Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - rehtori

Pages: 1 2 [3] 4 5
82
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 28. 09. 2009 19:07 »
Valtiolla on rahaa niin paljon, ettei paskalle taivu - kunhan kohderyhmä on oikea, eikä suinkaan kantasuomalainen:

Quote
Kunnat saamassa lisää korvauksia pakolaisista

Janne Laitinen

Sisäministeriö pitää riittämättömänä hallituksen esittämää korotusta pakolaisten kotouttamisesta maksettaviin kuntakorvauksiin.

Valtion maksamat korvaukset pakolaisten vastaanotosta sekä valmistavasta opetuksesta ovat nousemassa ensi vuonna.

Maahanmuuttojohtaja Mervi Virtanen esittää, että korotusten lisäksi tulisi harkita pidennyksiä korvausaikoihin. Nykyään kunnat saavat valtion korvauksia vain ensimmäiset kolme vuotta.

- Osa tarvitsee enemmän. Luku- ja kirjoitustaidoton aikuinen ei pääse kolmessa vuodessa työmarkkinoille, Virtanen sanoo.

Asia on Virtasen mukaan pohdittavana kotouttamislain uudistuksessa, jonka odotetaan tulevan eduskunnan käsittelyyn ensi keväänä.
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/kunnille-lis%C3%A4%C3%A4-korvauksia-pakolaisista/486648

Pakolaisbisnes näköjään kannattaa. Vaasakin tienannee mukavasti ?

83
Sekalaista keskustelua / Re: Päivän piristeeksi
« on: 27. 09. 2009 15:03 »

84
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 21. 09. 2009 21:09 »
Mikä on se mahti joka saa pelastetun (pakolaisen) kääntymään pelastajaansa vastaan?

Jossain on takuulla jokin virhe mutta missä?

Olisiko maahanmuuttopolitiikassa jossa asiat tehdään väärässä järjestyksessä vaikka ne paperilla näyttävät olevan aivan oikeassa järjestyksessä?

Kuvitelkaa itsenne, että teidät pelastetaan hengenvaarasta ja asutetaan ilmaiseksi asuntoon jossa on muitakin kohtalotovereita ja tv ja taskurahaa ja kännykkä ja internet ja polkupyörä ja saa asua lähes vuoden ennenkuin joutuu oman onnensa nojaan vieraaseen yhteiskuntaan.  Rupeaisitteko mellakoimaan kaduilla ja tuhoamaan sinut pelastaneen yhteiskunnan omaisuutta?  Sitten saman voi tehdä seuraavassa maassa ja seuraavassa ja seuraavassa.

Kummallista.

Mutta jos teille kerrotaan, että käyttäytmällä niskuroivasti ja tuhoamalla yhteiskunnan omaisuutta ei siitä joudu rangaistavaksi vaan saa lisäaikaa niin onko parempaa yllykettä?

Kerrotaanko jossain tällaista tai voisiko tuollainen olla totta sillä mielikuvittelin kaiken?

Tällä videolla kerrotaan mm. vihasta jota monet mamut kokevat tiettyjä ryhmiä tai uskontoja kohtaan ja kasvattavat lapsensakin samaan vihan tunteeseen:

Firemen in Sweden interview

86
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 20. 09. 2009 08:08 »
Quote
Tästä hyötyvät tietyt tahot miljoonia euroja mm. vuokraamalla kiinteistöjään vastaanottokeskuksiksi.

Anne Holmlund - onko kaikki hyvin ?

Yrittäjä: Vastaanottokeskusten perustaminen hyvää bisnestä

87
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 19. 09. 2009 23:11 »
   EU:n besserwisser-vallanpitäjät ovat viimeisten vuosikymmenten saatossa järjestelmällisesti olleet luomassa suurteollisuudelle halpaa ja suureksi osaksi työtöntä työvoima-armeijaa, jota mielin määrin voitaisiin riistää. Ihmisten houkuttelemiseksi tänne Eurooppaan ponnistuksia ei ole säästelty. Heille on jopa luvattu rajatonta oman kulttuurin ja omien tapojen harrastamista. On jopa luvattu rakentaa heille omia moskeijoja ja hautausmaita. On kierosti julistettu, että Eurooppa on paratiisi ja toiveiden täyttymys kaikille parempaa elämää hakeville.

