Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - pappa

Pages: 1 [2] 3
41
Off Topic / Vs: Salaliittoteorioita
« on: 09. 08. 2011 19:07 »
Kun ihmiset puhuvat salaseuroista, he yleensä kiinnitävät huomionsa täysin toisarvoisiin asioihin.  Esimerkiksi vaapaamuurareiden kohdalla kuiskitaan salaisista rituaaleista, käsimerkeistä ja symboleista.  Ne eivät ole tärkeitä. 

Tärkeintä on tietää minkä pankin johtokunnassa vapaamuurariveli istuu, tai minkä pörssiyhtiön hallituksessa tai missä taloudeöllisia asioita käsittelevässä valtion komiteassa veli puuhastelee.

Asian voisi jopa tiivistää näin: kaikista suurimmat salaisuudet ovat pankkien johtokunnan kokoushuoneissa.

Sellaiset salaseurat, joiden opetus perustuu gurun, valaistuneen, elävän profeetaaan,  henkisen ohjaajan tms. opetuksiin, jotka paljastetaan aste asteelta ovat järjevastaisia.  Mutta jos joku haluaa maksaa vuosikymmeniä kymmenyksiä ja luopua henkisestä itsenäisyuydestään, niin siitä vaan.

Toki ihminen kaipaa henkistä ohjausta elääkseen moraalisen elämän.  Siihen tarvitaan vain yhden neuvon toteuttamista.  ”Älä tee lähimmäisellesi mitään sellaista, mitä et soisi itsellesi.

Vapaamuurarit ja raha on synnyttänyt mm. tällaisen sivun
http://100777.com/node/539

Myös stainerilaisilla on onma ”eettinen” pankkijärjestelmänsä.

42
Off Topic / Vs: Salaliittoteorioita
« on: 09. 08. 2011 12:12 »
Jo muinaisilla egyptiläisillä ja kreikkalaisilla oli salaseuroja.  Wikipedia määrittelee salaseurat näin:

”Salaseura on seura, joka edellyttää jäsentensä pitävän salassa tietyt järjestön toiminnot, kuten initiontiriititja muut seremoniat. Järjestön jäsenten voidaan vaatia kieltämään tai pitämään salassa jäsenyytensä, ja salaisuuksien pitämisestä saatetaan vaatia vala.

Jo alkukantaisissa yhteisöissä oli salaseuroja. Vanhat salaseurat ovat sukulaisuuteen tai syntyperään perustuvia, yleensä miesten seuroja, joilla on omat arvojärjestyksensä, omat rituaalinsa, salaiset tunnuksensa ja jäseniä sitovat normitt. Salaseurat voivat olla joko uskonnollisia tai puhtaasti maallisia.” (Wikipoedia”

Wikipedian selitys on tynkä, koska siitä puuttuu rahan vallan ja yleensäkin rahan osuus salaseuroissa.  Kirjoituksesta puuttuu vielä mm. ihmisen alistaminen ja hyväksikäyttö.

Meidän ajassamme on  useita hiukan vaikeasti sijoitettavia ”salaseuroja”, koska ne ovat samanaikaisesti sekä julkisia että salaisia.  Näitä ovat mm. mormonit ja stainerilaiset. Molemmissa on paljon operatiivisia mutta myös ideologisia ja opillisia yhtäläisyyksiä.

Molemmissa edetään porras portaalta ja salaisuuksia paljastetaan tipoittain erilaisten temppelimenojen yhteydessä.  

Meidän aiheen kannalta kiinostavinta on kuitenkin molempien käyttämä  valtaisa taloudelinen mahti.  Voit googletta mormoneja esim. sanoilla mormon stockmarket.  

Stainaerilaisten taloudellinen valta heiluttaa jopa EU:ta.  Stainerilaisen rahan lähteitä ovat mm. ns. eettiset sijoitukset.

Stainerilaisista sen verran että vain harva lapsensa stainerkouluun laittanut tietää että on olemassa myös ”salainen” stainerilaisuus temppelimenoineen ja salaisine oppeineen.

43
Off Topic / Vs: Salaliittoteorioita
« on: 09. 08. 2011 10:10 »
Tunnetuin salaseura ns. tavisten keskusteluissa ovat vapaamuurarit ja heidän salaisuutensa.  Todella huvittavaa.  Vapaamuurareiden rituaalit, joita varjellaan kuin lapsen silmää ovat joukko lapsellisia menoja.  Vapaamuurareiden itsensää kannalta on varmasti parempi että ne säilyvätkin salaisuuksina.

