Author Topic: Survivalismi (S.H.T.F.)  (Read 6807 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7443
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Survivalismi (S.H.T.F.)
« on: 23. 06. 2017 08:08 »
.

Lyhenne S.H.T.F. (Shit Hits The Fan) viittaa tilanteeseen jossa yhteiskunta on luhistunut ja sivilisaatio lakannut lopullisesti olemasta
Esimerkiksi Ruotsissa on tavattu ensimmäiset merkit sivilisaation luhistumisesta
Norja on jo virallisesti valmistautunut sivilisaation tuhoutumiseen Ruotsissa sulkemalla rajat

Norjan pääministeri lataa: ¨Jos Ruotsi romahtaa, suljemme rajat voimakeinoin.¨Me olemme varautuneet pahimpaan.¨ Sanoo Norjan pääministeri Erna Solberg

Norjan pääministeri lataa: ¨Jos Ruotsi romahtaa, suljemme rajat voimakeinoin.¨

72 kohdetta, jotka häviävät ensin, kun SHTF
Sergeant Survival
Survival-oppaat

Tiedätkö mitä napata * ENSIMMÄINEN *, kun kaikki helvetin irtoaa? Viimeaikaisten tapahtumien tarkastelu paljastaa mallin, joka katoaa aina ensin.72 kohdetta, jotka menevät nopeasti
SHTFM - SHTF, selviytyminen ja valmius vuodesta 2006

"On olemassa monia "xx-kohteita, jotka menevät ensin SHTF: n jälkeen", listat siellä internetissä. Useimmat ovat samoja vanhoja vanhentuneita juttuja, jotka ovat uudestaan ​​uudestaan. Jotkut ovat vain kauheita, bloggaajien kirjoittamat kirjoittajat, jotka etsivät jotain muuta kirjoitusta, ja jotkut ovat kunnollisia, mutta yleensä sisältävät eräitä skenaarioita tai muita vaihtoehtoja, jotka eivät ehkä koske muita tilanteita.

Lopulta kaikki jää pois, jos odotat tarpeeksi kauan, mutta jos tarkastellaan todellisia tapahtumia, kuten Yhdysvaltojen hirmumyrsky, Kreikan rahoituskriisi, Neuvostoliiton romahdus, Syyrian sota, Venezuelan tilanne tai mikä tahansa Köyhä maa, joka on kärsinyt suuresta katastrofista, näet nopeasti esineiden, jotka häviävät paniikin ostohyvin alusta.

Olen yrittänyt tiivistää tämän mallin vain 72 kohteeseen ja luokitella ne, täällä he eivät ole mitään erityistä järjestystä.

Ruoka ja tarvikkeet

    Pullovesi tulee olemaan ensimmäinen, joka epäonnistuu.
    Säilykkeet . Ihmiset vain heittävät heidät vaunuihinsa edes katsomalla tarroja. Toinen hyvä vaihtopaikka.
    Riisiä, papuja, vehnää, jauhoja ja hiivaa . Kaikki nämä perusaineet vaihdetaan massaan ja nopeasti kerätään.
    Muut jyvät , jotka on merkitty ihmis- tai eläinravinnoksi, kerätään nopeasti.
    Veden suodattimet / puhdistusaineet, kuten valkaisuainetta , ovat mahdottomia löytää muutaman ensimmäisen päivän jälkeen.
    Puuhiili. Jokainen, jolla ei ole pääsyä polttopuulle, alkaa ryöstää tämän heti, koska he näkevät sen ainoana keinona ruoan valmistamiseen.
    Deer ja villi riista voidaan ampua ja pyyhkiä lähialueelta nopeasti. Tämä on voimakkaasti keskusteltu aihe, mutta ainakin kaikki metsästäjät, jotka eivät ole metsästäjiä, tekevät niistä vaikeamman löytämisen.
    Kanat, vuohet, lehmät, siat ja kaikki muut karjan muodot ovat sen painoarvoa kullassa, ellei enemmän. Ne on piilotettu, varastettu, varastettu, teurastettu, kaupattava ja myytävä nopeasti.
    Keittoöljyt menevät nopeasti. Niitä voidaan käyttää myös öljyvalaisimien valmistukseen.
    Maito, sekä jauhemaiset ja tiivistyneet.
    Suola on arvokas ja kannettava hyödyke. Suola on pitkään ollut talouden kulmakivi koko historian ajan. Kreikan orjatyöntekijät ovat usein muuttaneet suolaa orjalaisille, mikä johti ilmaisuun, jonka mukaan joku "ei ole hänen suolansa arvoinen". Roman legionnaareja maksettiin suola-salariumilla, sanan "palkan" latinan alkuperää. Se on elintärkeä ravintoaine ja se on Käytetään lihan säilyttämiseen. Alle 40 dollaria puntaa suolaa tekee suuren vaihtokaupan esineestä, varsinkin jos se palaa ennenaikaiseen hintaan.
    Valurautaiset paistinpannut ja hollantilaiset uunit ovat pitkäkestoisia, ja ne on valmistettu käytettäväksi avotulen yli.
    Puutarhanhoitotarvikkeet , kuten siemenet, kirjat ja työkalut.
    Tarvittavat tarvikkeet mukaan lukien purkit, kannet, painepesurit, pektiini ja muut tarvikkeet. Suurin osa myymälöistä ei ole paljon puristustarvikkeita (jopa walmartilla on parhaimmillaankin yksi hylly täynnä?), Joten vain pieni kourallinen ihminen pystyi helposti puhdistamaan koko myymälän.
    Jerky ja muut pitkäkestoiset lihat. Voisiko tappamaan ohuen jim pelastaa elämäsi? Epäilen sitä, mielestäni tiellä on enemmän ravinteita (ja enemmän lihaa).
    Teet, kahvi, gatoraide ja koolaides. Välitön, maadoitettu, pussitettu ja pussit menevät nopeasti, mutta eivät yhtä nopeasti kuin muut kohteet.

