Author Topic: ** VERIplutoniumia.**  (Read 19595 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

raijasivu

 • Guest
Vs: ** VERIplutoniumia.**
« Reply #80 on: 04. 04. 2012 23:11 »
1. ANTIAINEreaktori kaikki uusiksi.

Tiedejulkaisuissa kerrotaan miten mustan aukon tapahtumahorisontissa aine saavuttaa valon nopeuden. On todella hämmästyttävää huomata miten laajasti ydinfysiikassa todella tiedetään aineen gravitaatioviestien ja ties minkä kahdeksi hajotetun fotoniparin vaihtavan y l i valonnopeudella teleportaatiossaan polarisaatiosuuntiensa viestejä matkojen taa reaaliajassa. Suomeksi sanottuna kaikki tyyni siis tapahtuu YLI valon nopeudella! Siitä huolimatta reaktoreista ympäristöömme purkautuvan vaikka nyt neutriinovuon toistuvasti ympäri maailmaa mitatun yli valon nopeutensa ylittämistä pidetään "pyhän häpäisynä!"

 Niinpä niin ne jotka tutkivat kvanttiydinfysiikkaa. Voivat vaan hämmästyen todeta lukuisia tapauksia joissa valon nopeus on JO kiistatta totta. Jotta totuuden tapahtumat toimisivat. Mutta kun ylikansallinen IAEA määrittää. Ettei reaktoreistaan vuotavista mittaamatta jätetyistä neutronivoistaan saa mitata kuin 10 %. Kukaan alan professoristakaan EI yksinkertaisesti uskalla menettelyä kyseenalaistaa. Ei koska totuuksien myöntäminen kaataisi k o k o ydinalan IAEA:n vuosikymmenien turvailluusiot hetkessä. Neutriinojen ja lukuisten ydinreaktoreista tauotta vapautuvien muidenkin säteilyenergiakvanttien mittaamatta jäämisen mekanismit on monet. Mutta niiden kulut YLI valonnopeudella jättävät ne 100 % mittaamatta. Koska mikään nykyisistä säteilymittari EI tunnista yli valonnopeuksia! Lue ja hämmästy:

http://kuvaton.com/k/YCjv.jpg
                   ------------

ANTIAINEreaktori.

Ydinreaktori jossa poltetaan U- 235 uraania. Perustuu tarkoitushakuiseen harhautukseen. Todellisuudessa näitä ei ole edes olemassa! Reaktorissa nimittäin tapahtuu oikeasti alkuaineen massojen katoaminen. Reaktoria on todellisuudessa ANTIAINEEN polttolaitos, jossa antiainetta ja ainetta yhdistämällä tuotetaan kuolettavaa gammasäteilyn sekundäärisenergiaa. Voidaan puhua "epävakaan palamalimiitin likaisesta antiainereaktioiden voimalasta".

"Antimateria Wikipedia. Antimateria eli antiaine on ainetta, joka koostuu antihiukkasista. Antihiukkasella on tavalliseen hiukkaseen nähden vastakkainen sähkövaraus ja muut hiukkasfysikaaliset kvanttiluvut. Esim. normaali vetyatomi koostuu protonista ja sitä kiertävästä elektronista, kun taas antivety koostuu negatiivisesti varautuneesta antiprotonista ja positiivisesti varautuneesta positronista. Joutuessaan kosketuksiin normaalin hiukkasen kanssa sekä antihiukkanen että hiukkanen tuhoutuvat annihilaationa tunnetussa reaktiossa ja molempien hiukkasten energiat vapautuvat sähkömagneettisena säteilynä.

Annihilaatiossa vapautuva energia voidaan laskea kaavalla E=mc². Koska valonnopeus, c, on hyvin suuri (299 792 458 m/s), vapauttaa pienikin määrä antimateriaa annihiloituessaan varsin paljon energiaa. Kun gramma antimateriaa ja gramma tavallista materiaa annihiloituvat, vapautuu säteilynä eli noin 180 terajoulea energiaa. Vertailun vuoksi Hiroshimaan pudotetussa atomipommissa vapautui "vain" 84 TJ (terajoulea) energiaa, eli, kun 1 gramma antimateriaa ja 1 gramma materiaa kohtaavat, vapautuu energiaa yli kaksinkertainen määrä Hiroshiman atomipommiin verrattuna."