Vapaamuurareiden henkinen kasvu (Salomonin temppelin rakentaminen ) on sekin vain joukko pitkän historian aikana syntyneitä opppeja.  Tällaisia on maailma pullollaan.  Lähinnä tulee mieleen ruusuristiläiset ja mormoniteologia.

Mutta on vapaamuurareilla salaisuuskin.  Paljastan sen tässä.  Salaisuus on vapaamuurareiden sosiaalinen verkko, johon kuuluvat voivat keskenään päättää esimerkiksi monista taloudellisista asioista jopa lain rajat ylittäen pelkäämättä että narahtaisivat.

Erityisen tärkeä tämä verkko tai verkostoituminen on maan suomenruotsalaisille.  Kun ruotsinkieliet vapaamuurarit ovat verkostuneita puolueorganisaatioon, säätiöiden hallituksiin ja johtokuntiin ja muihin kieli ja talouselämän (siis lähinnä suomenruotsalaisten sukujen) salaseuroihin jne, onkin kysymyksessä valtakeskittymä, jolla on arvaamattoman iso sanansija kaikessa mitä tässä maasa tapahtuu. Voidaan siis puhua salaliitosta ilman sanan pilkallista merkitystä.

44
Off Topic / Vs: Salaliittoteorioita
« on: 08. 08. 2011 18:06 »
Keskustelu salaseuroista käy hyvästä viihteestä.  Tässä trilleri aiheesta bilderbergiläiset.  Suosittelen sitä eityisesti Jorma Kivimäelle.

Viihtyisää loppuiltaa:

http://www.youtube.com/watch?playnext=1&index=0&feature=PlayList&v=q37CoRrpoxg&list=PL30FD881224A87756

45
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 03. 08. 2011 15:03 »
Onko SDP:n puoluesihteeri ja kansanedustaja Mikael Jungner syyllistynyt vihapuheesen kun hän on ilmoittanut puolueensa aikovan ”kyseenalaistaa” perussuomalaisten kansanedustajan Jussi Halla-Ahon aseman eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtajana?

Jotta Halla-ahon asemaan voitaisiin puuttua, eduskunnan käytäntöihin olisi tehtävä suuri muutos.

Halla-aho on hoitanut valiokunnan puheenjohtajan tehtävät hyvin.  Junger on ollut itse valitsemassa Halla-ahoa hallintovaliokunnan jäseneksi eduskunnan täysistunnossa keväällä. Sitten hallintovaliokunta on keskuudestaan yksimielisesti valinnut puheenjohtajaksi Halla-ahon.

Nyt Jungner on Norjan traagisten tapahtumien siivellä keräämässä kyynisesti  irtopisteitä itselleen ja SDP:lle. Jungner siis kiistää Halla-ahon kyvykkyyden puheenjohtajana ja syyllistyy näin perusteetomaan vihapuheeseen.

Kysymyksessä on vihapuhaeen tuntomerkit täyttävä toiminta.

46
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 05. 05. 2011 16:04 »
Kyllä asia on niin, että Raija Kujanpään asema kh:ssa on asetettava puntariin.  Onnellisinta olisi jos R.K ymmärtäisi tehdä lumiot.

Sama tilannea saattaa tulla eteen V-M Laitiselle, A-M Iitolalle ja Marja Ylisalmelle, ainakin.  Tämä sivusto ja tämä ketju teki ansiokasta työtä Markku Lumion kohdalla.  Jatketaan samaan malliin-

47
Yleistä keskustelua / Vs: Vaalit 2011
« on: 18. 04. 2011 12:12 »
Ennen vaaleja minulla oli ennakkoluulo siitä, että persujen pääsy eduskuntaa tekee parlamentista tivolin. Minulle oli siis jonkinlainen  einopoutiainen mielikuva.  Kun tänään luin iltiksestä läpimanneiden perusujen lyhyen esittelyn negatiivinen mielikuva katosi.  Nopeasti arvioiden joukossa on vain yksi separatisti: Jussi Halla-Aho.

Näyttääkin siltä, että ihan tavallisia suomalaisia, joka vahvistaa toivetta että myös tavallisen ihmisen ääni saadaan kuuluville.

48
Yleistä keskustelua / Vs: Vaalit 2011
« on: 03. 04. 2011 15:03 »
Minäpä olen päättänyt äänestää persuja.  Syy on yksinkertaisesti siinä, että haluan protestoida ns. vanhojen puolueiden  vaalirahasikailua, eu:n vakuurahastoa ja välinpitämätöntä suhtautumista tavallisen kansan tarpeiita kohtaan.