   Loppu on historiaa.
Tässä olemme tänään, maahanmuuttokeskustelun ytimessä, kiitos Roy Rabb, että kirjoitit (kiteytit) selkokielellä syyn sille, miksi ´hyvinvointiyhteiskuntaamme´ ollaan monikulttuurin nimissä (huolimatta (pakostakin) havaituista suurista ongelmista kautta euroopan) musertamassa. Elikä maahanmuuttopolitiikkamme on nykyaikaista ´orjakauppaa´. Tästä hyötyvät tietyt tahot miljoonia euroja mm. vuokraamalla kiinteistöjään vastaanottokeskuksiksi.

88
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 19. 09. 2009 21:09 »
Pakolaisvirtako saa kantasuomalaiset muuttamaan Vaasasta poispäin?!?

http://www.pohjalainen.fi/Article.jsp?article=442137&utm_source=rss_feed&utm_medium=rss&utm_campaign=online

Ainakin moni on jutellessa haaveillut muuttavansa pois täältä tulevasta Malmöstä/ Detroitista

"Detroitin väkiluku on ollut laskussa useitten vuosikymmenien ajan: kun kaupungissa oli vuonna 1950 ennätykselliset 1 849 568 asukasta, oli heitä vuonna 2007 jäljellä enää 916 952. Väestön määrän on arvioitu laskevan vielä noin parillasadalla tuhannella vuoteen 2035 mennessä.[2][4] Väestön väheminen johtuu lähinnä valkoisen väestön poismuutosta, mikä näkyy etnisessä jakaumassakin."

Detroit näyttäisi olevan oikea monikulttuuri-ihanne, eihän sieltä voi kukaan pois haluta :(
Quote
Vuonna 2000 Detroitissa oli 951 270 asukasta[2], 336 428 taloutta ja 218 341 perhettä. Asukastiheys on 2 646 ihmistä neliökilometriä kohden.

Detroit on suurin afroamerikkalaisten keskittymä Yhdysvalloissa. Etninen jakauma oli vuonna 2000 seuraava[3]:

    mustat                                                   79,5 %
    valkoiset                                                 11,9 %
    latinot                                                    4,8 %
    aasialaiset                                                0,9 %
    intiaanit ja muut alkuperäisasukkaat             0,3 %
    muut                                                      2,5 %

Detroitin väkiluku on ollut laskussa useitten vuosikymmenien ajan: kun kaupungissa oli vuonna 1950 ennätykselliset 1 849 568 asukasta, oli heitä vuonna 2007 jäljellä enää 916 952. Väestön määrän on arvioitu laskevan vielä noin parillasadalla tuhannella vuoteen 2035 mennessä.[2][4] Väestön väheminen johtuu lähinnä valkoisen väestön poismuutosta, mikä näkyy etnisessä jakaumassakin.

FBI nimesi Detroitin vuonna 2007 Yhdysvaltain vaarallisimmaksi kaupungiksi. Detroitissa nimittäin tapahtuu väkivaltaisia rikoksia eniten Yhdysvaltojen 25 suurimmasta kaupungista. 65–70 prosentissa tapauksista on tekijänä huumeiden käyttäjä. Vuodessa tapahtuu 47 murhaa, 2051 murtoa ja 97 tuhopolttoa (100 000 asukasta kohden). Muita ongelmia ovat huumeiden ja ihmisten salakuljetus.

Slummiutuminen etenee; kaupungissa ja etenkin sen lähiöissä suuri osa taloista on hylättyjä ja tuhottuja. Men's Fitness Magazine nimesi Detroitin Yhdysvaltain lihavimmaksi kaupungiksi vuonna 2004.

FBI nimesi Detroitin vuonna 2007 Yhdysvaltain vaarallisimmaksi kaupungiksi. Detroitissa nimittäin tapahtuu väkivaltaisia rikoksia eniten Yhdysvaltojen 25 suurimmasta kaupungista

THE RUINS OF DETROIT

Toivotaan, ettei tulevaisuudessa tarvitse lukea THE RUINS OF VAASA sivuja.

90
Sekalaista keskustelua / Re: AY-LIIKE.........
« on: 19. 09. 2009 08:08 »
Ay-liikkeellä näyttää olevan vähintäänkin outo tapa pitää huolta kotimaisista työpaikoista:

Quote
Ay-liike sijoittaa miljoonia ulkomailleAy-liike sijoittaa huomattavan osan varoistaan ulkomaille. Aamulehden selvityksen mukaan yhdeksällä suurella ammattiliitolla on lähes 140 miljoonan euron verran arvopaperisijoituksia ulkomailla.

Kotimaisiin arvopapereihin kyselyyn vastanneet liitot ovat sijoittaneet yhteensä noin 210 miljoonaa euroa.