Eräs tunnetuin reaktio perusydinvoimalassa kun 1 220 000eV gammasäde osuu aineeseen. Se muuntuu kahdeksi 0,511MeV Massiseksi elektroniksi ja antielektroniksi, positroniksi. Kun nämä aine ja antiaine "parinmuodostusreaktiossaan" yhdistyvät ne muuntuvat valtavassa antiainereaktioräjähdyksessään jälleen säteilyenergiaksi. Näistä prosesseistaan perusydinvoimalat saavat merkittävän ison osan energiastaan. Laskennallinen määrä on 3 % koko reaktorin tuotoista. Tullaan oleellisimpaan. Eli siihen m i k s i  STUK ja esim. IAEA ja ydinturvaviranomaiset eivät halua kuulla hiiskaustakaan tällaisista satojen maailman reaktoreissaan tapahtuvista kvanttiydinfysiikan tuntemista prosesseista?
                 --

Antiaineenräjähdyksillä sähköä

Mietitään asiaa tarkemmin. JOS kouluissa ydinvoimalaa kutsuttaisiin sen oikealla nimellä ANTIAINEREAKOREIKSI. Tunkisi esiin monta hämmästyttävää piirrettä. Eikä pelkästään turvanormeissaan. STUK kertoo näennäisen arvovaltaisesti tarkkailevansa k a i k k e a  sitä mitä ydinvoimaloissa maailmalla tapahtuu. Tukeutuen tietysti arvovallallaan elävään IAEA:n ydinturvanormeihin. Mutta mitä on todellisuus, ja faktat verhojen taakse osaavasti katsovien ammattilaisten silmiin?

Antiaine on reaktio jota ei hallita m i l l ä ä n tasoillaan. Prosessissa vapautuvat gammafotonitkin lentelevät läpi metriluokan terässeinästä. Eikä nykyisissä reaktoreissa olevat 20- 25cm paksut peltireaktorit suojaa moisilta millään tasollaan!. Millä mekanismeillaan kykenisivätkään suojaamaan. Koska kyseinen antiaine syövyttää itsensä läpi kaikista tunnetuista ainesseinämistä, kaikkein järeimmistä jaloteräksistä asti! Edes timantti ei riitä. Aivan uskomatonta, ettei tätä salattua säteilyn tyyppiä voida pitää edes arki- ilmassamme. Koska se tuhoaa hetkessä niin typet kuin hapet, ionipuuroikseen ja kaasut katoavat kuin tyhjään kokonaan. Jopa jäähdytyksessä käytetyn veden raa' aksi energiafotonien infernoiksi.

Aina vaan pahemmalta näyttää. Ydinvoimaloitten reaktorit reikiintyvät pesusienen kaltaiseksi huokosaineeksi saamastaan antiainepommituksesta hetkessä. Mutta eivät tällaiset kylmäävät faktat ydinalaa kiinnosta pätkän vertaa. Ai miksei? no ratkaisu on herttisen yksinkertaista. Ydinreaktorien antiaineprosessi valtiosopimuksin vaan unohdetaan! Kuulitte aivan oikein. Sitä EI edes vaivauduta opettamaan! Sen olemassaoloa EI edes myönnetä! Mitä tulee antiaineen ns. "turvanormituksiin"? Niin seKIN on oksettavan näppärästi vaan lakaistu maton alle. Ongelmaksi jota ei edes kerrota missään! Niin opeteta ei, mutta kun ydinvoimaloissa standardisoidut mittalaitteet e i v ä t  edes saa tunnistaa antiainetta ollaan tahallisen ja erittäin laskelmoidun valtiorikollisuuksien ääressä.

