Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Timo

Pages: [1]
2
Vaasa / Vs: Videoteam Vaasalaisia.info. Uusi video.
« on: 10. 03. 2007 06:06 »
Tuossa vieressä olevassa 'Kuvia Vaasasta'-ketjussa olevan ohjeen kautta sain näkyviin noi kuvat... mutta oli kyllä aika hankalaa, tuurilta tuntui niitten näkyminen.

3
Vaasa / Vs: Videoteam Vaasalaisia.info. Uusi video.
« on: 10. 03. 2007 06:06 »
Tänään oli pohjallisessa juttua kaupungin ilmakuvista jotka on otettu 3km:n korkeudesta..? Ehkä sivut ovat vaiheessa ja avautuvat myöhemmin..?

Taitaa olla tuo 3cm ylempänä oleva viesti, jossa tämä kerrotaan... ;-)

Mutta eipä toiminut mullakaan Ff eikä IE. Koodia kurkkimalla sen pitäisi avata tälläinen osoite:
http://www.vaasa.fi/majakka/ilmakuvat/ilmakuva_4.htm
mutta tuolta tosiaan avautuu tuo lähtöpaikka, eikä mikään äkkiseltään arvattu nimenvaihdoskaan auttanut.  :-/

4
Sekalaista keskustelua / Re: Historiaa
« on: 28. 12. 2005 07:07 »
Tuosta alkuasetelmastahan on muuten olemassa vaihtoehtohistoria-scifi-romaanikin - Aldis: Mannerheim-sinfonia (tuo arvostelu ei tosin kovin paljoa keskity itse kirjan sisältöön...)

Kirja alkaa Oulussa, jossa taisi myös olla Gestapon aluetoimisto (en nyt muista tasan tarkkaan, luin kirjan heti kohta sen ilmestyttyä parikymmentä vuotta sitten).

5
Lähempänä vaaleja aikaa ja tarjokkaita kirjoituksiin varmaan löytyy helpommin... ;-)

6
(Tästä viestistä nyt sitten puuttuu pitkät ohjeet tai edes kokkaamista harrastava kirjoittaja, mutta...)

Tuosta lasagnesta tuli mieleeni laiskan ratkaisu - eli Knorrin Lasagnette-paketti on nopea & helppo tehdä ohjeensa mukaan ja ihan hyvää on sekin.  :-)


7
Kommentteja ja parannusehdotuksia / Parannetaan blogia
« on: 04. 09. 2005 20:08 »
Yksi mieleen lisää tullut täällä foorumilla korjaamista kaipaava asia on ketjun lukemistieto. Eli värillinen kuvake näyttää viestit, joissa on lukemattomia viestejä. Paitsi nyt se ei näytäkään oikeastaan lukemistietoa vaan mukana on jokin aikaleima foorumille tulemisesta.

Esim tänään katsoin pari viestiä ja ikkuna jäi auki odottamaan, että katsoisin ne loput lukemattomat ketjut. Mutta kun palasin asiaan, niin ne värikuvakkeet katosivatkin!?

Asetuksista ei ainakaan löytynyt mitään tuohon vaikuttavan näköistä henkilökohtaista ruksia tms joten toivottavasti administraattorilta löytyy tähän apu. Kyllähän lukuruksi pitää tulla vasta sitten kun ketjussa on käyty, eikä jonkin ajan kuluttua! Niin ainakin on homma toiminut muualla, joten tuon pitäisi jotenkin onnistua.

8
Kommentteja ja parannusehdotuksia / Parannetaan blogia
« on: 04. 09. 2005 13:01 »
Quote from: Niiskutti
Noi viagra viestit poistoon mahd. pian... ja banniin koko idiootti käyttäjä
Kannatan! Kai sieltä asetuksista saa rekisteröitymisen/viestittämisen ihmistä vaativaksi, ettei nettirobotit pääse tänne tollasia mainostelemaan...?

