Author Topic: socialdemokraterna - sossut  (Read 2671 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7185
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
socialdemokraterna - sossut
« on: 29. 04. 2016 23:11 »
.

Uusia käänteitä putkahtaa yllättävästi tai ei ehkä niinkään yllättävästi esiin näissä veronkierto,... siis verosuunnitteluasioissa, luonnollisesti  jäämme odottamaan selvityksiä

Perussuomalaiset suomii SDP:tä veroparatiisien elättien ruokkimisesta – SDP kiistää jyrkästiPerussuomalaiset suomii SDP:tä veroparatiisien elättien ruokkimisesta

"Perussuomalaisten eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Leena Meri moittii SDP:n johtohahmoja osallisuudesta eläkevarojen junailusta veroparatiiseihin.

Ylen selvityksen mukaan kuudella suurimmalla työeläkevakuuttajalla on sijoituksia verokeitaiden kautta yli 40 miljardilla eurolla. Suosituimmat kohteet ovat Cayman-saaret ja Irlanti.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän varapuheenjohtajan Leena Meren mukaan demarijohtajat Antti Rinne ja Eero Heinäluoma ovat olleet vuosia työeläkeyhtiöiden hallinnoissa ohjaamassa työntekijöiden eläkevaroja veroparatiiseihin. Meren mukaan eläkeraha pitää veroparatiiseja toiminnassa.

– Demarit ovat eduskunnassa jälleen esittäneet olevansa työläisten ainoita puolustajia, mutta samaan aikaan he pelaavat työläisten eläkevaroilla uhkapelejä veroparatiiseissa, Meri kirjoittaa tiedotteessaan."

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/perussuomalaiset-suomii-sdp-ta-puolueen-johtohahmot-ruokkivat-veroparatiisien-elatteja/5754390

.


Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7185
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Re: socialdemokraterna - sossut
« Reply #1 on: 01. 05. 2016 17:05 »
.

Kaikesta ei ns. Waltamediaviestimet kerro tai sivuuttaa hyvin nopeasti


 huhtikuu 28, 201613:52
Rinne kärähti jälleen veronkiertäjien paapomisestaEx-valtiovarainministeri Antti Rinne joutui tukalaan tilanteeseen kun eduskunnassa keskusteltiin tiistainaveronkierron ja verovälttelyn kitkemisestä. Rinne ja muu oppositio oli koettanut väittää nykyisen hallituksen toimineen asiassa tarmottomasti ja moitti hallitusta veronvälttelijöiden suosimisesta. Asia napsahti erittäin kipeästi SDP:n omaan nilkkaan.

"Stubb siteerasi seuraavaksi  Demokraatti-lehteä,  josta selvisi kiistatta, että Rinne on pontevasti ajanut veronkiertäjiä suosivaa mallia eteenpäin.

– Ja sitten Demokraatti-lehdestä 3.7.2015 otsakkeella ”Rinteen ajama aktiivinen katuminen viimein eteenpäin”. Tästä artikkelista voidaan lukea: ”Ei tämä helppo kysymys ole, mutta kokonaisuuden kannalta aktiivinen katuminen on järkevä tapa kerätä verotuloa”. Samassa jutussa sanotaan vielä, että Rinne ”yritti vielä aktiivisen katumisen ohjelmaa eteenpäin, mutta hänen mukaansa oikeusministeriössä ei ollut riittävästi resursseja asian viemiseksi laiksi asti. Joten edelleen kysyn edustaja Rinne, miten tämän asian kanssa oikein oli, Stubb kysyi.

Rinne vastasi nolona, että tällaista lakia ei hän kuitenkaan eduskunnan käsiteltäväksi tuonut.

Työeläkeyhtiöiden sijoitukset veroparatiiseihin SDP:n siunauksella

SDP:n veroparatiisitoimet ovat puhuttaneet aiemminkin. Perussuomalaisten kansanedustaja Leena Meri huomautti  viime kuussa  Antti Rinteen roolista työeläkeyhtiöiden hallinnoissa. Työeläkeyhtiöt ovat olleet jo vuosia ohjaamassa työntekijöiden eläkevaroja veroparatiiseihin.

