Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Matti Meikäläinen

Pages: 1 [2] 3 4 ... 13
41
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 20. 03. 2011 00:12 »
Jaa... Hertta onkin sitten valinnut puolensa. Ja Venäjällekin näkyy sopivan kun Gaddafi kun Gaddafi käyttää hyväkseen omaa kansaansa. Yököttävää kaksinaamaisuutta. Kyllä se olisi iitsekästä ellei tälläiseen kansanmurhaan puututtaisi.

42
Yleistä keskustelua / Vs: Pohjalainen
« on: 14. 03. 2011 11:11 »
Tapiohan voi toki nimetä ydinvoimalan suojarakennuksen haluamallaan tavalla... Onneksi oikeasti reaktorikuvun ja tuon Tapion mainitseman peltihössäkän välissä on vielä oikeasti paksu betoninen suojarakennus jonka tehtävänä on estää ettei mikään säteily pääse ulos ja toisaalta estää ettei mikään ulkopuolelta pääse sisään kuten lentokone tai tässä tapauksessa tsunami. Jos se on noin vaikea myöntää poliitikolle niin olkoon sitten.

Totuus on kuitenkin se, että voimalat ovat sammuneet, suojarakennukset ovat kestäneet 9 magnitudin maanjäristyksen, tsunamin ja vieläpä vetyräjähdyksen.

Ainoa mikä ei kestänyt oli diisselillä toimivat varajäähdytysjärjestelmät jotka astuivat kuvioon kun sähköt katkesivat. Ilmeisesti japanilaiset eivät ole ottaneet huomioon sitä, että vettä voisi tulvia sisälle...

Mutta ennen kuin Tapio ja Anni Sinnenmäki blogissaan (Pohjalaisen mukaan) julistavat lauantain murheen päiväksi, pitäisi oikeasti katsoa kuinka paljon sitä säteilyä Japanissa oikein on. Tietääkseni tätä onnettomuutta ei voi millään verrata Tsernobyliin. Kunnes te toisin todistatte pidän minä perjantaita huomattavasti traagisempana onnettomuutena Japanille ja koko ihmiskunnalle.

43
Yleistä keskustelua / Vs: Pohjalainen
« on: 14. 03. 2011 07:07 »
"Epäisänmaaallinen" (kannnattaa siis energiamuotoa, jonka menestyminen heikentää Vaasan teollisuuden menestymistä) Pohjalainen otsikoi "Japanilaisen ydinreaktorin suojarakennus kesti räjähdyksen"
Minusta tuo Pohjalaisen otsikko on valhe. Kuvista näin kun suojarakennus lenti taivaan tuuliin.
Miksi valehdella?

Tapio voisi jo vähitelllen korjata väitteensä. Tämä Pohjalaisen otsikko kun kuitenkin pitää paikkansa.

Vai eikö sinussa ole miestä myöntämään sitä, että luulit voimalan ulkopuolella olevaa peltirakennelmaa suojarakennuksesksi ?

44
Sekalaista keskustelua / Vs: Huijaus Varoituksia
« on: 13. 03. 2011 19:07 »
Sanoisin, että ei ole huijaus. Pyytävät vain lisäämään uuden luottokortin paypal tiliisi koska edellinen on vanhentunut.

Huijausviesteissä pyritään saamaan uhri jollekin epämääräiselle sivulle antamaan henkilökohtaisia tietoja. Tässä ei tälläistä sivua ole ja päinvastoin kielletään antamasta salasanoja kenellekään.

45
Vaasa / Vs: Kuseeko kaupunkisuunnittelu kintuilleen?
« on: 07. 03. 2011 15:03 »
Ovatko herrat eeku ja tarpio jotenkin sortaneet herra ad:tä kun tälläinen sävy kirjoittelussa ?

Hieno juttu olisi, jos virkamiehet lopettaisivat jarruttelun ja näinkin keskeisellä paikalla oleva kortteli saataisiin hyötykäyttöön.