No koska antiainetta ei voida nykyisten TLD- dosimetriaan mittarien kiivikautisuuden takia mitata. Niin kas näppärää. MITÄÄN TUNNETTUJA TURVARAJAA EI VAAN OLE! Juu kyllä antiainesäteilyt toki tappaa ja tuhoaa ydinvoimaloissa ja kauas niiden ympäristöönsä. Silti STUK, TEM , IAEA ei vaivauduta ydinvoimaloita edes kertomaan ikinä missään paljonko niiltä tauotta ryskii tätä antiainekuolemaa ympäristöönsä. Ai onko antiaine sitten tuhoisaa? Niin antiaine on vaarallisin ja reaktiivisin aineen olomuoto maailmanavaruuksissa. Joka tuhoaa k a i k e n  kohtaamansa. Ja sellaisilla voimakkuuksillaan jonka yli EI mikään tunnettu tuhoaine voi mennä!

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: ** VERIplutoniumia.**
« Reply #81 on: 05. 04. 2012 00:12 »
Meinasin säästää rahaa parivuotta yhteen hankintaan mutta sun puheuden mukaan ne kannattaa ryypätä ku mita sitä turhaan saastää, eiko vieläkään kukaan laakäri sua auta noissa harhoissa,
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

raijasivu

 • Guest
Vs: ** VERIplutoniumia.**
« Reply #82 on: 05. 04. 2012 11:11 »
- Niin mitäm u a  kiinnostaa jonklun virkajuopon miliisin hummailunsa saadakseen nakertavan omantuntonsa hiljenemään päästään?...
           --------------
942. MIEKKA sanasta.

Vanha englantilainen taru kertoo siitä, miten maassa muinoin valittiin kuningas. Sillä perusteella, että hän joka onnistui vetämään miekan kivestä pääsi puhumaan koko kansalle. Ideana oli, että vain ihan tietty lämpötila ja auringon valokulma mahdollisti homman muutamina minuutteina vuodessa. Nykyään taas tuon "ajankohdan" tieto ON valtaa! Ne ani harvat alaan tarkoin vihkiytyneet. Joita Herra nähköön on todella vähän. Jotka tuntevat mitä tämän mystisen kivikallion sisällä olevat radioaktiivisuuksiensa melskeet tekevät.

Voivat tiedon miekan nykäistä irrallensa ja päästää pahuudet kansansa päälle. Onneksi ja tämä on todella tärkeää. IHAN kaikilla miekan nyppijöillä ei ole alinomaa oma napa lähinnä. Vaan on todellakin kaikkein pelättävimpiä tapauksia ne tuskin ketkään, jotka tuon "tuhontuojan miekan" käteensä saatuaan. Eivät rupea sillä apinan raivollaan katkomaan IAEA- tyyliin läheistensä päitä. Vaan antavat saamansa miekan nöyränä eteenpäin elämälle läheiselle kansalleen "miekan vartijana". Sanoen enteellisesti:" Tuossa se on, teille tarjottuna. Menkää ja tehkää sillä mitä viisautenne sanoo.". . .

Katsoin aikamme kuvaa 5.4.2012. Turun - sanomissa koko kansi sotkettuna. Pääsiäispäivän tärkein epistola: " Alko täyttää 80 vuottaan. Tulkaatten raskautetut, imeväiset pääsiäisenä meillä on valtion unelmafabriikien juottolat auki! Ryypätkää, rellestäkää ja ajakaa kirvein perheenne hankeen. Niin me saamme rypeä rahoissanne. Unohtakaa maalliset ydinmurheenne. Sillä niin on herrasjohtonne suuressa viisaudessa päättänyt. Ettei kannata murehia nähdä. Nyt on aika sumentaa, ajatuksenne silmäänsä. Elää kuin viimeistä päivää. Ennen kuin kuolette kurjissa ydinpaskoissamme!"