Lääketiede ja terveys

    Hygieniatuotteet , kuten shampoo, hammasharjat ja hammastahnat, naisten hygieniatuotteet, suuvesi, hammaslanka jne.
    Ensiapupakkaukset
    OTC-lääkkeitä. Tylenol, Advil, kylmä ja flunssa, yskänsiirappi. Kofeiini ja sokerin poistot vetävät kaikki tuntemaan itsensä hiipiksi. Odota raskaan kipulääkkeen käyttöä ensimmäisten viikkojen aikana (erityisesti päänsärkyä ja yleistä arkuutta).
    WC-paperi, Kleenex, WC-paperi , paperipyyhkeet ja WC-paperi . Mainitsinko vessapaperia?
    Vitamiinit ja kasviperäiset lisäravinteet. Päivittäisen vitamiinin ottaminen voisi merkitä sitä, että ero elää mukavasti tai kuolee ravintohäiriötaudista, kuten skurvy.
    Viini / Alkoholit eivät ole hyllyillä pitkään. Ne ovat myös hyviä vaihtovälineitä, niitä voidaan käyttää lääketieteellisesti, ja ne ovat hyödyllisiä useiden kasviperäisten lääkkeiden valmistamiseksi (vodka on hyvä asia).
    Gas maskit , jos ne löytyvät, lentävät pois hyllyistä kyynelkaasun takia ja kun ei-preppers, "jäähtyä tekijä" saada pala todellinen eloonjäämisvaihde pakottaa ne tarttumaan yksi.
    Vauvan / pikkulasten tarvikkeita Asioita, kuten kaava, kangasvaipat , pestävät liinat ja jopa halvat lelut voivat merkitä paljon vaihto-osuuksiksi, jos et tarvitse niitä itse.
    Lisää kehittyneitä kirurgisia ja lääketieteellisiä kohteita. Olen tekemisissä pääasiassa myymälöissä ostettujen kohteiden kanssa tässä luettelossa, mutta sairaalat, kiireellinen hoito ja eläinlääketieteelliset klinikat puhdistetaan nopeasti, kun ne suljetaan.shTF-tyhjä-hyllyt-ruoka-puute