46
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 23. 02. 2011 10:10 »
Natsismi ja äärioikeistolaisuuden tauti leviää Suomessa

”Karjalan prikaatissa palveleva yliluutnantti on varusmiehiä kouluttaessaan haukkunut presidentti Tarja Halosta kommunistiksi. Karjalan prikaatista kerrotaan YLE Uutisille, että asiaa tutkii Pääesikunnan tutkintaosasto. Puolustusvoimien sisäinen esitutkinta asiasta valmistunee ensi viikolla. Yliluutnantti jatkaa edelleen varusmiesten kouluttajana.”

Aivan uskomaton asia, että Suomen tasvallan ensimmäistä naispresidenttiä nimitellään ihan julkisesti. Toisaalta tämäkin asia kuvastaa äärioikeistolaisuuden tunkeutumista yhteiskuntaan.
Onhan Suomessa ollut vastaavaa 1930 luvulla aina vuoteen 1945 asti.

Perussuomalaisten valtaeliitin vihapolitiikkaan toisaalta sopii myös persidentimme Tarja Halosen typerä nimittely. Perussuomalaiset propagoivat juuri noita arvoja vastaan, joita presidentimme aktiivisesti puolustaa.

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2011/02/halonen_tapahtunut_selvitettava_kaikessa_rauhassa_2383161.html

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/02/karjalan_prikaatin_kouluttaja_haukkui_presidentti_halosta_kommunistiksi_2381197.html

Kiitos Urholle tiedoista. Siis nimittelyyn syyllistynyt  yliluutnantti on sinun tietojesi mukaan perussuomalainen.

Ja sinun mielestäsi toisen haukkuminen kommunistiksi on mitä verisin loukkaus ja presidentti Halosen nimitteleminen kommunistiksi sotisi niitä arvoja vastaan joita hän on aktiivisesti puolustanut.

Mitä voimme tästä päätellä ? Uskaltaako tässä enää Urhoa, Herttaa tai Kolmosta enää kommunistiksi haukkua... Elämme mielenkiintoisia aikoja.

47
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 23. 02. 2011 10:10 »
Saiskos Urholta tai Hertalta vähän raporttia siitä kuinka porvarit kapinoivat kaataakseen kansan rakastamaa isä aurinkoista Libyassa ?

Taitaa olla jo yli sata kuolonuhria levottomuuksissa?


USA-lainen imperialismi on nyt tullut tiesä päähän Pohjois-Afrikassa


Nyt taitaa tulla yksityiselle pääomalle lähtö myös Pohjois-Afrikasta kuten kävi Etelä-Amerikoissa, jossa on lähdetty rakentamaan uudenlaista sosialismia.

Tänään TV:ssä ajankohtaisessa kakkosessa tuli esiin se, mistä Pohjois-Afrikan vallankumousellinen toiminta on lähtenyt liikkeelle. Tehtaista, joissa ihmisiä pidetään töissä nälkäpalkalla ja pelolla.

Nyt kansat ovat päässeet vapaaksi herravallan pelosta ja ovat nousseet vallankumoukselliseen toimintaa.
Tapahtumat ovat vasta alkusoittoa...

Se oli minulle uusi tieto, että Gaddafi edustaa USA-laista imperialismia ja yksityistä pääomaa. Olen häntä tähän asti pitänyt kommunismin vankkana tukijana. On se hyvä, että Libyan kansa pääsee lopultakin vapaaksi herravallan pelosta pois tehtaista nälän ja pelon uhreina. On se hyvä, että nimimerkki Hertta kertoi meille tämän mitä ei muista tiedotusvälineistä ole selvinnyt.

Onko sinulla vielä terkempia tietoja siviiliuhreista palkkasotureiden luodeista ja pommituksista ? Lehtitiedoissa puhutaan muutamasta sadasta, mutta joko niitä on tuhansia ?

48
Sekalaista keskustelua / Vs: Huijaus Varoituksia
« on: 22. 02. 2011 12:12 »
Subject:      This message is sent automatically by the computer.
From:      "Webmail Systems Maintenance" <webmail@support.com>
Date:      Tue, February 22, 2011 2:10 pm
To:      undisclosed-recipients:;

This message is sent automatically by the computer.

If you are receiving this message it means that your email address has
been queued for deactivation; this was as a result of a continuous error
script (code:505)received from this email address.

