Author Topic: Onko useampi nettiyhteys esim AdSL ja Mokkula varoiksi  (Read 3398 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Henry E klund

  • Guest
Mitäs jos käyttäisi kumpaakin yhtäaikaa ku niistä maksetaan, no eikun toimeen http://www.geekswhoknow.com/articles/load-balance-two-internet-connections.htm ja buutti, vielä ei tapahdu mitään vaan mennään viimeksi kytketyn nopeudella. Säädetään hieman verkkokorttien prioriteettiä ja mulla Soneran kelvottomat DNS asetukset korvataan kuuklen omilla, 2-4 megaa siirtokaistaa niinkuin ilmaiseksi. Varoitan että asiaan pitää hieman perehtyä mutta nyt paikallisen nopeus nousi sen 3-4 megaa tuon joutilaan nettitikun kanssa, toimii ihan normaalisti jos sen nykäisee irti eli ei mitään säätäjä jos lähtee tikun kanssa reissuun. Mielenkiintoisia hetkiä perehtyä TCP/IP:n ihmeelliseen mailmaan. Mulla ny kummatkin kiinni ja kuorma tasaantuu hyvin ja vasteajat ovat netikan tasoa eli melkein kelvottomat jossain 55-60 millisekunttia ja soneralla puolet tosta.

Offline herkkoo

  • Veteraanivaikuttaja
  • *****
  • Posts: 7439
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Email
Vs: Onko useampi nettiyhteys esim AdSL ja Mokkula varoiksi
« Reply #1 on: 05. 09. 2011 18:06 »

.

Voihan venäjä! Näin voisi todeta ainakin itärajalla jossa ehkä jäädään tulevasta 4G verkosta paitsi"Hallituksen päätös syksyn aikana

Viestintäneuvos Olli-Pekka Rantala liikenne- ja viestintäministeriöstä kertoi Tietokone-lehdelle viime viikolla, että 800 MHz:n taajuudesta on tavoitteena saada hallituksen päätös syksyn aikana. Vaihtoehtoja ovat muun muassa taajuuden huutokauppaaminen tai operaattoreiden ”kauneuskilpailu”.

Suomen tilanteeseen vaikuttaa myös Venäjä, jolla taajuus on nyt puolustusvoimien navigointilaitteiden käytössä. Venäjäkin kaavailee kuitenkin taajuuden siirtämistä mobiilikäyttöön. Venäjän ratkaisuista riippuu, voivatko suomalaiset operaattorit rakentaa 800 MHz:n lte-verkkoja lähelle itärajaa. Huonoimmillaan suojarajaksi voi jäädä jopa 100 kilometriä itärajasta."

http://www.tietokone.fi/uutiset/hajaseudun_4g_verkot_viela_monen_vuoden_paassa

.