vailla vertaa tapahtuu ympäriollämme tarkoitukselisesti ja suurien IAEA:n poliisimerien tarkassa suojeluksessa:
http://kuvaton.com/k/YfGr.png
http://kuvaton.com/k/YfGr.png
kuvaton.com
TykkääEn tykkääkään ·  ·Älä seuraa julkaisuaSeuraa julkaisua · Jaa · 30 minuuttia sitten

Arto Lauri Dataa:
http://kuvaton.com/k/YfGq.png
http://kuvaton.com/k/YfGb.png
http://kuvaton.com/k/YfGE.png
http://kuvaton.com/k/YfG6.jpg
http://kuvaton.com/k/YfGe.jpg
http://kuvaton.com/k/YfGc.jpg
http://kuvaton.com/k/YfGK.jpg
http://kuvaton.com/k/YfG7.jpg
http://kuvaton.com/k/YfGR.jpg
http://kuvaton.com/k/YfGN.jpg
http://kuvaton.com/k/YfG5.jpg
http://kuvaton.com/k/YfGq.jpg


19 minuuttia sitten · TykkääEn tykkääkään ·
Arto Lauri http://kuvaton.com/k/Yfua.jpg http://kuvaton.com/k/YfuY.jpg http://kuvaton.com/k/Yfuy.jpg http://kuvaton.com/k/YfuQ.jpg http://kuvaton.com/k/Yful.jpg http://kuvaton.com/k/YfuA.jpg http://kuvaton.com/k/YfuO.jpg http://kuvaton.com/k/Yfuj.jpg http://kuvaton.com/k/YfuB.jpg http://kuvaton.com/k/Yfup.jpg http://kuvaton.com/k/YfuT.jpg

raijasivu

 • Guest
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #43 on: 30. 12. 2011 22:10 »
Sektrianalyysistä dataa

* Spektrianalyysiä tehdessä suoraan kuvista. Toimitaan kuten Avaruuden tähtiäkin dokumentoitaessa. Kuvassa jo valmiina olevat erilaiset virittyneitten alkuaineitten. Sekundääriset fotonien monokromaattiset spektrit jäljelle vaan jätetään. Ja kuvaa sumentavat mm. keltaiset valo- osuudet jätetään pois niinikään. Tässä esittää alan ammattiosaaja minulle käyttämäänsä RGB- suodatintekniikkansa triumffia. Sanoisimpa huippuosaajan klassisen varmoin ottein:

http://kuvaton.com/k/Yf1m.jpg

http://kuvaton.com/k/Yf1V.jpg


*Aiemmin en olekkaan saanut näin syväluotaavaa kuvadataa i t s e analyysin spektrikäyrästöistään. Mutta hyvin se tuosta hahottuu kyllä kaikille. Tietyillä ilmakehän kaasuilla näkyy korkean intensiteettinsä edustama värinsä piikit. Kukin valon väri edustaa alkuainetta. Poistetaan vaan natriumin kellertävät ja vastaavat haalistavat ja peittävät väriosat kerrallaan. Ja jäljelle jää kuten kullan erottuessa vaskoolin pohjaan raudan ruosteista. Se keskeunen tavoiteltu väri. Väri taas kuva kuvalta paljastaa haittahäikäisyn poistuessa etsityn spektrivärin muotouttaman ionosfäärinsä fraktaaliset rakenteensa. Samaa tekniikkaa mikä paljastaa vaikka revontulen happivireen ionisaation punaisuuden. Sinisenä sitä alkukuvassa peittävästä kuun valosta.

            -------------

raijasivu

 • Guest
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #44 on: 31. 12. 2011 13:01 »
Etusivu- foorumi. 30 December 2011, 22:00 #516 cosmichd 
 
--------------------------------------------------------------------------------
Join Date Nov 2000   Location Helsinki, Mäntsälä
Posts 21,762 Harjaantunut silmä erottaa tosiaan nyt nuo värit ilman kuvankäsittelyäkin jo tuosta alkuperäisestä kuvasta, ja mikä parasta, myös ulkona luonnossa ilmiö on selkeästi havaittavissa. Mitä sitä suotta kieltämään tosiasioita. Fakta on faktaa, ja superfakta käsiteltynä asiantuntijan laitteissa on hyperfaktaa. Viranomaistahot kiittävät. Kunhan saavat laitteensa toimimaan, SUOPO ja INTERPOL alkavat tutkia asiaa supertietokoneillaan.

* Miksi oikeasti ihmetellen tutkisivat? Koska koko alkuperäinen idea on vuosikymmenten takaa SUPO:ltanne jo kuten aiemmin kerroin.

raijasivu

 • Guest
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #45 on: 14. 01. 2012 18:06 »
911. YdinASE- FIN.

Suomi on EU:n maista a i n o a  maa jolla on omaa neitseellistä uraanin tuotantoa. Hyvin harva ymmärtää tämän erityispiirteen merkitystä. Koska nimenomaan ydinASEITTEN tuotannon ehdoton edellytys on saada käyttämätöntä neitseellistä U-235 tuotantoa ydinpommien teon ja huollon varmistukseksi tauotta. Klassinen ydinpommi tuhoutuu spontaanisti 2,5-5 tai 8v varastointinsa jälkeen. Kun Pu- 239- tai U-235 kärki on pakattu tiiviiksi ydinaseeksi.

Se alkaa hetimiten menettää 93 % puhtausastettaan. Silpoutuen niin U-239 johdannaisekseen. Kuin muiksikin ydinpommiin sopimattomiksi spontaanisti halkeilleitten ydinatomien jätekuonaksi. Kun pommin räjähtäminen vaatii 93 % uraanin tai plutoniumin pitoisuutta. Lakkaa ase toimimasta siihen sisään palaneitten vierasaineitten pitoisuuden kasvusta. Ainoa tehtävä tällaisilla yli- ikäkärjillä on ajattaa se jälkipolttoon ydinvoimaloissa. Ja neitseellistä uutta uraania tilalle.

Mutta mistä sitä EU ottaa, koska niin Saksan, Ranskan, Tšekin kun monen muun uraanikaivoksen malmivarannot on totaalisesti loppu? USA on varannut itselleen Kanadan hiipuvat energianegatiiviset malmiot. Kiina puolestaan on rahalla vienyt Australian uraanivolyymit. Kazakstanin uraanit menevät Venäjälle. Afrikan tuotantojen mahdollisuuksista ei tietoakaan. Lisäksi Kiina rynninyt myös sinne. Areva on menettänyt keskeisimmät uraanin tuotannon volyyminsa peruuttamattomasti. Koko EU:n katseet kohdistuvat siihen, kaikki sivistyneemmät Euroopan maat ovat yksiselitteisen viisaasti kieltäneet uraanikaivosten tappavaksi osoittautuneen toiminnan maissaan.

Vain yksi on poikkeus. Suomi! Finland hehkuttaa maamme olemustaan ydinase diktaturiana. Kohteena, jossa ihmisarvoiselle demokratialle ei anneta pienintä oikeutusta poliisimerien alle haudattuna TVO/ Posivakonsortion valtiomonoliittisena diktaturiana. Luetutan tässä nyt pätkän Länsi- Suomesta. Jossa maamme armeijan mätä ylijohto amiraalin Juhani Kaskealan muodossa surutta suistaa maatamme ydinaseanarkiaan! Kuulitte aivan oikein. Koska Suomessa on JO satapäin (250+ 70 kpl Patriot 2) ydinaseohjuksia, alkaa SAINT ja armeijan päärikolliset tulla kaapeistaan murhaavine hankkeineen. Kuin ruttokalmot rottien mukana:

13.1.2012.L.S."Konsultilta optimistinen ydinvoima- arvio. Suomen komentaja- amiraali Juhani Kaskeala on nimetty Japanilaisen  Toshiba- Westinghausen konsultiksi Fennovoiman ydin(ase)projektiin.! Käytännössä ison siivun saaminen suomalaisten hoidettavaksi uusissa ydinvoimalahankkeissa tuntuu utopistiselta. Tässä kuussa Areva jättää tarjouksensa Fennovoimalle Pyhäjoen ydinvoimaloille. Kaskelan kaltaisen valinta konsultoimaan ydinvoiman rakentamista kuulostaa yllättävältä. Hän seuraa Paavo Lipposen jäljillä. Lipposta onkin vaalikampanjassaan syystä ehditty moittia tekosistaan negatiivisessa sävyssä. KAHDEN . . .ydinvoimalan rakentamisen lasketaan merkitsevän uskomattoman kalliiksi tulevaa 20 miljardin investointilaskua maallemme! Amiraalin Juhani Kaskealan kerrotaan kykenevän avaamaan "sellaisia uusia ovia", joita muut suomalaisvaikuttajat eivät kykenisi!?..."
                -------

Rikos ihmiskuntaa vastaan 2.