Camping & Outdoor

    Aseet, puhdistussarjat , ammukset, erilaiset metsästys- ja retkeilyvarusteet. Melko paljon mitään metsästys- ja retkeilysaarilla puhdistetaan ja poistetaan lähes välittömästi.
    Käsinvalaisimet , lyhdyt ja hehkulangat. Älä unohda paristoja tai polttoainetta.
    Keulahavat, akselit ja haukat , kiilat, hanhet, metsästysveitset, teroituskivet ja öljyn hionta.
    Kalastustarvikkeet / -työkalut Metsästys villieläinten riistalle vaatii enemmän tietoa kuin kalastusta. Kaikki tietävät tai voivat nopeasti oppia kalastamaan.
    Camo- ja metsästysvaatteet, kevlar-korin panssari.
    Bug-ansoja ja suihkeita ja hiiren ansoja . Mmmmm, rottamehu.
    Tarpeet, muovirullat, panokset, kankainen nauha, lanka, kynnet, köysi, vasarat ja piikit tai jotain, jota voidaan käyttää kiinnittämään jotain tai kohottamaan suojaa.
    Survivalle ja lääketieteellisiin aikakauslehtiin, kirjoihin ja oppaisiin. Kaikki niille, joilla ei ole tarvittavia perusedellytyksiä ravinnon kasvattamiseen ja selviytymiseen, etsivät kaikkia saatavilla olevia tietoja.
    Vaunut, kottikärryt ja kärryt (myös ostoskärryt) tulevat loistavaksi tavaksi kuljettaa asioita.
    Bensiinikontit tai jotain, joka voisi olla kaasu- tai vesisäiliö.
    Puutavara ja muut rakennustarvikkeet.
    Vaatetustangot / linjat / ripustimet jäävät usein huomiotta, mutta tärkeitä esineitä. He tekevät elämästä ilman pesukoneita ja kuivausrummia paljon helpompaa.
    Eristetyt jääpalat ovat puoliksi miellyttäviä makeshift-koreja ja ne voivat pitää kohteita jäätyneenä talvella.
    Käsineet . Käsineet, käsineet ja käsineet. He voivat pitää sinut lämpimänä ja suojata kätesi.
    Työnauhat, vyöt, farkut, paksut sukat.
    Kylmän sään vaatteet ja säävaatteet. Etsi villaa tai polyesteriä. Vältä puuvillaa talvella.

Kotitalouksien kertoimet & Ins

    Kynttilät Paljon heistä, mutta epätasainen ja pitkä polttaminen. Tuoksuva kynttilöinti voi olla todellinen virhe. Tuoreen pellavan tuoksu tai piparminttu oranssi todella saa ärsytystä useiden viikkojen käytön jälkeen.
    Valkaisu . Varmista, että sinulla on tavallinen, ei hajustettu: 4-6% natriumhypokloriittivalkaisuainetta. Lue merkinnät, sillä kyllä, käytät tätä puhdistaaksesi juomavesi.
    Veitset ja teroitusvälineet kannattaa mainita erikseen . Hiiliteräsveitset ovat parempia kuin ruostumattomat. Teroituskivet ovat välttämättömiä. Ehkä paras kaikki noin veitsi voit koskaan ostaa on korkea hiiliteräs Mora veitsi ($ 10 Amazon kanssa ilmainen postitus) . Materiaali on vaikeampaa kuin ruostumaton teräs ja niillä on pohjoismaiset jauhat, jotka tekevät niistä äärimmäisen teräviä, kestäviä ja jopa helpompia kuin useimmat veitset.
    Reput, Duffel-laukut . Älä missaa tätä. Jokaisella talossasi pitäisi olla vähintään yksi hyvälaatuinen reppu tai jopa vaelluskassi. Hinaus, toimitukset ja vakoilu ovat osa niiden monista käyttötavoista. Duffle-laukut saattavat olla halvempia, mutta ne ovat todellinen kipu kävellä verrattuna reppuun.
    Suuria roska-tölkkejä ja roskapussia voidaan käyttää roskakoriin, varastointiin, veden keräykseen, tavarankuljetukseen jne. Garbage-laukut ovat kymmeniä ja kymmeniä käyttökohteita, paksu 55 gallonan koko on paras.
    Tarvikkeiden puhdistaminen ja desinfiointi
    Paperi, tyynyt, kynät, teroitimet, kynät ja aurinkolaskimet
    Makuupussit, peitot, tyynyt, matot ja puhallettavat patjat. Manuaalisesti toimiva käsikäyttöinen pumppu on pakollinen, jos haluat puhallettavaa patjaa.
    Kaikkia kokoja ja muotoja. Niitä käytetään laajasti. Et koskaan tiedä kuinka huonoa tarvitset säiliötä, kunnes sinulla ei ole sitä.
    Muovikääre ja eristys
    Liima, kanava nauha, naulat, mutterit, pultit, ruuvit
    Kannettava WC tai 5 litran kauha WC-kansi.
    Aseet, ei pelkästään aseita ja ammuksia vaan myös pippurisumutetta, veitsiä, klubeja, lepakoita, tasareita, rintareittejä, pellettivälineitä.
    Pesualtaat, männät, mopin kauhat pyykkipuikolla pyykinpesua varten.
    Alumiinifolio. Säännöllisiä ja raskaita tyyppejä voidaan käyttää ruoanvalmistukseen ja valjastamaan aurinkoenergiaa veden ja ruoan puhdistamiseksi.
    Luudat, lapiot, kauranpihdit, pihdit, poimiakselit, kuokat, yleiset puutarhatyökalut.
    Eläinten valvontatuotteet , kuten häkki-ankat, koiran kaulapannat ja juoksijat jne.