En siis ole muuttunut/muuttumassa persuksi.  Neljä vuotta riittänee siihen että ns. vanhat puolueet joutuvat pohtimaan olisiko jotain voinut tehdä toisin.  Persut tuskin saavat seuraavien neljän vvuoden aikana aikaan mitään, mitä ei voitaisi korjata.

Olen protestoinut ennenkin.  Äänestin esimerkiksi Elisabeth Rehniä vain siksi että Ahtisaaresta ei tulisi presidenttiä.  Minusta juuri näin pitää tehdä.  ”Mieltään muuttava äänestäja takaa, että politiikassa riittää äksöniä”.

Mitä tulee Miapetraan ,niin olen seurannut hänen vaiheitaan aina siitä saakka kun hänen isänsä "Vote" ensikerran ryhtyi haaveilemaan tyttärelleen poliitikon uraa.  Miapetra ei vielä itse tiennyt silloin asiasta mitään.

Olen samaa mieltä niiden kanssa, jotka arvioivat mp:tä kriittisesti.

49
Sekalaista keskustelua / Vs: Seurakuntaelämää
« on: 28. 03. 2011 14:02 »
manteiron kirjoitus sai minut syviin mietteisiin..  Olen päässyt kuusikymppiseksi ilman että tuntisin minkäänlaista kaipuuta seurakuntaelämää kohtaan.  En voisi kuvitella että minun pitäisi vielä tässä isässä luoda itseleni jonkinlainen seurakunta ura.  Siis kilvoitella maallisessa hierarkiassa ja lunastaa paikkani kirkonväärtien keskuudessa.

Itse asiassa kammoksun kaikkia organisoituja uskontoja.  Minun suhteen Jumalaani, sellaisena kuin se on,  muistuttaa paljolti Isä Camillon ja J:n välistä suhdetta. En tarvitse välillemme pappeja, enkä seurakuntaa..

Itse asiassa en tarvitse edes kirkon kaanonia.   Miksi minun pitäisi opiskella jotain Isästä, Pojasta ja Pyhästä Hengestä, mitä en ymmärrä.  Mihin sitä tarvitsen?

Minusta uskonnot ovat tehty ihmisten alistamiseksi ja kurissapitämiseksi.   Myönnän että on lohdulista ajatella että jossakin on jotain, joka pitää huolen ja varjelee, vaikka sellaista ei olisikaan.  Mutta ei siihen pappeja ja seurakuntaa tarvita.

Viihteellista saarnaa ja hyvää musiikkia voi toki kuunnella, ja itse asiassa kuuntelenkin usein, nimittäin gospeleita.

50
Onko vaasalaisille luotettavaa tietoa Vaskiluodon Voiman päästöistä ja hiilipölyn vaikutuksista ihmisiin ja luontoon ja onko riittävästi tietoa turpeenpolton ja kuljetusten haitoista?

51
Yleistä keskustelua / Vs: Vaalit 2011
« on: 15. 03. 2011 08:08 »
Eikö nyt pitäisi saada tietää ketkä Vaasan vaalipiirin kansanedustajaehdokkaista kannattavat ydinvoimaa ja mikä on puolueiden kanta että tietää ketä äänestää ja ketä  ei äänestä?

Kokoomus nyt kuitenkin kannattaa ydinvoimaa

52
Sekalaista keskustelua / Vs: Adolf, Benito ja Josif
« on: 28. 02. 2011 05:05 »
Arvelen että viikko vielä!

53
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 28. 02. 2011 05:05 »
Luin viikonvaihteessa IS:stä että PerSut haluavat hallitukseen keinolla millä tahansa.  Olen eri mieltä.

Minusta Timo Soini on kyllin älykäs ymmärtääkseen että vaalivoiton jälkeistä epämääräistä, ideologisesti epäyhteinäistä, osittain jopa hörhöistä muodostuvaa ja vaikeasti hallittavaa joukkoa ei voi päästää hallitukseen opiskelmaan parlamentarismia.

Tästä syystä oppositio on mainio paikka opiskella parlamentaarisia käytäntöjä ja näykkiä hallitusta, oli se millainen tahansa.

Tähän viittaa Soinin jyrkä lausunto suhtautumisesta velkaantuneiden eu-maiden auttamiseen.