Lehdessä suurieleisesti mainostetaan, miten sotilasjohtajamme on vetäissyt hymyillen siviiliasuiset salauskaapunsa päälleen runsaan korruptoivan rahantulon hauskuutuksen irrottamana. Mutta nyt tärkein. MIKÄ ON se mystinen uusi aukaistava ydinalan "ovi" jota lehti suurieleisesti suitsuttaa maamme takinkäännön armeijan kapiaiset haluavan Suomeen? Annetaan t o i n e n vihje. Maamme tunnetuin ydinlobbari Paavo Liponen juoksutetaan julkisuuteen mainoksellaan, jossa hän kertoo. "Ei m i t ä ä n pelättävää?" Mikä on sitten se pelättävä punainen lanka, joka yhdistää ns. siviiliydinvoimatalouden pelottavaan uuden plutoniumtaloudellisen oven aukaisuun. Jota aukomaan rekrytoidaan valtavalla rahalla maamme nimenomaan pelätyintä sotilasjohtajistoa?

Kyse On kylmästi siitä muutoksesta mitä maassamme tapahtuu ydinalalla. 2008 Eteenpäin energianegatiiviseksi muuttuneessa ydinplutoniumtaloudessa. Miksi tarvitaan esim. Humppilaan maailman kaikkein järeimmätkin lentokoneet TVO:n naapurustoon päästävä maamme kallein mahdollisin 3 150m pitkä sotilaslentokenttä! Miksi Humppilan kunta saa kymmenien miljoonien veronmaksajien tukiaisrahat jo kolmatta vuotta putkeen tällaisille hankkeilleen? Harjavallassa koerikastetut venäläisfirman uraanien neitseelliset erät saavat käyttäjänsä Kaskealan kaltaisten ostosyöttiläitten hankkeistaan.

 Suomesta ja nimenomaan Suomesta on TVO/ Posivat tekemässä plutoniumtaloutensa maailman, ja EU:n ydinjätteitten ja ennen kaikkea neitseellisen uraanin ja kierrätysplutoniumien ASEtuotannon keskusta! Keskeinen kysymys kuuluu. Miksi IAEA kaltainen ydinalan inkvisitio voi ja kykenee käyttämään lobbarinaan sumeilematta maamme korkeinta armeijan johtoa tuosta vaan? Miksi ihmeessä tällainen avoin korruptio päästettiin parisen vuotta sitten Anne Holmlundin toimesta ajattamaan kategoriaansa. Jossa täysin avoimesti korruptioon perustuvaa ja kovapalkkaisin rahavoiteluin ydinalan korruptio muutettiin näppärästi lakimuutoksin ns. sallituksi...

No yksinkertaisesti vapaalahjonnaksi, joka korruptiona ei maailman epäluotettavammaksi voitelmissa SUPO- turvaosastopoliisien estoissa edes uskalleta tutkia? Selitys on makaaberi ja kaiken kertovaa. Kun lahjuskäytännöt ja valtion tekemä rikollisuus voidellaan "riittävän" kattavasti ja laaja-alaisesti. Tulee sysimustasta ydinvoimaisesta kansansa murhaamisesta hyväksyttyä, ns. "liiketoimintaa". Tätä on maallikon vaikea edes hahmottaa. Joka tapauksessa JUURI tällaisia Lipposten ja Kaskealan kaltaisten maamme johtajien ydinalan voitelujen ja lahjomien tutkiminen on tehty varta vasten suuria perustuslakejamme polkevia lakimuutoksia. Kustomointi on ollut jo pitkään valtiohallinnossa systemaattista ja johdonmukaista.

Ydinalan liiketoimintaa koskevat t ä y s i n  eri lait kuin kaikkea muuta liiketoimintaa. Syy on päivän selvää. Ydinala on tarkoin globaalisti IAEA:n suojaamaa monopolia, jossa yksityisillä firmoilla ei ole pienintä sijaa. Vain ja ainoastaan valtiomonopolien sallitaan toimia ydinalassa! Ydinalalla taas kaikesta uraaniin liittyvästä uskomattomat 94 % on valtioitten sotilassektoriin liittyvää. Kaskealan oloisille moraalittomille IAEA rekrytoi riveihinsä vain yhdestä selkeästä syystä. Jotta Suomi saisi ydinASEtuotannon huippuun! Suomi hakee epätoivoisesti kiertävää reittiä täysstartata ydinasetuotantoa, vaaten NATO- jäsenyyden, jota taas kansa EI sallisi! Nyt asiaa ruhjotaan läpi vaikka väkisin. Niin suurilla sotilasjohtajilla, ettei kukaan uskalla kyseenalaistaa hankkeitaan. Koska ASEtuotanto on ainoa syy siihen miksi energianegatiiviseksi 2008 eteenpäin muutunutta ydinalaa siedetään.
                   -----------

Vielä tarkemmin!

1980- luvun alussa Asea- atomin silloinen työnjohto. Joka sai valmiiksi TVO:n ydinasetehtaat. Muutti suurella joukolla, yllätys tai ei Saudiarabiaan ja muihin Arabiemiraattimaihin töihin. Tämä ihmetytti minua suuresti kuunnellessani ASEA insinöörien puhuvan aikeitaan. Koska rikkaissa öljymaissa ei taatusti tarvittu energiamielessä ydinteknologiaa. Nyt tiedän mistä oli kyse. Työtovereilleni oli itsestään selvää, että kasvavan Irakin ja Iranin ydinaseuhkaan haluttiin vastata Asea- atomin ydinasetuotannon ohjelmilla. Mutta, mutta. Öljyrikkaassa Saudiarabiassahan EI ole makeaa vettä. Merivesi on liian kuumaa ydinvoimaloitten max. +30C lauhdekatoilleen. Ruotsista asiaa tultiin varta vasten opettamaan sinne. Saudien öljymiljardeilla ei saataisi kaivattua Pu-239 tuotantoa aikaan edes väkisin. Mikä siis neuvoksi?

Ei U- 238 uraanin poltto neutronivuossa reaktorissa sinällään ongelma ole. Saavuttaa korkeita prosentteja itse tuotteelle eli ydinjätteelle. Fukushimassa Japani onnistui polttamaan uraaniin huikean isoksi 6- 20 % Pu-239 pitoisuuksiin asti. Ongelma siinä, ettei Pu-239 ja taas hajoamattoman haittaplutoniumin Pu- 240 välinen suhde ole o i k e a ! Tämä on hyvin tärkeä asia hallita jokaisessa uraanitangossa. Tai tulee ongelmia, s u u r i a  ongelmia! Nimittäin klassisesti plutoniumpommin kriittiseen räjähtävään massaan vaaditaan n. 10kg puhdasta Pu-239 räjähdysainetta. Mutta nyt tulee oleellisin salaisuus. Puhtaammillaan, pahimmillaan, miten vaan halutaan nähdä Pu- 239 ase voi räjähtää kriittisenä massana jopa muutaman sadan gramman eränä! Jos kuulostaa pikku ongelmalta, niin miettikää tarkemmin. Latauskoneen täyttäessä plutoniumkärkeä, se voi räjähtää spontaanina plutoniumpommina tehtaassa missä tahansa massassaan vaikka 0,3kg- 12kg välissä! Ja aina mukana menee henkilökuntine kokonainen miljardien teollisuuslaitos savuksi.

