Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - pappa

Pages: 1 2 [3]
81
Tällainen vaasalainen innovaatio vaatii tietysti vaasalaista julkisuutta.  Olisiko kova kustannus jos suunnittelijat antaisivat yhden laitteen  vaikka antamaan sähköä jouluna torille tulevaan joulukuuseen.  Tulisi ainakin myönteistä julkisuutta.

Toinenkin  idea tuli mieleen.  Torille ledeistä valokyltti joka osoittaa kilometrit New Yorkiin, Pekingiin, Tokioon, Moskovaan...  Uumajaan ja muutaman muuhun metropoliin tai vaikka Vaasan ystävyyskaupunkeihin.

Taulussa tietysti kerrotaan millä se  valaistaan.

82
Yleistä keskustelua / Re: Pohjalainen
« on: 21. 10. 2009 11:11 »
Lue mitä nimimerkki Vierailija kirjoitti 07.08.09 « Vastaus #652 : 07.08.09 -

”Jos päätoimittaja tulee vaikkapa nyt Brysselistä, on yleensä vain kaksi syytä:  sopivaa paikalliset olosuhteet tuntevaa miestä/naista ei löydy tai sitten omistaja haluaa jojoo-miehen/naisen jota on helppo johdatella.

Tällainen on hyvä työrukkanen varsinkin silloin kun tulossa on suuria muutoksia.  Muutos voisi olla tässä tapauksessa vaikkapa Ilkan ja Pohjalaisen yhdistäminen.

Ilkka-konsernilla ei ole mitään mieltä palkata Pohjalaisen päätoimittajaksi tahtoihmista, joka asettuisi puoltamaan Vaasan etua.  Se ei olisi Ilkka-konsernin mutta ei varsinkaan Seinäjoen etu.

Seinäjoen ja Ilkan onneksi tällaista ei löydy ainakaan Pohjalaisen toimituksesta.

Nyt täytyy muistaa että Ilkka-konserni ja lehti eivät ole puhtaalla kaulalla liikkeellä.  Ilkka konsernin ratkaisut Pohjalaisen päätoimittajan suhteen eivät ole vain journalistisia, vaan ennen kaikkea maakuntapoliittisia ja ideoloisia ratkaisuja.

Ilkka-lehti on pultannut Hokkasen aikna itsensa osaksi Seinäjoen kunnallispolitiikkaa ja osaksi maakuntapolitiikkaa.  Kaikki Ilkka-konsernin tekemät ratkaisut lähtevät Seinäjoen aseman vahvistamisesta. 

Tähän malliiin ei itsenäinen Vaasan ja Vaasan talousaluaeen etuja ajava päätoimitja mahdu.

Uuden päätoimittajan valintaa kannattaa seurata nyt tarkkaan.  Mantilan aikana Pohjalaisesta tuli kaupungin herrojen sylikoira.  Ei ole mitään  syytä olettaa että tämä suunta miksikään muuttuisi.”

Ken elää, hän näkee.


Pages: 1 2 [3]