Author Topic: __ C I A.___  (Read 5011 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

raijasivu

 • Guest
__ C I A.___
« on: 18. 04. 2012 21:09 »
* Näytttää maasamme olevan suurin ihmiskunnan rikos kertoa TOTUUS YDINSIKAILUSTA! Sitä näyttää täällä moderointikin tukevan henkeen ja vereen. Toivottavasti saavat kaikki syylliset  aikanaan ansionsa mukaan "ydinvoimaihimostaan".. Leukemisin terveisin sanoo CIA/ SUPO!

Aivan sairaaksi homma mennyt Suomessa. Pelkästään tämän päivän aikana Vuojoen kansamurhaansa tukevat SUPO- POLIISIT käyneet pihallani KAHDESTI KESKIRASKAALLA HELIKOPTERILLAAN miesjoukoillaan latelemassa  laittomin uhkailuinsa, kuten ydinrikolisten tapa on. Hmm, koskahan alakavat AMPUMAAN SEKOPÄINÄ?. . . . Juu että  se siitä ETTEI poliiseilla rahaa ja resursseja olisi loputtomiin. En edes yritä arvata mitä nämä seinähullut veroloisemme  luulevat saavansa aikaan moisilla mijoonanäytöillään? No ainakin sen, ettei maasamme ole ydinvastustajilla minkäänlaisia oikeuksia. Kertoa esimerkiksi neteissä siitä mitä 30v ydinalan sisäpiirissä näin ja koin. Täysin mielipuolista sananvapauden poljentaa. Fasbuukit, Gmailit ajettuna alas. Ilman pienintäkään edes perusteita millä perusteilla. POLIISIT ON tunnetusti SIKOJA.

945. IONItuhon kuvia.


Orgaanista säteilytuhoa
************************

Kyseessä on tuttuun tyyliini maailman ensi-illasta. Mutta tähdennetään silti, ettei oikein sovi heikovatsaisille. Ydinionisaation säteily nimensä mukaan ionisoi materiaalia johon osuu. Arkiselle hengitysilmallemme tarkoittaa sen muutumista rautanaulamaiseksi keuhkomme hetkessä polttavaksi megamyrkyiksi.

Mitä TVO Posivakonsortioiden ja Fennovoimien kaikkialle holtittomasti kylvämä biologinen kalmo sitten konkretisoituna ON? Maailman ydinturvalainsäädäntö toki kieltää asian tutkimisen. Mitenkä muutenkaan Suomessa erityisesti! Siksi vallan loistava kohde tehdä sensaatiomainen koeraportointi aiheeesta. Olen mikroskoopilla kuvaten demonstroinut sen muutoksen joka tuhoaa käytännössä kautta maamme kansalaisten elintärkeät. Erityisesti samentaen ja tuhoten tärkeimpiä aistejamme silmät, ydinterrorismin säteilyn uhreja tulee maasamme jo tuhatmäärin vuosittain. Asia On TABU. Mutta todella pieteetillä katsokaa ja kauhistukaa. Tästä kuitenkin oksettavimillaan, sairaammillaan ydinvaltiorikollisuuksissa kyse:

http://kuvaton.com/k/YCF6.jpg
                 --

IONI tuhottua jaloterästä
**************************

Jälleen kyseessä on 100 % laitonta dataa. Laitonta sekä Suomessa, että kaikkialla IAEA hallinoimalla maailmalla. Nyt puhutaan ja kuvataan niitä mekanismeja jotka säteilyn avulla erosoivat valuraudat ja jopa happoteräksen kaltaisia erikoismetalleja. Tässä kuvassa olen ionisoinut TVO laatuhyväksyttyä jaloterästä. Sen todella kestäväksi kehitelty kiiltävä metalli alkoi muuntua valuvaksi ruskeaksi sinapin oloiseksi aineeksi jo muutamassa tunnissa kokeeni alettua! Vaikkei kohdemetallin lämpö noussut koko aikana ruumiinlämpöä korkeammaksi!