No Asea- atom ja sen tekniikat maahan ostanut Suomen valtio ovat vuosikymmenet "kypsytelleet" Pu-239 tuotantoyksikköjään. Joiden erikoiskustomoitu Pu- 239 räjähtää takuuvarmasti paljon pienemmässä haarukassaan. ASE- alan Suomen painoksessa myytiin suoraan mm. Israelin valtiolle TVO:n 30v "kypsyteltyjä" Pu- 239 pitoisia ydinjäte- eriään taaten, että pommi räjähtää esim. 8- 10kg kriittisenä massana. Ja tästäkö markkinat laukkasivat! Tai siis Ruotsi homman hioi. Suomi saatiin imuun mukaan erikoistekniikallaan. Japani tuotti myös pitkään maailman tasokkaimmat Pu- 239 tuottonsa Fukushimassa. Mutta maine meni kerralla. Ja Suomi haistaa veriset markkinat. Saudiarabia, Kuwaitit ja Arabiemiraatit yms. USA:n myötämielimaat ovat valmiit maksamaan miljardien summia kustomoidusta FIN- ydinaseplutoniumista.

Japanin huippukorkeat Pu- 239 polttopitoisuustuotot perustuvat toki monimutkaiseen kvanttiydinalan mittausosaamiseen. Mutta myös siihen, että reaktorit, jotka on tieten rakennettu sikäläiselle erittäin epävakaille tektoniikkasaumoilleen. Kykenevät huippupolttoihin maaperän imiessä voimallisesti ylijäämäneutronit laavatektoniikkarailoihin. Polttamaan uraanitankonsa tasaisemmin. Alhaalta ei laavatuffi ja rikkonainen kivikallio heijasta paluuneutroneita. Ruotsi oivalsi Olkiluodon lailla Litoraanitektoniikkasauman edut joka lävistää Olkiluodon oivaksi polttopaikakseen myös Forsmarkissa. Rakennuskiveksi kelpaamaton mätäliejun kivettynyt kiillegneissi on huokoista ja haperinta niin Ruotsissa kuin Suomessa. TVO ja ASEA polttelevat maailman tarkimmin ennakkopoltettavat Pu- 239 erät maailmassa! Ennustettavuustasoillan, joihin muut eivät kykene. Maksu on hirveä!

 Ruotsalainen kiehutusvesireaktori saastuttaa 100 000 kertaa enemmän kuin peruspolton venäläisreaktorit! Mutta tässä jujuna on, että poliisit estävät kansaa tajuamasta megatuhovaarat millään tasollaan. Suomi on TVO:n siivin saamassa Saksan Pu- 239 tuotantoyksiköt myös Fennovoiman himoamaan tektonihautavajoamaan Perämerellä. Pari sanaa investoinneista valaisuksi. Kiinan kolmen rotkon pato tuottaa 18 000MW tehon ja maksaa n. 27miljardia. Suomi taas on pokkana investoimassa maailman suurinta ydinasetehdastaan TVO:lle ja Fennovoimaloihinsa. 20miljardin investoinnillaan. Oletetaan saatavan olemattomat 3 500MW energialaitokset. Täysin hullun hommaa sähkön kannalta. Varsinkin kun Kiina saa riskittömän 100 % puhtaan polttoaineensa ilmaiseksi pienellä henkilökunnallaan. Kun taas TVO maksattaa polttoaineestaan kolmanneksen ja tuhatluokan henkilökunnastaan vieläkin isommat kulunkinsa päälle.

 2008 eteenpäin energianegatiiviseksi tiedetty ydinsähkö on yli kymmenen kertaa kilpailijoitaan kalliimpaa! Esim. tuulivoimaa Japanin hallituksen tiedoin 3- kertaa halvempaa heittämällä. Mutta ydinvoimaloihin Suomi investoi vain ydinase PLUTONIMIA himoiten! Kun Saudiarabia, Israel, Arabiemiraatit yms. USA- liittolaiset maksavat ydinasejätteensä korkean laatuluokitukseksensa takia jopa 3,6miljardin summia/ tonni. Ei riskeillä ole pätkän väliä. Lisäksi Suomi kauppaa kokonaisvaltaista neitseellisen Talvivaaran uraaninsa kylkiäistä. Joilla ydinasetuotanto onnistuu maalta kuin maalta. Pääasia on, ettei asian laittomuuksiin puututa. Saati kerrota julki missään tiedotusvälineissä. Nyt kerrotaan, nimittäin tässä ja nyt! Kaskeala on maailman suurimman plutoniumien kuolemankauppiaan mannekini made by FIN!
        ------

TVO:n kriisipalaverivideo.

http://www.youtube.com/watch?v=S8zb0TVKTpE&feature=youtu.be

raijasivu

 • Guest
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #46 on: 15. 01. 2012 16:04 »
14.1.2012 Päivitys.

Olipa ilta! FB:ssä kuulin Ritva J:ltä, miten kannattaa katsastaa YLE TV2 tuotantoa. Voihan siis h u r j a a  mitä YLE yllättäen uskalsikaan esittää! Ensin tuli paljon mainostettu ohjelma. Olisiko ollut "Apinalaakso". Jossa surutta kerrottiin nyky- ydinhallintomme rankkoja salaisuuksiaan. Miten TVO- Häkämiesakselilla ajettiin ihmiskunnan apinaedustajia t a k a i s i n puuhun! Ihmisten "säteilypolttaminen" on valtioydinhallintomme tärkein päämäärä! Mitä h i t t o a  ne kertoi? Tuulimyllyjä, biovoimaloita, aurinkoekomalleja tuhoavia lentäviä poliisiapinalaumoja rymisti TV ruudut sinisenään. Kyllä nauratti.. Maalämpöpumput, puun poltot, no ylipäätään k a i k k i ei ydinvoimainen energiantuotanto halutaan maastamme ydinSUPO:n toimin tuhota!

 Häkämies mainittiin sumeilematta IAEA:n päälobbariksi tässä ydinrikosaallossaan. Kyllä oli r ä v ä k k ä ä  nähdä miten POLIISImeret olivat TVO:n ydinalan lobbareina koko ohjelman päätähtinä! Saas nähdä miten SUPO kritiikkiinsä suhtautuu. YLE- johtajia hätyytellään poliisivoimin ohjelmistaan varmasti! Niin olivat jutut kuin suoraan meikäläisen, Angelican ydinkritiikinkeskusteluista otettuja, hemmettivie. Sitä eloisapitävää elomme oksaa sahailtiin systemaattisesti näyttäen filmissä. Oksaamme jolla elämme. Eli uraanikaivoshankkeita, uraanin rikastamoja, plutoniumkauppaa. Suomi aiotaan valjastaa niin täyteen ydinsekoiluvoimaa. Että koko Euroopan kalliit ydinsähköt sieltä jatkossa saadaan. Pääasia oli, että ydinenergiaa tehdään maailma mustaksi juuri Suomessa.

 Jopas nauratti ohjelman suorasukaisuus. Jos Eurooppaan ei maailman kallein ja vaarallisin ydinsähkömme kelpaisi. Niin TVO/ Posivan ydinrikollisisilla oli vara-aikeenaan sähköistää vaikka KUU!))  Sitten seurasi elokuva. Jossa ydinteollisuus kaupusteli avoimen härskisti sysimustia Pu-239 eriään katukaupassa rikollisille rahasta! Toden totta näytettiin miten TVO/  Posivat toimivat tässä! Rikollinen välitti 100g ydinreaktorista saatuja plutoniumeriään kaulastaan riippuvine suljettuine metallikapseleineen. Kuka t a h a n s a, joka vaan maksaa saa kelvata Suomesta kertovassa dokumentaatiossa himoittua siviiliydinreaktorien tuottamaa Pu-239tonnistoa. Kunhan maksaisi siitä. Niin ja vaikkei maksaisikaan, niin silti plutoniumi liikkuu ja käy kaupaksi.