Kuudella suurimmalla työeläkevakuuttajalla on sijoituksia verokeitaiden kautta yli 40 miljardilla eurolla, käy ilmi Ylen selvityksestä (Analyysi: Työeläkeyhtiöillä kymmenien miljardien sijoitukset veroparatiiseissa) . Suosituimmat kohteet ovat Cayman-saaret ja Irlanti. Eläkeraha pitää veroparatiiseja toiminnassa, perussuomalaisten eduskuntaryhmän varapuheenjohtajistoon kuuluva Meri totesi.

– Demarit ovat eduskunnassa jälleen esittäneet olevansa työläisten ainoita puolustajia, mutta samaan aikaan he pelaavat työläisten eläkevaroilla uhkapelejä veroparatiiseissa.

VVO-kohu tuoreessa muistissa

Rinne ei ole myöskään pukahtanut ammattiliittojen osinkojuhlista . SDP:n hallinnoimat ammattiliitot ja työttömyyskassat nauttivat avokätisestä verovapaudesta. Verovähennysoikeus on noin 500 miljoonaa euroa vuosittain. Lisäksi ay-liike yleishyödyllisenä yhteisönä nauttii pääomatulojen verovapaudesta.

Antti Rinne on noussut Suomen poliittiselle kartalle taustayhteisöstä, joissa veronkantoon osallistumattomuus on enemmän sääntö kuin poikkeus. Tätä taustaa vasten hänen veroparatiiseja paheksuvat lausumansa näyttävät erityisen omituisilta."

https://www.suomenuutiset.fi/stubb-karaytti-rinteen-aktiivisen-katumisen-ajamisesta/

.
« Last Edit: 01. 05. 2016 17:05 by herkkoo »

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7185
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Re: socialdemokraterna - sossut
« Reply #2 on: 06. 05. 2016 18:06 »

.


 Eduskuntavaalit 2015 11.3.2015 klo 14:23 | päivitetty 11.3.2015 klo 14:23

Vaalikone: Valtaosa eduskuntaehdokkaista kannattaa perustuloon siirtymistä

Enemmistö gallupsuosikki keskustan vaaliehdokkaista on kansalaispalkan kannalla.   Vastustus taas on kovinta demareissa ja kokoomuksessa.


"Lähes kaksi kolmasosaa Ylen Vaalikoneeseen vastanneista eduskuntavaaliehdokkaista kannattaa nykyisen sosiaaliturvan vähimmäistason korvaamista perustulolla.

Sen kannalla olivat etenkin vihreiden (puolesta 99 prosenttia), vasemmistoliiton (95 prosenttia) ja keskustan (83 prosenttia) ehdokkaat. Perussuomalaisten ehdokkaista sitä kannatti 57 prosenttia ja RKP:laisista 53 prosenttia.

Perustuloa vastustivat enemmistö SDP:n (80 prosenttia), kokoomuksen (67 prosenttia) ja kristillisdemokraattien (57 prosenttia) ehdokkaista.

Vaalikoneen perustulokysymykseen vastasi 1 642 ehdokasta kaikkiaan liki kahdesta tuhannesta ehdolle asettuneesta.

Perustulossa kaikille kansalaisille maksetaan säännöllisesti ja ehdoitta rahaa toimeentuloa varten. Perustuloa on kutsuttu myös kansalaispalkaksi."

vaalikone_valtaosa_eduskuntaehdokkaista_kannattaa_perustuloon_siirtymista/7859678
"Vuonna 2013 perustuloa kannattava kokoomuksen kansanedustaja Lasse Männistö ja sitä vastustava SDP:n kansanedustaja Jukka Kärnä keskustelivat aamu-tv:ssä. Argumentit olivat muuttuneet hämmentävän vähän 16 vuodessa. Edelleenkin kinasteltiin siitä, olisiko malli passivoiva vai aktivoiva"

kansalaispalkka-jokaisen-perustulo

.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7185
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Re: socialdemokraterna - sossut
« Reply #3 on: 21. 05. 2016 14:02 »
.