Järkyttävää että sama tapahtuu kaikessa hiljaisuudessa tuhoten niitä satojen maailman reaktorien elintärkeitä suojalaitteita. Joiden suojaamiskyvyn varassa on satojen miljoonien ihmisten henki nyt ja tässä! Ei todella ole mikään ihme, että tällaista ionisaation demoamista sisäministeriön joukot eivät halua kansan nähdä. Nyt näette maailman ensi- illassa jotain sellaista, jota SUPO ei sallisi tuotavan julki, eikä IAEA lainkaan:

http://kuvaton.com/k/YCEO.jpg
               --
IL.  #1   Ilmoita asiaton viesti    15.04.2012, 22:13 
annalampi 
Rekisteröitynyt käyttäjä   Rekisteröitymispäivä: 19.12.2011
Viestejä: 111 
 
 -- IONItuhottu 2.--

--------------------------------------------------------------------------------

Orgaanista säteilytuhoa
************************

Kyseessä on tuttuun tyyliini maailman ensi-illasta. Mutta tähdennetään silti, ettei oikein sovi heikovatsaisille. . . . ...

                   --

Iltalehti foorumi 16.04.2012. Olet lämmittänyt kananmunia mikrossa ja polttanut osittain kasteltua paperia, apua!!!! Koita laittaa kananmuna kuumalle paistinpannulle, kas se valkuainen vaihtaa väriä.... 

Ei nimimerkkiä
                --

   16.04.2012, 09:37  annalampi 
--------------------------------------------------------------------------------

* Niinkö oliko sinivirka- asuinen harvalatvamme testipaikalla katsomassa? Eipä näkynyt!))

* Eli toistetaan asia s e l k e ä s t i . Kyseinen orgaaninen testattava materiaali ei lämmennyt lainkaan. Ionisoivan säteilyn p e r u s idea onkin juuri tässä. Prosessissa säteily silpoo genomaa ja muuntaa sen aivan muilla energiasiirroillaan fyysistä rakennetta suoraan nähdyllä tavalla. Koedemostraatioijille vinkiksi. Että esim. palovarottimen anturisisusten metallinen amerikiumkohtioita kasaamalla ympärille voi kokettani koettaa toistaa. Aine siinä muistaakseni Am-133. Eihän se jäljistä päätellen kovinkaan turvallista ole, mutta...Toisaalta valovuosia terveellisempää silti kuin TVO tekemät megaluokan tonnien Pu- 239 päästönsä vuosittain päällemme. 
      --------------------------------


IONItuhottua KUPARIA
***********************

Näyttäessäni laajasti IAEA salaamia ydinsäteilyn ionisoinnin tuhosta kertovia kuvia. On vastaan tullut kaikenlaisia poliisien valheita. Ehkä kaikkein yleisin on harha siitä, että säteilyn ionisointi tarvitsee valtavasti lämpöä. Ja kuvaamani aineitten muuttumiset milloin "sinapiksi" milloin "mustikkajogurtin" kaltaisiksi aineiksi onnistuisi vain suurissa kuumuuksissa polttaen. Totuus on ihan jotain muuta. Olen tätä useasti korostanut, kaikkein kestävinkään aine ei kestä säteilyn tuhon ionisaation edessä!

Vaan kun aine ionisoituu, se muuntuu sidostensa elektroneja menettäessään suoraan positiivisiksi kanavasäteilyn tai anodi säteilyn kaasun plasmaksi. Metallien väri ja koko olemus muuntuu luokkaa tunnin kestävissä kokeissani silmissä. Tällainen atomitason kaasu. Kuten tässä nyt kuparin kohdalla voidaan suoraan imeyttää vaikka tavalliseen veteen. Jolloin sen vaarallinen pölyn muoto on edes osin käsiteltävässä muodossa. Ionisointiprosessi jota käytän, perustuu salattuihin säteilyn fysiikan tuntemisiin.