 Karua oli filmissä nähdä miten kaasutiivistä mitättömän pientä näyte- eräänsä kantava kaveri kuoli silmissä KANAVSÄTELYYN! Veri lensi niin keuhkoistaan, korvista, silmistään kuin palavista ja silmissä visvaantuvista käsinahoistaan. Muulikaveri kertoi, pelkästään se että oli saanut plutoniumista ++..ionisoitunutta kanavasäteilyä, kuin reaktoriorjat ikään. Teki h ä n e s t ä  niin vaarallisen, että muutama tunti oman poikansa kanssa muuttaisi lapsensa  perimäänsä myöten l o p u l l i s e s t i  ja tappaisi myös hänet pian. Vaimoaan hän ei niinikää voisi ikinä edes suudella. Koska reaktoriplutoniumin kanavasäteilyplasmat olivat muuttaneet hänen sylkensäkin niin tappavaksi. Että yksi suudelma kuolettaisi vaimonsa!! Karua, veristä, kamalaa JO katsoakin koko filmi. Venäläisten ydinteollisuuden ammattilaisten kalmaisa totuus iski tytkkinä alinomaan läpi.
                 ---
Osa II

Jopa se auto, jossa Pu- 239 kuljetusmuuli istui oli kuulema muuttunut suljetusta astiastaan tauotta sinkoavine mystisine kanavasäteilyineen tappavaksi! Hurjaa tappamista ja kauppojen hierontaa mafiosojen kanssa. Lopulta plutoniummuuli verensyöksyineen, visvaa vuotavine korvineen ammuttiin kadulle. Plutoniumkapseli rinnuksiltaan ryövättiin. Pian pikkurikolliset rikkoivat koko TVO:n terveisten Pu- 239 kapselin. Valkea Pu- 239 pulveri huiskittiin klassiseen Posivan tyyliin surutta pitkin pöytiä. Ahaa siis aine olikin roistojen silmiin nuuskattavaa k o k a i i n i p u l v e r i a , jota käsiin kuolevat pikkurikoliset nuuskatessaan luonnehtivat. " Tuhtia kamaa". . . !!

Aivan uskomattoman rohkea, aidoista ydinsalaisuuksista koostettu filmatisointi lienee suoraa dokumentaatiota. Siitä miten ydinalalla toimitaan nykyään! Mainitaan, että filmin pyöriessä puolestaan minä ajatin avoimesti tietojani netissä. Faktoja siitä Suomen ydinasetehtailujen TVO/ Posiva- Häkämies myyvät reaktoriensa Pu- 239 tuotoksia surutta pitkin maailmaa, lähi- itää. Olin täysin varma siitä, ettei tällaisten ydinalan paljastumistensa takaa SUPO_ vuojoen ydinturvaosastojen reaktioita kauoja tarvitsisi odotella!
                      --
Tuskin meni kauaa aikaa YLE ohjelmien loppumisesta kun Olkiluodossa pesivät SUPO- POLIISIOSASTOT REPESIVÄT! Herkistyin kuullessani miten säksätys lähestyi kotiani takavasemmalta koillisen suunilta. Hirveätä ryskettä piisasi sitten tuntiluokkaa! Otin takin naulasta ja näin miten järeä SUPO:n rekrytoima taisteluhelikopteri valtavine valoineen rytkytti 100m päässä kotitaloani kuin sotatilassaan! Tilanne oli täysin poissa kontrollista. Lumi lensi kaaressa päälleni, ja inferno oli huumaava! Paljastaessamme Angelica Skywolfin kanssa Suomen ydinasehankkeita tälle tasolleen olimme sohaisseet maamme suurimpien liikavarpaille. Ja nyt, n y t  oli sisäministeriöllisillä mitta täysi! .. . 

Helikopteri ryskytti puitten latvuksia pihassamme kotikuusiamme silpoen. Kaarteli taloamme pimeän yön tunteina milloin oikealta, milloin vasemmalta, mutta jatkuvassa ryskeessä. Vanhempani olivat meluherätyksessään paniikin partaalla. Pihaamme ajettiin useilla mustatuilla jenkkien klassisilla katumaastureilla soikotellen kaahaillen ja avoimesti uhkaillen! Tarkkaan en tiedä ajan kulkua. Mutta useamman keskiyön tunnin oli SUPO- ydinturvaosastolaisten polkaisema helvetti talomme yllä irrallaan tavoilla kuin vain olla ja voi!! Jo päivien ajan kotitiellämme vaanineet mustat POLIISIEN katupiilit sisältöineen olivat saaneet valtiolta käskyn t o i m i a  h e t i ! Kaikki mitä viime yö piti sisällään ei tule tästä ilmi. Mutta se mikä tuli, niin ainakin m i n u n tietojen tietävät olevan nyt irti...!

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #47 on: 15. 01. 2012 17:05 »
Teet ehkä arvokasta työtä mutta tämmönen peruskansalainen ei ymmärrä kaikkea, Koita tehdä yksi postaus max kaksi kuvaa ja selitä kuin alakoululaiselle mitä ja miksi + mitä vaaraa kun meille asiantuntijat sanoo ettei säteile ja on päästötöntä. Tee yksin siis yksinkertainen selvitys.
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

Offline Matti Meikäläinen

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 969
 • Gender: Male
  • View Profile
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #48 on: 15. 01. 2012 19:07 »
Ei tän raijasivun tarkoitus ole tehdä mitään yksinkertaoisia selvityksiä kun sellaista ei ole. Hänen tarkoituksensa on kirjoittaa päätöntä sontaa siteenä rippanen faktaakin jotta tavalliset tallaajat luulisivat hänen olevan jonkin sortin asiantuntija tai jopa oraakkeli. Lyönpä vetoa ettei yksikään yhdysvaltalainen jalkaväkijoukkojen sotilas heitä henkeään vaikka raijasivu väittää, että laivallinen heitä olisi kuoleman kielissä Fukusiman vuoksi. Ja suomen peruskallio ei ole rapakiveä vaikka raijasivu näin väittää. Ja todellakin on ihan turha postata noita megaluokan värjättyjä ihmevalokuvia muka mullistavina todistusaineistoina. Joopa joo. Yritä vähän uskottavampaa kiitos.

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #49 on: 15. 01. 2012 19:07 »
Uusi turpeenpolttolai tos vaskiluotoon tappa hiukka(partilleli) päästöillä parikymmentö keukkosairasta vuodessa ja sairastuuttaa samanverran lisää vuosittain, että kyllä se sähkö maksaa. Rekkarallista seurauksista en sano mitääm.
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

raijasivu

 • Guest
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #50 on: 16. 01. 2012 11:11 »
- Suomen kallioperän ainesosat ovat h y v i n k i n eri laatuisia, eikä yhtenäisiä. Kuka hyvänsä voikin katsoa, GTK.n kalliokarttapohjista. Että Olkiluodon kallioperä EI ole esim rapakiveä edes nähnyt! Edelleenkään se siis sitä ei ole, vaikka sisäministeriö muuta haluaa esiin keinotella. Areva kertoi yksiselitteisesti OL-3 hankkeen kalliotutkimuksissaan. että Olkiluodossa oleva KILLEGNEISSI on rakennuskiveksi totaalisesti kelpaamatonta sedimentoitunutta alueen massiivisten tulivuorituhkaliejukoiden ja oseaanisen alueen 2 000km syvän anairobien liejujen kivettymää. N. 1,7miljardin vuoden takaa. Kiveä joka on kuin kalansuomuja metaanijääpakasteessa.