Nordean eikä minkään muunkaan pankin asiakkaan kannata noudattaa sossu-Jungnerin neuvoa luopua käteisestä kokonaan, ylipäänsä mitään sossujen neuvoja ei kannata noudattaa :)

Nordean asiakkaiden kannattaa tänään kurkistaa lompakkoonsa

 Kotimaa Julkaistu 21.05.2016 07:41Nordean pankkipalveluissa on huomenna pitkä katkos, jonka aikana ei voi muun muassa nostaa käteistä.

"Pankkikonserni Nordean asiakkaiden on syytä varmistaa käteisvarojensa riittävyys tänään, jos heillä on huomenna tarvetta tehdä ostoksia.

Nordean pankkipalveluissa on huomenna pitkä katkos, jonka aikana ei voi nostaa käteistä, käyttää mobiilipankkia tai verkkopankkia. Kortilla maksaminen onnistuu vain osittain, ja maksuissa voi olla hitautta ja katkoksia. 

Nordea suosittelee, että matkoilla olevat asiakkaat huolehtivat hotellilaskuistaan jo tänään ja että laivamatkustajat varaavat mukaansa riittävästi käteistä. 

Katko alkaa huomisaamuna kello 4, ja sen arvioitu päättymisaika on kello 18."

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/nordean-asiakkaiden-kannattaa-tanaan-kurkistaa-lompakkoonsa/5905276

.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7185
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Re: socialdemokraterna - sossut
« Reply #4 on: 22. 06. 2016 15:03 »
.

Yle keskeyttää kaikki toimintonsa - onko kyseessä sotatilan julistus vai paiseruttoepidemian leviämisestä maassamme, ei vaan on tullut taas aika antaa ilmaista media-aikaa tietyille kansanryhmittymille muita tasa-arvoisemmin tietty

Eduskunta hyväksyi ulkomaalaislain tiukennukset – SDP:hen loikannut Tolppanen äänesti vastaan

Eduskunta hyväksyi tänään useita lakimuutoksia. Perheenyhdistämistä tiukennetaan ja kabotaasilakia muutetaan.

"Ulkomaalaislain muutos meni läpi äänin 102-67. Äänestyksestä oli poissa 30 kansanedustajaa. Uudessa laissa tiukennetaan perheenyhdistämistä. Jatkossa perheenyhdistämistä hakevan pitää myös tienata tarpeeksi.

Jos perheessä on esimerkiksi kaksi aikuista ja kaksi alaikäistä lasta, turvattuun toimeentuloon vaaditaan yhteensä noin 2 600 euroa kuukaudessa, laissa linjataan.


Perussuomalaisista SDP:hen tänään loikannut Maria Tolppanen äänesti muiden oppositioedustajien kanssa lakimuutoksia vastaan."

http://yle.fi/uutiset/eduskunta_hyvaksyi_ulkomaalaislain_tiukennukset__sdphen_loikannut_tolppanen_aanesti_vastaan/8978005    Uutiset
    Politiikka

Politiikka 22.6.2016 klo 10:27 | päivitetty 22.6.2016 klo 11:46

Demareilla tiedotustilaisuus henkilöasioista kello 11.30 – Yle näyttää suorana
Sosiaalidemokraatit järjestävät aamupäivällä tiedotustilaisuuden, jonka aiheena on henkilöasiat.


 Tilaisuutta voi seurata suorana Ylen nettisivuilla."Sosiaalidemokraattien puheenjohtaja Antti Rinne järjestää aamupäivällä kello 11.30 Helsingissä tiedotustilaisuuden. Tiedotustilaisuudessa käsitellään SDP:n mukaan "politiikassa aina niin tärkeitä henkilöasioita". Muilla tavoin aihetta ei ole avattu.

SDP:n entinen puheenjohtaja, kansanedustaja Jutta Urpilainen kertoi eilen Demokraatti-lehdessä harkitsevansa presidenttiehdokkuutta.

SDP:n tiedotustilaisuutta voi seurata suorana Ylen nettisivuilla."

http://yle.fi/uutiset/demareilla_tiedotustilaisuus_henkiloasioista_kello_1130__yle_nayttaa_suorana/8976747

.
« Last Edit: 22. 06. 2016 15:03 by herkkoo »

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7185
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Re: socialdemokraterna - sossut
« Reply #5 on: 23. 06. 2016 15:03 »
.