Sillä voin ionisoida liki mitä tahansa aina timantista alkaen. Koska Suomen poliisi ja sisäministeriö pitää Posivan kupari pullojen sisällä tapahtuvan säteilyn salaisen eroosion koetta rikoksena. En voi paljastaa tarkemmin yksityiskohtia. Mutta kaikki mitä näette. On maailman mitoissa kiellettyä IAEA ja sisäministeriön toimesta! Kun katsoo kuviani ymmärtää miksi "mustikka jogurtiksi" säteilyn eroosiossa muuntuvan massan tarkka kuvaaminen halutaan piilottaa vaikka väkisin kansan nähdä. Nyt näette silti kuvaamiani asiasta, kauhistelkaa vapaasti. Ensin kiinteä kupari, ionisoituu tunnissa siniseksi hattaran kaltaiseksi mössöksi:

http://kuvaton.com/k/YCKd.jpg
               --

SÄTEILYraastettu kalan silmä
********************************

Mitä oliko huikeaa nähdä demoa kuparista? Ainakaan tällaisia totuuksia ydinalasta ette keneltäkään muulta saa nähdä. Jatketaan. Esitin varsin tunteeseen vetoavan kuvan siitä miten säteilyn energiat silpovat meidän kaikkien elimistöjä, erityisesti vaikka tärkeimpiä silmiä. Kaikkialle 10 kertaisena nykyään 1930 luvulta kasvaneena ikuisena säteilyn energian kertymänä. Kaihi on säteilyn sairastumisen ensimmäinen alun merkki. Saamme nykyään kaikki ihmiset sen täyttäessämme vähän yli 60 vuotta! Järkyttävä fakta!

IAEA salaa siksi tarkoin mistä ilmiössä on kyse. Jopa syntymättömät lapset Suomessa, Raumaa myöten saavat kaihen TVO Posiva ydin alan loputtomien päästöin. Nykyään chemtrailaamisen hakatessa säteilyn kertymän myrkyt yläilmasta IAEA toimesta kansan päälle. Kaihi on säteilyn eroosio mekanismi silmien mykiön valkuaisissa. Itse myös luulin, että kaihi muuntaa valkuaisen täysin valkeaksi. Mutta tehtyäni tämän todella järkyttävän kokeen kuolleella kalan silmällä. Jota ionisoin tunnin verran.

Huomasin tarkoissa kuvissani, että prosessi on paljon vaikeampi hahmottaa. Ionisoituessaan solukko myös mykiössä näyttää vapauttavan elimistössämme olevia metalli- ioneja. No katsokaa mitä mikroskooppi kuvassani sain talteen. (Myös silmää ei luonollisesti ole missään kohtaa lämmennyt huoneen lämpöä enempää.) Säteilyn ionisaatioin haavan ja valtavan sokeaksi tekevän tuhon katselu saattaa järkyttää. Mutta tämän tulette kaikki aikanaan omassa silmissänne kokemaan. Niin kauan kun IAEA ydinalan rikokset sallitaan. Katsokaa ja oppikaa.

http://kuvaton.com/k/YCKw.jpg
              --

*** Tuo edellinen säteilyeroosiokuvani kuparilla ja kalansilmällä ajoi minut elämäni ensimmäisen kerran ulos k o k o n a a n Fase Bookista!!!! Tämä tapahtui siis 17.04.2012 kello 23:45 virallisella ilmoituksella suoraan modemilla toimivaan koneeseeni.  USKOMATONTA miten taitava tutkija minusta on kansainvälisesti tullut!
                -------------------------

PV-foorumi 04.2012

** Juupa juu ai SUPO on alkanut lähetellä näitä "Otaniemen pellepoliisejaan" myös tännekin foorumiin paljastuksistani panikoituen hätäpäissään  oksentelemaan mutujaan). Eihän nää pätkän vertaa kvanttimaailman lainalaisuuksista toki laillani tiedä. Ja selitysosistaan, no joo enempi kuin hakuammuntaa. Mutta ainahan sitä tilaisuuden tullen paskalakeille pitää nauraa kun tilaisuus tulee.) Mikäs sen hauskempaa kun vetää heitä olemattomista tiedoistaan kerta toisensa perään kölin ali.