- Tshekin Triesthen kuvista kuka h y v ä n s ä  selväjärkinen myösnäkee, että massiiviset blackoutkuvitukset, kuin vaikka meganeutronivuon välähdyskuvat ovat. ykllätys tuskin kenellekkään s i l k k a a p e l k k ä ä ä  sikäläisen webkameran ottamia kuvia niineen! Se tässä SUPO:a erityisesti tuntuukin harmittavan!)

- Mitä tulee taas Ronald reagan lentotukialuksen 7 000hengen kohtaloon jatkossa. Arviot heidän 250km päässä Fukushimasta saamiensa säteilyn millisekunttiluokan EMP- pulssin vaikutuksista . Kopioin suoraan USA:n salaisista armeijan raporteistyaan. Uskon siis asiassa valovuosia enemmän USA:n armeijan lääkärilausuntoihin. Kuin tunnetusti seinätyhmien SUPO:n rivipoliisien porinoihin ja ennusteitaan kaveriensa krapulaysköksistään..!

PS. Noin yleisemminkin minua EI paskanpätkää kiinnosta mitä nykyään 70 prosenttisesti nettikansasta POLIISIEN miehittämien rivitusinapoliisien koppalakkipaskoissa ui...
            -------------

Fukushiman viimepössyttelyjä 8.1.2012

Jos joku maailman tärkein uutinen on t a r k o i n ja tieten pidetty pimennossa. Niin Fukushiman maailman suurin, tuhoisin ja koko elinplaneettamme olemassaoloa vaarantava megahyperydinongelma alleviivaa sen kattavimmin. Aivan omassa peittelyluokassaan lisäksi.

IAEA ja valtioiden ydinturvaosastot ovatkin jo pitkään vaatineet asian salaamiseksi mm. koko maailman nettiliikenteen poisräjäyttämistä! Vaikkei asiaa uskalla, saati kykene raportoimaan enää kuin lisäkseni kourallinen ihmisiä koko maailmassa!

– Fukushiman viimeinen päivitys 16.1.2012 kertoo jotain uskomatonta. Japanin 54 reaktoreista uskomattomat peräti 49kpl on poissa käytöstä! Fukushimasta on kymmenisen kuukautta aikaa ja yksinkertaisesti m i t ä ä n syitä megatuholaajuuteen ei siihen kerrota. Miten 10m perusaallokko arkisena rantautumana Tyynen valtameren hurrikaanialueella aiheutti kaiken tämän? Ei aiheutakaan. Vaan syynä on 20 000kertaistuneitten viivästyneitten neutronivuon kasvujen reaktorien EMP! Kaiken tieltään tuhonnut ja reitittänyt megasalattu säteilyterssi. Jonka olemassaolo globaalisti kaikin keinoin salataan. Vaikka sen j o saamat säteilyuhrit lasketaan s a d o i s s a miljoonissa..

– Miltei päivittäin neteissä kerrotaan miten ajetaan alas 3 uutta vaurioitunutta reaktoria. Milloin vähin äänin 1 lisäreaktori. Syitä moisiin EI kukaan uskalla edes kysellä lehdistöissä.

– Alati pahempaa ilmaantuu. 8.1.2012. Japanissa on suljettu Tokion ympäristöjen päätiet. Ai miksi? Koska peräti 3 päivän ajan on Fukushiman suunnalla syvältä maan alta kuultu uhkaavaa maanjäristyksen kaltaista Richteriluokan "jytinää". On kerrottu, että 17m vuodessa maan sisuksiin uppoavat 3-6 Fukushiman kiinailmiösulavaa reaktoriaan. Olisivat hakemassa tosissaan sitä suurta ja pelätyintä "likaista hydrovetypommiydinräjähdystään"!

– Kansa on Japanissa paniikissa. Ja pakenisi koko saareltaan heti kättelyssä. Sitä pelätään viranomaistasoilla syystä maan suistumisena alas työväkensä kadotessa turvaan. Koska jopa koko Japanin (G. Anderson) laskeskellaan tuhoutuvan ydinvoimaloitten tulevassa massaräjähdyksessä!

– Eikä tässä toki kaikki. 2003 Tapahtui TVO:n Posivan Onkaloissa jotain t o d e l l a pelottavaa! 600m - 1670m syvyydessä kaikkialla odottava kilometriluokkainen metaanijääklatraatti räjähti. Räjäytti tiensä läpi peruskallion kosmisella nopeudellaan. Silloin alettiin päästä konkreettisemmin selvyyteen siitä m i t ä t o d e l l a maaperään ydinvoimaloista valuvat neutronivoiden kertymät ovat tekemässä. Fukushiman HAARP- ongelmavyyhteittensä keskeinen pääsyy olikin erittäin epävakaitten valtavien, suunnattomien +2C lämpötiloissaan valtamerissä ja kaikkialla jääkauden kallioperissä lymyävän megapommin tehotuhojen kykyjen paljastuminen.

– Kaikkein karmeimmaksi homma tuli kun minä ja Angelica Skywolf. aloimme dokumentoida, kuvata ja raportoida mm. Olkiluodon Onkalotyömailtaan filmein siitä miten maailman k a i k k i e n ydinvoimaloitten alla kyti tämä kaiken tieltään silpovan metaanijääklatraatin salatuin faktapommimeri! 45 asteen porausklassikkokuvat nostattivat virannomaishiukset katotonpäin. Saksa, Sveitsi, Italia, Espanja, Itävalta, jopa Japanin kansa alkoi paniikissa pelätä tämän Damoklen miekan silpovan maailman satapäiset ydinvoimalat tuosta vaan varoittamatta! IAEA / NSA pelaa nyt aikaa ja miljardeja tukkiakseen keinoja kaihtamatta materiaaliemme leviämistä videoineen maailman tietoisuuteen.

– Venäläiset alkoivat 2011 loppupuolella julkaista maailmanlopun dataa siitä, että kilometrien kokoiset alueet Japanin ympäriltä olivat alkaneet purkaa holtittomasti pelättyä m e t a a n i j ä ä k l a t r a a t t e j a suoraan ylöspäin ilmakehäämme. Kaikkialla 2km syvemmistä merien 400m- 1 000m paksuista metaanuijääklatraattikerroksista oli saatu ydinvoimin epävakaita kuolemantuottajia maailmallemme. Kuten TVO:n ja Olkiluodon metaanijäähän poranneet Posivan tuhoutuneet porausjoukot tietää. Ongelma kattaa k o k o pohjoisen pallonpuoliskon kallioperän! Erityisesti paikat joissa ydinvoimaa on käytelty, tai käytössä. Viranomaiset voivat vain todeta "Pirun olevan merrassa!" Panoksena koko Maapallomme elinmahdolisuudet...! Joukkotuhoon jossa kaikki menneet tuhot ovat yhdessä ja erikseen "pientä". . .

raijasivu

 • Guest
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #51 on: 16. 01. 2012 21:09 »
16.1.2012 Päivitys

Myönnän suoraan, olin osallisena sellaisessa toimessa ydinrikollisuuden pois saattamiseksi maailmastamme. Etten vastaavaan ole aiemmin edes kyennyt tällä tasollaan. Aivan huimaava kokemus. Henkistä kasvamista, tunnetta vahvoin sitein mukana. Poliiseitten kannalta ei ähäs laitonta. Mutta jotain sellaista, jonka ylittäminen on mahdotonta, edes minulta. Annetaan muhittua toki. Elämää ja toivoa suurella planeettatasoillaan..

Palailin Eurajoen kunnantalolta. Vahvat tunneryöpyt sielussani. Jotain verevää, jotain sellaista intuitiotasoilla alla, jonka kokee ehkä vain kerran elämässään näin väkevänä. Ajaa rytkyttelin Eurajoen pääkatua pitkin suuremmin huomioimatta ympäristöäni. Vaan annapas! Yhtäkkiä vasemmalata. Juu oli se mikä se nyt on Pi- data , no joka tapauksessa tietokonekaupan pihalta jälleen kerran! Juu sieltä kaartaa 4- vetoinen kromivanteinen täysin mustilla laseillaan röyhyttelevä SUPO- kaappari auto. Jenkkikatumaasturi!

