Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Lauri Karppi

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9
81
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 21. 05. 2013 21:09 »
Olen huomannut, että olet sen verran asenteellinen ja yhden asian mies, että luultavasti et pysty parantamaan, vaikka ehkä haluaisitkin.

Kuten jo sanoin:

Otan tämän merkkinä siitä että sinulla ei ole mitään parantamisehdotuksia varsinaiseen näkyvään osaan valtuustotyöskentelystäni, kuten puheenvuorojeni ja aloitteideni määrään tai laatuun.

Kiitos ja kumarrus.

82
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 21. 05. 2013 21:09 »
Jos olet kokouksia yhtään seurannut, niin olet varmasti huomannut että kunnanvaltuustossa ei varsinaisesti ole oppositiota. Eri asioissa eri puolueet ja valtuutetut ovat eri mieltä.

Otan tämän merkkinä siitä että sinulla ei ole mitään parantamisehdotuksia varsinaiseen näkyvään osaan valtuustotyöskentelystäni, kuten puheenvuorojeni ja aloitteideni määrään tai laatuun.

83
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 21. 05. 2013 21:09 »
Kymmenien minuuttien puheen pitäminen on minusta huonoa käytöstä, jos se luetaan paperista eikä keskustella muiden kanssa. Eri asia on, jos osaa kertoa jotain uutta asiasta mitä ei ole vielä sanottu, sitä kumminkin harvemmin tapahtuu.

84
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 21. 05. 2013 20:08 »
Jos kerran päätösten teko ei kiinnosta..

Missähän näin olen ilmoittanut? Hienosti osasit aloittaa viestisi, ja ymmärsit että et voi tietää mitä tekstaaja ajattelee, mutta jostain syystä voit kuitenkin puolestani ilmoittaa mitä minä ajattelen?

Minä hoidan luottamustehtäväni hyvin, kehtaanpa väittää että paremmin kuin moni muu. Otan puheenvuoroja joissa osallistun keskusteluun eikä mitään valmiiksi kirjoitettuja puheita. Teen aloitteita. Kannatan muutosesityksiä jos on aihetta ja annan palautetta kun on aihetta. Teen läksyjäni myös kotona, olen omalla ajallani ottanut selvää kapungin puutteista budjettiesityksessä, ja tuonut myös sen esille budjettikokouksessa. Tänään osallistuin julkiseen keskusteluun blogilla joka aiheutti varsin paljon keskustelua. Tästä alueesta otan mielellään vastaan palautetta jos sinulla on sellaista antaa. Mutta ei taida olla.

Jos ja kun taas puhujanpönttöön mennään kotonakirjoitetun konseptinivaskan kanssa, ja puhutaan asioita jotka on jo moneen kertaan edelliset puhujat kertoneet, niin silloin minä saatan surffailla naamakirjassa tai pelata jotain peliä pädilläni. Siihen sinulla ei ole mitään sanottavaa, vaan se on minun asiani.

85
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 21. 05. 2013 20:08 »
Joku mielensäpahoittaja on ilmeisesti lukenut demariketjua aiheesta jungerin ja muiden demarien eduskunnassa pelailut, ja kirjoitti sitten pohjalaisen tekstaten palstalle siitä, kuinka kauheaa on kun "joku ps valtuutettu" pelaa kokouksissa.

Tässä hyvin näkyy se, kuinka tärkeimpänä vaikuttimena on nimenomaan se, että voi sanoa jotain ikävää persuista, ei asia. Jos asia olisi tärkeä, kauhisteltaisiin ennenkaikkea eduskunnassa pelaamista. No ei siinä mitään, toivottavasti tekstarin lähettäjälle tuli nyt hyvä mieli, päivän hyvä työ tehty ja pahoille persuille on näytetty taas. Mistä seuraavaksi puhutaan?

Tiesittekö, että joka kokouksessa tarjoillaan kahvia, mutta minä en pidä kahvista, joten otan automaatista maitokaakaota ja sitä varten kertakäyttökupin? Ehkä siitäkin voisi varmuuden vuoksi marista Pohjalaisessa?

86
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 21. 05. 2013 13:01 »
Lisäksi taaphtumaketju oli sellainen, ettei voida sanoa lähteneen ihan syyttä liikkeelle.

Ummistan silmäni?

Siltä vaikuttaa.