54
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 17. 02. 2011 10:10 »
Ahneella on paskanen loppu-

55
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 03. 02. 2011 11:11 »
Tämähän on kuin paraskin saippuaooppera.  Salarakkaita ja salattuja makuuhuoneaita.  Minä hämmennän huttua uudella luvulla.

Kaupunginjohtaja Lumion ansioksi on laskettu kävelykadun  aikaan saaminen.  Tämä on lanseeratttu niin että kysymyksessä olisi koko keskustan kehittäminen.  Eikö asia ole juuri päin vastoin?

Lumio on tehnyt kaikkensa jotta kauppakeskuksia rakennettaisiin keskustan ulkopuolelle.  Eikö tämä liity myös KPO:n maasutukseen?

Tehdään kuviitteelliseen saippuaoopperaan uusi luku, missä kaupunginjohtajaa ollaan erottamassa ja syyksi sanotaan kunnan rahoilla ostettu frakki ja hame mutta todellisenä syynä on tieto palkkioista, jotka koskevat kaavoitusta keskustaajaman ulkopuolelle.

Mukana on saamapuolella on myös isojen puolueiden ryhmyreitä. Huomio halutaan ja myös osataan kiinittää frakkeihin ja hameisiin. Tällaisestä kuvitteellisesta  manuskriptistä joku Harlin tempaisi mukavan leffan

56
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 01. 02. 2011 12:12 »
Olisi mukava tietää mikä merkitys tällä foorumilla on ollut ja on tällaisten asioiden selvittelyssä.  Minulla on sellainen käsitys että asia olisi haudattu sen jälkeen kun Kujanpää sanoi, että Salinin juttu on sillä selvä ja suut tukkoon ellei asia olisi nostettu täällä esille.  Nyt ollaan tässä.

Nyt sitten muutkin rötösherrat pihalle.  Ei muuta kuin tsemppiä.

57
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 31. 01. 2011 16:04 »
Riittääkö enää Lex Lumio.

Lex Lumiolla tarkoitetaan sääntöjä, jotka laaditaan sen jälkeen kun kusi on jo sukassa ja rötöksen tehnyt halutaan jälkikäteen pelastaa poliittisista syistä tai organisaation maineen puhdistamiseksi.”
  
Vai tarvitaanko jonkinlainen komitea tutkimaan kaikki kaupunginjohtajan tekemiset.  Muutaman tunnin kuluttua tiedämme, miten kh reagoi.

Entä jos kh. tekee nahkäpäätöksiä.  Mitä siitä seuraa?

Ainakin se, että keskustelu kiihtyy ja Vaasan imago heikkenee entisestään. Nyt jo näkyy vihjailuja ( Heikki Lamminmäki) että tutkittavaa olisi myös korruptioepäilyjen osalta useassa hallintokunnassa.
 
”Näyttää siltä että nykyiset kaupunkimme viranhaltiat kautta linja tarvitsevat toimintatapoihinsa säännösten päivityksen.  Varsin hyvin tiedetään, että rahaa ja kestityksiä matkoineen tapahtuu, niitä ei vain ole pystytty todistamaan siten, että niistä olisi ollut samanlaisia seuraamuksia, kuin tuntipalkkasektorilla on tapahtunut. ” (Heikki Lamminmäki)

Vaasa on ajamassa reippaasti Turun ja Espoon ohitse.  Odotan että ketkä paljastuvat Vaasan sukariksi ja kakkoseksi.

58
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 30. 01. 2011 05:05 »
Nyt kun kh päättänee kertoa Lumiolle että kunnan rahoja ei saa varastaa, niin kh. voisi samalla teroittaa Markulle, millaista käytöstä odotetaan avioliitossa olevalta mieheltä.

Muuten.  Jos kunnan palveluksessa oleva siivooja varastaa rullan wc-paperia, niin hän varmasti piilottaa sen laukkunsa pohjalle ja tietää varmasti tehneensä väärin.

Kiinni joutuessaan hänet tietysti vaasalaiseen tapaan irtisanotaan.

59
Valtuuston tietoon / Vs: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 28. 01. 2011 07:07 »
Olen melko varma siitä että Lumio yöpyi taloudellisesti tarkkana miehenä samassa hotellihuoneessa Salinin  kanssa.  

Lumiolla on muutoinkin tarkka silmä naisten suhteen kuten on huomattu- oli sitten kysymys alaisten palkkaamisesta tai viihdepuolesta.