Auto tulee tahallisesti yönmustasta niin röyhkeästi ja ylimielisesti kiilaten eteeni, että saan jarruttaa lumiliukuvalla kadulla. Poliisinpahukset jälleen sekoamispisteessä minua varjostamassa! Tullaan "SEIS" kyltin eteen. Ydinmilitäärit edestäni kaartaa olettamalleni normaalille kotitielle kohti etelää Lapijoelle hidastellen ja venkoten tiellä jo tuloani. Päätän jälleen toimia niin kuin eivät sisäministeriössä odota. Ajan tien suoraan yli ulottumattomiin ja sisäministeriöläisten pettymysuralle. Ja kaarran Vuojoen ydinturvaosallisten SUPO solujen pääkyynpesän läpi!

Ehkei olisi pitänyt. Ainakin armada Vuojoen turvakameraa starttasivat kohden heti. Yhtä kaikki kello oli 21:00 synkkenevää iltaa. Ja aloin laskea montako autoa SUPO oli jemmannut yli yön päivystykseensä. An mun kaikki kestää. Olen ollut kyllä asiasta tietoinen.  Kivikartanon kulissien varjoissa alakerrassa lymyää POLIISIEN likainen tusina verorahoillamme. Loisii sielä yötä päivää. Mutta varsin näppärästi saatoin myös laskea hylätyn oloisen kalkkaroiden myrkkypesässä yöpyvien ydinrikollisten määrät!  Todellakin 12 henkeä vähintään! Ihan uskomattoman hurja luku TVO/ Posivan turvaosaatolaisia! Mutta se tosiaan ON noin jättimäinen. Ja nyt se tuli myös reissultani julkisuuteen konkretisoitua kaikkien netteilijöitten kuultavaksi.

blank

 • Guest
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #52 on: 17. 01. 2012 22:10 »
VMP

raijasivu

 • Guest
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #53 on: 19. 01. 2012 10:10 »

TVO:n napalmintuoksua
__________________

"Ilmestyskirja nyt", nimisessä kuuluisassa Vietnamin USA:n seonneesta kenraalikomentajasta kertovassa filmissä M. Brando tähtiesiintyjä kertoo: "Rakastan aamuisin palavan napalmin tuoksua!". Mennään ajastaikaa 19.1.2012 ja aamuinen YLE radio soitatti "pahat pojat" teemalauluaan. Tämä tarkoittaa Suomessa nykyään sitä, että maailman korruptoitunein SUPO- ydinturvaosasto on jälleen päässyt veren makuun. Seuraava kysymys kuuluukin minne TEM johteisesti sisäministeriön erikoisydinturvaosastolaiset ovat iskeneet?. . .

Seuraava jatkouutinen DNA:n kymmeniin tuhansiin serveriasemointeihinsa on TVO:n ja Asea- atomin käskyttämät IAEA:n erikois komandot tehneet avoimen, härskin sotilaallisen invaasion!. . .Kuulitte ihan oikein SOTA! . . Pari päivää sitten SUPO POLIISIjohdon näin lasettavan sumeilematta netti, FB maailmoissaan erillisiä peittelemättömiä avoimia uhkaukaasejaan:" Jos eivät ydinkriittiset kommentoinnit ja avoimesti IAEA:n ydinsalaisuuksia paljastelevat kirjoittajat katoa neteistä. Meillä ON KYLLÄ KEINOMME ja rahaa iskeä!"

1.1.2012 Aamu alkoi YLE:n ilmoittamalla satojen kansainvälisten ydinturvaosastolaisten "open sky sopimuksensa" mukaisilla iskuilla Suomeen. 20 Erikoisautoryhmän ilmoitettiin rantautuneen vuoden alusta erityisesti Satakunnan alueelle satapäisin poliisi- iskuosastoinsa. Kohteenaan nimenomaan ydin vastaiset aktivistitoiminnat neteissä! Ulkomaan rantautetut agentit, armeijaosastot, ja POLIISIarmeijan EMP magneetti-iskulaitteitten EMP laatikot aloittivat verisen sisällissotainfernoon välittömästi. Yksityisten autoja, laitteistoja ja koneita SUPO on alkanut systemaattisesti silpoa. Sinitakkista ja kokomustalasista 4- vetoista jenkkimaasturia on siitä lähtien ollut tiestömme väärällään. SUPO:n TVO/ Posivan Vuojoen erikoisosastossa valvoo näköjään yötä päivää "likainen tusina".

Eilen oli kriisipäivää maailmalla. IAEA oli vaatimassa läpi lakimuutosta, joka antaisisi CIA:lle oikeuden eliminoida lain voimalla alas minkä tahansa ydinturvaansa uhkaavaa materiaalia sisältävän serverin palvelimen. Laki sai kuitenkin USA:ssa liikaa julkisuutta =vastustusta. Nettiyhtiöt vastasivat ydinsotajulistukseen lakkoprotestein ja sulkemalla palvelimiaan vastalauseeksi. IAEA ei antanut periksi. Vaan vaatii yhä tiukemmin ydinasesalaisuuksilleen oikeutusta.

Tänä aamuna kontrollitta maassamme riehuvat satapäiset SUPO:n suojaamat ydinturvapoliisilaumat olivat ryhtyneet avoimesti sabotoimaan sittemmin mm. DNA serverikeskuksia. DNA julisti hätätilan avoimen väkivallanteon edessä! Täysin seinähullu tilanne. Suomen valtion energiaosastot myös ilmoitti mm. eilen avoimen koruttomasti. Kaikki maamme EI- ydinvoimaiset energiatuet ovat ja pysyvät alhaalla Häkämiehen ja TVO:n käskemänä. Että k a i k i ne energiayhtiöt, jotka ekoenergiaa tekevät joutuvat maksamaan tuhansien verirahat POLIISIvirkamiehilleen! Tai kaikki EU:n lain mukaiset energiatuet katkaistaan lainvastaisesti lopullisesti kaikilta muilta kuin ydinalalta! Maailman korruptoitunein FIN lehdistö klassisesti vaikenee POLIISIväkivaltapaineissa kaikesta näistä. Mutta m i n ä e n vaikene!

Nykyinen SAINT ydinhallinto ruhjoi myös eilen 18.01-12 lain joka varmistaa Suomesta Talvivaaroineen ydinASEuraanien tuotannot! Tarja Halonen oli niinikää Venäjällä kertomassa miten FIN- ydinasetuotannon Pu- 239 plutoniumtalous TVO/Posivallaan verisesti etenevät. Eli hauskaksi menee. Nettiyhtiöt jotka sallivat ydinvastaiset materiaalit servereillään saavat tuta kiihtyviin SUPO:n invaasioihin. Avoimen anarkistinen energiahuolto on ottanut pelin selväksi. ASEET, HAARP-iskut, silvotut linjat ja voimalat ja huumaavat pommien räjähtämiset eri kohteissa ratkaisevat sen kuka korruptoi FIN- POLIISIn ja armeijan puolelleen.

raijasivu

 • Guest
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #54 on: 20. 01. 2012 16:04 »
                       
Agenttien valottamaa 2

Tammikuun lopulla katson miten presidenttiehdokas katolilainen Soini hehkuttaa kääntäneensä koko Perussuomalaisväkensä kuukaudessa parissa ydinvoimavastaisuudesta rankkaan ydinvoimakiimaan. Hän oli kuulema tullut "järkiinsä"! Runnonut ammattiyhdistys Putkosensa kanssa verissä päin TVO:n ydinkiimansa kaikkialle. Aitona katolilaisena inkvisiittorina oli oivaltanut, Lutherin oppi voidaan parhaiten pyyhkäistä maailman kartalta pois USA:n levittämin IAEA opein kätevimmin. Tehdään kuten Japanissa vuosi sitten. Pakotetaan kansa rakentamaan omalla rahallaan maansa väärälleen epävakaita ns. "siviiliydinvoimaloita". Myrkytellään ympärysmaailmaa ala- arvoisesti , ylitehoajoin, yli-ikäisyyksin ja kanavasäteilytonnistoin Pu- 239 päästöin. Tauottomilla vuodoilla etnisen puhdistamisen kohteitten alueet kaikki tyyni.