Re: *Kysymyksenasettelua.
Kirjoittaja Sera » Ti Huhti 17, 2012 18:26

Tuohon ensimmäiseen kuvaan. Tuo sininen hattara-ainehan on normaalin elektrolyysikokeen tuloksena muodostuvaa niukkaliukoista kuparihydroksidia Cu(OH)2. (Olisi kuvan ottaja viitsinyt ottaa ne edes pois).

*Niinkö.. Mielenkiintoinen kommentti sinällään.) Pitääpä ottaa talteen. Että tosiaan kuparinen kanavasäteilyn ioni joutuessaan veteen. Muodostaa vedestä ottamistaan sen rakennusaineista. Miten sanoitkaan +..ionisoituneen Cu(OH)2 IONIN! . . Mikä keskeinen o n g e l m a  sinulla tässä selitysmallissasi mielestäsi sitten on?

* Tuokin mitä esitit selityksessäsi toki joka tapauksessa kun ON IONI! Itse asiassa se voisi olla vaikka kuparin syövyttäneen aggressiivista rikkihapon OH ionia. Oleelinen ero kiinteässä metallissa kun ON juuri se, että kiintometalli on kestävää ja pysyvää veteen l i u k e n e m a t o n t a . Kun se sitten ydinvoimalan reaktorin säteilystä menettää säteilyn enbergian kertyessä siihen valenssielektronejaan. Siitä tulee ilmassa ++..ionisoitunut kaasu, kuparin kanavasäteilyn plasmaa. Kun tuo plasma sitten imeytetään vuorostaan vaikka veteen se rikkoo ensin veden atomirakenteen. Ja muodostaa korvaavalla sidoksellaan vaikka nyt kertomasi Cu(OH)2 IONIN! Nyt tulee j u u r i  se keskeinen ero. Korva tarkkana, niin poju opit:

- Posivan Olkiluodon kuparipullosten p i t ä i s i  pysyä kasassa 200 000v. Aivan oikein k i i n t e ä n ä   kuparihilana, jossa valenssielektronit on paikallaan. Eikä nähdysti tuhoutua Ruotsin tiedoin heti. Viimeistään 50 vuodessa!

- Kas k u m m a a  kun kuparin saatua säteilystä energiavarastoitumaa itseensä malenkan kuorimallin mukaan. Niin hupsisTA! Siitä tuleekin vedessä pelkkää mustikkajogurtin kaltaista "mömmöä" muutamassa vuodessa! TÄÄ on juuri eräs salaamanne keskeinen ongelma! Posiva EI TAJUA, eikä anna edes tutkia mitä säteilyn erosio ON!. .
               -----------
               

AD

 • Guest
Vs: __ C I A.___
« Reply #1 on: 19. 04. 2012 05:05 »
Voi jeesus, eikö tätä saa loppumaan?????

Offline vaasalainen

 • Tästä foorumista
 • Administrator
 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 5079
 • Gender: Male
 • Muista käydä Chatissa
  • View Profile
  • Email
Vs: __ C I A.___
« Reply #2 on: 19. 04. 2012 05:05 »
Raijasivun tunnus on poistettu.
Tämä sivusto täytti 9 vuotta helmikuun 2 päivänä 2014.  Ylläpidän tätä vapaasta tahdostani.  Tämä on minun tapani osoittaa rakkauteni tätä hienoa kaupunkia kohtaan.

raijasivu

 • Guest
Vs: __ C I A.___
« Reply #3 on: 19. 04. 2012 14:02 »
PLUTONIUMIA joka kotiin. I
_____________________________

* Kansainvälisen IAEA:n keskeinen tarkoitus on saattaa elinympäristömme niin pullolleen suoltamaansa ydinjätettä. Että kaikki mahdoliset ja mahdottomatkin elinympäristöt olisivat tappavaa ydinjätettä pullollaan. Ideana onkin "vain turruttaa" kansalaisiin lakoninen välinpitämättömyys kaikelle sille YDINvetoiselle tuholle, jota valtiomonpolit haluaa viranomaistensa suojaamana tehdä.