9
Kommentteja ja parannusehdotuksia / Parannetaan blogia
« on: 22. 08. 2005 06:06 »
Kunkin asuntoyhtiön sisäisille keskusteluille voisi oma alialueensa täällä, kun ei niitä naapureita paljoa tule jututettua siinä pihalla ja jokin yhteinen tilaisuus kerran pari vuodessa ei satu yleensä siihen kohtaan kuin jokin idea tulee mieleen. (No tuolle idealle voisin itsekin jo antaa yhden epäily-äänenkin, koska vähän hupsultahan se kuulostaa...)

MUTTA sittenhän voisi olla tuosta jatkokehitetty alue, eli yleensä asuntoyhtiöasioihin varattu alue. Siellä voisi olla yleisellä tasolla as.oy-aiheista keskustelua: millaisia ongelmia on ollut, miten niitä on ratkaistu, mitä hyviä ideoita on jossain saatu (että muut voivat sitten toteuttaa itse/kehittää sitä eteenpäin) jne jne

10
Sekalaista keskustelua / Mikä nimeksi?
« on: 22. 08. 2005 06:06 »
Quote from: Toimitus
"Vaasalaiset kansiot" on muuten hyvä nimi, mutta sen alla kulkee jo suosittu vaasalainen räp-yhtye.
Oppia ikä kaikki, mä kun luulin keksineeni jotain uutta... :?

11
Sekalaista keskustelua / Mikä nimeksi?
« on: 21. 08. 2005 20:08 »
tai

'Merenkurkun sana'
'SanottaVaasa'
'Niinku se on'

12
Sekalaista keskustelua / Mikä nimeksi?
« on: 19. 08. 2005 06:06 »
tai  :idea:

'Vaasamentti'
'Projekti Vaasa'
'VaaSalaiset kansiot'

13
Yleistä keskustelua / Re: Torivalaistus
« on: 18. 08. 2005 08:08 »
Quote from: Näin On
Valoa torille

Päivän Pohjalaisen (18.08.05) mukaan Vaasan torin ympärille on tulossa pramea julkisivuvalaistus.  Valaistuksesta vastaavat kiinteistön omistajat. Kiinteistönomistajat ovat jättäneet tamperelaiselle Valoa Oy:lle toimeksiannon.
Pikalukaisulla en löytänyt lehtijutusta, tästä enkä Valoa oy:n sivuilta mainintaa, että otetaanko valosaasteen vähentäminen huomioon tuota uutta valaistusta suunniteltaessa?

Kaupunki voisi muutenkin jatkossa muistaa alueiden valaistusta muutettaessa tuon, mallia saa esim Jyväskylästä, jossa asia on hoidettu mallikkaasti.

Omaan blogiin tuli asiasta kerättyä muutamia muitakin linkkejä.

14
Quote from: Meikä
Jos nää eioo Vaasalaisia, tai ainaki präntööläisiä, sanoja niin ei sitte mikkään.

-Rooku
-Flyygu/flyygut
-Joppari
-Pluuka
-Hyyskä
Nyt tuli oikeemmalta kuulostavia. 'Kuulostavaa', koska itte en kommentoi vaasalaisuutta (elelin ekat 19 vuottani Kurikas, tosin jo n 21v Vaasassa) vaan onko sanat tuttuja muualta. Näistäkin kyllä joppari oli meilläkin käytössä ja hyyskää on luettukin nuorisokirjoista yms joten lienee koko maan sanoja. Mutta on noi varmasti Vaasaskin olleet käytössä, ei siinä mitään. :wink:

15
Yleistä keskustelua / VLP - oletteko tyytyväisiä?
« on: 11. 08. 2005 13:01 »
Quote from: Niiskutti
Muistaakseni VLP:ltä ja Subtv:ltä loppui joku sopimus jota sitten ei uusittu.
Tuolloin oli lehdessä subtv:n Suomen pomolta kovat vakuuttelut, että he eivät halua VLP:ltä mitään rahaa kanavan näyttämisestä analogisesti, joten kyllä se oli VLP:ltä ihan digiboximenekin takia tehtyä kiusaa.