Jos kansa ei suosiolla säteilysterilisoidu. Tehdään kuten USA teki Fukushimassa. Räjäytetään 54 reaktoriaan HAARP- iskuilla ja metaanijääklatraattien kosmisennopeilla tarkoin kustomoiduilla räjäyttelyillä kansansa silmiin. USA tämän on tarkoin oivaltanut. Miksi tehdä omassa maassaan kalliilla rahalla ydinPOMMEJA? Kun tuhannesti parempaa on m y y d ä  ydinvoimalaitokset etnisen puhdistuksen kohdemaahan. Rakennuttavat laitokset käsiin räjähtäviksi. Juuri kuten Areva on puolalaisvoimin tekemässä Olkiluodossa! USA aloitti ydinvoimalla tehtävät kansojen sterilisoinnit 1940- luvuilta intiaanireservaattien ydinkoealueilla. Uraanijalostamoin, - kaivoksissaan ja itärannikon suurien jokivarsien mm. saksalaisväestöään poistellen.

Kauppalehtitaustoitusta TVO/ Posiva teemasta

Tammikuun lopun 2012 Kauppalehdestä: "Olkiluodon rakentaja vakoiluvyyhdessä. Vakavana. Arevan entinen toimitusjohtaja Anne Lauvergeon. Olkiluodon ydinvoimalatyömaasta vastuussa olevaa Arevaa runtelee syvenevä vakoiluskandaali! Vakoiltaviksi ovat juontuneet mm. yhtiön entinen toimitusjohtaja Anne Lauvergeon ja hänen miehensä Olivier Fric, kertoo YLE Uutiset. Lauvergeon syrjäytettiin vuoden 2011 kesällä. Epäilyjen mukaan tavoitteena oli yhdistää energia- alan konsulttina työskentelevä Oliver Fric Arevan tekemiin katastrofaalisiin uraanikaivoskauppoihin. Kauppalehti."

Mitä katastrofaalisia uraanikaivoskauppoja tehtiin, lehti vaikenee täysin. Toki Afrikassa kuoli Arevan kaivoksiin mm. 100 000 lakkoilijaa Arevan ostamiin luoteihin ja tällaista. Mutta meitä kiinnostaa enemmän siloiset Arevan Suomessa TEM:ssä muhineet 1 200kpl uraanikaivoshanketta GTK/ Arevan käsissä! Näistä on kyse myös tässä uutisoinnissa. Mutta nyt kysytään kaikkein tärkein. Olen olut yhteydessä u s e a a n k i n Suomessa toimineeseen mm. SUPO poliisiin. Mutta kaikkein kiinnostavimmat tiedostot USA:n aikeista Euroopassamme sain mm. Mossadin ja TVO:n OL- 2 laitoksen plutoniumostajaomistajilta israelilaisittain. Älkää tässä unohtako Arevaa päätekijää katolilaisen Euroopan pyrkimyksiä. Heitä kun oli USA:n IAEA- laisten iloksi a i n a  harmittanut Luterilaisen Pohjolan perukoilla olevat kirkolliset kilpailijansa. Soini mainostikin hyvänä aitona katolilaisena patenttiratkaisuaan viimeksi eilen TV:ssä. Paavin Espanja, Portugali, Italia, Sveitsi yms. olivat saaneet läpi lain lopettaa ydinvoimalat "vain" katolilaisesta Euroopasta.

Nyt on tarkoitus siirtää nämä kansanmurhaamiseen USA:ssa suunitellut tulevat ydinteurastuslaitoksensa kaikki tyyni keskelle protestanttista luterilaista Pohjolaa! Suomi olisi oiva keskipiste pyyhkäistä inkvisition vuosisataisesti unelmoima ydintuhonaalto läpi koko Pohjoismaiden! Jotta homma onnistuisi oikein oli katolilainen Ranska värvännyt Puolan paavin orjakansan tekemään TVO:n ala arvoiset konnantyöt  ja totaalisen turvavarmistamattomat ydinmassamurhaajakoneistot Suomeen! Kyllähän USA:n HAARP- laitteistoillaan Japanissa räjäyttämät 54 reaktoria parhaillaan ja hyvällä tehollaan olivat jo vuoden verran steriloineet, tappaneet ja tekemässä USA:n himoamaa puolestaan 180 miljoonan japanilaisen hiljaista ydinkansanmurhaamista. No Tokion päätiet on suljettuna poliisivoimin, jotta ydinteuraat eli kansa ei Y- tappajiltaan pääse karkuun. Japanin sairaalat on luontevasti kielletty hoitamasta enää lainkaan säteilyyn kuoleviaan! Obaman luotsaamana  USA, IAEA vaati ja sai mitä tilasi.

Vähemmälle huomiolle sen sijaan on jäänyt miten Lipposenkin YLE vaalivalvojaisissa (19.1.2012) mainostama 20G maiden "uuden maailmanjärjestyksen) tointa tapahtuu. Miten tämä uusi maailmanjärjestyksen YDIN- teurastus etenee mm. arabimaissa? Koska niin USA, IAEA kuin mm. Israel haluavat ydinsterilisaation helvetin irti myös näihin maihin. Libyassa, Syyriassa homma meni niin, että Venäjä myi alueille runsain mitoin ydinteknologiaa. Kun reaktorit saatiin punaiseksi startista. Israelin, USA:n erikoisosastot yhdessä lentueessa iskivät ja räjäyttivät ympäristöön näkemällä tappavat reaktorien Pu- 239 tonnistot. Lehdistö tarkoin kontroloidusti vaikeni miten esim. Libyassa näin 5 reaktoria levitettiin kansan ruokapöydille ja pohjavesistöihin vuosimiljooniksi.

Mutta IAEA, USA on taitava ja keksii alati lisää keinoja tehdä etnisiä Y- puhdistuksiaan. Irakin sodan USA halusi v a i n  keskeisestä syystään. Levittääkseen osumasta kanavasäteilykaasuuntuvia uraaniydinpommejaan tasaisena mattona kaikkialle arabiaavikoilleen! Oli täysin yhdentekevää miten sota eteni. Kunhan vaan näitten väkirikkaitten maitten koko pinta- alaan saatiin leviteltyä kauttaaltaan tätä kansat sterilisoivaa tappavaa uraanipölytonnistoa. Samaa toteuttavat mm. Afganistanissa, osin Pakistaniin väkirikkailla muslimiseuduilla, totta kai YK valtuuksinsa.

Tietty kiintiöity uraanitonnimäärä j o k a i s e l l e Irakin, Afganistanin, Pakistanin latvajuomavesistöjen neliömetreille myös. Takaisi sen, ettei Arabimaista tulisi enää koskaan elinkelpoista populaatioita! Irakin salaisissa raporteissa IAEA suitsuttaa saavutuksiaan:" Kokonaiset kaupungit muuttuneet elinpaikoiksi jossa ihmisille ei tule a i n o a a k a a n  tervettä lasta! Ihmiset eivät edes uskalla enää yrittää uusia lapsia näissä alueissa. Koska nekin ovat säteilynousujen invalidisoimia".

