Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Joona

Pages: 1 [2]
41
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 06. 04. 2013 17:05 »
Voidaan kysyä, kuka hyötyy tästä tietojen pimittämisestä. Vaikuttaa siltä, että kaupungissa on joku poliittinen taho ,joka rikostilastoja salaamalla ajaa omia etujaan. Ikävä kyllä kaupunkilaiset joutuvat kärsimään tästä ja se tulee näkymään seuraaavissa vaaleissa. Kun ennen vanhaan kaupungissa tehtiin rikoksia ne julkaistiin ,sekä tuomittujen nimet ilmoitettiin vaasa lehdessä.

42
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 06. 04. 2013 12:12 »
Puhuttaessa tilastoista vaasassa olisi otettava esiin vain vaasassa tapahtuneet rikokset, eikä koko valtakunnassa. Lisäksi olisi huomioitava aika, esim. 3v. Aika jolloin mamujen määrä on kasvanut täällä räjähdysmäisesti asukaslukuun suhteutettuna. Hyvä esimerkki on pääsiäisen aikaan tapahtunut väkivallanteko mm. Poliiseja kohtaan, jotka jouduttiin viemään terveysasemalle saadessaan potkuja päähänsä.10mamua vietiin poliisiasemalle.Montako suomalaista joudutaan viemään poliisiasemalle , että on sama suhde. Montako raiskausta on suomalaisten tehtävä suhteessa mamuihin.Eiköhän nämä ole esimerkkejä siitä, että kriittistä maahanmuuttoa tarvitaan täällä vaasassa.

43
Sekalaista keskustelua / Vs: Päättömät Uutiset:
« on: 06. 04. 2013 09:09 »
Kaikkihan sen tietää, mistä on kysymys. Ruotsin värit myös polis biileille ja kaikelle mikä kaduilla liikkuu.Otetaan etäisyyttä suomeen pikku hiljaa. Tämä on ollut ruotsin tavoite siitä lähtien, kun he estivät sen kuuluvan kokonaisuudessaan suomelle. Kyseessä on ns. Laillinen kaappaus, kuten sonera, nordea ja sampo pankki.Tätähän ei meidän viisaat poliitikot edes huomaa.

44
Sekalaista keskustelua / Vs: Rakkaamme - Pohjois-Korea
« on: 05. 04. 2013 18:06 »
Kim Jong-Un pitänee runsaan viikon kuluttua synttärit pappansa kunniaksi. Saattaa olla , että USA tyrkyttää itseään kuokkavieraaksi siinä vaiheessa , kun juhlan kunniaksi pidetään pikku ilotulitus.

45
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 05. 04. 2013 10:10 »
Ei kannata vaipua epätoivoon rikollisuuden suhteen, ei tilanne nyt niin huolestuttava ole. Nimenomaan poliisit ja valvonta tulee lisääntymään ja estämään rikollisuutta .Huolestuttavaa on sen sijaan se, että tuomiot tulevat lievenemään entisestään ja tuomituille laitetaan pantoja jotka vain lisäävät rikollisuutta. Vankilat ovat hotelleja, joissa levätään kylmin kausi ja keväällä jatketaan rötöstelyä. Onneksi on puolue, joka maahanmuuttokriittisyydellään kontrolloi ja luo maahanmuuttovastuuta ja täten estää hallitsemattoman maahan-muuton.

46
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 05. 04. 2013 09:09 »
Keinoja on lukemattomia, lähinnä kyse on siitä, minkä valitsee. Riippuu tilanteesta. Todennäköistä on se, että rikoksen tekijä on päiväntaasaajan tältäpuolen ja mao tai mavi.

47
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 05. 04. 2013 08:08 »
Tuossa juuri äsken tuli kännykkääni valvontakameran kuva täällä mökilläni. Itsehän siinä olin, kokeilin toimiiko. Riistkamera on erinominen väline rikollisia varten. Kuva /video tulee parissa minuutissa.

48
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 05. 04. 2013 07:07 »
Tuo edellinen kuului kyllä jo maastamuuttopolitiikkaan.

49
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 05. 04. 2013 05:05 »
Mielenkiintoista havaita, kuinka otsikon aihe mamu-uutiset saa toiset kirjoittajat sellaiselle tunne tasolle,että totuus katsotaan ns. Värillisten lasien takaa, kuten politiikassa on tapana. Joten laitetaampa lasit pöydälle ja talon-poikaisjärki esiin.kaikillahan sitä on. Kun haukumme esim. Jotain henkilöä tai kirjoitusta pohjasakaksi kehoitan menemään peilin eteen ja kysymään. Mikä minua vaivaa, että joudun oman egoni kohottamiseksi moittimaan muita ?. Mikä itsetuntoani riivaa?. Näihin kun löytyy vastaus ,niin se näkyy myös kirjoituksissa . Joten mennäänpä etsimään vastauksia, kukin tahollaan.