To resolve this problem you must reset your email address. In order to
reset this email address, you must reply to this e-mail by providing us
the following Information for confirmation.

Current Email User Name : {                  }
Current Email Password : {                   }
Re-confirm Password:     {                   }

Note: Providing a wrong information or ignoring this message will resolve
to the deactivation of This Email Address.

You will continue to receive this warning message periodically till your
email address is been reset or deactivated.


49
Vaasa / Vs: Kuseeko kaupunkisuunnittelu kintuilleen?
« on: 21. 02. 2011 16:04 »
Toivottavasti Vaasanpuitikon alle tulevat parkkipaikat louhitaan kallion sisään eikä sillä perinteisellä avolouhoksella. Sitä iskua eivät keskustan asukkaat ja liikkeet tulisi kestämään ja liikennekin olisi pitkäksi aikaa täysin stopissa.

50
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 21. 02. 2011 15:03 »
Saiskos Urholta tai Hertalta vähän raporttia siitä kuinka porvarit kapinoivat kaataakseen kansan rakastamaa isä aurinkoista Libyassa ?

Taitaa olla jo yli sata kuolonuhria levottomuuksissa?

51
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 11. 02. 2011 20:08 »
Taitaa olla toiveajattelua saada julkista velkaa kasvattavat poliitikot vastuuseen teoistaan... Sinänsä kyllä kannatettava aloite. Kyllä poliitikkojen pitäisi ehdottomasti nykyistä enemmän uskaltaa laittaa ns. suu säkkiä myöten, mutta monikaan ei tätä uskalla tehdä. Ei erityisesti nyt kun vaalitkin ovat tulossa... Toivottavasti seuraavan hallituksen ohjelmassa tämäkin epäkohta on korjattu.

52
Tähän ei ole voinut luottaa moneen vuoteen, ehkä vuosikymmeneen. Ei edes siihen voi luottaa, että hallinto-oikeudessa asia oikenisi koska hallinto-oikeuden tuomarit ja kaupungin johtavat virkamiehet tuntevat toisensa liian hyvin eri yhteyksissä. Tai sitten kyseessä on pelkkä laiskuus eli ei viitsitä laittaa lusikkaa liian sotkuiseen soppaan... Mutta korkeimmassa hallinto-oikeudessa asia toki voi oieta, jos valituslupa irtoaa...

53
Olisiko Vaasankin taas aika elvyttää Winter Vaasa tapahtuma jäänveistokilpailuineen ?

http://www.shoppingvaasa.com/298629.aspx

54
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 23. 12. 2010 16:04 »
Ja sama Pohjalaisen pääkirjoitus kertoo, että myös pääomaveroja, perintöveroja ja ennenkaikkea osinkoveroja korotetaan reippaasti. Ja myöskin kiinteistöveroja ollaan korottamassa.

Mielestäni tavoite vähentää työn tekemisen ja teettämisen verotaakkaa on todella kannatettava. Muulla tavalla emme tule missään tapauksessa selviämään valtion velkataakasta ilman massiivisia leikkauksia.

Miksi sellaisia yrityksiä pitäisi verottaa enemmän joilla on tuotantoa ulkomailla ? Haluatko antaa tälläisille yrityksille (esim Nokia) sellaisen viestin, että siirtäkää se pääkonttorikin sinne ulkomaille. Jäi nekin verotulot sitten saamatta...

56
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 01. 12. 2010 21:09 »
On todella sääli kun 90-luvun suurta yritysverouudistusta ruvetaan sanomaan tuholaistoiminnaksi. joka vielä muistaa ajan yli 20 vuotta sitten, muistaa myös sen, että kaikki yritykset pyrkivät minimoimaan veronmaksunsa mitä erilaisin tilinpäätöstempuin. Tästä seurauksena suomalaisten firmojen puskurit olivat todella minimaaliset ja m.m. siksi firmoja kaatui suuren laman kourissa kun rahat loppui kesken.