Loikannut Tolppanen myöntyi demarivaikuttajien vaatimukseen - "Pyydän anteeksi tapahtunutta"

"Kansanedustaja Maria Tolppasen yllättävä loikkaaminen eilen perussuomalaisista sosiaalidemokraatteihin nostatti tuoreeltaan teräviä kommentteja.

Tolppasen kirjoituksista on nostettu arvostelun kohteeksi esimerkiksi paikallislehdessä ollut lause, jossa hän sanoo "kiljuvansa riemusta, jos Vaasan torilla olisi vähemmän mamuja". Tolppanen kertoo vastanneensa Vaasan ikkuna -lehden kyselyyn, jossa hänen piti valita sopiva vaihtoehto tai täydentää annettu lause. Yksi niitä alkoi sanoilla "kiljuisin riemusta, jos Vaasan torilla.." Tolppanen sanoo toivovansa, että Vaasan torilla nyt olevat toisen polven maahanmuuttajat eivät olisi siellä siksi, että ovat työttöminä vaan viettämässä työpäivän ruokataukoaan.

- Vapaudenpatsaalla Vaasassa on paljon nuoria työttömiä, koska heillä on väärä ihonväri tai väärä sukunimi.

Hän korostaa, ettei ole maahanmuuttajia vastaan.

- Mutta olen huonoa maahanmuuttopolitiikkaa vastaan.

Tolppanen, 63, harmittelee, ettei aina ole osannut valita sanojaan niin ettei tulkinnan varaa ole." (täh?)

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016062321782964_uu.shtml

.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7185
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Re: socialdemokraterna - sossut
« Reply #6 on: 08. 08. 2016 20:08 »
.

Pakko kyllä kysyä onko kaikki soossaajat niin turhia kuin mikään turha voi olla tässä maailmassa

Ja tällaisilla on vielä otsaa neuvoa kuinka Suomessa pitäisi elää eikä ymmmärrä itse edes hävetä vaan toisten pitää hävetä heidänkin puolestaan

Mikael Jungner
‏@MikaelJungner


Älä metsästä Pokemoneja yksin äläkä yöllä Ruttopuistossa

https://twitter.com/MikaelJungner/status/760022566790635520

.


Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7185
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Re: socialdemokraterna - sossut
« Reply #7 on: 30. 08. 2016 21:09 »

.

Ainakin joku vuosi sitten oli ylen pääjohtajan palkka suurempi kuin Yhdysvaltain presidentin palkka ja luultavasti samoissa kokoluokissa ollaan edelleen

Rinne Veikkaus-pomon palkasta: "32 000 euron kuukausipalkka on tässä tilanteessa kohtuuton""Rinteen mukaan uuden Veikkauksen toimitusjohtajalle maksettava kuukausipalkka lähettää väärän viestin. Hän penää yleisemminkin palkkamalttia yritysjohtajille.

SDP:n puheenjohtaja ja kansanedustaja Antti Rinne kritisoi uuden Veikkauksen toimitusjohtajalle maksettavan palkan suuruutta.

Rinteen mukaan Veikkauksen toimitusjohtajalle maksettava 32 000 euron kuukausipalkka on "kohtuuton ja lähettää väärän viestin" tilanteessa, jossa palkansaajiin on kohdistettu pakkolakeja mutta yritysjohtajille jätetty valinnanvapaus.

Rinne patistaakin Sipilää ottamaan asian esille asiasta vastaavan ministerin kanssa.

Rinne suomii hallitusta ja pääministeri Juha Sipilää (kesk.) yleisemminkin siitä, ettei pakkolakeja ole ulotettu koskemaan kaikkein varakkaimpia, vaan yritysjohtajille on jätetty asiassa valinnanvapaus.

– Tämä on täysin väärä viesti suomalaiselle yhteiskunnalle ja kertoo sekä pääministeri Sipilän että hallituksen huonosta pelisilmästä, Rinne kirjoittaa Facebook-sivullaan."

http://yle.fi/uutiset/rinne_veikkaus-pomon_palkasta_32000_euron_kuukausipalkka_on_tassa_tilanteessa_kohtuuton/9130390

.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7185
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Re: socialdemokraterna - sossut
« Reply #8 on: 28. 10. 2016 08:08 »
.