50
Sekalaista keskustelua / Vs: Rakkaamme - Pohjois-Korea
« on: 04. 04. 2013 16:04 »
Se nyt tästä vielä puuttuisi, että joku kenraali epähuomiossa painaisi vahingossa "oho eiku" väärää nappia.

51
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 04. 04. 2013 13:01 »
Maahanmuuttomyönteisyys johtaa helposti maahanmuutto vastuuttomuuteen ,ellei pidetä huoli siitä että maahanmuuttajien määrä pidetään olemassa olevien resurssien puitteissa. Voi johtaa hallitsemattomaan maahanmuuttoon. Vastuuton maahanmuutto voi esim. Johtaa tilanteisiin, kuten kävi vaaasalaisessa yökerhossa pääsiäisen aikaan.Kahta vahtimestaria potkaistiin päähän ja kahta poliisia siten, että jouduttiin viemään ensiapuun. 10 maahanmuuttajaa jouduttiin viemään poliisilaitokselle. Vastakohtana on vastuullinen maahanmuutto, joka tarkoittaa sitä, että suhtaudutaan kriittisesti ja otetaan maahan muuttajia olemassa olevien resurssien puitteissa, siten, että kaikki pystytään kotouttamaan, kouluttamaan ja työllistämään.Tällä hetkellä persut on ainut puolue, jolla on tavoitteena vastuullinen maahan muuttopolitiikka , yhtä kuin kriittistä maahanmuuttoa.

52
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 04. 04. 2013 07:07 »
Pääsiäisen aikaan sattuneet tapaukset pääkaupungissa ja vaasassa ovat ennakkotapauksia. On todellakin hyvin mahdollista, että islam rantautuu suomeen eduskuntaa myöten parissakymmenessä vuodessa. Vaasassa on todennäköisesti islamilainen puolue jo 10 vuoden kuluessa ohittaen RKP. Yksinvallan. Olemmehan tottuneet jo tällaiseen ideologiaan.5000 ääntä riittää tähän yksinvaltaan.En väitä, että se olisi huono asia. Ehdotankin moskeijan rakentamista vanhan linja-autoaseman kohdalle. Suomeen riittää n. Puoli miljoonaa islamin kannattajaa, niin he saavat pääministerin,sisäministerin sekä puolustusministerin salkut.

53
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 03. 04. 2013 12:12 »
No, jos perussuomalaiset ei käy, niin ei jää, kuin islam, lippukin ois jo valmiina.

54
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 03. 04. 2013 12:12 »
Poliittiset päätöksentekijät vasemmalta oikealle tehneet päätöksensä , että suomesta tehdään demokratian mallimaa. Siihen kuuluu. Opettajat pysyköön lestissään.Poliiseja vähennetää minimiin. Suurpetojen sallitaan liikkua kaikkialla ja vapaasti. Pakolaisia haetaan kaikkialta ja niin paljon kun tänne vain suostuu tulemaan. Sotaväki ajetaan alas. Ruokajonojen pituudet tuplataan joka vuosi. Homoille annetaan erityisasema heteroihin nähden. Tuloerot mahdollisimman suureksi. Ulkomaisille terroristeille on annettava kokoontumisvapaus suomessa. Ulkomaita on avustettava suomalaisin verovaroin lähes rajattomasti. Moottoripyöräjengit on hyväksyttävä osaksi suomalaista kulttuuria. Ulkomaisille opiskelijoille on taattava ilmainen opiskelu suomessa, jne.

55
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 01. 04. 2013 19:07 »
Ei ole ihme, että kurdeja vihataan niissä maissa joissa heitä on , jos heillä on tapana pitää lipputalkoita ilman lupaa. Toisaalta heidän politiikkansa voisi antaa piristys ruiskeen suomalaiseen politiikkaan, voisi olla jopa viisaampaa, mitä nykyinen kansankapitalismi edustaa. Mikä takaa sen , että tulevaisuudessa muslimi äiti synnyttäisi muslimilapsen. Voisihan pienokainen olla vaikka pikku RKP:läinen tai jopa iso jytky.

56
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 31. 03. 2013 19:07 »
On totta, että historia on sodan osalta kauhea koskien Hitleriä ja "isä aurinkoista".Toivottavasti poliitikot pitävät huolen siitä, että sellaisia kauheuksia ei enään tulisi kenenkään kohdalle.

57
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 31. 03. 2013 19:07 »
Sovitaanko, että romeo ei nyt innostu liikaa. Kenenkään kimppuun ei ole, eikä ole tarkoitus käydäkkään , koska se on jopa laitonta täällä suomessa.

58
Sekalaista keskustelua / Vs: Ruuan hinta
« on: 31. 03. 2013 18:06 »
Ruoan hinnan nostaminen verojen avulla on nykyisen hallituksen ohjelmassa. Ennätykset  ruokajonojen pituudessa ovat myös ainutlaatuisia. Ennätys suuret tuloerot ovat myös tämän työväen kapitalistihallituksen aikaansaannos.Yksinkertaisesti , sitä saa mitä tilaa. Katainen vie ja muut vikisee. Onneksi muutama puolue ymmärsi olla hyväksymättä tällaista hallitus ohjelmaa.