Olen jatkuvien ydinturvaviranomaisten pommituksissa nykyään. Pitkin päivää saan toki postia, soittojaan kontaktejaan hyviltä, myös erittäin syvästituntevilta ihmisiltä. Mutta ainakin puolet teksteistä tulee tekemisistäni kiehuvilta ydinturvan militääreiltä, poliiseilta, SA, TVO:n KA4 toimintainsinööristöiltä ja disinformaattoreilta maailmalta:

– Seisot murtuneen kaupunginmuurin rakosessa. Josta pahuus pyrkii koko voimallaan tuonen tuoden läpi. Sinun ja nimenomaan sinun henkilökohtaisen osaamisesi ja sotimisen puolustuksen varassa tässä kohdassa on ratkaistava miljoonien puolustuskyvyttömien kohtalot. Ole vahva ja kestä loputon paine.. .

- Peace make love. Keskity oman sisäisen maailmasi tutkimuksiin. Sieltä löytyy letkeen rennosti totuus j a elämän onni. Unohda, u n o h d a kaikki ulkopuolinen. SE ei sinua tarvitse. Fokusoidu ja käperry itseesi...

– Jokaiselle on tarkoitus, harva haluaa sitä kysyä Isältään ja siihen astua. No kiva että on edes yksi jossain ajan hetkessä samalla aaltopituudella. Tätä ei ymmärrä kuin muurinaukossa seisovat - sympatian etsiminen tuo vain pahan mielen.

– Hyvä mies! Miksi takerrut maalisten suojeluun. Kaikki tämä ympärilläsi on turhuutta ja katoavaista. Ei maallinen tarvitse pelastajaa. Anna se pois sielustasi. Ei ole sinun oikeutesi, eikä tehtäväsi pelastella tätä pahaa maailmaa. Anna sen kuolla ilman korvaamattomia tietojasi. Maailma on JO menetetty. Tehtäväsi on, (jälleen) käperry itseesi keskittyen. Vaikene ja vaipuen rukoile! Sinua EI tarvitse maailmamme joka on menossa kohti ydinherraskaisten viitoittamaa "valkeiden valhemerien" kallojen täyttämää kukkaispatjaansa. Ei toden totta totuuksia ydinvoimasta haluta enää kuunnella mistään suunnasta!
--

Loppuepisodi. . .

Mitä minä sitten noille nettien satapäisille IAEA:n korruptioviranomaisille, niillekin jotka minun teolleni arvoisensa antavat vastaan. Mitä mielii mieli ja mietin tehdä? Pelkästään Suomessa on luokkaa 5 000 000 kaltaistani elämän jatkotoiveita hatarasti janoavaa ihmistä. Vailla v a i n sitä yhtä. Tietoa siitä, että mistä ON kyse. Kuka ja miten meitä ollaan IEA:n ydintoimiin tappamassa sukupuuttoon. Mitäkö tekisin. Niinpä tässä kysymys? Kieltäytyisinkö ympäröivästä totuudesta viranomaisten Wiktoriaksi. Meditoisin tämän huutavan äänen erämaassa hiirihiljaisuuksiinsa. En antaisi janoisille veden tippaa, vaan joisin mantrojani hokien kaiken ahnaasti itse. Käsi hiostuen nahkaiseen Raamattuun upottautuen munkiksi iskostuen..

Vai tekisinkö "siten" toisin. Linnottautuisin 4 seinän sisälle. Imeytyisin mustasamettiseen meditaatiotelttaani. Toivoen, etteivät sisäministeriön murhakoirat syöksisi sappeaan sylkien raatelemaan habitustani veriläikiksi ainakaan tänään. Tiedon miekkojen vartijan koruttomaan kuolemaan nuppuunsa. Tekisinkö ystävät, te joista välitän, tämän teille silmääni väräyttämättä? Pistäisin käteni ristiin ja keskittyisin yksityiseen Jumal suhteeseeni. Toimien kuin keskiajan pylväissä pyhimyksiksi yrittävät munkit? Todellako näin. . ?