16
Sekalaista keskustelua / Re: E-P >< Vaasa
« on: 10. 08. 2005 07:07 »
Quote from: Vöråstad
Ei se niin ihmellistä ole, että vaasalainen ja eteläpohjalainen murresanasto on osittain samaa.
Niinpä, 'älähdin' vain siihen, että ne olisivat jotenkin erityisesti vaasalaisia sanoja...

Lisää sanoja:
- auto
- talo
 :wink:

17
Yleistä keskustelua / Re: Koppero sillalla
« on: 10. 08. 2005 07:07 »
Quote from: Vöråstad
Se koppero on kaukolämpöpumppaamo. Laittoivat vaan samalla siihen sellaisen näköalatasanteen. Saivat näin helpommin rakennusluvan. Ja onhan se itse asiassa kivempi kuin vain muuntajan näköinen pömpeli.
Kiitos tiedosta! Ne lasiseinät ja näköalatasanne hiukan hämäsivät käyttötarkoitusta pohtiessa - no nyt on tuokin ähky poissa multa. :wink:

18
Sekalaista keskustelua / Re: Vaasalaisia sanoja
« on: 09. 08. 2005 20:08 »
Quote from: Besse R. Wisser
Nämä ovat vaasalaisia sanoja

-hantuuki
-fati
-porstua
-kiffeli
-skooli
Ja ainakin nämä jätetyt ovat myös eteläpohjalaisia sanoja, jotka opin Kurikka/Ylistaro -murteesta jo ennen kuin Vaasaan muutin...

19
Yleistä keskustelua / Pähkähullu idea tai sitten ei
« on: 09. 08. 2005 20:08 »
En tiedä onko tämä ihan haettua ideaa, ehkä enemmänkin korjausehdotus.

Wasalandiaan menevää pyörätien siltaa siinä hovioikeuden lähellä olisi hyvä leventää! Nykyisin siinä usein menee kävelijöitä, pyöräilijöitä ja mopoilijoita melkoista vauhtia pujotellen.

BTW: onko muuten kenelläkään tietoa, että mikä se hiljan rakennettu lasitiilikoppero siinä sillan lähellä rannassa on?

20
Kommentteja ja parannusehdotuksia / Parannetaan blogia
« on: 07. 08. 2005 07:07 »
Eli 'veteen vasta sitten, kun osataan uida'...  :? Itse olisin ajatellut niin, että sitä massaa saadaan helpommin, kun on erilaista tarjottavaa eri asioita hakeville käyttäjille. Joku saattaa palata myyntipalstan takia, muttei pelkän keskustelufoorumin takia tulisi tänne enää uudelleen.

Tuo kaupallisten-ongelman näin yhdessä koko Suomen laajuisessa foorumissa hoidetun omilla erillisillä kaupalliset-alueillaan yksityisille ja yrittäjille. Kyllä  firmallisilla saa mun puolestani olla oikeus mainostaa tuotteitaan myös. Se firman omistajahan on jälleen yksi käyttäjäkin lisää tämän foorumin 'massankeräykseen'.

21
Kommentteja ja parannusehdotuksia / Parannetaan blogia
« on: 05. 08. 2005 16:04 »
Hyvältä näyttää uusi keskustelualue!

Muille varmaan tulee mieleen muitakin tarpeellisia uusia keskustelualueita, mutta itse ajattelin heti, että täällä olisi kiva olla osto- ja myyntipalsta. Kaupat syntyvät helpommin, kun voi sopia ostajan/myyjän kanssa katselmuksesta ennen rahan vaihtoa.

Ja vetäisisipä tuollainen alue osaltaan lisää käyttäjiä tänne ja samalla osallistumaan muuhunkin keskusteluun!

Pages: [1]