87
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 21. 05. 2013 12:12 »
Ja surkeaksi asian tekee, että samaan aikaan maahanmuuttovastaiset ummistavat silmänsä, jos kysymyksessä on kantasuomalainen.

Ja sinä ummistat silmät nyt, satojen autojen polttamiselta.

88
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 21. 05. 2013 12:12 »
maken mielestä se, että jollakin suomalaisella häiriköllä olisi voinut olla sytkärikin, on suoraan rinnastettavissa tähän?

http://www.dagbladet.no/2013/05/20/nyheter/husby/stockholm/opptoyer/27267831/
-> «allah akhbar, politiet løper!»

http://www.dn.se/sthlm/bilar-i-brand--stenkastning-mot-brandkar-och-polis
http://www.dn.se/sthlm/flera-gripna-i-husby
http://www.dn.se/sthlm/sju-poliser-lindrigt-skadade

89
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 20. 05. 2013 23:11 »
Kirjoitin huomioitani Ruotsin mellakoista blogin muotoon

http://lkarppi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/140696-ruotsin-mellakoista-uutisoinnista-ja-maahanmuutosta

Quote
Naapurimaastamme Ruotsista, sen pääkaupungista Tukholmasta tulee karuja uutisia ja kuvia. Katso vaikkapa nämä:

http://www.thelocal.se/images/gallery/3076/28579.443.302.jpg
http://www.thelocal.se/images/gallery/3076/28580.443.295.jpg
http://www.thelocal.se/images/gallery/3076/28583.443.663.jpg
http://youtu.be/WL1xCPT75t8
http://www.youtube.com/watch?v=cVEi5GJDHdo

Ja tämä siis jo ensimmäisenä yönä. Poliiseja on loukkaantunut, kymmeniä tai satoja autoja on poltettu, kymmeniä ikkunoita rikottu. Internetissä on video jossa nuorisojoukko potkii poliisia jonka ruotsin poliisi vahvistaa oikeaksi.

Mistä tämä lähti liikkeelle? Mies uhkasi poliisia veitsellä, poliisi ampui miestä ja mies menehtyi. Mies oli ilmeisesti maahanmuuttajataustainen, sillä nyt nimenomaan kovin tummahipiäinen joukko käyttää tätä tilaisuutta hyväkseen ja riehuu, osoittaa olevansa lain yläpuolella ja ottavansa tilan haltuunsa.

Juuri nyt Expressen lähettää livekuvaa tulipaloista, eli toinen levottomuuksien yö on käynnistymässä:
http://www.expressen.se/nyheter/live/primetime/fokus-pa-husby-i-kvallens-primetime/


Katsotaanpa sitten mitä suomalainen media kertoo meille:

"Nuorisojoukot ja poliisi ovat ottaneet yhteen Husbyn kaupunginosassa Tukholmassa"

http://yle.fi/uutiset/nuoret_heittelivat_poliisia_kivilla_ja_polttivat_autoja_tukholmassa/6649553

"Tukholmassa Husbyn lähiössä on puhjennut levottomuuksia"
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013052017042727_ul.shtml

"naamioituneiden nuorten ja mellakkapoliisin välille on syntynyt useita yhteenottoja"
http://www.hs.fi/ulkomaat/Tukholman+Husbyn+l%C3%A4hi%C3%B6ss%C3%A4+j%C3%A4lleen+autoja+tulessa/a1369017827553

Näistä voisi medialukutaidoton ymmärtää, että ihan perusruotsalainen nuoriso siellä nyt on jostain syystä levottomana.

YLE kuitenkin vihjaa yhden kerran riehujien kulttuurisesta taustasta:
"Poliisiakin syytetään ylilyönneistä, muun muassa rasistisesta nimittelystä."
http://yle.fi/uutiset/tukholman_yollista_rahakkaa_yritetaan_estaa_toistumasta/6651044


Ongelman juurisyy on tietysti se, että Ruotsissa on maahanmuutto hoidettu huonosti. Maahanmuuttajat eivät ole kotoutuneet, heitä on otettu vastaan paljon suurempia määriä kuin mitä on ollut mahdollista kotouttaa, ja he ovat tuoneet mukanaan oman heimokulttuurinsa ja nyt ylläpitävät sitä. Heidän kulttuurinsa ei ole yhteensopiva omamme kanssa, ja se näkyy juuri tällaisina ylilyönteinä. Samanlaista on tapahtunut aiemmin myös muissa Euroopan maissa, kuten Englannissa ja Ranskassa. Sielläkin poltettiin autoja, ja maahanmuuttajataustainen nuoriso mellakoi.