Niin haluatte kuulla vastauksen. Toivotte esseet aiheaikeesta varmaan. Syöksyn armeijoiden, POLIISIAUTOJEN survonnan keskelle. Piittaamatta vaarojen täyttymyksistä asetan itseni SUPO:n ahnaille lasertähtäimilleen hollille. Menen konkreettisen kuoleman kujanjuoksujen läpi. Keskelle ydinmolokin temppeliritarien uhriaukeille. Toreille turuille vailla toiveita paluusta. Rykäisen korotan ääneni... Ja legenda on, jos on syntyvä. Ei ehkä vielä pahuuden ajassamme ei toki kuuta taivaalta. Minuus EI ole tässä se tärkeä, vaan totuuden tuoma kansallinen toivo. Mutta vielä tulevat sukupolvet kaiken ymmärtää, tajuaa tempojen summaamiset miksi ketkä ja.. no katsokaa itse:

http://www.youtube.com/watch?v=qgnZL0NYJ8s
Joo, kyllä meni pitkään... Sanotaan, että ennen kesää sitten loput...Styrge, Vesa.

Voi niin m o n i haluaisi kuulla näitä myös maailmalla kielillään. Mutta niin harvassa on ne jotka näitä osaa, jaksaa kääntää, vääntää elämään pyytäjille. . .

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: ** VERIplutoniumia.**
« Reply #83 on: 05. 04. 2012 15:03 »
Voi voi.  Jaksoin katsoa puoleen väliin.  Itse varon visusti "persliimaa" jossa kamera jätetään oman
onnensa nojaan kuin jokin valvontakamera.  Sitä on ahdistavaa katsoa kun kamera ei yhtään
liiku.  Kuin jostain avaimenreiästä tiiraisi.  Ei sitä jaksa kauaa.  Kameran pitää liikkua.  Videon
pitää sisältää lähikuvia ja erikoislähikuvia ja puolilähikuvia ja kokokuvia ja yleiskuvia.
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: ** VERIplutoniumia.**
« Reply #84 on: 05. 04. 2012 16:04 »
Raijasivu ei vastaa mun yksinkertaisiin kysymyksiin, miksi ??????
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

raijasivu

 • Guest
Vs: ** VERIplutoniumia.**
« Reply #85 on: 06. 04. 2012 16:04 »
- Minä en vastaa teknisestä kuvauksesta. Vain esiintymisestä. toisaalta itse aihe on n i i n kuolettavaa, että sille pitää jättää tilaa..
                 ---------

Tunneloitumisilmiö

*Eräs klassinen nykyfysiikan malli, jossa valon nopeus ylitetään, mystisen ilmiön nimi on tunneloituminen. Tapahtuman ymmärtäminen "klassisella mekaniikalla" on mahdotonta. Koska fyysikkojen on käytännön kokeittensa todistamana ollut p a k k o  hyväksyä tilanteet joissa jopa suhteellisen massiiviset ainespalat. Kuten vaikka (9,411928 MeV) affasäteilyn heliumydin on nyt tässä atomin sisässä. Mutta välittömästi seuraavaksi sen mitataan olevan atomin ulkopuolella ohittaen atominsa elektronipilvet tuosta vaan.

* Ilmiö on niin kiinnostava juuri sen takia, että useiden fyysisen hiukkasen tiedetään kykenevän muuntautuen kulkemaan hetken aikaa "muissa" ulottuvuuksissaan, eikä vuorovaikutusta normaalin 3D tilamme ulottuvuuksien ja ajan kanssa silloin täysin ole. Fotonit, gravitonit, elektronit, neutriinot kykenevät tähä. Kun siihen kykenee j o p a  alffaytimen massaydin 2 protonia ja 2 neutronia tuosta vaan puhutaan Columbin vallin ylityksestään. Täysin käsittämättömäksi tilanne menee kun laskennallisesti alfalta pitäisi tuossa mennä 25MeV energiaa. Mutta Pekka Jauhon kirjassa" Atomi ja ydinfysiikka" s.237 mukaan siihen menee v a i n 11MeV.

Nykyinen ydinfysiikka vaikenee eikä osaa konkretisoida mistä oikeasti on kyse. Nyt pätkä Wikipediasta:
"Tunneli-ilmiö Wikipedia. Aaltopaketti kääntyy suurimmaksi osaksi potentiaalivallista takaisin, mutta osa tunneloituu vallin läpi. Tunneli-ilmiö eli tunneloituminen on kvanttimekaaninen ilmiö, jonka vuoksi hiukkanen voi tietyllä todennäköisyydellä läpäistä potentiaalivallin, jonka ylittämiseen sillä ei klassisen fysiikan mukaan olisi riittävästi energiaa.