Perussuomalaisten Lohela pelasti soosssajan omalta soossaukseltaan?


Puhemies Lohela Lindtmanin tapauksesta: Kaikki listat menneet suoraan roskiin

Kotimaa Julkaistu 28.10.2016 09:05Eduskunnan puhemies Maria Lohela (ps.) on heittänyt Antti Lindtmanin (sd.) puhujalistat suoraan roskiin

"SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajan Antti Lindtmanin puhujalistat eivät ole vaikuttaneet myönnettyihin puheenvuoroihin eduskunnassa, kertoo eduskunnan puhemies Maria Lohela (ps).

Lohela kertoo STT:lle, että hän heittää listat suoraan lukematta roskiin tulivat ne sosiaalidemokraateilta tai muilta puolueilta.

– Olen heittänyt listat lukematta roskiin, koska omaa työtäni puhemiehenä ei ohjaa sosiaalidemokraattinen eduskuntaryhmä tai mikään muukaan eduskuntaryhmä. Näin ei ole ollut eikä näin tule olemaan jatkossakaan."

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/puhemies-lohela-lindtmanin-tapauksesta-kaikki-listat-menneet-suoraan-roskiin/6139144

.


Politiikan tutkija Ylelle: Lindtman voi joutua jopa eroamaan

Kotimaa Julkaistu 28.10.2016 08:52Antti Lindtman voi joutua jopa jättämään tehtävänsä SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajana, arvioi politiikan tutkija Erkka Railo Ylellä.


http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/politiikan-tutkija-ylelle-lindtman-voi-joutua-jopa-eroamaan/6139102


Skandaali Sdp:ssä – Lindtman laatinut puhemiehistölle salaisia listoja ”sopivista puhujistaAntti Lindtmanin kerrotaan tehneen eduskunnan kyselytunneille listoja siitä, ketkä demariryhmän edustajat saavat esittää kysymyksiä.

"Ilta-Sanomien saamien tietojen mukaan käytäntö on ollut voimassa vuoden.

– Asiasta on liikkunut huhuja, mutta moni kuuli tästä vasta tänään ensimmäistä kertaa. Eduskuntaryhmä sai siis varsin myöhään tietää, että tällainen käytäntö oli otettu käyttöön, asian paljastanut demariedustaja sanoi.

Hänen mukaansa listassa on ollut ”noin kymmenen nimeä” jokaiselle kyselytunnille

– Edustajat olivat hyvin pettyneitä siihen, että heillä ei ole ollut aitoa mahdollisuutta osallistua. Nimet ovat aina vähän vaihdelleet esimerkiksi sen mukaan, mitä asioita on ollut käsiteltävänä. Mutta selvää kai on se, että tavoitteena tässä on ollut suosia pientä piiriä ja saada se puhumaan eduskuntaryhmän puolesta.

Asiasta kertoneen edustajan mukaan Lindtman yritti lykätä asian käsittelyä tuonnemmaksi.

– Hyvin vahvasti vaadittiin, että tämä asia käsitellään tänään (torstaina), koska se oli tullut ryhmän tietoon.

”Vahva näpäytys Lindtmanille”

Ilta-Sanomien saamien tietojen mukaan Sdp:n eduskuntaryhmä päätti yksimielisesti, että käytäntö lopetetaan välittömästi.

– Todettiin, että missään tapauksessa tämä käytäntö ei enää jatku, koska se on erittäin epäoikeudenmukainen, epätasa-arvoinen ja vastoin sosiaalidemokraattisen puolueen suurta demokratian vaalimisen kulttuuria ja myöskin sitä vapautta, johon olemme liikkeenä uskoneet. Että jokainen kansanedustaja on vapaa käyttämään puheenvuoroja kyselytunnilla, demariedustaja sanoi.

– Lisäksi päätettiin, että ryhmän jäsenet ovat tasa-arvoisessa asemassa ja vain erityisistä syistä voidaan päättää toisin, ja se voidaan tehdä eduskuntaryhmässä.

Demariedustajan mukaan ryhmäkokous ja sen tekemä päätös oli vahva näpäytys Lindtmanille.