En tiedä toistaako historia itseään mutta Vaasassa oli monia. monia vuosia sitten kaupunginjohtaja, josta sanottiin, että "sille kelpaa kaikki, joilla on hame ja jotka hengittää".

No, ainakin tämä kansanviisaus pitää paikkansa:  "Mitä isot edellä - sitä pienet perässä."

Näitä tuntuu  nyt olevan Vaasan hallinnossa pilvinpimein.

60
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 10. 01. 2011 18:06 »
Gallupmenestys ja vaalimenestys ovat kaksi eri asiaa.  Ennustan PerSuille n. 12,5 prosentin vaalimenestystä ja paikkaa/ja  hallituksessa.  Arvelen että suurin epäluulo ennakkoon kohdistui ehdokasasetteluun.  Moni pelkäsi ja pelkää yhä että ehdokkaiden joukossa on kaikenmaaailman hörhöjä.

Nyt näyttää kuitenkin siltä että joukossa on ihan kelvollisia ja järkeviä ihmisiä.

61
Yleistä keskustelua / Vs: Pohjalainen
« on: 28. 09. 2010 10:10 »
Älä Harri ärsytä "nukkuvaa karhua".  Veikkaan että kakkajuttuasi ei julkaista.

62
Valtuuston tietoon / Vs: Vaasan Imago
« on: 26. 09. 2010 09:09 »
Kysymys on samasta asiasta kuin kaikessa muussakin Vaasassa:  vaasalaiset ovat flekmaattisia.  Ketään ei kiinnosta vapaaehtoinen työ ja virkamiehet eivät tee, koska palkka juoksee muutenkin.

63
Tällainen vapaa, kahlitsematon kansalaisfoorumi on ilmiönä ainutlaatuinen.  Sanomalehtien yleisönosastot perustuvat ennakkosensuuriin ja pahimmillaan viestin "editointiin", mutta kansalaisfoorumit kertovat suoraan, mitä mieltä ihmiset ovat asioista. Nyt tarkoitan siis asiallisia viestejä.

Esimerkiksi Original Wiik kirjoittaa tärkeistä asioista tavalla, joka tuskin läpäisisi paperimedian sensuuria. OW:n kaltaiisia ravistelijoita tarvitaan.  Kysymys onkin enää siitä että tavoittavatko OW:n ja muiden kolkuttelijoiden mielipiteet. ne joille ne on ensisijaisesti tarkoitettu?

Olen tässä suhteessa pessimisti.  Jos sanomalehti Pohjalainen todella olisi lukijoiden, eikä omistajiensa asialla, niin lehti referoisi vaikkapa nyt OW:n kirjoituksia, Virkamiaesmoraali ketjua ja monia muita ketjuja.

Tänne kirjoittajat tekevät sen omasta vapaasta tahdostaan ja halusta nostaa esille vaikeitakin asioita.  OW:tä ja koko foorumia ei ole kuitenkaan olemassa Pohjalaisen vinkkelistä. 

Ymmärtäisin asian jos tällainen kansalaisfoorumi olisi taloudellinen uhka Pohjalaiselle mutta tämä foorumihan ei tuota ylläpitäjilleen senttiäkään, vaan vie. (Miten paljon sitä en osaa sanoa) Minä en ole kuitenkaan ainoa joka uskoo tämäntyyppiseen sosiaaliseen mediaan.

Tavallinen kansalainen korvaa yhä useammin ammattitoimittajan niin kertomisen nopeudessa kuin sisällöllisesti ja aikaa myöden myös laadullisesti.  Pohjalaisen kaltainen media on suurissa vaikeuksissa jo nyt.

Organisaatiouudistukset, toimittajien työtaakan hurja lisääntyminen ja omistajien loputon ahneus johtaa siihen että Pohjalaisen kaltainen nujerrettu maakuntalehti joutuu väistymään sosiaalisen median tieltä.

Tällä en tarkoita tätä foorumia vaan ilmiötä kansalaissivusto - sosiaalinen media.

64
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 03. 04. 2010 16:04 »
SUPO, Paikallispoliisi, Puolueet, Paikallislaehdet ja muut arkistoijat ovat kohta 30 vuotta kiitelleet Tiekkarin lukijoita siitä että ovat tehneet "likaisen työn" heidän puolestaan.