Suomessa ei ole vielä tarvinnut katsella tällaisia uutisia, ja toivottavasti ei tarvitsekaan. Muistan muuten elävästi sen kun Alexander Stubb oli Vaasan keskustan kauppakeskuksessa, Rewell Centerissä ennen 2011 eduskuntavaaleja puhumassa, ja kysyin häneltä mikrofonin välityksellä, eikö hän näe mitään ongelmia nykyisessä maahanmuutossa. Vastaus oli, että hänellä itsellään on vaimo toisesta maasta, ja vienti on sitä ilmaa mitä Suomi hengittää.

Näemme asian ilmeisesti hiukan eri kulmasta. Minusta palavat lähiöt eivät ole mikään vientivaltti, tai edellytys sille että voimme tehdä kauppaa ulkomaille. Toivon ja teen myös kaikkeni osaltani kunnanvaltuutettuna, että tällaisia uutisia ei tarvitsisi ainakaan Vaasasta koskaan lähettää.

90
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 20. 05. 2013 22:10 »
Luin ruotsin mellakoista uutista:
http://www.thelocal.se/48006/20130520/#.UZqZu6KBk7F

ja samalla osui silmääni toinenkin huolestuttavan näköinen uutinen
http://www.thelocal.se/48008/20130520/#.UZqaY6KBk7E
Miehen epäkohtelias käytös uskontoon vedoten ansaitsi hänelle korvaukset kun häntä ei otettukaan töihin käytöksensä johdosta.

91
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 20. 05. 2013 21:09 »
Lauri, luvattiin muutosta ja sitten petettiin äänestäjät. Räksytetään oppositiossa ja teot on mitä, äänestäjien pettämistä eikä mitään muuta.

Onko sinulle äänestäjien pettämistä siis se, ettei pääse hallitukseen? Pettikö myös keskusta siis äänestäjänsä? Ja vasenryhmä? Pettikö edellisellä vaalikaudella demarit koska eivät olleet hallituksessa? Perussuomalaisethan eivät ole koskaan ollut hallituksessa, niin miksi sitten äänestit niitä viime eduskuntavaaleissa?

92
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 20. 05. 2013 18:06 »
Ainoan ja viimeisen kerran lipsahti, ei tapahdu uudestaan. Muutosta ei tullut vaikka kansa äänesti muutoksen puolesta, pettureita.

Aika rankka muutos on ilmeisesti tapahtunut. Mikä ihme sai sinut noin katkeraksi?

93
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 20. 05. 2013 15:03 »
Persut petti äänestäjänsä, siitä on ihan turha vängätä.

Se, että toivot oikein lujasti että asia on näin ei tee siitä totta. Äänestitkö sinäkin perussuomalaisia viime eduskuntavaaleissa?

94
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 20. 05. 2013 14:02 »
Turha on Perussuomalaisten nyt marista, kun itse eivät halunneet/osanneet tai pekäsivät ottaa vastuuta.

maken on myös turha marista siitä ettei persuja otettu hallitukseen.

95
Sekalaista keskustelua / Vs: Mamu-uutiset
« on: 20. 05. 2013 14:02 »
Levottomuudet alkoivat iltakymmeneltä ja jatkuivat koko yön ajan. Aftonbladet-lehden mukaan autoja poltettiin jopa satakunta.
videota
http://www.youtube.com/watch?v=cVEi5GJDHdo

96
Valtuuston tietoon / Vs: järjetöntä toimintaa
« on: 19. 05. 2013 23:11 »
Mitä luultavammin kahden vuoden päästä joudutaan takaamaan jonkun euromaan lainoja. Olkoonkin summat pienempiä kuin Kreikan tapauksessa, mutta kuitenkin. Tässä asiassa Timo on jo tehnyt takinkäännöksen.

Aijaa? Haluaisitko perustella?

97
Valtuuston tietoon / Vs: järjetöntä toimintaa
« on: 19. 05. 2013 22:10 »
Vihreiden "ei sähköntuotantoa eikä teollisuutta" -linja on sinänsä oikeutettu. Ymmärrän kyllä mitä sillä haetaan, ja heidän päämääränsä on hyvä vaikken olekaan keinoista samaa mieltä. Heillä ei ole "vaihtoehtoa" ydinvoimalle koska eivät halua että sähköä tuotetaan lainkaan. Jos vaadit heiltä "vaihtoehtoa" niin se vain tarkoittaa että pysytään sinun olettamuksessasi että sähköä pitää tietenkin olla. No minulla on tässä asiassa ihan sama olettamus, ei siinä, mutta pitää ymmärtää ettei muilla ole samoja olettamuksia.