Esimerkiksi SAK sijoittaa osakkeistaan ja osakerahastoistaan jopa puolet ulkomaille.

Suomen suurin ammattiliitto Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL taas ilmoittaa lehden haastattelussa, ettei se kiinnitä mitään huomiota sijoitustensa kotimaisuuteen.

Ay-liike on toistuvasti ottanut kantaa kotimaisen omistuksen puolesta. JHL lakkoili viime viikolla vastalauseeena tienrakennusyhtiö Destian ja kahden muun valtionyhtiön myyntiaikeille.

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/09/ay-liike_sijoittaa_miljoonia_ulkomaille_1015430.html?origin=rss

91
Sekalaista keskustelua / Re: Päättömät Uutiset:
« on: 18. 09. 2009 19:07 »
Lisää jätettä kaivataan:

Quote
Kaatopaikkajäte vähenee, maksut nousevat

Kaatopaikkajäte on Ylen uutisten mukaan vähentynyt, koska taantuman vuoksi esimerkiksi rakennusjätettä syntyy selvästi vähemmän kuin aiemmin.

Jätelaitosten tulot riippuvat jätteen määrästä, joten jätteen väheneminen tuo niille ongelmia selvitä kuluista. Siksi jätemaksuja nostetaan.

Moni yhtiö nostaa jätemaksuja parikymmentä prosenttia.

http://www.taloussanomat.fi/raha/2009/09/18/kaatopaikkajate-vahenee-maksut-nousevat/200920384/139

92
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 18. 09. 2009 18:06 »
Lyhytviestejä selaillessa huomasin, että Vaasan Ikkunassa on mielenkiintoinen viikon kysymys ja tässä on tämänhetkinen tilanne:


93
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 18. 09. 2009 18:06 »
Pikaruokaketju McDonalds myy Suomessa hampurilaisia, joiden kananlihan teurastukseen liittyy islamilaisia perinteitä. Asia herättää ihmetystä, koska asiakkaille ei kerrota, että lihan käsittely noudattaa uskonnollisia määräyksiä. McDonalds ostaa yli puolet ketjun myymästä kananlihasta tanskalaiselta Danpolta, joka noudattaa teurastuksissaan islamilaisia määräyksiä. Tuottajan mukaan teurastuksia valvoo muslimi, joka lausuu ennen teurastuksen aloittamista rukouksen. Yhtiön mukaan itse teurastuksen tapa ei poikkea tavallisesta. No niin tämäkin vielä ,nyt astuu boikotti voimaan ja onhan noita Suomalaisia vaihtoehtoja Hesburger.
Boikotissa on mäkkäri meilläkin.
http://www.vaasalaisia.info/keskustelu/index.php?topic=1003.msg71189#msg71189

94
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 12. 09. 2009 23:11 »
He tulevat hoivaamaan meitä, kantaväestö kun ikääntyy ei löydy meistä riittävästi hoitohenkilökuntaa, kun tarvitsemme mm. media-assistentteja tekemään töitä.
(Tuo media-assistentti on oma välihuomautukseni.)
Esim. Bambumajoistahan löytyy riittämiin pätevää hoitohenkilökuntaa, Suksen Pentinkään ei tarvitse olla ollenkaan huolissaan tulevaisuudestaan, mitä nyt jokin ilmakupla saattaa tulla pistoksen mukana,,,
Nimimerkillä, Minäkö rasisti???
Ilmeisesti joku unohti kysyä haluavatko mamut vaihtaa vaippoja meikäläisille vanhuksille, sillä selvitykset paljastavat, että henkilökunnan vähyyden vuoksi vanhukset kituvat epäinhimillisissä oloissa tänäkin päivänä. Samaan aikaan mamuja on työttömänä yli kaksinkertainen määrä suhteessa kantaväestöön.
 Silkkaa tuubaa väittää, että nämä "rikastajat"(niin geeniperimän kuin kulttuurinkin tms.) tai "vaipanvaihtajat" olisivat välttämättömiä yhteiskunnan hyvinvoinnin kannalta - päinvastoin, ja tästä kun valitettavasti on faktaa läpi Euroopan.
 On meillä vielä hitunen toivoa jäljellä, eikä siinä tarvita sen suurempaa viisautta kuin ottaa opiksi naapureiden virheistä tärkein asia lienee, että pidetään mamujen määrä jatkossakin huomattavasti Ruotsia pienempänä - toki tuntuu sekin realiteetti ylivoimaiselta näiden meidän moku-fasismia elävien päättäjien normielämästä vieraantuneissa visioissa. Viisauden ja luetusta/nähdystä oppimisen sijaan meitä ollaan viemässä juuri siihen suohon, johon niin monet johtajat ovat tekopyhyyksissään kansansa vieneet.