 Näin se homma etenee myös Suomessa! On liki yhdentekevää levitetäänkö Pu-239 tonnistot maahamme uraanikaivospäästöinä, ydinvoimaloitten TVO:n tyyppisillä kanavasäteilyn uraanitonnistoina, uraaniammuksina, tai kuten nykyään erityisen tarkoin ohjailluin lentoruiskutusten chemtrailauksin ja HAARP maahanmätkintä laitteistoin. Tulos on a i n a sama Pu- 239, 24 000 vuoden puoliintumisajallaan maahan joutuneet siviiliydinvoimalapäästöt sterilisoivat ja säteilytappavat miljardiväestöjä, ruoantuotannot USA:n avoimena sotaoffensiivinaan maailmaa vastaan. Näin tekee Venäjä etniset väestönsä eliminoinnit. Kuten myös Intia ja Kiinakin. Nyt USA vie ydinkuolettamisen G20- ilosanomaansa jo mm. TVO:n siivin jopa Thaimaan, Myanmarien kaltaisiin köyhistä köyhimpiin miljoonakansoihin!

Hyvät ystävät. Kaikki mitä kuulitte tulevaisuudestamme käytännössä on agenttien suusta saatua ensikäden tietoa. Katsokaa ja kauhistukaa miten kokonaiset valtiot katoavat hetkessä jatkossa ympäriltänne. Neteissä kuiskutellaan kyllä - 90 % kansojen kadottamiskiimasta tässä G 20 uuden maailmanjärjestyksen pahassa ajassamme. Mutta kukaan muu ei ole aiemmin kyennyt kertomaan oleellisinta, m i t e n! En minäkään, mutta SUPO:n niskaani rekrytoiman agentti- invaasionsa jälkeen k y k e n e n ! Kiitos siltä osin kuuluu FIN Sisäministeriölle.) Ilman heidän suunnattoman kallista offensiiviaan en olisi synkimmissä unissanikaan osannut tällaista materiaalifaktaa eteenne laadintaa. Uskon ja tiedän, että t a r k o i t u s k i n  oli toimittaa kaikki tämä tietooni. Olkaatten hyvät. Nyt ainakin tiedätte m i k ä  ISKEE. . .!

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #55 on: 21. 01. 2012 02:02 »
Eikö tälle rajasivulle voi tehdä mitään, sehän jo piilas news palvelimet ja tuota soopaa tulee nyt tänne ja eri nikeillä lähes joka paikkaan ja mua uhkaillaan banneilla. Nyt ylläpito on jotain väärin. kysy Kariltä kuuinka vittumainen mies mä oikeasti ole. Matsemanin olen plokannu kun se sai haastettua riitaa mistä vaan. Kysy Karilta mimmonen mies mä oikein olen ja jaa bannit sen mukaan.
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #56 on: 21. 01. 2012 09:09 »
Eikö tälle rajasivulle voi tehdä mitään, sehän jo piilas news palvelimet ja tuota soopaa tulee nyt tänne ja eri nikeillä lähes joka paikkaan ja mua uhkaillaan banneilla. Nyt ylläpito on jotain väärin. kysy Kariltä kuuinka vittumainen mies mä oikeasti ole. Matsemanin olen plokannu kun se sai haastettua riitaa mistä vaan. Kysy Karilta mimmonen mies mä oikein olen ja jaa bannit sen mukaan.

Olen huomannut, että ylläpidolla on sellainen ajatus "Antaa kaikkien kukkien kukkia" eikä Raija koskaan
ilkeile tai nälvi ketään eikä vie toisen asioita harhateille. 

Kieltämättä postaukset ovat pitkiä mutta kun pilkotaan atomeja niin se ehkä vaatii sen.  Kyse
ei ole aivan yksinkertaisesta asiasta.  Myös Raijan näkökulma pitää olla kaikkien luettavissa ja
se on kansalaisfoorumin  ajatus.  Sellainen asia, mikä valtamediassa hylätään, pitää olla kansalais-
foorumissa mahdollista.
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #57 on: 21. 01. 2012 11:11 »
Kyseinen henkilö tappoi news palvelut kun monella nikillä polkupyöräpastaa myten myrkytti tolla paskalla jonka täällä esittää hieman siivommin, jotku operaattorit jopa lopetti ko palvelun kokonaan. Ihme ettei tiedemiehet osaa käsitellä kuvia yhtä muka uskottaviksi, kopioikaa kuva ja katsokaa miten alkuperäis tiedot on tuhottu ja miksi.
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

Offline Klaus Berg

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1527
 • Gender: Male
 • Elämä on juoksukilpailu ajan kanssa
  • View Profile
  • Blogi
  • Email
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #58 on: 21. 01. 2012 19:07 »
Tykkään lueskella näitä juttuja.
Arvonsa niilläkin. Ja kukaties hallitukset meitä kusettaa....   :)

raijasivu

 • Guest
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #59 on: 22. 01. 2012 14:02 »
Tällaiset Henry Eklundit ovat noita klassisia sisäministeriön komissaareja. Ensin aikansa painostavat foorumisteja näennäisen painiokkailla mielipiteillään. Ja jos ei tehoa. Eli foorumin hallitsijat näkee piliisisumutteensa läpi. Niin seuraavaksi tullaan sinkojen kanssa sisään kuten pari päivä sitten vimeeksi kuulimme DNA- foorumistien selainkoneitten "räjähdelleen mystisesti!"

 Vähemmän mystistä kun nämä IAEA:n kommandot tekevät tätä ydinkansanmurhaamisen peittelytointaan miljoonapalkattuina.

Joo nostan toki hattua tämän foorumin poikkeuksellisen asiallisille vastauksille. Mutta o i k e a s t i nyt tässä minun bannaamisesittelyissä EI edes sisäministeriön ydinturvaosasto kohtakkaan mitään perustelua antaa. Koska TVO:n totuuksien kertomiset ON TABU.  NSA tykkää siitä kyttyrää.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7443
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #60 on: 22. 01. 2012 20:08 »

.

Tämä on HTML-teknologian väärinkäyttöä

.

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #61 on: 23. 01. 2012 17:05 »
On suoranainen ihme kun puhut sotilaiden tekemista murhista ja olet itse säästynyt siltä kohtalolta, oletko niin hyvin piiloutunut koska luulisi ikäväkseni sinun olevan ensinmäisiä kohteita. Kaikki ei tässä jutussa täsmää enkä millään voi uskoa kaikkien reaktoreiden olevan pommeja, suurin osa on varmistettu paljon paremmin kuin Fukusiman valitettava tapaus ja yksikään amerikkalainen ei ole kuollut tai sairastunut, lähtivät vaan turvaan.
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

Offline vaasalainen

 • Tästä foorumista
 • Administrator
 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 5079
 • Gender: Male
 • Muista käydä Chatissa
  • View Profile
  • Email
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #62 on: 23. 01. 2012 18:06 »
raijasivu,
minun on pakko ryhtyä rajoittamaan isoja kuvapostauksiasi, sillä sivuvieritys ei enää toimi oikein.  Siis:  pienennät kuvia, vähennät niiden määrää tai sitten laitat linkin palvelimaelle, millä kuvat ovat.  Muuten joudun käyttämään Sinuun kovia otteita.  Tämä astuu voimaan välittömästi.

Tapio Parlkkari
ylläpito
Tämä sivusto täytti 9 vuotta helmikuun 2 päivänä 2014.  Ylläpidän tätä vapaasta tahdostani.  Tämä on minun tapani osoittaa rakkauteni tätä hienoa kaupunkia kohtaan.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: * Posivan BIG BANG.
« Reply #63 on: 23. 01. 2012 19:07 »
raijasivu,
minun on pakko ryhtyä rajoittamaan isoja kuvapostauksiasi, sillä sivuvieritys ei enää toimi oikein.  Siis:  pienennät kuvia, vähennät niiden määrää tai sitten laitat linkin palvelimaelle, millä kuvat ovat.  Muuten joudun käyttämään Sinuun kovia otteita.  Tämä astuu voimaan välittömästi.

Tapio Parlkkari
ylläpito

Olen pitkään huomannut saman ja kiertänyt sen siten, että klikkaan  ruksia joka estää sivun
lataantumisen.  Tekstit tulevat silti näkyviin ja sivun voi lukea kuten muutkin sivut.  Tykkään
 Raijan postauksista mutta kieltämättä aineisto on liian rankkaa bittimäärän suhteen.
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.