– Hän jäi hyvin pienen, yhden käden sormiston puolustamaksi. Pitkään ryhmässä olleet eivät muista, että ryhmäjohtajalle olisi annettu tällainen näpäytys.

– Hän menetti kasvonsa ryhmän edessä, toinen edustaja kuvasi kokouksen kulkua."

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001940479.html

.
« Last Edit: 28. 10. 2016 08:08 by herkkoo »

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7185
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Re: socialdemokraterna - sossut
« Reply #9 on: 28. 10. 2016 22:10 »

.

Tuoreessa muistissa on myös demarien "Hei me halveksitaan demokratiaa yhtenäisenä ryhmänä"

"Perussuomalaisten kansanedustaja Maria Lohela on valittu eduskunnan puhemieheksi. Hän sai vaalissa 127 ääntä.

Lohela luki välittömästi vaalin jälkeen juhlallisen vakuutuksen ja siirtyi puhemiehen korokkeelle kätellen väliaikaisena puhemiehenä toimineen Ben Zyskowiczin (kok.).

Lohela luki heti kiitospuheen, jossa hän kiitti saamastaan luottamuksesta ja lupasi tekemään yhdessä varapuhemiesten kanssa kaikkensa, että eduskunta voi hoitaa tärkeän ja vastuullisen tehtävänsä parhaalla mahdollisella tavalla."

.

"Tyhjää äänesti 47 kansanedustajaa, mm. kaikki SDP:n edustajat, jotka protestoivat ryhmäjohtaja Antti Lindtmanin mukaan sitä, ettei puhemiehistöön tullut yhtään opposition edustajaa."

https://www.suomenuutiset.fi/eduskunnan-puhemies-lohela-ei-ole-vaaria-mielipiteita/

.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7185
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Re: socialdemokraterna - sossut
« Reply #10 on: 19. 11. 2016 19:07 »

.

Antti Rinteen musta hetki - unohti, minkä päätöksen hallitus perui

Lauantai 19.11.2016 klo 13.24 (päivitetty klo 13.43)

Rinne käytti toverit-sanaa puheessaan yhteensä 32 kertaa.

"Antti Rinteelle sattui SDP:n puoluevaltuustossa pitämässään puheessa kiusallinen virhe.

Kun Rinne puhui hallituksen tavasta peruuttaa toistuvasti päätöksiään, Rinne unohti, mikä oli viimeinen päätös, minkä hallitus perui.

- Hoitajamitoituksen, yleisöstä autettiin Rinnettä.

Jos Jutta Urpilainen jäi historiaan puheenjohtajana, joka hoki vaali-iltana fraasia "aivan aluksi haluaisin kiittää", niin Rinne muistettaneen "niin hyvät toverit" -hokemasta.

Rinne käytti puheessaan IL:n laskujen mukaan toverit-sanaa yhteensä 32 kertaa.

"Iso mahdollisuus sössiä"

Rinteen puhe sisälsi myös pienen piikin.

Rinne sanoi, että "listasotku", jonka SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman otti kontolleen, söi SDP:n kannatusta 1,5 prosenttiyksikköä.

Lindtmania on veikattu yhdeksi Rinteen haastajaksi.

- Meillä on iso mahdollisuus sössiä oma toimintamme sillä, että tappelemme keskenämme, Rinne varoitti.

Listakohussa oli kyse siitä, että Lindtman oli toimittanut välikäsien kautta eduskunnan puhemiehistölle listoja SDP:n kansanedustajista, joiden hän toivoo pääsevän ääneen eduskunnan kyselytunneilla."

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201611192200029662_uu.shtml

.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7185
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Re: socialdemokraterna - sossut
« Reply #11 on: 24. 08. 2017 13:01 »
.

"Törkeää ja epärehellistä toimintaa" - Hal­li­tus­kump­pa­ni saa Stubbilta tylyn arvion uu­tuus­kir­jas­sa

Stubbin mukaan hallituksen sisällä rikottiin jatkuvasti sääntöjä.

" - En ollut kokenut koskaan poliittisen urani aikana sellaista härskiyttä. Opposition kritiikki ei käynyt niin pahasti persoonaani kuin hallituksen sisältä ryöpynnyt loska.