59
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 31. 03. 2013 17:05 »
Mikä tämä seso on miehiään?. Täällä haukkuu ihmisiä , sekä on valmis aseistamaan terroristijärjestöä. Kuinka tällaiset saa liikkua vapaana meidän keskuudessamme ?.

60
Sekalaista keskustelua / Vs: Rakkaamme - Pohjois-Korea
« on: 31. 03. 2013 08:08 »
Kauniisti kirjoitettu , nuo viimeiset lauseet, kuin suoraan raamatusta .

61
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 31. 03. 2013 08:08 »
Jos elukoilla tarkoitetaan eläimiä , ei pidä aliarvioida niitä. Historialle ei voi mitään. Meidän kannalta vielä pahempi oli Stalin, jos viitsii tutustua Suomen historiaan ilman värillisiä laseja. Todennäköisesti ilman Saksan apua täällä pääkieli olisi Venäjä.  Muistan, kuinka kommunistit haukkuivat sodassa olleita veteraaneja 50. Luvulla. Mitäs menitte. Oma syynne. Muistot ovat hirveitä kaikille osapuolille ja poliitikkojen yksi päätehtävä onkin pitää rauhanomaiset suhteet joka ilmansuuntaan.

62
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 31. 03. 2013 06:06 »
Lause, järjestelmä sallii hyväksikäytön. Onko nyt niin, että afrikasta tuleva pakolainenkin on viisaampi, kuin meidän sivistyneet ja kouluja käyneet poliitikot ,huomatessaan tämän em. Seikan. Vai onko niin, että he ajattelevat aina seuraavia vaaleja ja yrittävät mielistellä äänestäjiään kaikissa päätöksissään.Itse uskon, että aamutuimaan tehdyissä päätöksissä tyhmyys tiivistyy entisestään. Jos pakolaiset ovat itse huolissaan meidän pakolaispolitiikasta ei riitä, että hälytyskellojen pitäisi soida, vaan siihen on myös reagoitava välittömästi. Olisi myös katsottava lukuja, mitä tämä touhu Vaasalle ja veron maksajille maksaa.

63
Sekalaista keskustelua / Vs: Rakkaamme - Pohjois-Korea
« on: 30. 03. 2013 12:12 »
Pohjoiskorea on alkanut sodan, eli sanasodan. Siltikin tässä on jokin , mikä ei täsmää ja se on Kiinan viime päivien asenne tähän konfliktiin. Kiinasta ei olla kommentoitu juuri ollenkaan , vaikka se on naapurivaltio. Aivan kuin Kiinalle olisi pohjoiskoreasta luvattu , että kyseessä on " aprillipila ".

64
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 30. 03. 2013 06:06 »
Kaikki eivät tule sitä edes ymmärtämään , vaikka huomaisivatkin. Ja vaikka ymmärtävätkin, eivät tunnusta. Näitä kutsutaan yhteisellä nimellä fanaatikoiksi.

65
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 29. 03. 2013 21:09 »
Tänne tuotetaan lapsia jatkuvasti heidän kotimaastaan, että täällä olevat voivat käyttää niitä hyväksi. Poliitikkomme kutsuvat sitä perheen yhdistämiseksi. Tämäkö on sitä rikasta kulttuuria ,jota täällä jotkut niin kovasti peräänkuuluttavat.

66
Yleistä keskustelua / Vs: Miksi vain Tolppanen?
« on: 29. 03. 2013 21:09 »
Olisi ollut typeryyden huippu persuilta ja keskustalaisilta mennä hallitukseen Kataisen ehdoilla, kuten muut tekivät.Nyt on tullut nurinaa vasemmiston taholta, kun heitä on viety, kuin pässiä narusta. On mm. annettu rajoitettua tietoa päätöksiä tehtäessä. Ehkä demarit ja vasemmisto tulevat vihdoinkin järkiinsä , vaikka ministerin , jopa kahden salkkua on niin mukava kantaa.

67
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 29. 03. 2013 11:11 »
On käsittämätöntä tyhmyyttä suomen poliitikkojen taholta, että järjestetään ulkomaille jopa hakuretkiä opiskelijoiden haalimiseksi ympäri maailmaa. Ulkomaisille opiskelijoille riittää auttava englanninkielen taito, eikä muita vaatimuksia sitten olekkaan. Suomalaisten opiskelijoiden vaatimukset ovatkin aivan eri luokkaa.Ruotsinkielisiä noudetaan pellon laidoilta, että saadaan opiskelupaikat täyteen, toki osa tippuu jouluun mennessä. Tämä kaikki on poliitikkojen aikaansaannos. Ainakin ulkomaalaisille pitäisi olla lukukausimaksut.

Pages: 1 [2]