Euroasiassa OW:lla ja makella on olettamus, että pitää tehdä niinkuin vararikkoon ajautuneet maat sanovat. Jos ei osallistu heidän verojenmaksuun niin se muka ei muka ollut missään vaiheessa vaihtoehto. Kyllä se oli, varsinkin silloin juuri ennen eduskuntavaaleja 2011, ja Suomen kansa myös äänesti niitä vastaan. Muiden puolueiden takinkäännön seurauksena tehtiin päinvastoin kuin vaaleissa äänestettiin.

Tässä muistin virkistykseksi vähän mediaa:
http://youtu.be/FI9qHASYvI498
Valtuuston tietoon / Vs: Merenkurkun siltayhteys
« on: 19. 05. 2013 21:09 »
Olin juuri maailmanperintöseminaarissa, meillä kun on yksi tällainen uniikki alue. Opin mm. että meillä on tästä maayhteys ruotsiin sellaisen 2000 vuoden päästä.

99
Valtuuston tietoon / Vs: Valtuustossa tapahtuu
« on: 19. 05. 2013 20:08 »
Tämän päivän pohjalainen muuten ylensi Tapio Osalan valtuutetuksi.

100
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 19. 05. 2013 18:06 »
Soinin aborttikanta on minustakin huono. Muistetaan nyt kuitenkin että se on tosiaan Soinin kanta, ei perussuomalaisten, eivätkä perussuomalaiset ole aborttia kieltämässä.

101
Valtuuston tietoon / Vs: järjetöntä toimintaa
« on: 19. 05. 2013 18:06 »
Taisit OW heittää liian kovan pallon Laurille.

Tai mikä lie möykky, ei kai sitä palloksi tunnista kukaan. OW:lla taitaa olla joku ihan oma koodi sille mitä "vaihtoehto" tarkoittaa, eikä sen merkitys ole sama kuin mitä me muut tuolla sanalla ymmärrämme.

102
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 19. 05. 2013 17:05 »
Tässä oli aika hyvin kuitattu:
http://yle.fi/uutiset/soini_vastaa_sovinistivaitteisiin/6649053

Quote
- Kun puolustaa julkiset potkut saanutta SDP:n miesministeriä, saa kimppuunsa SDP:n miehet. Siitähän tässä on kysymys, toteaa Soini Yle Uutisille.

- SDP:llä on enää vain kaksi miesministeriä, se on fakta. SDP:n kannatus miesten keskuudessa on romahtanut ja se on nyt heidän mielestä minun syyni, vaikka syy on SDP:n politiikassa, keskitytään eurotukipaketteihin työllisyyspakettien sijasta.

Soini pitää kritiikkiään oikeutettuna.

- Se osui arkaan kohtaan. Siitä meteli.

103
Valtuuston tietoon / Vs: järjetöntä toimintaa
« on: 19. 05. 2013 14:02 »
Et sitten viitsinyt esittää sitä toista vaihtoehtoa.

Kuten tiedät luen myöskin sen tarkkaan,

Et tainnut lukea kovin tarkkaan. Soini sen selkeästi sanoi, ja persujen kanta eduskuntavaaleissa 2011 oli selvästi:
Quote
Mutta takausten loppu pitäisi tulla . No bailout
Persut eivät voineet mennä hallitukseen, koska ehtona olisi ollut tärkeimmässä asiassa takin kääntäminen. Tottakai aina _jotain_ kompromissejä tulee tehdä kun etsitään yhteisiä säveliä useamman puolueen kesken, mutta tuo olisi ollut pahin mahdollinen mitä olisi voinut tehdä. Hallitukseen lähteminen noilla ehdoilla olisi ollut väärin myös, koska persut markkinoivat olevansa vaihtoehto muiden puolueiden takinkääntömeiningille, niin sehän olisi syönyt koko uskottavuuden ja näyttänyt että ollaankin vaan ihan yhtä kelmejä kuin muutkin.