* Maailman sterilisoituminen tarkoittaa nyt jo 40% lisääntymisissä on ollut säteilymyrkyttymisten takia "avustettua koeputkihedelmöityksin" ja vastaavin. Säteilysyöpiemme 10- kertaistumisineen päivineen. Miltä tuntuisi tietää syövänsä ydinJÄTTEESTÄ tehdyltä lautaselta? Entä tuntuisiko hauskalta kuulla, että olohuoneessasi on yhdessä ja toisessa hyvässä turvailluusiopssa ostamissasi tuotteissa onkin kyse IAEA:n "tavastaan" varastoida ydinalan ongelmajätteitä jokaisen kotiin?. . .

Depleted Uranium Is Used in Golf Clubs – and It’s Legal!  January 25, 2012
http://gaia-health.com/gaia-blog/2012-01-25/depleted-uranium-is-used-in-golf-clubs%E2%80%94and-its-legal/
                    --

Köyhdytettyä uraania käytetään Golf Clubs - ja se on laillista! 25 tammikuu 2012

Koska hallitukset rasterointiasetukset siitä minne tallennetaan radioaktiivista köyhdytettyä uraania, he antavat sen hiljalleen levitä tuotteisiin. Ihmiset joutuvat siihen kosketuksiin päivittäin. Myös suosittu värikkäät emaloidut astioiyyen astiasarja on tieten saastutettu. jotkut kaikkein arvokkaimmat golfmailat nykyään käyttää uraanijätettä. FDA ei valvo köyhdytettyä uraania. EPA on huolissaan vain, jos se on ympäristössä, mutta ei ilmeisesti pidä kuluttajatuotteita osana ympäristöä. Itse asiassa he katsovat sen olevan vain matala-aktiivista jätettä, ei huolta.

Saatat ajatella, että köyhdytetyn uraanin kulutustavaroissa on suojattu niin, että olemme suojassa sen säteilystä. Se ei ole totta. Ei ole mitään suojausta. Itse asiassa se on keskittynyt suojelemaan meitä enempi ankarammalta säteilyltä. Se ei tee siitä turvallista, ongelmaan kohdistetaan vähemmän huomiota.

Tuotteita, joihin käytetään köyhdytettyä uraania
Köyhdytetty uraani, jäteainesta ydinreaktoreista, on arvostettu sen raskauden takia. Se on tihein luonnossa esiintyvä elementti. Siksi sitä käytetään high-end golfmailoissa. Vuonna 2006 Scientific American ilmoitti, että yksinkertaisesti käyttää sitä mailapään vaippana. Tulokset 20-40% pidemmät lyönnit kuin muilla ennen.

Tiheää köyhdytettyä uraania käytetään rutiininomaisesti liikennelentokoneissa antamaan painolastia. Sitä on käytetty Boeing 747s, 1500 kg (noin 3300 paunaa) käytetään yhden koneen sovellukseen. Erityisen pelottavaa on, että se hapettuu helposti tuleen, joka vapauttaa sen ilmakehään. Joten lentoyhtiöt vaikenevat säteilynsä vaaroista, jotka tapahtuvat hätätilanteissa. Voiko tämä olla syynä säteilyyn ja myöhemmin korkeaan kuolleisuuteen vastaajien keskuudesta on 9-11?

Onneksi köyhdytettyä uraania ei enää käytetä astioissa. Se oli aikoinaan varsin suosittu aine, koska se tuotti kauniin kirkkaan lasitteen keramiikkaan. Kuitenkin, ei pelkästään sen radioaktiivisuus. Uraani on myös raskasmetalli, ja siksi on hyvin vaarallista pelkästään tästä syystä. Et halua syödä ruokaa lautaselta  lyijypohjaisin ??lasittein, tietenkin. Uraani on vieläkin enemmän toksinen, sekä kemiallisesti että radioaktiivisesti.