Etenkin yhteistyö valtiovarainministeri Antti Rinteen johtaman sdp:n kanssa saa kirjassa tylyn arvion. Stubbin mukaan valtiovarainministeriön sisäisestä budjettiriihestä alkoi kokoomuksen ja demareiden välien tulehtuminen, joka hänen mukaansa johti vaalikauden lopussa täydelliseen välirikkoon.

- Minulle pääministerinä tärkeintä oli, että meillä on vastuullinen talouspolitiikka. Valtiovarainministerini vähät välitti vastuusta. Jouduin ottamaan sen roolin, joka luonnostaan kuuluisi valtiovarainministerille.

"Prosessit tuntuivat kestävän ikuisuuden"

Stubbin mukaan hänelle valkeni lopullisesti, että "seuraavina kuukausina demareiden tavoitteena olisi vain jo tehtyjen päätösten purkaminen".

- Tarkoitus oli saada minut näyttämään mahdollisimman huonolta. Se rupesi näkymään ja kuulumaan kaikessa. Neuvoteltiin sitten sotesta, kuntauudistuksesta tai rakennepaketista, prosessit tuntuivat kestävän ikuisuuden. Aina piti tarkastella vielä jotain asiaa ja valmistella lisää.

Stubb kertoo nähneensä marraskuussa suuressa salissa sivusilmällä, kuinka oppositiossa ollut vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki, demareiden opetusministeri Krista Kiuru ja puhemies Eero Heinäluoma kuiskuttelivat nurkan takana. Viidentoista minuutin kuluttua Kiuru käveli ministeriaitioon ja ilmoitti, että hän aikoo perua rakenteelliset koulutussäästöt.

- Toiminta oli niin epärehellistä ja törkeää, että ajattelin, että tämän porukan kanssa on mahdotonta tehdä yhteistyötä, Stubb kirjoittaa."

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/torkeaa-ja-eparehellista-toimintaa-hallituskumppani-saa-stubbilta-tylyn-arvion-uutuuskirjassa/768655/

.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7185
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Re: socialdemokraterna - sossut
« Reply #12 on: 02. 05. 2018 17:05 »

.

Antti Rinne on lupaillut 100 euroa eläkeläisille
Jotta päästäisiin 1991 lamaa edeltävään tasoon puhutaan n. 300-350 euron lukemista

Miljardi euroa vai 300 miljoonaa – Paljonko SDP:n lupaama "vappusatanen" valtiolle maksaa, Antti Rinne?

Rinne lupasi vappupuheessaan isolle osalle eläkeläisiä 36 euron, ja vuosien mittaan 100 euron lisärahan. "Miljardiluokkaa", arvioi Nordean ekonomisti Olli Kärkkäinen tulonsiirron hintalappua.SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne piti vappupuheen Lahden torilla.

"Kolea vappu kuumeni, kun SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne väläytti eilisessä vappupuheessaan alle 1400 euron eläkettä saaville ensin 36 euron, ja pidemmällä aikavälillä 100 euron rahasummaa. Lupaus tyrmättiin ainakin keskustasta, kokoomuksesta ja kristillisdemokraateista.

– SDP tulee parantamaan pienillä eläkkeillä kituuttavien ihmisten, Suomen rakentajien toimeentuloa. Lupaan 100 euroa nettona kuukaudessa useamman vuoden ohjelmalla toteuttaen lisää alle 1400 euron eläkkeisiin, kuului tarkka sitaatti Rinteen puheesta.

Vaalit ovat vuoden päästä. Kokoomusnuorten puheenjohtajan Henrik Vuornoksen mukaan Antti Rinteen "henkilökohtainen eläkepommi" oli nuorille populistinen esimerkki siitä, mitä puoluetta ei ainakaan kannata äänestää.

Antti Rinne: 3 x 180 miljoonaa"

Vapun eläkelupaus 36 eurosta ei kuulunut SDP:ltä ensimmäistä kertaa, sillä se esiteltiin sekä viime syksyllä muun muassa puolueen vaihtoehtobudjetissa. Niissä SDP arvioi 36 euron korotuksen kustannukseksi 180 miljoonaa.