Muut asiat, jotka kannattaa ottaa

    Raamattuja. 83% prosenttia amerikkalaisista tunnistaa itsensä kristityiksi, ja monet muutkin löytävät uskontonsa SHTF: n aikana. Raamatut ovat kysyntää ja niitä voidaan käyttää vaihtoehtojen vaihtamiseen. 100 pienen Raamatun laatikko maksaa noin 20 dollaria.
    Reseptilääkkeet. Kuinka jatkat lääkkeesi ilman apteekkia?
    Kanava ja sähkötulppa voivat korjata lähes kaiken.
    Polkupyörät renkailla, putkilla, korjaussarjoilla, pumput, ketjut jne. Pyörät tulevat erittäin arvokkaiksi, koska ne ovat tehokkain kuljetusmenetelmä.
    Käsipumput ja sytyttimet kaasulle, vedelle ja öljylle.
    Savukkeet Hyvä kauppatavara, mutta suola on todennäköisesti parempi.
    Generaattorit lentävät hyllyiltä. Osta nyt, koska mitään ei ole saatavilla, kun niitä tarvitaan. Vaihtoehtoja ovat aurinko, kaasu, diesel, propaani ja kerosiini. Generaattorit ovat kovaa ja ihmiset tappavat generaattoreita.
    Maustettua polttopuuta maustettuna 6-12 kuukautta.
    Sytyttimet, ottelut, sormet ja teräksiset palosuojat, palomännät Hyvää nyrkkisääntöä saat 3x enemmän kuin luulet tarvitsevasi.
    Akut Osta kaikki koot ja katso vanhentumispäivät. Ladattavat paristot ovat ihanteellisia mutta kalliimpia. Älä unohda 12v auton akkuja ja aurinko latausasemaa.
    Aurinkoenergia. Suurin osa ihmisistä ei voi mennä täysi-aurinkoon, mutta perus- (ja kannettava) järjestelmä voitaisiin rakentaa muutama sata dollaria, ja se voisi pakottaa muutamia perusedellytyksiä tarpeen mukaan.
    Savuhuone ja juurikellari voivat olla korvaamattomia ruoan käsittelyyn ja säilytykseen.
    Kulta ja hopea ovat uusi valuutta, kun asiat alkavat asettua, mutta ei niin paljon käynnissä olevan tilanteen aikana. Kulta- ja hopeakolikoilla ei ole väliä, kun sinulla ei ole ruokaa.
    Moottoripyörät halvat (er), helppo huoltaa ja kaasu menee pitkälle.shTF-odotus-buy-food-pula

Mainittavia lisävarusteita

Hyvä käsikäyttöinen tai hihnakäyttöinen jyvähiomakone olisi arvokas työkalu. Palomäntä on kädessä pidettävä laite, joka voi käynnistää tulen vain ilman avulla, mikä tekee siitä hienon lisäyksen. Kokoa jokaiselle perheenjäsenelle runkopussi (ROP) ja aseta useita kokousalueita ympärilläsi.

Walkie Talkies on hieno, mutta muista ostaa akkuja ja aurinkolaturi. Tulosta tai kopioi kaikki tärkeät asiakirjat, joita saatat tarvita (etenkin verkossa) nyt eikä myöhemmin. Rakenna tarvitsemasi rakennukset, kuten savupiippu tai juurialkuperä, nyt eikä myöhemmin. Varastoi jotain moottoriöljyä, sitä voidaan käyttää voitelemaan ja suojaamaan metalliesineitä ja työkaluja. "

https://besurvival.com/guides/72-items-that-will-disappear-first-when-the-shtf

SHTF

When the Shit Hits The Fan.


"To survialists and preparedness people, this is the big disaster. Normally connotates the total break down of civilization and social order.
In a SHTF situation you will need reliable transportation to get to your retreat."
by Ron D July 10, 2005

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=SHTF

.
« Last Edit: 23. 06. 2017 08:08 by herkkoo »

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7443
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Re: Survivalismi (S.H.T.F.)
« Reply #1 on: 17. 07. 2017 14:02 »
.