Sen jälkeen kun yritysverotus muutettiin kiinteäksi ja kaiken lisäksi nettovarallisuuden kasvattamista palkittiin osingonjaossa, on suomalaisten yritysten ja osakkeenomistajien euromääräinen veronmaksu moninkertaistunut. Esimerkissä mainitsit, että Nalle maksoi veroja vuonna 1990 tuloistaan 150 800 euroa. Vuonna 2009 hän taas maksoi jopa 2.1 milj. euroa eli 14 kertaa enemmän. Aatos taas maksoi vuonna 1990 veroa 275 281 euroa ja vuonna 2009 jopa 4.7 milj. euroa eli valtion saamat verotulot ovat 17-kertaistuneet.

Haluaisin tässä huomauttaa, että verotuksen muuttaminen voi olla arvelluttavaa. Veroprosenttia korottamalla valtio voi loppujen lopuksi menettää rahaa kun taloudellinen toimeliaisuus vaikeutuu ja verosuunnittelu palaa takaisin kun isorikkaat siirtävät omaisuuksiaan taas piiloon veroparatiiseihin. Mistä Suomi silloin saa rahaa ns. hyvinvointivaltion ja ylimitoitetun virkamieskunnan ylläpitämiseen ?

57
Vaasa / Vs: Kuntaliitoksista Pohjanmaan liiton alueella
« on: 06. 10. 2010 22:10 »
Huvittavia tosiaan tuollaiset teennäiset rajamuutokset. Mielenkiintoista olisi tietää kuinka tämä haittaisi alueen asukkaiden ja maanomistajien elämää kun maat jakautuisivat kahden kunnan alueelle. Ei kai tuollaista voida vakavissaan ehdottaa... Kyllä kuntaliitokset pitäisi pystyä hoitamaan ilman älyttömiä vaatimuksia rajanaapuruudesta kunhan liitoskunnat selvästi kuuluvat samaan talousalueeseen.

58
Yleistä keskustelua / Vs: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 20. 09. 2010 18:06 »
Pannaan tänne nyt vähän asiantynkääkin ettei pääse hyvä ketju aivan kokonaan näivettymään...

Nyt se lienee lopullisesti varma, ettei ex Casino express tule takaisin Vaasaan kuin korkeintaan viiden tuuman nauloina. Sanomalehti pohjalainen uutisoi aiheesta pari päivää sitten:

Vahvistus: Kaptain Boris  on romutettu

http://www.pohjalainen.fi/arc_article.jsp?article=523471

Vaatii tunnukset jotta saa nähdä artikkelin...

59
Hienoa kun edes jotakin valtuutettua kiinnostaa rahan tuhlaaminen ja sen vähentäminen näinä niukkoina aikoina. Realistina kuitenkin uskon, että tämäkään valtuustoaloite ei johda mihinkään kun kerran isot pojat ovat päättäneet toisin.

60
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 24. 08. 2010 20:08 »
Voisiko herra Kolmonen valaista minua ja muita lukijoita minkälaisessa kriisissä Suomen ulkopolitiikka on ?

Mistä asioista venäläinen lehdistö pursuaa ? Ettei jälleen kerran puhuta tästä Anton-pojasta joka venäläisten mielestä olisi kuulunut jäädä Venäjälle tai tästä yhdestä mummosta jonka taas olisi pitänyt venäläisten mielestä kuulunut jäädä Suomeen... Ulkopoliittista kriisiä kerrakseen sano.

Itse en ole huomannut kuin vanhojen suomettumisen ajan kellokkaiden horinoita kun Katainen ja Stubb hieman provosoivat. Ei tuollaiset heitot mitään kriisejä aiheuta. Jos aiheuttaisi, olisivat maidemme väliset suhteet kyllä tosi heppoisalla pohjalla.

61
Vaasa / Vs: Historiaa
« on: 22. 08. 2010 12:12 »

Vaasan musta päivä oli 14. tammikuuta, jolloin kaupunki oli liekeissä. Tältä pommitusten jäljet näyttivät SOK:n talon katolta katsottuna. Kuva: Kaarlo J.Temmes

Lue lisää täältä:
http://www.pohjalainen.fi/teemat/teematarticle.jsp?category=5&p=5&article=464777

62
Sekalaista keskustelua / Vs: MIKSI?
« on: 18. 08. 2010 19:07 »
Huonoa onneakin oli rutkasti matkassa. Kyseisessä paikassa Gräsbådanin pohjoispuolella ei ole kuin se yksi iso kivi johon Ida karahti. Huono paikka antaa tarkkaavaisuuden herpaantua. Ehkä osasyyllisenä oli asiakas joka juuri ennen oli kysynyt kuskilta jotain ja kuski oli näyttänyt tälle merikorttia. Idan matkanopeus on 22-25 solmua eli jopa 45 km/h. Siinä nopeudessa ehtii mennä pitkälle ellei koko ajan ole skarppina kun ajaa noin isoa paattia.