Vappuna korotus kolminkertaistui sataan euroon. Siitä voi Antti Rinteen mukaan myös arvioida uudistuksen kustannukset.

– Kun sen 180 miljoonaa kertaa kolmella, saa realistisen kokonaiskustannuksen, noin 500 miljoonaa, Rinne sanoi.

Rinne ei allekirjoita väitteitä lupauksen populismista. Yksittäiset 36 euron korotukset eläkkeisiin siroteltaisiin useammalle vuodelle, vaikkapa kahdella vaalikaudella.

– Puhutaan esimerkiksi vuosista 2020 ja 2022, ja viimeinen erä sitä seuraavalla vaalikaudella julkisen talouden sallimissa rajoissa, Rinne vastaa.

Kustannukset SDP rahoittaisi veroja uudelleen kohdentamalla. Poistolistalla olisi Rinteen mukaan esimerkiksi suurituloisia suosiva yrittäjävähennys.

– Kyllä meillä on tähän varaa, Rinne vakuuttaa."

https://yle.fi/uutiset/3-10187043

.Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7185
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Re: socialdemokraterna - sossut
« Reply #13 on: 27. 08. 2020 11:11 »
Nyt juuri pitäisi taistella yhteisen Suomen puolesta mutta...


”Pääministeri ei suostu tapaamaan yritysten edustajia”

Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi toivoo tapaamista Sanna Marinin kanssa.

Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemen mukaan pääministeri Sanna Marin (sd.) ei suostu kuulemaan suomalaisten yritysten edustajia.

Tällä viikolla saatiin kuulla uutiset niin Finnairin 1 000 työntekijän irtisanomisista kuin UPM:n Kaipolan tehtaan sulkemisestakin. Sen on kerrottu vaikuttavan 840 työpaikkaan.

"Keskuskauppakamarin Juho Romakkaniemi toteaa, että pääministeri Marin ei myöskään halua tavata muitakaan elinkeinoelämän järjestöjä tai edes suoraan yrityksiä ”kuullakseen huolemme”.

– Yhteenkään sähköpostiinkaan en ole saanut vastausta, Romakkaniemi sanoo."

   Juho Romakkaniemi
@Romakka
Kiitos vastauksesta!

"Teams-kokouksissamme ovat olleet viime aikoina ministerit Skinnari, Tuppurainen, Lintilä, Vanhanen ja Saarikko.

Esitänkin avoimen kutsun PMI:lle osallistua virtuaalisesti syksyllä hallituksemme tai valtuuskuntamme kokoukseen. "


https://www.verkkouutiset.fi/paaministeri-ei-suostu-tapaamaan-yritysten-edustajia/#203e2ab6

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7185
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Re: socialdemokraterna - sossut
« Reply #14 on: 13. 09. 2021 19:07 »
Mitä luultavimmin tämän jakson jälkeen tehtiin päätös Noin viikon studio- ohjelmiston lopettamisesta

Yle lopettaa ainoan poliittisen satiiriohjelmansa

"Ohjelma on nähty Ylellä vuodesta 2018 lähtien. Sen edeltäjänä voi pitää Noin viikon uutiset -ohjelmaa, jossa oli osittain samoja tekijöitä.

Ohjelma on ollut ainoa poliittinen satiiriohjelma Suomessa"

https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/2df35a00-c3c5-4c57-a5be-84e2b37dae73

Lopettiko Yle satiiriohjelmat naisviisikon takia?

"Kokoomusveteraani Kimmo Sasi ihmettelee asiaa twitterissä. Yleisradion ja muiden suomalaisten tv-kanavien ohjelmistosta ovat poistuneet politiikan huumoriohjelmat. Niillä on ollut suuri rooli päättäjien ja politiikankin tutuksi tuomisessa ja arkipäiväistämisessä."

https://www.verkkouutiset.fi/lopettiko-yle-satiiriohjelmat-naisviisikon-takia/#a03688e3

Rokkitähti pääministerinä

<a href="http://www.youtube.com/v/_AUnLl_xDok?version=3&amp;autohide=1" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/_AUnLl_xDok?version=3&amp;autohide=1</a>

https://www.youtube.com/watch?v=_AUnLl_xDok
« Last Edit: 13. 09. 2021 20:08 by herkkoo »