Plutonioumia joka kotiin II

Itse asiassa köyhdytetyn uraanissa perustuu paljolti sen toksisuuteen kuin sen radioaktiivisuuteen. Tutkimukset osoittavat sen tuhoisia vaikutuksia sekä eläimiin että ihmisiin joista tutkimukset on tehty. Vaikutuksiin kuuluu:

Liiallinen proteiinin erittyminen ja nekroottista soluja munuaisiin.
Heikentynyt henkinen suorituskyky, kuten ilmentää kognitiiviset kokeet ihmisillä. Eläimillä se on osoitettu kertyvän aivoihin, aiheuttavat elektrofysiologista aivoissa muutoksia, ja vahinkoittaa hermojen liikennöintiä. Raskauden ajan kasvaimia eläinkokeissa, ja tietenkin on todettu lisäävän syöpiä ihmisillä.
Estää hampaan luun muodostusta ja paranemista h. aavoissa.
Keuhkomuutoksia, fibroosi, turvotusta ja syöpää eläinkokeissa.
 
Ruoansulatuskanavan vaikutuksia ihmiseen, kuten oksentelua, ripulia, ja albuminuria.
Rasvainen maksa ja nekroosia eläinkokeissa.
Vääristymät biokemiallisten ja neuropsykologisia testeissä eläinkokeissa.
Assosiaatio kroonista väsymystä, ihottumaa, korva ja silmä ongelmia ihmisillä.
Vähennystä punasolujen määriin eläinkokeissa.
Köyhdytetty uraania on myös erittäin kova. Yhdistelmä kovuutta ja painoa tuo tuloksia tunnetuimpina tuotteina, jotka käyttävät köyhdytettyä uraania:

sotilasaseet. Sitä käytetään ammuksissa, koska sen painon avulla pystyy luomaan pieniä luoteja jotka voivat puhkaista panssaroituja laitteita. Kuten tankkeja, ja myös siksi, että se palaa helposti, joten se on erityisen tuhoisa ??säiliöitten ja bunkkereita vastaan. Sitä käytetään metalliseoksiin panssaroiduissa ajoneuvoissa. Aiheuttaen radioaktiivisuuden ja kemiallisen myrkyllisyyden, se ei voi olla mikään yllätys. Aiemmin tuntematon tila, Persianlahden syndroomasta on kärsinyt valtava määrät sotilaita. Ei myöskään pitäisi yllättää ketään, että lisääntymisterveyden ongelmat irakilaisille tapahtuu valtavasti. Nostaen erityisesti kuolleena syntymisiä, keskenmenoja, ja kauheita synnynnäisiä epämuodostumia.

Onneksi jotkut köyhdytetyn uraanin käyttötarkoitukset eivät enää sallittuja. Posliinia ja lasia ei enää väritetä sen kanssa. Tekohampais useain mukana köyhdytettyä uraania, koska sen kyky on hyvä toistaa hampaiden luonnollista fluoresenssiä. Tämä käytäntö loppui vuonna 1986, oli rutiinia 60 ja 70 luvuilla.
Ranskalainen yritys nimeltä Cogema myi keltaista emali jauhetta päättäjille emaloinnissa ja lasiin vuoteen 2000.

Teollisuusradiografiassa kameroihn aiheuttaan suuria gammasäteilyjä niihin, niin köyhdytetty uraania käytetään usein suojauksena. Ilmeisesti se on okei suojaamaan itseäsi säteilylähteiltä, joka on vähemmän radioaktiivista huolimatta vaikka olisi mahdolista käyttää säteilemätöntä lyijyäkin.

PLUTONIUMIAjokakotiin III

Ei ole vaikeaa valmistajan saada lupaa käyttää köyhdytettyä uraania tuotteissaan. Ensisijainen vaatimus on, että he suostuvat. Ei ole lakia estämään tai edes rajoittaa, köyhdytetyn uraanin käyttöä kuluttajatuotteissa.

Mikä on Köyhdytetty uraani ja miksi se on niin vaarallinen?  Uraania on useita isotooppeja. Tämä tarkoittaa, että niillä on sama lukumäärä protoneja ja elektroneja, mutta neutronien lukumäärä vaihtelee. Joten, uraani on eritelty sen atomipainosta. Näin uraanin 234 neutroneilla on arvo kuten uraani-234. Köyhdytettynä uraanina tunnetaan uraani-238. Lisäksi se on yleisin tyyppiä luonnossa.

