Author Topic: Lasten, myös naapurin lasten puolesta  (Read 3321 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tsailor

  • Kansalaisaktiivi
  • ***
  • Posts: 105
    • View Profile
Lasten, myös naapurin lasten puolesta
« on: 11. 09. 2012 06:06 »
Suomessa on tapahtunut järkyttäviä lasten pahoinpitelyitä ja laiminlyöntejä. Nyt kun nämä julmuudet ovat nouseet julkisuuteen on voitu osoittaa että suomalainen ei puutu naapurin lasten hätään vaan ummistaa siltä silmänsä. Omista pidetään usenmiten huolta mutta vieraiden lasten kärsimyksiltä ummistetaan   silmät.

Pahimpia laiminlyöntejä ovat väkivaltateot mutta on paljon muutakin jossa lasten oikeuksia poljetaan . Esim turvallisen koulutien vaarantaminen käyttämällä koulun läheisiä teitä uskomalla sokeasti että liikennemerkit eivät koske MINUA koska minulla on kiire. Vanhemmat jotka oikaisevat päivittäin ajonauvolla ajon kieltävällä tiellä aivan koulun vieressä syyllistyvät näihin lapsia koskeviin laiminlyönteihin. Samoin kunnan viranomaiset jotka kuittaavat ongelman lapsellisella ilmaisullaan: " jos teitä on rakennettu niillä on voitava myös ajaa" Tämä ajattelematon kommentti viranhaltijan suusta löytyy myös Pohjalaisen julkaisemasta lehtijutusta jossa ihmeteltiin liikenteen asennevammaisuutta.

Mikäli yksikin kouluun kävelevä tai pyöräilevä lapsi joutuu asennevammaisen kuljettajan uhriksi, voin luvata että Almantien tilanteesta ja Mustasaaren kunnan ylimielisestä suhtautumisesta vaaditaan rikostutkinta. Aivan samoin kuin pahoinpidellyn pienen helsinkiläistytön kuolemasta käynnistyi tutkinta lastensuojelun virkamiehiä
kohtaan.  

Turvallisen koulutien järjestämisen laiminlyönti on mustasaarelaisten lasten laiminlyöntiä. Vakavat ongelmat ovat tiedossa, mutta kunnan virkamiehiltä puuttuu tahto toimia lasten edun mukaisesti. Päinvastoin. Suhtautuminen vaikuttaa jopa kiusaamiselta.

123456_X

  • Guest
Vs: Lasten, myös naapurin lasten puolesta
« Reply #1 on: 11. 09. 2012 11:11 »
Hyvä Tsailo
Jatka vain taisteluasi liikennekurin aikaan saamiseksi.