Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Tikka Masala

Pages: 1 [2]
41
Sekalaista keskustelua / Vs: Minulla on asiaa
« on: 19. 04. 2012 11:11 »
Mikä ihmisiä vaivaa?  Ilkka Kanervan ja novaliikemiesten metkuilut ovat maan tapa, joka ulottuu myös Vaasaan.  

Vaikka suoraa analogiaa ei ole, niin on hyvä muistaa että  Novalla oli filiaali myös Vaasassa ja että Kehittyvien maakuntien Suomi ry on joulukuussa 2006 perustettu yhdistys, joka rekisteröitiin Vaasassa 18. tammikuuta 2007.

Sen tavoite on ”ylläpitää Suomen maakuntien vetovoimaisuutta, aktivoida kansalaiskeskustelua ja lisätä äänestysaktiivisuutta”.

Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja on/oli? vaasalainen lakimies Pekka Lind, varapuheenjohtaja eversti evp Jorma Kosunen ja hallituksen jäsen liikemies Timo Töykkä. Lindin mukaan hallitus päättää varojen jakamisesta. .(Wikipedia)

Tälläkin hetkellä on Vaasassa meneillään hankkeita, jotka olisi otettava suurennuslasin alle.  Mutta ketään ei tunnu kiinnostavan.  

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kehittyvien_maakuntien_Suomi

42
Valtuuston tietoon / Vs: Hevosurheilukeskus
« on: 18. 04. 2012 07:07 »
Heikki Lamminmäki puhuu järkeä. Kolmet ravit vuodessa on katastrofi.  Hevosharrastus ei ole siihen nyt uhrattavien rahojen väärti.  Jokainen hoitakoon koninsa omalla niityllään, tallissaan tai takapihallaan.

Se, mitä tarvitaan on parantaa yleisiä terveyeen liittyviä liikuntamahdollisuuksia.  Voidaan myös kysyä kumpi on tärkeämpi kerran viikossa satoja tai tuhansia kokoava kulttuuri-monitoimikeskus vai muutamaa hevoshullua palveleva hukkainvestointi.

43
Sekalaista keskustelua / Minulla on asiaa
« on: 18. 04. 2012 07:07 »
Vaikka täällä on jo 522 ketjua, ajattelin perustaa vielä yhden otsikolla "Minulla on asiaa"  Ajattalen että ketju sopii meille, jotka eivät ole löytäneet jo olemassaolevista ketjuista itselle sopivaa tai nille, jotka pelkäävät että oma asia hukkuu yleiseen hälyyn.

Minulla on siis asiaa, joka kaihertaa sieluani.  Olen huolissani vaasalaisesta yhteisöllisyydestä, joka on mielestäni katoamassa.  Ymmärrän että on turha haikailla entisen puutalokaupungin yhteisöllisyyden perään mutta kaipaan uutta yhteisöllisyyttä.

Varsinkin nuoret ovat menettämässä paikallisuuden tajunsa.  Ei olla enää Präntööltä, Hietskusta ja Hutskilta, vaan eletään jonkinlaisessa ei-kenenkään globaalissa maailmassa. missä ei ole minkäänlaisia kiintokohtia ihmisen historiaan ja taustaan.

Minua kaihertaa myös tunne siitä että valitsemamme valtutuutetut ja luottamusmiehet eivät jaksa syventyä tavallisen vaasalaisen elämään ja etuihin.  Valitut uskovat  vierailta paikkakunnilta tänne muuttaneisiin virkamiehiin, joilla ei voi olla minkäänlaista hiljaista tietoa vaasalaisista tunnoista ja tavallisen vaasalaisen historiasta.

44
Vaasa / Vs: Videoteam Vaasalaisia.info. Uusi video.
« on: 15. 04. 2012 16:04 »
Netistä löytyy runsaasti tietoa vhs:ien digitalisoinnista ja ilmaisia ohjelmia hakusanoilla: convert vhs to dvd free software

45
Yleistä keskustelua / Vs: Valokuvaus harrastuksena?
« on: 15. 04. 2012 15:03 »
Tällä simulaattorilla voit tutkia, miten kameran eri asetukset vaikuttavat kuvan lopputulokseen.

http://camerasim.com/camera-simulator/

46
Yleistä keskustelua / Vs: Kuntavaalit2012
« on: 15. 04. 2012 13:01 »
Miten estää pyrkyrit ja nylkyrit pääsemästä valtuustoon? Näen ainoana mahdollisuutena kiinnostuksen herättämisen kunnallista päätöksentekoa kohtaan.  Mutta en tiedä miten se tehdään?

47
Yleistä keskustelua / Vs: Valokuvaus harrastuksena?
« on: 15. 04. 2012 12:12 »
240:llä eurolla saa jo hyvän digikameran.  Suosittelen laatumerkkejä Canon ja Nikon tässä järjestyksessä.
Katso NetAnttilasta tarjouksia mutta vertaa hintoja myös vertaa palveluissa.  Huomioi että tarvitset myös muistikortin 14-30 euroa ja mahdollisesti laukun n. 20-30 euroa.

Pages: 1 [2]