65
Yleistä keskustelua / Vs: Vaalit 2011
« on: 30. 03. 2010 19:07 »
Suomi24 ketjussa "Parkkarin hiekkalaatikko" annetaan ymmärtää että vaasalaisia foorumin rasistit olisivat siirtyneet tähän viestiketjuun.  Lue viimeisimmät ja tietysti koko ketju jos et ole vielä lukenut.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/8911798 

66
Yleistä keskustelua / Vs: Vaalit 2011
« on: 29. 03. 2010 12:12 »
Mape Mäntymaa on tuttu monestakin yhteydestä.  Mukava ja sosiaalinen mies. Ja myös innokas vepsun kannattaja.  Siinä meni kymmenkunta vuotta kerran vuodessa seuraten Mapen spiikkauksia ikkunaliigan päättäjäisissä.

Valitettavasti Mapen karisma ei riitä vaativiin tehtäviin parlamentissä. Hänessä ei ole sellaiseen aineksia. Rivikansanedustajana hän varmasti puolustaa paikkaansa mutta sellaistako vaasalaiset hakevat?

67
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 21. 01. 2010 15:03 »
Harri Niskanen kirjoittaa:
"Asiallisen kansalaisjournalismin jatkuvuuden turvaamiseksi Kv. kulttuuriseura Mira ehdottaa, että Maahanmuuttajaneuvosto ottaa kantaa asiassa ja suosittelee vaasalaisia.info-linkin poistamista Vaasan kaupungin kotisivuilta,..."

Millä harteilla Niskanen vaatii kaupunkia postamaan vaasalaisia.infon linkin sivuiltaan.  Ketä se palvelisi?

... jolla vauhditettaisiin blogin ylläpitäjän toimenpiteitä etnistä syrjintää ja muuta rasismia sisältävien tekstien poistamiseksi ja sellaisten julkaisemisen estämiseksi Vaasalaisia.info-blogin sivuilla. "

Kuvitteleeko Niskanen että vaasalaisia.infon kävimäärä nousee huimasti jos foorumilla ryhdytään paapomaan mamuja?  Vaatimus linkin poistamisesta on itseasiassa törkeä teko.

Milla keinoin joku neuvosto voisi määrätä yksityisen sivuston ylläpitäjän noudattamaan Niskasen tahtoa?

68
Vaasa / Vs: Videoteam Vaasalaisia.info. Uusi video.
« on: 25. 12. 2009 17:05 »
qik:n käyttökustannukset olisi tietysti hyvä saada tietoon ennen streamin lähettämistä.  Tutustuin palveluun tänään ja se on todella mielenkiintoinen.  Uskoisin että vaasalaisia.infon käyttäjien joukossa on kymmeniä qik-yhteensopivia kameroita.

Kysymys on enää siitä että miten nämä saadaan innostum  aan streamin lähettämisestä ja sen siirtämisestä blogiin. Luulen että pitää tapahtua jotain todella merkittävää ennen kuin joku lähtee liikenteeseen..  Kysymykseen siis tulee lähinnä jokin yllättävä tapahtuma.

Toisaalta aina mukana kulkeava känny saattaa inspiroida pikahavaintoihin arkisesta elämästä. Kaikista antoisin on tietysti livelähetys, mutta ne kustannukset.

Minä en niitä pystynyta selvittämään kevyellä googlailulla.  Samoin olisi mukava saada tänne qik yhteensopiva kännylistä.

69
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 23. 11. 2009 05:05 »
Albert1 kirjoittaa:
> Ongelma on siinä että humanitaaristen maahanmuuttajien takia alue muuttuu entistä rauhattomammaksi, erilaisten kulttuurien törmääminen aiheuttavaa kitkaa ihmisten arkipäiväisessä elämässä ja varmasti yhtenä tärkeimmistä syistä alueen koulujen taso romahtaa. Näistä syistä kantaväestö pakkaa tavaransa ja kierre on valmis.<

Tässä tiivistettynä ongelman ydin.  Vaasalaiset viranomaiset ja Pikipruukki tekevät karhunpalveluksen koko Vaasalle jos Ristinummi annetaan kasvaa Riskislummiksi. Alueen sosiaaliset ongelmat ovat tiedossa.  Ongelmaa ei muodosta  vain vierasperäiseet, vaan myös kantaväeastön "riskiryhmät".

Odotan kauhulla aikaa, jolloin Riskislummista tulee reservaatti, minne kenelläkään syntyperäisella vaasalaisella ei ole enää asiaa.70
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 20. 11. 2009 16:04 »
Kun ensimmäinen iranilaisryhmä tuli Vaasaan joskus 80-luvun lopulla niin kysyin yhdeltä ryhmän jäseneltä että millaista hänellä on Suomessa.