Klassisen fysiikan mukaisena analogiana voidaan ajatella palloa, joka vierii maata pitkin paikassa, jossa on tietyn suuruinen kohouma. Jos pallon liike-energia ennen sen saapumista kohouman kohdalle on suurempi kuin sen potentiaalienergia kohouman huipulla eikä kitkaa tarvitse ottaa huomioon, pallo ylittää kohouman. Muussa tapauksessa näin ei tapahdu, vaan se kääntyy takaisin tulosuuntaansa.

Sen sijaan kvanttimekaniikassa hiukkasen käyttäytymistä on kuitenkin tarkasteltava aaltofunktion ja sitä kuvaavan Schrödingerin yhtälön avulla. Hiukkaseen vaikuttavat sähkömagneettiset ja eräissä tapauksissa myös vahva vuorovaikutus, jotka saavat aikaan, että ollessaan tietyllä alueella sillä on suurempi potentiaalienergia kuin muualla. Tällaista aluetta sanotaan tavallisesti potentiaalivalliksi.

Tunneli-ilmiö esiintyy elektroneilla eräissä puolijohdelaitteissa kuten tunnelidiodissa. Tunneli-ilmiön vuoksi sähkövirta kulkee myös kahden suprajohtavan kappaleen välissä olevan ohuen eristeen läpi, mitä sanotaan Josephsonin ilmiöksi.

Tunneli-ilmiöön perustuu myös alfahajoaminen. Alfahiukkasen potentiaalienergiaan vaikuttavat toisaalta atomiytimessä nukleonien välillä vaikuttava vahva vuorovaikutus, toisaalta positiivisesti varautuneiden hiukkasten välillä vaikuttava sähköinen poistovoima. Näiden yhteisvaikutuksesta hiukkasen potentiaalienergia ensin kasvaa sen etääntyessä ytimestä mutta alkaa sitten nopeasti laskea sen päätyessä vahvan vuorovaikutuksen vaikutusalueen ulkopuolelle, joten ytimen ympärille muodostuu potentiaalivalli. Aiheesta:

http://kuvaton.com/k/YCht.jpg

Offline vaasalainen

 • Tästä foorumista
 • Administrator
 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 5079
 • Gender: Male
 • Muista käydä Chatissa
  • View Profile
  • Email
Vs: ** VERIplutoniumia.**
« Reply #86 on: 06. 04. 2012 17:05 »
Olen bannannut nimimerkki araijasivun" - Arto Lauri - kuukaudeksi.  Syy ylläpidon kehoituksen laiminlyöminen:"

"Olen kehoittanut "raijasivua" pienentämään lähettämiensa kuvien kokoa, koska isokokoiset kuvat vaikeuttavat selailua"

Jos raijasivu uhmaa tämä bannia ja jatkaa postittamista, nimerkki ja kaikki hänen postauksensa poistetaan lopullisesti.

Tapio Parkkari
ylläpito
Tämä sivusto täytti 9 vuotta helmikuun 2 päivänä 2014.  Ylläpidän tätä vapaasta tahdostani.  Tämä on minun tapani osoittaa rakkauteni tätä hienoa kaupunkia kohtaan.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: ** VERIplutoniumia.**
« Reply #87 on: 06. 04. 2012 17:05 »
Parahin nimimerkkiä "raijasivu" käyttävä.

Näyttää siltä, että menetät ajattelemattomuuttasi kirjoitusoikeutesi.  Tarjoan vielä mahdollisuutta-

Klikkaa allaolevaa kuvaa ja kopioi url-koodin kaava.  Käytä sitä jatkossa.Tämä kaava on kaikkien lukijoiden hyvä tietää.

Yksi rivi on yksi koodi.


Jestas ja minä kun näin paljon vaivaa opastaakseni miten toimia. 
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.