Mutta siitä huolimatta outo tapaus. Luulisi, että Idassa olisi ollut viimeisen päälle navigointivehkeet käytössä. Tälläistä ei kertakaikkiaan voi tapahtua, jos ajetaan karttaplotterilla. Mutta olisiko kuski sitten siirtänyt karttanäkymän pois nykyiseltä sijainnilta näyttääkseen matkustajalle jotain ? Tämä voisi selittää hairahduksen.

63
Valtuuston tietoon / Vs: Vaasan Imago
« on: 15. 08. 2010 21:09 »
Todennäköisesti tämä kalastajaperheen tragedia on eri kuin piispan tyttärien kuolema Rönnskärin Storskärissä.

Tässä olisi tarinaa kuitenkin tarinaa ruotsiksi Piispa Kurjen pakomatkasta 1522. Sivun alalaidassa löytyy kuvalinkkejä, joissa mm. kuva hautuumaalta. http://old.malax.fi/storskar/index.html

64
Sekalaista keskustelua / Vs: Pohdintaa ilmalämpöpumpsta
« on: 13. 08. 2010 19:07 »
No - jutussa todetaan muun muassa, että huoltamaton lämpöpumppu saattaa olla vaarallinen. Päivänselvää on, että jos ilmaa ulkoilmaa puhalletaan sisään suodattimen läpi, on suodatin määräajoin puhdistettava tai vaihdettava. Muutenhan sisään puhalletaan ennemmin tai myöhemmin pölyhiukkasia. Kunnossa olevan pumpun taas sanotaan parantavan huoneilman laatua. Aika pitkälle tuon puhdistamisen voi tehdä itse.

Jos hiuksia halotaan, niin ilmalämpöpumpussa ei kyllä pumpata ulkoilmaa sisälle vaan sisäyksikkö pyörittää sisäilmaa lävitseen. yhteys ulkoyksikön ja sisäyksikön välillä on ainoastaan nestekierto...

Siitä huolimatta huolto on tärkeää ja filtterit kannattaa pitää puhtaana.

65
Valtuuston tietoon / Vs: C Express
« on: 08. 06. 2010 23:11 »
Maanantaina 7.6. oli A-Studiossa pläjäys Onyxin ihmeellisistä seikkailuista. Ohjelma on nähtävissä vielä 29 päivää Ylen Areenassa:

http://areena.yle.fi/ohjelma/6406e7d1c55404461de3e06b9cc73b0d

Olivat pojat käyneet oikein Dubaissa kaivelamassa aluksen kohtaloa, mutta aika laihoin tuloksin. Kaivoivat mm. sen varustamon jonka olisi ostanut Onyxin, mutta siellä ei tiedetty aluksesta mitään. Ja se toimisto missä paperit oli muka tehty sanoi, että ne oli väärennöksiä... Lopuksi kaivoivat vielä esiin pakistanilaisen vierastyöläisen joka oli työskennellyt kotimaassaan laivanpurkajana, mutta hän oli liian huonossa kunnossa antaakseen haastattelun... Sai moni viranomainen kiemurrella oikein kunnolla. mm ministeri Lehtomäki.

66
Sekalaista keskustelua / Vs: AY-LIIKE.........
« on: 24. 05. 2010 22:10 »
Hah itsellesi. Kommenttini oli suunnattu OW:n mollaamiseen niin kuin varmaan huomasitkin...

Se on kyllä totta, että tietyt avainalat kuten sairaanhoitajat ovat saaneet kiristettyä itselleen suhteettomat palkankorotukset ilman kolmikantaakin... Onneksi elintarvikealalle lopultakin saatiin sopu aikaan.

