Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Saman Haga

Pages: [1]
1
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 08. 04. 2013 18:06 »
Kerroinpa vain mitä kuulin ja olin yllättynyt. Mamut survoo mamuja, mitenkähän nämä tulevat suomessa toimeen keskenään... Olen huomannut mamujen olevan itse aikamoisia rasisteja toisilleen.

Valitettavasti anna vuorinen on oikeassa...ja sitä "rasismia" näkee ja ja kuulee meidän keskuudessa liikaa.

2
Outomaa: En oo karannu mihkään..mutta töissä pitää kiirettä niin en ole lukenut/kirjotellut.  :)
Anna Vuorinen: se on jännää kun kaverit kehuu että työnantajat ovat rasisteja kun eivät saa töitä vaan ottavat suomalaisia mieluummin töihin. Ja nyt sä sanot että sä oot kokenu rasismia kn työnantaja on ottanu mamun eikä sinut. En ymmärrä.. :/

3
Tarkotinkin lähinnä silloin kun teillä OLI saman tyylinen tilanne. Onko se hirmuteko vaatia itsenäisyyttä...tai edes tasa-arvoa? Miks turkissa asuvat kurdit ei saa puhua vapaasti kurdia ja pitää juhlapäivinä kansallispukua tai Kurdistanin lippua? Vasta tänä vuonna kun PKK lupautu mukaan neuvotteluihin niin Turkki antoi luvan juhlia Newrozia vapaasti. Ja jos Turkki olis syytön ja demokraattinen valtio niin se olisi hyväksytty EU:hun.

4
Eikka: yhtälailla kurdilaisia siviilejä on tapettu..mutta ongelmana on se, että media ei kerro niistä mitään. Ja se mikä tulee siihen, että Usa ja Eu pitää niitä terroristeina niin se on kolikon toinen puoli. Samalla kun ne tuomitsee PKK iskuja yms. niin he ovat PKK suurimpia rahoittajia. Syy: Turkki on suuri uhka Usa:lle kasvavan armeijan ja riippumattomuuden takia. Ne kolme naista jotka tapettiin Ranskassa, yks niistä oli johto hahmoista. Silloin kn se jäi kiinni turkkilaisille niin kuulusteluissa siltä leikattiin molemmat rinnat, koska ei suostunut kertomaan mitään. Ja painotan vielä kerran en suosi PKK:ta, mutta en myöskään hyväksy että niitä sanotaan terroristeiksi vaan sen takia koska haluavat oman itsenäisen Kurdistanin. Luulisi, että suomalaiset ymmärtäisivät mitä me haetaan kun olette olleet aikoinaan samassa tilanteessa kun me.

5
[quote pyhän terroristijärjestön PKKn [/quote] Terve Eikka! Saako kysyä, että millä perusteella sanot PKK:ta terroristijärjestöksi? Nimittäin PKK tarkoittaa Kurdistanin työväenpuoluetta. Ps. Sanon tämän varmuuden vuoksi: en ole mikään PKK fani.

Pages: [1]