104
Valtuuston tietoon / Vs: järjetöntä toimintaa
« on: 19. 05. 2013 09:09 »
Voisitko Lauri vähän valottaa sitä toista vaihtoehtoa,  jota Persut markkinoivat ja jonka vuoksi ei voitu mennä hallitukseen.

Tämä vastannee, juuri ennen vaaleja kirjoitettu Timon ploki
http://timosoini.fi/2011/03/everybody-knows-portugal-goes/

tuon voi laittaa taustalle soimaan samalla kun lukee
http://youtu.be/b8_ADmWbrbA

105
Valtuuston tietoon / Vs: järjetöntä toimintaa
« on: 18. 05. 2013 09:09 »
Eikö perussuomalaiset jääneet oppositioon ihan omalla valinnallaan eli kieltäytymällä hallitusvastuusta?

"hallitusvastuun" saamisen ehtona oli eurotukien nieleminen, eli sen vahvimman kampanjointiaiheen nieleminen, eli omien äänestäjien pettäminen. Demareilta kyseinen takinkääntö onnistui, ja siksi he ovat nyt hallituksessa vastaamassa tällaisiin kysymyksiin:

http://verkkolahetys.eduskunta.fi/webtv.case#c=19354890&v=24553848&p=4449889&t=2

106
Yleistä keskustelua / Vs: Valokuvaus harrastuksena?
« on: 18. 05. 2013 08:08 »
Ompas Lauri osunut paikkaan. 

"Järven keskellä" lukee "Nurmikentän käyttö kielletty.

Kuva on "monitoimiviheriöltä" eli rollercenterin, arboretumin ja kupariportin lähimaastosta.

107
https://www.facebook.com/events/531958460176367/


Quote
la 18.5.
klo
10-15
Koko perheen pyöräilypäivä Strömsössä
(järjestäjät: Liikenneturva, Vaasan kaupunki)
Radio Vaasasta tutun Hippi Hovin juontamassa ohjelmassa on mm.
opastettuja kierroksia Strömsön tiloihin
Action Power -liikunnallista toimintaa lapsille
kilpailuja sekä arvontaa
nuorisotilojen tuunaamat pyörät - äänestä suosikkisi voittoon!
keittoa 600 ensimmäiselle pyöräilijälle (tarjoana Vaasan kaupungin Ruokapavelu)
pyöräilykarttoja ja tietoa pyöräilyn turvallisuudesta
HUOM! Strömsön alueelle pääsee vain pyörällä. Yhteislähtö on Vaasan torilta kello 10. Itsenäisesti pyöräilevät voivat käyttää apunaan kartalle merkittyä pyörätiereittiä.

108
Yleistä keskustelua / Vs: Valokuvaus harrastuksena?
« on: 17. 05. 2013 21:09 »
"Valokuvaus" on ehkä vähän liian vahva termi kuvaamaan toimintaani, mutta kyllä minä tykkään aina kanniskella pokkaria mukana missä kuljenkin. Hetken mielijohteesta ostin uuden kameran, vaikka meillä onkin kaksi toimivaa pokkaria, tämän kun sai keskiviikkona 99 eurolla gigantin nettisivun kautta tilaamalla:
http://www.gigantti.fi/product/kamerat/digikamerat/IXUS500BK/canon-ixus-500-hs-digikamera-musta
Meni muuten muistikorttiin nyt vielä 19 euroa lisää.

Meillä tosiaan on jo kaksi canonin ixus -pokkaria jo ennestään, jotka edelleen molemmat toimivat mainiosti. Ihastuin vain tuon kameran linssiin heti kun näin, koska se oli paljon suurempi kuin edeltäjiensä ja näin mahdollistaisi paremmat kuvat. Olen nyt kerennyt vähän testailla sitä, ja kuvat tuntuvat heilahtavan huomattavasti vähemmän kuin ennen. Lisäksi sillä saa yllättävän kauas zuumattua.


Tässä pari kuvaa keväältä, otettu meidän digi-järjestelmäkameralla.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/18800663/08.05.13%20075.jpg
https://dl.dropboxusercontent.com/u/18800663/08.05.13%20048.jpg


Hävettää tunnustaa mutta en osaa varmasti käyttää kyseisen laitteen ominaisuuksia kunnolla. Lisäksi se on niin kömpelön suuri että harvemmin se on mukana.