-Elintasoni on pudonnut 90% mutta henki säilyi, sanoi mies.

Kun kysyin lähemmin, niin  hän sanoi syntyneensä rikkaaseen sukuun mutta sillä oli väärä uskonto ja väärä poliittinen mielipide ja sitäpaitasi suvun jäsenet olivat koulutettuja ja asemissa. jotka olivat vaaraksi uusille hallitsijoille.

Hänen ja suvun muutaman muun näkyvän miehen olis paettava jos aikoivat säilyä hengessä.

Tarkistin asian ja mies näytti puhuneen totta.

71
Sekalaista keskustelua / Adolf, Benito ja Josif
« on: 20. 11. 2009 16:04 »
Luin tänään Historia-aikakausilaehdestä 17/2009 artikkelin Benito Mussolisnistä.  Se herätti luonnollisen  kysymyksen että olisiko enää meidän aikanamme mahdollista että kansa hurrmaantuisi jostakin valtaan pyrkivästä poliitikosta samalla tavoin kuin kävi otsikossa olevien tyrannien kohdalla.

Tai vielä tarkemmin:

 -On maapallollamme tällä hetkellä meneillään samanlainen prosessi kuin ko. herrrojen kohdalla?

-Vieläkö Suomen oikeisto voisi hurahtaa uuteen Hitleriin tai vasemmisto sosialismiin?

-Voisiko vielä syntyä uusi Marski?

72
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 20. 11. 2009 11:11 »
Eivät nämä mitään helppoja asioita ole.  Oman rodun, kielen ja identiteetin suojeleminen on osa ihmisluontoa. 

Olin hieman yli 10 vuotias kesällä 1958. Makasin Molpessa t. Långominnessa  lahdella äitini siskon ja tämän miehen soutuveneen pohjalla kun tätini äkkiä kiljaisi että ne ajaa päälle.  Nostin pääni veneen laidan ylitse ja näin että moottorivene, missä oli kaksi miastä ajaa suoraan kohti.

En tiedä, olinko mina syy mutta venettä ohjannut mies käänsi aivan täpärästi veneen ympäri. Tätini mias kertoi myöhemmin että hänelle oli huudeltu kyläkaupassaa että täällä ei finnutuppeja tarvita.

Vielä runsaat 10 vuotta sitten suomenkielinen tuttavaperhe sai kuulla finnitupeista Paniken rannassa.  Tämä on tietysti ääri-ilmiö mutta kertoo miten vakavasta asiasta on kysymys.

Minä en tunne ensimmäistäkään turvapaikan hakijaa mutta kylläkin muuutaman tänne muuttaneen ulkomaalaisen.  Yhtä heistä voin kutsua jopa ystäväkseni.  Hän on asunut Suomessa jo 30 vuotta ja on kotoisin Keski-Euroopasta.

73
Sekalaista keskustelua / Mamu-uutiset
« on: 16. 11. 2009 09:09 »
Tänne mamu-uutisia meiltä ja muualta.

74
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 16. 11. 2009 09:09 »
Olen samaamieltä siinä että Risto Helin on vienyt hyvän keskustelun sivuraiteille. Asialliset kirjoittajat eivät enää halua tähän ketjuun tulla.

 Helinin ja eräiden muiden copypastaamat uutiset sopivat hyvin omaan ketjuunsa.

Perustin sellaisen.  Annoin ketjulle nimeksi "Mamu-uutiset"  Uskon että siitä tulee erittäin luettu.

75
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 15. 11. 2009 19:07 »
Jotenkin toivon että kysymys on väärinkäsityksestä.  Vaasan virkamieskunnan maine ei kestä enää uutta skandaalia. Nyt eletään aikaa jolloin lehdistö tarttuu kaikkeen mahdolliseen. Toivottavasta tästä ei kehkeyde valtakunnan tason uutinen.

76
Valtuuston tietoon / Re: C Express
« on: 02. 11. 2009 10:10 »
"Rahtaussopimustakin on jo jatkettu joulukuun puoleenväliin asti..."

Heh heh heh. Hoh hoh hoh.

77
Yleistä keskustelua / Re: KOY Pikipruukki
« on: 02. 11. 2009 10:10 »
Kaupungilla huhutaan että Koy Pikipruukin johto olisi ollut pitkällä matkalla Britanniassa viime viikolla. 