Se, että köyhdytetty uraani on identtinen uraani-238 kanssa joka on löydetty luonnosta on käytettäessä hyödyksi antamasa vaikutelman, että se on täysin turvallinen. Väite on, että uraania on kaikkialla. Joten se ei voi olla haitallista. Tämä tietenkään, ei pidä paikkaansa. Ilmeinen ero on, että köyhdytettyä uraani on keskittynyttä rikastetta. Se ei yksinkertaisesti ole osa taustasäteilyä. Se on merkittävä säteilyn lähde, jota on käsiteltävä vaarallisena.

Radioaktiivinen aine tuottaa radioaktiivisten hiukkasten ja-tai gamma-säteilyn, jotka kaikki ovat vaarallisia. Koska se puoliintuu, se vähitellen muuttuu eri elementeikseen. Kun köyhdytetty uraani säteilee, se muuttuu torium-234:si, joka vuorostaan ??muuttuu protaktium-243:si. Kullakin näistä on erilainen puoliintumisaika ja spews eri säteily. Näin ollen väite, että köyhdytettyä uraanin n säteilyn määrä on alhainen ei pidä, määrä tai tyyppi säteilyn elementtilähteenä se jättää taakse, eikä miettiä, miten tämä elementti muuttuu. Kun se lähettää säteilyä. Tässä on kaavio, joka antaa tiedon. Jokainen elementti muuttuu yksikön alla:

Elementti  Puoliintumisaika  Tyyppi
säteily 
Uraani-238  4500000000 vuosi  Alpha 
Torium-234  24,1 päivää  Beta Gamma 
Protaktium-234  1 minuutti  Beta Gamma 
Uraani-234  245000 vuotta  Alpha Gamma 
Torium-230  76000 vuotta  Alpha Gamma 
Radium-226  1600 vuotta  Alpha Gamma 
Radon-222  3,8 päivää  Alpha 
Polonium-218  3,0 minuuttia  Alpha 
Lyijy-214  27 minuuttia  Beta Gamma 
Vismutti-214  20 minuutin  Beta Gamma 
Polonium-214  160 mikrosekuntia  Alpha 
Lyijy-210  22 vuotta  Beta Gamma 
Vismutti-210  5 päivää  Beta Gamma 
Polonium-210  138 päivää  Alpha 
Lyijy-206  Vakaa  Ei mitään 

Huomaa erityisesti, että väitteet matalan säteilyn köyhdytetyn uraanin okinaisuuksista ei koskaan sisällä koko kuva. Vaikka onkin totta, että köyhdytettyä uraanin säteily on melko vähäistä, kuten todetaan sen puoliintumisajassa. Aineina kaikkea muuta kuin hitaita säteilytuottajacvarastoina. Siksi altistuminen köyhdytettylle uraani:lle tarkoittaa myös altistumisen jokaisen radioaktiivista aineille  koko luetteloon.

On todettava, että köyhdytetty uraani ei ole ainoa lähde säteilyaltistuksen useimmille ihmisille. Muita lähteitä ovat lentokentällä skannerit, julkinen ala skannerit nyt täytäntöön otettuina, lääketieteen diagnoosimenetelmien, kuten CT skannereiden, röntgenlaitteet, ja mammografiassa, matkapuhelimet, matkapuhelin mastot ja jopa sähköä. Vaikutuksia Kaikkia näitä lisäaineita.

Eli et voi yksinkertaisesti laskea riskien perusteella korkeinta yksittäistä altistumista. Jokainen altistuminen lisää yksilön elinikäkertymän riskiä. Vaikka suhteellinen riski altistumiseen köyhdytetylle uraanille on pieni jokaista esiintymistä, on tunnustettava, että se on lisäksi kaikki muut sille altistumisen ja muiden radioaktiivisten lähteiden. Tämän valossa, onko se mahdollisesti järkevää laittaa köyhdytetty uraania vaikka mailaan?