109
Sekalaista keskustelua / Vs: sosiaalidemokraatit
« on: 17. 05. 2013 18:06 »
Minulla ei ole tullut mieleenkään ryhtyä pelailemaan tai täyttämään ristikoita missään kokouksissa,  joissa olen jonkun luovuttamalla mandaatilla edustamassa. 
Tuollainen ylenkatsominen on suorastaan törkeää.  Toivon että Perussuomalaisissa äänestäjissä olisi nyt tärmää sen verran että antaisivat potkut tuollaisille lahjattomille juipeille.

Niin se oli demarien kansanedustaja joka pelaili :)

110
Valtuuston tietoon / Vs: Valtuustossa tapahtuu
« on: 15. 05. 2013 09:09 »
No eikös se mene niin että virheistään oppii? Ja nyt voi sitten yrittää opettaa toisia ettei niiden tarvitse tehdä samoja virheitä vaan voidaan tehdä ihan omat virheet.

111
Käsittääkseni kouluissa ja terveydenhoidossa maahanmuuttajien aiheuttama kuormitus on laskennallisesti 1½ kertainen. Tämä tarkoittaa että jos työntekijällä voi olla 30 suomalaista oppilasta tai hoidettavaa, niin vastaava luku on 20 maahanmuuttajaa. Eli työnantaja yrittää näin ottaa huomioon esimerkiksi kulttuuri- ja viestintävaikeuksista johtuvan työtaakan lisääntymisen.

Quote
-Mamujen ostovoiman ALV-vaikutus

Hankaluutta tässä kohdassa laskelmiin tuo se, että pakolaiset käsittääkseni lähettävät paljon rahaa lähtömaahansa.


112
Vaasa / Vs: Videoteam Vaasalaisia.info. Uusi video.
« on: 05. 05. 2013 12:12 »
Saako tähän ketjuun laittaa muutkin videoita? Sain vappuna moottoripyöräletkan talteen:
http://youtu.be/kND-wQl5jXs

113
Sekalaista keskustelua / Vs: sosiaalidemokraatit
« on: 05. 05. 2013 11:11 »
ps. Juuri tuosta vastaanottimien kiinnipitämisestä varmaan johtuu se,  ettet tiedä paljonko Raimo ja Timo ovat jo netonneet, siitä aivan varmasti valtion kassasta maksetusta kymmenien miljoonien puoluetuki potista.  Josta rivimiehet eivät tule näkemään euroakaan.

Jokainen ketju on persubashin arvoinen.?

ps. Onko se jotenkin niin kovin väärin että myös persut saavat puoluetukea? On minut jo kerran kutsuttu kokoukseen sinne puoluetuella ostettuun toimistoon ja puolueen lehti tulee ovesta. Ja vaaleissa puolue maksoi myös tukea jolla saatiin kuvat jokaisesta ehdokkaasta.

114
Sekalaista keskustelua / Vs: sosiaalidemokraatit
« on: 05. 05. 2013 08:08 »
Jungnerin ja Lauri Karpin tekemien tunnustusten jälkeen herää kysymys, että ovatko nämä ihmiset hakeutuneet oikeaan tehtävään? Sitä kannattaisi heidän äänestäjiensä miettiä seuraavalla kerralla. Kyllä minusta eduskuntaan tai valtuustoon valitulla henkilöllä tulee olla niin suuri intohimo ja kiinnostus koko ihmiselämän kirjoa kohtaan, vanhuksista vaippaikäisiin, että näiden elämää koskevat asiat kiinnostavat laidasta laitaan.

Paheksuuko köyhä jarrumies myös paperin reunaan tuhertamista? Ja sitten on erilaisia ruutupaperilla ja kynällä toteutettavia "pasianssi" -pelejä.

Vaikka kuinka kaikki aiheet kiinnostaisivat, niin joskus ollaan esimerkiksi pykälässä jossa ei päätetä mitään (ns. annetaan tiedoksi), ja silti kaikki haluavat kilpaa käydä edessä puhumassa. Joskus puhutaan ihan hyvinkin mutta monesti tuntuu että ainut motiivi on ollut se että äiti näkee telkkarista että täällä ollaan. Aiheesta kiinnostuminen ei aina välttämättä tarkoita että pitää olla kiinnostunut myös muiden puheista. Pelaaminen tuossa tilanteessa mahdollistaa sen, että kuulen myös nuo tylsät puheet, enkä pilki.