67
Sekalaista keskustelua / Vs: AY-LIIKE.........
« on: 24. 05. 2010 20:08 »
Tässä yksi viisastelija vastaa... Kiitos vain asiallisesta ja henkilöön menemättömästä palautteesta.

Suu säkkiä myöden tarkoittaa sitä, että tulojen ja menojen pitää pitkässä juoksussa olla tasapainossa. Tulevaisuutta ei voi pitkässä juoksussa rakentaa velan varaan eli siirtämällä kustannukset tulevien polvien maksettavaksi. Eikä kustannuksia voi määrättömästi kattaa myöskään esim. veroja korottamalla koska tämä vääjäämättä johtaisi toimeliaisuuden kuristumiseen ja näinollen laskevien verotulojen noidankehään.

Mikä oikeasti on tärkeää tarkoittaa sitä, että kunnan ja valtion pitää keskittyä ydintoimintojen hoitamiseen ja karsia kaikenmaailman ylimääräiset himmelit ja turhat kulut pois. Julkisen talouden työntekijöiden määrä ei voi kasvaa kun samaan aikaan yksityisellä puolella olevat työpaikat vähenevät. Huoltosuhde menee kestämättömäksi. Tässä puhutaan palveluiden tuottamisen järkeistämisestä, kuntaliitoksista jne...

Ja mitä tekemistä tällä on kolmikannan ja ay-liikkeen kanssa ? Paljonkin. Valtion ei pitäisi olla maksumiehenä työmarkkinasopimuksissa eikä työmarkkinaosapuolien tulisi puuttua demokraattiseen päätöksentekoon. Siis ulkoparlamentaarisin keinoin. Valitettavasti entinen kolmikantayhteistyö tuottavuuden kasvun ylittävine palkankorotuksineen, kilpailukyvyn murentamisineen ja tilanteen korjaaminen umpikujan uhatessa devalvaatioilla on taaksejäänyttä elämää vaikka eräät tahot vielä haikailevatkin tämän onnelan perään.

68
Vaasan sosiaalipalvelut / Vs: Sairaanhoidon arvot
« on: 24. 05. 2010 10:10 »
Eipäs vedetä sitä hernettä nenään... On totta, että en olisi itse lähtenyt korostamaan sinun osuuttasi asiassa, mutta yleisessä mitassa voidaan ihmetella miksi valvovat viranomaiset ja poliitikot ovat hiljaa asiasta. Kuten myöskin lehdistö.

Kaikki viittaa siihen, että asia yritetään vaieta kuoliaaksi jostain syystä mitä suuresti hämmästelen. Toivon tosiaan, että tämä ei ennakoi sitä, että tutkimuspyyntö vesitetään ja elämä jatkuu niin kuin ennenkin tässä RKP:n ankkalammikossa. Toivottavasti olen väärässä !

Tämä Widensjön tapaus osoitti sen, että yksi mies ristiinnaulittiin, mutta muut jatkavat edelleenkin porskuttamistaan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Kaikkien on syytä pitää mielessä, että tässä tutkimuspyynnössä näyttäisi olevan todella kovaa faktaa takana ja kaiken järjen mukaan siinä esitetyt väitteet tulisi tutkia. Tämän tulisi kaikkien vshp:n hallintoon osallistuvien pitää mielessään.

Jos tämä juttu vesitetään, on turha luokitella Suomea oikeusvaltioksi. Hyväveliverkostot jylläävät pahimpaan mafiatyyliin...

Toivottavasti Tapio Osalan kommentteja ei pidä tulkita niin, että hänen mielestään Pentti Tarpion tutkintapyyntö on aiheeton eikä sairaanhoitopiirin hallinnossa ole mitään epäselvyyksiä.

69
Vaasan sosiaalipalvelut / Vs: Sairaanhoidon arvot
« on: 24. 05. 2010 08:08 »
Samaa mieltä paven kanssa. Keskitytään asiaan.

