Author Topic: Sadonkorjuun aikaa  (Read 2552 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Toope

  • Aktiivi vaikuttaja
  • ****
  • Posts: 467
    • View Profile
Sadonkorjuun aikaa
« on: 14. 08. 2011 12:12 »
Tämä sunnuntai ja vielä huominenkin menee  mehuja hyörystettäessä.  Meillä on n. 15 kiloa mustia ja punaisia viinimarjoja 5 kiloa punaisia karviaisia.  Karviaisen suheen meillä on hiukan epätietoisuutta. Mitä ja miten niiista saisi parhaan tuloksen:  mehua, hilloa, hyytelä vai peräti jotain muuta?

Hyvät ideat otetaan kiitollisuudella  vastaan.

Offline Toope

  • Aktiivi vaikuttaja
  • ****
  • Posts: 467
    • View Profile
Vs: Sadonkorjuun aikaa
« Reply #1 on: 14. 08. 2011 13:01 »
Nyt on ensimmäinen erä herutettu mehumaijassa ja saimme myös mainiota jälkimehua. Kun perkeestä vielä käytetään pari kourallista sämpylätaikinaan perheen vanhojen naisten ohjeiden mukaan, on taloudellisuuskin huomioitu.