Ilmeisesti maailma on tiikerin hännässä, köyhdytettyä uraaniongelmineen. Se on otettava pois maasta, jossa se on pitkälti eristäytynyt lisäämään ympäristön säteilyriskejä. Se on nyt keskittynyt varastoihin ja leviää biosfääriin. Näin vallanpitäjät löytää tapoja tallentaa myrkkyä, jolloin sitä voidaan käyttää kulutustavaroissa.

Lähteet:
Tutkimuksen mukaan syöpävaara köyhdytetyn uraanin
Tässä ovat radioaktiivisen sivutuotteita köyhdytetyn uraanin (uraani-238)
Uusi golf club käyttää köyhdytettyä uraania
Uraania, joka sisältää Hammasproteesit (n. 1960, 1970)
Uraani pilaantumisen Amsterdam 1992 Plane Crash
Ominaisuudet: köyhdytetty uraani
Factsheet köyhdytetyn uraanin
Köyhdytettyä uraania Ammukset
Ohjeita Toimiala Pullovesi: Uraania Small Entity Compliance Guide
Vaaralliset millään annoksella
Köyhdytetty uraani
Köyhdytetty uraani voi postittaa terveysriski
Tutkijat vaatimaan kuori puhdistaminen siviilien suojelemiseksi
Huoltajan Erityiskertomus köyhdytettyä uraania (useita artikkeleita)
Köyhdytettyä uraania Threat
Tagged köyhdytetty uraani , köyhdytetty uraani kulutustavarat , köyhdytetyn uraanin kuluttajille tuotteita , köyhdytetyn uraanin vaara , köyhdytetyn uraanin golf club , köyhdytetyn uraanin säteily , golf club , golf club terveys , golf club säteily , säteily , uraani 238 , uraani 238 köyhdytettyä

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=fi&prev=/search%3Fq%3DDepleted%2BUranium%2BIs%2BUsed%2Bin%2BGolf%2BClubs%2B%25E2%2580%2593%2Band%2BIt%25E2%2580%2599s%2BLegal!%26hl%3Dfi%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D7fi%26rls%3Dorg.mozilla:fi:official%26channel%3Dnp%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.fi&sl=en&u=http://gaia-health.com/gaia-blog/2012-01-25/depleted-uranium-is-used-in-golf-clubs%25E2%2580%2594and-its-legal/&usg=ALkJrh ixLGjm9-Al3-zm-ln4gUje8KGfrQ

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: __ C I A.___
« Reply #4 on: 19. 04. 2012 14:02 »
Ette raaskinnut ottaa myös kirjoitusoikeutta pois, vai rupesko helikopterit pörräämään.
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

Offline vaasalainen

 • Tästä foorumista
 • Administrator
 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 5079
 • Gender: Male
 • Muista käydä Chatissa
  • View Profile
  • Email
Vs: __ C I A.___
« Reply #5 on: 19. 04. 2012 14:02 »
Katsotaan nyt jos nyt tokenisi.
Tämä sivusto täytti 9 vuotta helmikuun 2 päivänä 2014.  Ylläpidän tätä vapaasta tahdostani.  Tämä on minun tapani osoittaa rakkauteni tätä hienoa kaupunkia kohtaan.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7443
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: __ C I A.___
« Reply #6 on: 19. 04. 2012 15:03 »
.

Späm Späm Späm

Späm!

Spam Monty Python's Flying Circus

.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Yksityistä vihreätä sähköä
« Reply #7 on: 20. 04. 2012 12:12 »
Hän oli kuitenkin oman alansa nero.  Hän rakensi oman voimalan joka ei saastuta yhtään.
Voimala lienee ainutlaatuinen ja tuo sähkön omiksi tarpeiksi.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi tämä uskomaton yhden miehen täysin toimiva voimala.
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

blank

 • Guest
Vs: __ C I A.___
« Reply #8 on: 20. 04. 2012 12:12 »
don't feed the troll