Sen lisäksi että äärimuslimit ovat joka päivä jatkuva uhka länsimaisille sivistysvaltioille myös äärivasemmisto on selkeä uhka

Pohjois-Korean Kim Jong Un lupaa uutta hyökkäystä

Jo aiemmin Pohjois-Korea on uhannut ennalta ehkäisevillä ydinaseiskuilla

KJU lupaa uutta hyökkäystä vain päivien jälkeen, kun pakotteita ehdotetaan

Tekijä Kimberly J Smith
15. heinäkuuta 2017 klo 18.11"Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong Un teki toisen lupauksen hyökätä vain sanoo, kun Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvosto ehdotti uusia pakotteita uudelleen rogue nation.

"Jos YK: n turvallisuusneuvosto hyväksyy uuden päätöslauselman seuraamuksista, se käynnistää vastaavat toimenpiteet Pohjois-Koreasta ja (pohjoinen) vastaamaan" päätöslauselmaan "oikeuslaitoksensa toimesta", ulkoministeriön tiedottaja kertoi Pohjois-Korean keskushallinnolle, Mukaan Yonhap News Agency .

Pohjoismaisen menestyksekkäästi lanseeraava mannertenvälinen ballitic-ohjus osoitti Pohjois-Korean tahtoa ja kykyä tuhota Yhdysvallat yhdellä iskulla mantereelleen, jos se ei toimi harkiten. Mietinnössä, jossa käytetään lyhennystä Korean demokraattisen kansantasavallan maan virallinen nimiin. "

http://conservativetribune.com/kju-attack-days-after-sanctions/?utm_source=fark&utm_medium=referral&utm_campaign=imKim Jong Un lähettää kymmeniä tuhansia työntekijöitä Venäjälle ansaita rahaa NK: lle

"Pohjois-Korean häikäilemätön ja väsymätön johtaja Kim Jong Un lähettää tuhansia "orjia" Venäjälle ja muualle maailmaan vuosittain työskentelemään vastineeksi rahoille järjestelmänsä rahoittamiseksi.Fox News

@FoxNewsKim Jong Un sends North Korean slaves to Russia to earn cash for regime #FoxNewsWorld http://fxn.ws/2tnxFq6

15.48 - 14. heinäkuuta 2017New York Timesin mukaan tiistaina North Korean Human Rights -tietokeskuksen viime vuonna julkaiseman raportin mukaan Pohjois-Korean korealaisilla on tällä hetkellä lähes 50 000 työntekijää, jotka työskentelevät tällä hetkellä säälittävillä palkoilla Venäjällä - tuhansia enemmän levinneenä muualla maailmassa .

Vaikka työntekijät tekevät huomattavasti enemmän kuin he olisivat toimineet kotimaassa Pohjois-Koreassa, heidän palkkansa vähenevät merkittävästi lähes 80 prosenttia joissakin tapauksissa, kun Korean työväenpuolue ottaa suuren osan palkastaan. Lisämaksuja nostetaan elinkustannusten kattamiseksi, niin sanotuiksi "lahjoituksiksi" ja osuuksiksi pohjoiskorealaiseen uskollisuusrahastoon. "

http://conservativetribune.com/kim-jong-un-sends-thousands-of/

.
« Last Edit: 17. 07. 2017 14:02 by herkkoo »

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7443
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Re: Survivalismi (S.H.T.F.)
« Reply #2 on: 19. 07. 2017 16:04 »
.

Normaalista länsivaltiosta tullut kuvausryhmä ei osannut varautua että puolitoista minuuttia jalkautumisesta kuvaaja lyödään heti maihin Ruotsissa

Myöskin Ruotsin poliisi poistuu heti paikalta

Aika moraalitonta että kuvausryhmää ei oltu ilmeisesti lainkaan informoitu siitä että Ruotsi on nykyään sotatoimialuetta

The shocking moment Liz Hayes and her 60 Minutes team are attacked by thugs throwing punches and hurling missiles as they reported on Europe's refugee crisis

    60 Minutes Australia crew bashed by a gang of masked men in Sweden
    Cameraman and producer were injured in two separate attacks
    They were punched in the face, run over and had a jar thrown at them
    Reporter Liz Hayes was covering European migrant crisis - she was unhurt


Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3498199/Liz-Hayes-60-Minutes-team-attacked-Sweden-shocking-video.html#ixzz4nI7Lu2aA
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2016/03/18/4003383987813894223/640x360_4003383987813894223.mp4
<a href="http://www.youtube.com/v/y8OY_KUNqQ4?version=3&amp;autohide=1" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/y8OY_KUNqQ4?version=3&amp;autohide=1</a>

http://www.youtube.com/v/y8OY_KUNqQ4?version=3&autohide=1

.
« Last Edit: 19. 07. 2017 16:04 by herkkoo »