115
Sekalaista keskustelua / Vs: sosiaalidemokraatit
« on: 04. 05. 2013 23:11 »
Olen Jungerin kanssa samaa mieltä. Ei se muille kuulu mitä edustajan ruudulla liikkuu. Minäkin pelaan valtuuston kokouksen aikana tai lautakunnan kokouksessa yleensä bejeweled blitziä jos meinaa tulla aika pitkäksi. Ja katselen facebookkia ja twitteriä ja foorumeita jne. Teknologiasta jälkeen jääneet voivat tätä paheksua jos se heitä lämmittää, mutta minulle se on ainut tapa pysyä hereillä tuossa tilanteessa. Tarpeen niin vaatiessa pelin saa noin 3 sekunnissa vaihdettua siihen esityslistaan.

116
Vaasa / Vs: Kaupunginvaltuuston kokous 6.5
« on: 02. 05. 2013 18:06 »
Kommentointi olisi aika paljon helpompaa, jos pykäläotsikot toimisivat linkkeinä Vaasan kaupungin kv:n esityslistasivulle! Vinkkinä vastaisen varalle.

niin tuossa minun viestissäni on linkki juuri tuollaiselle sivulle

117
Vaasa / Kaupunginvaltuuston kokous 6.5
« on: 02. 05. 2013 14:02 »
Uusi esityslista on julkinen.

Ajatuksia ja ehdotuksia kannattaisi esittää ja keskustelua kannattaisi käydä _ennen_ valtuuston kokousta.

§   Liitteet   Otsikko
64   6 kpl   Lunastusluvan hakeminen Böle II asuntoalueelle
65   -   Sosiaali- ja terveyslautakunnan vaali
66   1 kpl   Maahanmuuttajien kansalaisraadin julistus
67   1 kpl   Vanhan Vaasan ja Ristinummen uuden alakoulun rakentamisen selvittäminen, valtuustoaloite Tapio Ruostetoja (SDP)
68   1 kpl   Vaasan kaupungin rakennusaikaisen valvonnan parantaminen, valtuustoaloite Pekka Mäenpää (VAS)
69   1 kpl   Hietalahden venesatama-alue puisto- ja liikuntakäyttöön, valtuustoaloite Erkki Teppo (SDP)
70   1 kpl   Ennaltaehkäisevä kiinteistöjen huolto-ohjelma, valtuustoaloite Harri Leppälä (PS)
71   1 kpl   Hissien rakentamisavustuksen korottaminen 15 prosenttiin, valtuustoaloite Raimo Rauhala (SDP)
72   2 kpl   Kotiapua perheille, valtuustoaloite Anne-Salovaara-Kero (RKP)
73   3 kpl   Kaksikielisen ammattikorkeakoulutuksen mahdollistaminen, valtuustoaloite Sture Erickson (RKP)
74   2 kpl   Selvitys vanhustenhuollon vertailutiedoista ja laatusuosituksista, valtuustoaloite Marjatta Vehkaoja (SDP)
75   3 kpl   Vuokra-ajan jatkaminen, Vaasan Lomaranta Kiinteistöt Oy
76   2 kpl   Vaasan seudun jätelautakuntaa koskevan sopimuksen ja johtosäännön hyväksyminen
77   5 kpl   Joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmä osakeyhtiön perustaminen
78   1 kpl   Nummen koulun laajennuksen hankesuunnitelma
79   2 kpl   Asemakaavan muutos, Vikinga
80   -   Uudet virat ja toimet 2013
81   2 kpl   Kiinteistö Oy Pikipruukki - konvertoitavien lainojen takaus118
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 30. 04. 2013 22:10 »
Mielenkiintoista nähdä tuossa joskus vuoden päästä millä tavoin Soini aikoo selitellä Eu ja Euro - takinkäännöksensä.

Laitetaanpa muistiin ja katsotaan ensi vappuna.

119
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 30. 04. 2013 19:07 »
En kyllä voi hyväksyä moista puolueellisuutta "puolueettomalta" julkaisulta!

Ei puolueetonta olekaan. Oikea ongelma onkin se, ettei välttämättä ole sopivaan suuntaan puolueellista näkemystä tarjolla. Lehdet ja toimittajat voisivat kyllä selkeämmin ilmaista puoluesympatioitaan ja muita vastaavia sidonnaisuuksiaan jne, se palvelisi lukijaa paremmin.

120
Olympiakorttelin kuvaus oli aika huvittava, samoin tuo Vaasan logo :)
En huomannut oliko lähdettä linkitty mutta http://hikipedia.info/wiki/Vaasa

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9