Author Topic: Keskusta ja Kokoomus  (Read 3045 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Original Wiik,

  • Veteraanivaikuttaja
  • *****
  • Posts: 2699
  • Gender: Male
    • View Profile
Keskusta ja Kokoomus
« on: 08. 03. 2011 05:05 »
Ovat nykyisin suomea hallitseva koaliitio valtiohoitajia.  Heillä on yhteisesti vahva edustus maaseutusuomessa Vaasa, Kuopio, Oulu Rovaniemi sekä muut pienemmät aluekeskittymät  ja Kokoomuksella lisäksi pääkaupunkiseudulla ylivahva edustus.

Yhteistä puolueilla on yksilöllisyyden, yksityisomistuksen ja itsemääräämisoikeuden vaaliminen,  sekä valinnan vapauden salliminen. Kulttuuri uskonto ym arjen perusrakenteet myöskin tunnistetaan yhteneväisesti.

Mihin suomalaiset tarvitsevat tälläista poliittista ryhmää. Mielestäni he tarvitsevat sitä vakauttamaan omaa henkilökohtaista perheensä rakennelmaa. Asunto ym. työ ja sosiaaliset puitteet joiden varassa arki on. Valtion talous kuitenkin vaatii tasapainotusta finanssikriisin jäljiltä. Tämä on pakollista,  sitä ei yksikään puolue voi muuksi muuttaa.

Perheissä usein tälläisessa tilanteessa ajaudutaan avioeroon ja lasten etujen polkemiseen sekä taloudelliseen romahdukseen, kun tasapainotuksesta ei päästä yksimielisyyteen.

Tämä uhka on edessä myös Kokoomuksella ja Keskustalla ulkopuolisen paineen (Persut) alla.  Vaikka Kokoomus ja Keskusta eivät vastaakkaan minun henkilökohtaisiin tarpeisiini täysin,  ovat he kuitenkin luotettavasti hoitaneet niitä perusrakenteita,  joiden varassa yksilö toimii.

Vahinkoja he ovat saaneet aikaan lähinnä kunnioittamalla liikaa entisiä vallanpitäjiä.  Joiden jäljiltä muun muassa kolmikantamenettely sosiaalisissa kysymyksissä,  on räikein epäkohta. Se on myöskin syventänyt taloutemme syöksyä,  poikkeksellisissa oloissa joita nyt parhaillaan koemme.

Tälle on nyt vastavoimaksi ilmestynyt Pientalonpoikien,  nykyisten Persujen vaihtoehto. Mitä lisäarvoa nyt on tulossa, uuden (sulhasen tai morsiamen) muodossa,  vai onko tulossa yhtään mitään ?.

Minusta ei yhtään mitään.  Päinvastoin asiat menevät solmuun entisestään ja kun ei olisi edes aikaa.  Rakenteellisia ja muita talouden nousua edesautttavia ratkaisuja pitäisi tehdä nopeasti.