Pitääkö tämä paikkansa?  Onko matka tehty vuokralaisten rahoilla vai sponsorirahoilla?  Jos sponsorirahoilla niin kuka on sponsori ja mitä hän saa vastineeksi?  Jos sponsoria ei ole, niin mitä matka maksoi?  Ketä siihen osallistui.

Pikipruukin tj. Birgit Mäkinen sanoi Pohjalaisen haastattelussa, joka koski vaalirahoitusta että osakeyhtiön ei tarvitse kertoa omista asioistaan. Jo tämä lausunto saa aikaa epäilyä.  Nyt Mäkinen vetäytyy tietysti saman lausunnon taakse.

Ainoa joka pystyy vastaamaan on Tapio Osala.  Tämä saattaa olla Osalan poliittisen uran yksi käänekohdista hyvässä tai pahassa.

-Olitko itse mukana matkalla?

78
Valtuuston tietoon / Re: Vaasa unohtanut nuoret
« on: 31. 10. 2009 11:11 »
"MIKÄ ON TÄMÄN PALSTAN TARKOITUS, OLISI LUONTEVAA JOS PÄÄTTÄJÄT VASTAISIVAT MAALIKKOJEN KYSYMYKSIIN JA EPÄSELVYYKSIIN, MIKSI NÄIN EI OLE. "

Ns. päättäjät eivät tule sinulle vastaamaan. Ne ovat about 50 v. keskimäärin ja heitä kiinnostaa vain oman vallan kasvattaminen.

Voit tietysti yrittää lähettää heille meiliä ja pyytää  vastaamaan täällä.  Epäilen että saat vastauksen vain niiltä, jotka jo ovat täällä.

http://www.netikka.net/vaasalaisia/foorumiapu/Valtuusto_uusin.html


79
Valtuuston tietoon / Re: C Express
« on: 27. 10. 2009 14:02 »
Tästähän voi kehittyä oikea jännitysnäytelmä.  Kuka kertoo ensimmäisenä jos ”jotain” tapahtuu.

Sen jälkeen kun Onyx on ylittänyt Suomen merirajan etelässä, aluksen kulkua voi seurata täältä:
http://www.northernbaltic.se/ais/google.html1

Seuraava on siten Tanskan lähivedet
http://www.shipplotter.dk/dk-kort.html

Ja sitä seuraava britannia lähivedet jne.

Ais Wikipedia
http://fi.wikipedia.org/wiki/AIS-j%C3%A4rjestelm%C3%A4

Englanniksi Wikipedia.  Sisältää mm. Kreikan ja Turkin rannikon linkit
http://en.wikipedia.org/wiki/Automatic_Identification_System

Tässä voisi olla M. Meikäläiselle haastetta
http://www.vesseltraffic.net/

Jos haluat perehtyä syv ällisemmin aiheeseen käytä hakuja:
ais source vessel tracking monitoring ja selaisia kuin realtime AIS positions of ships, ais baltic Sea tracking jne.

Voit myös tulevia päiviä varten kokeilla ( en ole itse kokeiillu) ais ship finder, ship tarckin tms.

80
Vaasa / Vs: Videoteam Vaasalaisia.info. Uusi video.
« on: 25. 10. 2009 08:08 »
Pistin tämän saman myös "Shakaalit ja hyeenat" ketjuun vaikka näin ei saisi tehdä.  Toivottavasti modet antavat tämän tällä kertaa olla, koska kysmys on oleellisesta asiasta.

Ihmettelen K.L:n saamaa kohtelua täällä.  Täällä on siis kuitenkin shakaaleja ja hyeenoja.

K.L aloitti kansalaisvideoiden tekemisen täällä.  Eikö niin  saisi tehdä? Mitä väärää siinä on?  Tekemällä oppii.

Kari on oppinut käyttämään Windowsin MovieMakeria erittäin hyvin: lisäämään tekstejä, vierittämään niitä ja nyt käyttämään myös bubles (puheakupla) toimintaa sekä leikkaamaan klippejä suht´koht´ oikeasta paikasta.

K. on myös oppinut kääntämään kameraa ja vaihtamaan kuvakulmaa ja kuvakokoa.  Kaikki on tapahtunut hämmästyttävän nopeasti.

Karin yksinkertainen tyyli sopii erittäin hyvin tällaiseen blogiin. Hyvä.

Mitä muut ovat tehneet kuin riepotelleet?  Tehkää parempia videoita malliksi.

Pages: 1 [2] 3