Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Vasa KV

Pages: [1]
3
Vaasan sosiaalipalvelut / Vs: Kondis-hanke
« on: 29. 11. 2011 20:08 »


......Onneksi olkoon.....!

4
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 21. 09. 2008 19:07 »
Heikki ..
Valtuusto päättää - virkamiehet toteuttavat niitä päätöksiä.
Onkos tämä jollakin tavalla Vaasassa toisinpäin?
Ja sitten sanotaan vain : voi, voi

5
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 16. 12. 2007 13:01 »
Kun luen nimimerkki ”Fableable:n”  kirjoituksia hämmästyn usein. Kirjoitukset ovat myös saaneet aikaan sen että jouduin laittamaan omia ajatuksiani uuteen arvojärjestykseen. Se on kovin hyödyllistä itse kullekin, kiitos tästä.
Mutta omien ajatusteni uudelleenjärjestelyn ansiosta myös omat arvoni vahvistuivat entisestään. Kuten esimerkiksi seuraava:
Salailu on epädemokraattinen teko
Tapaus Rabbe on tuonut esille vakavan ongelman suomalaisessa demokratiassa. Vaikka meillä on vuonna 1999 solmittu laki viranomaisten toiminnan julkisuudesta, jonka mukaan "viranomaisten asiakirjat ovat julkisia, mikäli ei välitöntä vaara kansalaisten tai valtion turvallisuudelle ole mikä voisi oikeuttaa salailun.
Tulin enemmän ja enemmän vakuuttuneeksi että tässä tapauksessa julkisuusperiaatetta on rikottu täysin, sekä virkamiesten kuin kh:n että valtuuston jäsenien osalta. Käytännössähän tämä tarkoittaa Vaasassa hiljaista anti-demokraattisten käytösmallien hyväksymistä. Tätä seikkaa en voi hyväksyä.
En myöskään voi hyväksyä sitä että silmät suljetaan ja kädet pestään siitä mitä ehkä tulee tapahtumaan C. Expressillä. Minusta tämä on kaksinaismoralismia kauneimmillaan. http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Ymp%C3%A4rist%C3%B6keskus+asetti+aluksen+siirtokieltoon+Vaasassa/1135228662374

Kunnioitan täysin EU-vastaista asennettasi, mutta en voi hyväksyä sitä että sovittuja kansainvälisiä sopimuksia kuten esim: EU:n ennakkoratkaisupyyntöoikeus ja vapaan kilpailun edellytys ja direktiiviä 75/439ETY ei noudateta Vaasassa. Tähän ei kenelläkään virkamiehellä eikä valtuutetulla ole oikeutta.
Katselin vielä tätä ns. Katajamäki/Moisio ratkaisuehdotusta ja vain oman mielenkiinnon vuoksi näitä kahden eri puolueen ohjelmia. Melkoinen ristiriita syntyy tästä puolueohjelmien ja tämän päätöksenteko prosessin suhteen. Sillä ei toki ole merkitystä tässä asiassa.

Ote:
http://www.vasemmistonuoret.fi/asiakirjat/poliittinen_ohjelma/2007.html
Yhteisenä päämääränä on rauhan maailma ilman köyhyyttä ja eriarvoisuutta. Tämän saavuttamiseksi tarvitaan ekologinen, valistukseen pohjautuva henkinen vallankumous, jossa valta palautetaan johtajilta, byrokraateilta ja suuryrityksiltä yhteisöille ja ihmisille.

Tämä viime valtuustossa esiin tullut  asia tuottaa aiheuttaa minulle ongelmia kuten:
vastustan asiapapereiden pimittämistä, vastustan salailua ja tiedostan koko Vaasan hallintokulttuurin mädäntyneisyyden, mutta en ole valmis tekemään sen eteen yhtään mitään lisäksi vastustaan ehdottomasti asiaan puuttumista. Virkamiehiin ei missään nimessä saisi koskea. Julkiset esiintymiset, valtuuston puheet ja kannanotot ovat yksi asia sinänsä. Omat teot, äänestäminen, vastuu ja seuraukset ovat aivan eri asioita.
Tämä sisäinen logiikka ei minulle ole vielä auennut. Pystyn vain näkemään omien etujen vaalimista ja kaikkien muutosten vastustamista jotta em. etujen saaminen ei vaarantuisi ja ne säilyisivät tulevaisuudessakin. Siis eläköön rabbeutuminen. 
 
Tämäkin on mielenkiintoinen:
http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id77557.html

6
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 30. 05. 2007 22:10 »
Vastaus Professionalille:
Puhut sellaisen asia puolesta, jonka lopputuloksena menetät vaihtoehdon, jos ja kun joskus tarvitset hoitoa.
Jokainen tulee tarvitsemaan jossain elämänvaiheessaan tukea yhteiskunnalta. Ei Kondis pysty siihen puuttumaan tai vaikuttamaan, kuka sinun hoitosi maksaa. Rikkaat maksavat itse ja köyhien puolesta joku muu, mutta Kondiksessa olet vain samoissa puitteissa ja samalla hoitohenkilökunnalla ja samalla varustuksella.
Näin olen ainakin ymmärtänyt.

7
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 29. 05. 2007 12:12 »
Quote
Kuitenkin on kokonaan tutkimatta ja vastaamatta, soveltuuko aiotun tyyppinen toiminta lainkaan kyseiseen paikkaan. Tällöin en tarkoita pelkästään lisäkerrosalaa vaan asumisen lähiympäristöön liittyviä kysymyksiä.

Kohtelias.
Tämä ei kuulu sinulle Vehkis.
Haluatko sinä päättää meidän omista sisäisistä asioista ja tarpeista?

Servicekeskuksessa voi ruokailla, harrastaa, kuntoilla, saada hoivapalveluja ja viettää aikaa. kaupungin ytimessä on helppo myös viedä julkistä apua seniorien ja vanhusten koteihin.

8
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 29. 05. 2007 11:11 »
Tämä ei jää tähän. Seniorit on asialla.

Pages: [1]