Keskussairaalan rahankäyttö näyttäisi olleen aika holtitonta ja näyttäisi vieläkin sitä olevan vaikka tämä Widensjön tapauksen olisi jo pitänyt olla niin iso herätys, että asiat oltaisiin pantu kuntoon. Miksi vshp:ssä ei vieläkään ole tehty erityistilintarkastusta ?

Ja yksi aspekti mikä myöskin olisi tutkittava on kuinka paljon vshp on jakanut vaalirahaa ja kenelle ? Tämäkin saattaa olla yksi syy miksi poliitikot ja lehdet eivät ole kovinkaan innokkaita asiaa tonkimaan...

70
Sekalaista keskustelua / Vs: AY-LIIKE.........
« on: 24. 05. 2010 08:08 »
Tämä edellinen taas sitten tyypillistä Kivimäen kirjoitusta ?

Huomatkaa jo, että aika mennyt ei enää palaa. Enää ei ole käytössä markkaa jota voisi devalvoida kun kilpailukyky on syöty. Nyt jotkut hurraa kun Kreikka on sössinyt ja Euron arvo syöksyy suhteessa Dollariin. Ei hyvää päivää.

Ja idänkauppakin on menettänyt arvonsa.

Kyllä nyt pitäisi oikeasti pistää suu säkkiä myöden ja miettiä mikä oikeasti on tärkeää. Se vain on niin pirun vaikeaa kun samat tahot jotka hyötyvät nykyisestä päättömyydestä ovat itse päättämässä sen jatkumisesta.

71
Vaasan sosiaalipalvelut / Vs: Sairaanhoidon arvot
« on: 21. 05. 2010 07:07 »
Todella painavaa tekstiä ja soisi, että väitteet tutkitaan perusteellisesti vaikkakin pahoin pelkään myöskin, että tutkimukset yritetään parhaan mukaan vesittää.

Mielenkiintoista nähdä miten esimerkiksi se vaikuttaa, että sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtajan Jan-Erik Granön poika Niklas Granö on poliisi ja hän johti mm. tämän Widensjön kavallusjutun poliisitutkimuksia. Tällä kertaa hänen isänsä on myöskin tutkinnan kohteena joten hän lienee jäävi tutkimaan juttua.

72
Valtuuston tietoon / Vs: C Express
« on: 19. 05. 2010 07:07 »
Ferryspotting sivustolla ovat löytäneet tiedon, että Kaptain Boris olisi lopultakin rantautunut Gadani beachin laivaromuttamolle Pakistaniin 8.5.2010. Eli nyt se ex Fennian tarina on todellakin loppusilausta vaille:

http://www.ferryspotting.com/components/com_ccboard/assets/uploads/0_80bac40beb34e11ba97786efeab82db1.jpg

73
Sekalaista keskustelua / Vs: Asiat jotka ilostuttaa!
« on: 10. 05. 2010 18:06 »
Mitään markkinataloutta oo. Markkinataloudessa annettaisiin sopeutumiskyvyttömien kuolla.

Sosielismia tämä on. Sosialismissa pelastetaan kannattamaton tuotanto valtion yhteisin varoin ja "puolueen" pamput elävät yltäkylläisyydessä kun kansa näkee nälkää.

Arvaa ilostuttaako ?

74
Yleistä keskustelua / Vs: Vaasassa syntynyt etsii...
« on: 07. 05. 2010 10:10 »
Tässä olisi yksi postikortti Merkki-Albertin verkkokaupasta. Hinta 8 euroa:

http://www.merkkialbert.fi/img/items/1055_LARGE_15c3e4.jpg

Muutenkin Merkki-Albertilla on näytillä verkkokaupassaan kymmenittäin jos ei sadoittain vanhoja kortteja Vaasasta...

By the way... Valitettavasti Vaasapediaan ei ole voinut moneen kuukauteen laittaa kuvia ollenkaan. Eikä Galleriakaan ole enää toiminnassa. Sääli...

