Author Topic: Kyrönmakkara  (Read 5669 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rasvattu ajatus

  • Guest
Kyrönmakkara
« on: 26. 03. 2010 13:01 »
Onko se totta että siihen kyrönmakkaraan pannaan hevosenlihaa sekaan? Mitäs jos Vähäkyrö liittyy vaasaan tuleeko makkarasta sitten Vaasanmakkara?

Besse R. Wisser

  • Guest
Vs: Kyrönmakkara
« Reply #1 on: 26. 03. 2010 13:01 »
Hevosenlihasta en tiedä mutta nimi säilyy. Onhan sitä islanninsilliä, hampurilaisia, ranskanleipääkin,

Offline peili

  • Aktiivi vaikuttaja
  • ****
  • Posts: 309
    • View Profile
    • Email
Vs: Kyrönmakkara
« Reply #2 on: 26. 03. 2010 19:07 »
Kyllä Atilan tekemä kyrönmakkara varmaan sisälää myös hepanlihaa vaikka resepti onkin aika lailla Makkaramestarin salaisuus mutta hyvää on vaikka konia sisältääkin

AD

  • Guest
Vs: Kyrönmakkara
« Reply #3 on: 09. 01. 2011 18:06 »
Kyllä siinä hepanlihaa on ainakin tuoteselosteen mukaan, maku, no se sitten onkin makuasia.
Sitä kuortahan ei voi syödä, sen kuoren altakin on maku ainakin allekirjoittaneen mielestä aikalailla pyllystä.
Kuitenkin jos ei ole maistanut kyseistä tuotetta suosittelen kokeilemaan.