Author Topic: Aika kiva lahjaidea  (Read 1336 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Niiskutti

  • Veteraanivaikuttaja
  • *****
  • Posts: 1632
    • View Profile
Aika kiva lahjaidea
« on: 14. 09. 2010 23:11 »
Minulle tulee päivittäin positiivarit.fi-sivustolta ajatusten aamiainen sähköpostikirje. Huomasin tämänpäiväisen postin alareunassa mainoksen mielenkiintoisesta tuotteesta esim. ulkomailla asuville sukulaisille. Kyseessä on Jean Sibelius DVD
Joo, yhtä hyvinhän voisi lähettää vaikkapa Häjyt- tai Matti- elokuvan, mutta voi eteen tulla kielimuuri niitä katsellessa, eivätkä savusilakat tai leipäjuusto selviä edes lentopostilla maapallon toiselle puolelle.

"Jean Sibelius DVD

Jean Sibeliuksen musiikkia ja valokuvaaja Janne Gröningin upeita valokuvia Suomen saaristosta sisältävä DVD. Levy sisältää 9 Sibeliuksen kauneinta kappaletta kuvitettuna yli 400:lla valokuvalla.
Kesto 42´38

Levyn mukana tuleva 42-sivuinen kirjanen kertaa Sibeliuksen elämänkaaren ja tärkeimmät teokset kuudella eri kielellä (suomi, ruotsi, englanti, saksa, japani, kiina)"

Tähän voit ketjun jatkoksi laitella mitä hyvänsä lahjaideoita tai vastaavia jos jossain tulee vastaan. Itselleni erikoiset lahjat tuottavat aina hiukan päänvaivaa, kun ihmisillä on jo niin paljon kaikkea.