Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Mikko R

Pages: [1]
1
Vaasa / Vs: Vaasan kehitysideoita
« on: 13. 05. 2012 10:10 »
Tapahtuma on tosiaan lauantaina 26.5.2012. "Kisaajat" alkavat kerääntyä Museolle tuossa 10:00 aamupäivällä. Ajo alkaa klo 12 ja startti on tosiaan tarkoitus ajaa keskustan läpi. Parhaat hetket tulla katselemaan menoa on ennen puolta päivää kun "kisaajat" alkavat kerääntyä paikalle ja klo 15.00 jälkeen kun porukkaa alkaa tulla takaisin museolle. Ja museohan on auki koko päivän klo 11:00 - 16:00. Klo 16 jälkeenkin tapahtuma jatkuu jollakin tavoin.

Ja Sundin Ukolle tiedoksi että paras ajanmukainen ajoasu palkitaan, todennäköisesti matkalle lähtee tyylikästä porukkaa. reitti on julkaistu tuonne blogiin ja matkavauhti lienee jotakin 20 kmh luokkaa, joten tienvarteenkin voi tulla kannustamaan.

Kyllä Terässiipi on hieno pyörä sekin, onhan ainakin juuret Vaasasta :)

2
Vaasa / Vs: Vaasan kehitysideoita
« on: 12. 05. 2012 15:03 »
Vaasaanhan vois vaikka järjestää wanhojen kilpapyörien kokoontumisajot. Lähdettäis vaikka Auto- ja moottorimuseolta, ajettais ensin kaupungin läpi Sundomin läpi Sulvalle ja sieltä sitten Vanhan vaasan kautta takaisin keskustaan vaikka rantaa myöten. Siitä sitten Strömssööseen ja Karperöön kautta takaisin Museolle. Siellä vois olla osanottaja porukalle vaikka jotakin pientä purtavaa. Sellaista mukavaa yhdessätekemistä. Mun mielestä hyvä idea ja aika monen muunkin. Tapahtuma järjestetään 26.5.2012 ja mukaan sopii vielä. Tarkemmat ohjeet löytyy: www.retrokilpurit.blogspot.com

Kyselyt osoitteesta retrokilpurit@netti.fi

3
Onko tänä kesänä lainkaan PickNickJazzia Hietasaaressa, entä missä on rantakirppis?

4
Vaasa / Re: Vaasan kaupunkirakenne
« on: 21. 11. 2005 15:03 »
Kun torimyyjät saadaan rinkulaan sisätiloihin, saadaan torille luistinrata, jota kiertää hiihtoputki. Mehiläinen laittaa ladunvarteen veritankkausaseman ja alatorin apteekki hoitelee muut lääkkeet. Kyrö taitaa olla työtä vailla, siinä sopiva projektinvetäjä. :)

5
Lasagnen valkokastikkeen pohjaanpalamisen ja samalla laktoosit voi välttää käyttämällä kookosmaitoa. Kookosmaito sopii myös munamaitona esim kaali- ja makaronilaatikkoon.
Kookoskermasta saa helposti maistuvan kastikkeen esim kalalle ja curryn kanssa kanalle.

6
Vaasa / Re: Vaasan Asuntomessut
« on: 04. 11. 2005 12:12 »
Messuasiaa pohtiessani heräsi itselleni kysymys: Eikö se riitä että kaavoitetaan tonteiksi mainitut alueet, ja markkinoidaan niitä koko maahan. Mieluummin minä taloni rakentaisin hyvälle paikalle ilman että 200000 käy sotkemassa paikkoja.

Sillä 3 miljoonalla saataisiin paljon hyvää aikaan kaupunkilaisille mm. vaasa-lisä ja auto- ja moottorimuseo :-)

Kumpiko nyt tärkeämpi ne tontit ja asukkaat vai messut ?

7
Yleistä keskustelua / Re: Pohjalainen
« on: 14. 10. 2005 14:02 »
Onko kissa pidätetty vai onko siitä tehty asuntomessujen maskotti ?

8
Valtuuston tietoon / Re: Vaasan Imago
« on: 04. 10. 2005 09:09 »
Pohjalainen otsikoi tämän sporttijutun etusivulla, asuntomessumiljoonista ei mitään mainintaa. Ei nähdä metsää puilta.

Pages: [1]