Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Imhotep

Pages: [1]
1
Nimenomaanhan se koskee kuntalaisia, nimittäin sillä tavalla onko palvelut omassa kunnassa vai Vaasassa, jolloin matkoihin tuhraantuu yli 50 km, vähävaraisilla ja liikuntavammaisilla voi olla tiukkaa matkustamisen kanssa muutenkin...

Miksi kuvittelet että Vähänkyrön keskusta jäisi ilman näitä palveluja? Kuntaliitoksen suunnittelussa ja raamisopimuksessa tulee huomioida palvelujen säilyminen niin terveydenhuollon kuin muidenkin palvelujen osalta. Jo nyt on nähtävänä hyvä esimerkki kuntarajat ylittävästä yhteistyöstä joka voi olla omansa luomaan mallia kuntaliitoksen suunniteluun.

Quote from: Vaasan kaupunginvaltuuston esityslista
Vaasan kaupunki, Laihian kunta ja Vähänkyrön kunta toimivat kuntalain 76 §:n mu-kaisesti yhteistyössä työterveyshuollon hoitamiseksi. Isäntäkuntana toimii Vaasa ja te-htäviä hoitaa Vaasan Aluetyöterveys -liikelaitos, tämän sopimuksen ovat ao. kuntien valtuustot hyväksyneet.
   Yhteistoimintasopimuksen mukaisesti Vähänkyrön kunta ja Vaasan Aluetyöterveys ovat valmistelleet Vähänkyrön toimipisteen saneerausta. Tällä hetkellä toimitiloja suunnitellaan ja saneeraus alkaa kesällä 2008.
....
Kaupunginhallitus päättää esittää valtuustolle 71.000 €:n lisämäärärahan myöntämistä Vaasan Aluetyöterveys –liikelaitoksen talousarvioon. Lisämääräraha katetaan Vaasan Aluetyöterveys –liikelaitoksen vuoden 2006 ylijäämästä.2
Yleistä keskustelua / Re: Ikea Vaasaan?
« on: 05. 06. 2008 21:09 »
Vaasasta ei ole kunnollista moottoritietä Seinäjoen kautta Tampereelle ja Porin kautta Turkuun, eikä pengertietä Uumajaan. Mistä ihmeestä ne ostajat tulee. Markettien rakentaminen tarkoittaa, että olisi pitänyt jo alkaa rakentaa moottoriteitä joka suuntaan ja heti ja laittaa lentokentän kiitorata kuntoon ja alkaa rakentaa pengertietä Uumajaan.

Jäikö lääkkeet ottamatta? Karkasiko mopo? Rauhoitu!

Pages: [1]