75
Vaasa / Vs: Kuntaliitoksista Pohjanmaan liiton alueella
« on: 07. 05. 2010 10:10 »
Hyvinpä Kiviniemi ja Mustasaari saivat Vaasan ja Vähänkyrön kuntaliitosneuvottelut torpedoitua. Tässä Pohjalaisen kirjoitus asiasta ja lainauksen Mustasaaren kunnanjohtajan kommentti:

http://www.pohjalainen.fi/Article.jsp?article=497401&Title=Mustasaari+ei+ole+viel%E4+valmis

Quote
-Meille on kerrottu, että selvitysmiehellä on oma mandaatti. Hän voi tehdä ministerille sellaisia esityksiä, joita me emme voi hyväksyä.

Mustasaarelaisten käsityksen mukaan selvitysmies voi siis käytännössä esittää kaikkien kolmen kunnan liitosta.

Mitenhän tässä nyt seuraavaksi päästään eteenpäin vai päästäänkö ollenkaan ?

76
Yleistä keskustelua / Vs: Euroalueen hajoaminen
« on: 05. 05. 2010 20:08 »
Lisälainan antaminen ennestään jo ennätyksellisen velkaantuneelle maalle on hölmöläisen hommaa. Niitä rahoja emme tule ikinä enää näkemään.

Tarkoitus ei olekaan pelastaa Kreikkaa vaan lähinnä Kreikan nykyiset rahoittajat. Romahdus tulee vääjäämättä, mutta silloin on ehditty pelastaa hyvien veljien sijoitukset ja ehkä jopa yhdet vaalitkin. Yhteiskunnan rahaa kyllä palaa miljardeja miljardien perään, mutta kuka siitä välittää. Eihän sitä kukaan omista ja sitä saa aina verottamalla lisää...

77
Vaasan sosiaalipalvelut / Vs: Pete pelastushelikopteri
« on: 05. 05. 2010 20:08 »
Pete perustettiin aikanaan Mikkelinsaarilla hukkuneen veneilijän omaisten aktiivisuuden ansiosta nimenomaan meripelastushelikopteriksi. Nykyisellä Petellä ei voi tehdä meripelastustehtäviä ja siksi sen hyöty Vaasassa on enemmän kuin kyseenalainen. Erityinen ongelma on se, että helikopteri on päivystänyt pelastuslaitoksen takapihalla eikä keskussairaalan luona koska tämä on aiheuttanut lisäkustannuksia päivystyksen järjestämiseen ja potilaiden kuljettaminen päivystykseen on ollut hankalampaa. Nyt on lisäksi vedetty yli helikopteritason rakentaminen keskussairaalan uuden lisärakennuksen katolla...

Olen samaa mieltä, että nykyisen Peten hyöty on enemmän kuin kyseenalainen. Kyllä ne ovat harvassa ne tehtävät missä helikopterista olisi enemmän hyötyä kuin ambulanssista. Varsinkin, jos helikopterissa ei ole aina edes lääkäriä eikä se pysty meripelastustehtäviin. Tämän sanon siitäkin huolimatta, että parisen vuotta sitten Petellä olikin todennäköisesti ratkaiseva merkitys erään tuntemani lapsen hengen pelastamisessa.

78
Sekalaista keskustelua / Vs: Vihreät
« on: 02. 05. 2010 21:09 »
Jollakulla huono päivä ?

79
Vaasa / Vs: Vaasan kaupunkirakenne
« on: 01. 05. 2010 08:08 »
Jakaako kukaan kanssani ajatuksen siitä että Vaasan rannat, erityisesti Hovioidenallas ja Kalaranta  vaatisivat kunnon laituriremontin.  Mallia voisi ottaa vaikkapa Naantalista.

Naantali olisi todellakin oiva malli Vaasan rantojen elähdyttämiseksi. Oikein kadehdittaa rannan elävyys Naanatalissa kun kauniina kesäpäivänä käyskentelee veneitä katsellen johonkin lukuisista rantaravintoloista haukkaamaan jotain purtavaa. Kyllä Strampenin ja Faroksen lisäksi tarvittaisiin jotain muutakin.

80
Vaasa / Vs: Vaasan kaupunkirakenne
« on: 29. 04. 2010 13:01 »
Se oli kyllä hyvä ehdotus, että Vaskiluodon penkerettä täytettäisiin ja sinne rakennettaisiin rantaravintoloita ja muuta. Patsaspuistokin oli hyvä idea.

Pages: 1 [2] 3 4 ... 13