95
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 08. 09. 2009 15:03 »
Kotikunnan saaminen on Suomeen saapuville kiintiöpakolaisille ja oleskeluluvan saaneille turvapakanhakijoille tuskan takana.Vastaanottokeskuksissa eri puolilla Suomea asuu noin 350 henkilöä, joille ei ole tarjottu asuinpaikkaa mistään kunnasta.Maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thorsin (r) mukaan kuntapaikkojen löytäminen on ollut ongelma 1990-luvulta lähtien. Rahanpuute kunnissa ja maahanmuuton lisääntyminen eivät ole helpottaneet tilannetta.
´Outoa´, ettei kunnille raha kelpaa ? Muistelen jonkun kirjoittaneen, että kunnat jäävät rahallisesti voitolle ottaessaan pakolaisia.

97
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 24. 08. 2009 21:09 »
Mutta se näistä aivopieruista. Saat jatkaa ilman minua. En viitsi uhrata sinuun enempää aikaa - ellet nyt sitten satu yllättämään, kirjoittamalla jotain asiallista. Se tosin taitaa olla yhtä todennäköistä, kuin omat puhelinkopit kääpiöille (sit. Proffa).
Sepä hienoa, koskapa löytyy sen verran selkärankaa, etten aio ala-arvoisiin anonyyminimittelyihisi lähteä mukaan. En sitä paitsi ole aikaasi kaivannutkaan, joten toivottavasti "uhraat" aikasi jatkossa paremmin.

98
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 24. 08. 2009 07:07 »
"Aivottomuuksia" tuskin kukaan pitää mukavana.
Mutta lykka till. Maasta se aivotonkin ponnistaa!

On sinun oma asiasi, mitä pidät mukavana ja mitä et. Voitko ymmärtää tämän?
Todellakin, mutta voisitko sitten mennä vaikka sinne Suomikaksneloseen nimittelemään ihmisiä jos hekään eivät satu olemaan kanssasi samaa mieltä. Nimittelysi laskee tämän palstan tasoa merkittävästi.

99
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 24. 08. 2009 07:07 »
"Aivottomuuksia" tuskin kukaan pitää mukavana.
Mutta lykka till. Maasta se aivotonkin ponnistaa!

100
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 24. 08. 2009 00:12 »
Kyllä. Tunnen itsekin olevani aika ylivoimainen, verrattuna joihinkin, jotka eivät kykene muuhun kuin Jussin linkkien eteenpäin postittamiseen.
Toinen kategoria, jota katselelen mielelläni valtaistuimeltani alaspäin on se, joka lähettää tänne osoitteita artikkeleihin, jotka he kävivät juuri lukemassa naistenlehdistä.
Mitäs jos koittaisit laskeutua sieltä "palliltasi" ja esittää enemmän faktaa ajatustesi tueksi ?. Tokihan musta tuntuu asenteellakin voi yrittää asioita väännellä, mutta ei ne tilastot siitä miksikään muutu, vaikket niistä pitäisikään.
Niin joo, kaverilta kysymistä ei voi oikein faktaksi laskea :)


Osoitat mielenkiintoa henkilöäni kohtaan. Tunnen itseni imarrelluksi! Ja pidätän tietenkin itselleni oikeuden analysoida myös sinua.

En ole rehtori vielä kertaakaan lukenut mitään sinun postittamaasi, josta selviäisi, että kirjoitat jotain, mitä olet itse ajatellut. Kaikki on jonkun toisen kirjoittamaa. Siksi ihmettelenkin, miten joku jaksaa keskustella vain omasta tyhjiöstä käsin.

Mutta lykka till. Maasta se aivotonkin ponnistaa!
Eihän niitä ole tosiaan pakko lukea vaikka niihin vastailisikin. Myönnän lukeneeni sinun kirjoituksiasi. Olen erittäin pahoillani, että kehtasin pyytää enemmän faktaa mielipiteisiisi. Tämä ei tule toistumaan. Toivoisin kuitenkin, että henkilökohtaisuudet voisi jättää pois anonyymissä nettikeskustelussa.

101
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 23. 08. 2009 09:09 »
Lienee siemeniä siihen verrattuna, mitä USA on käyttänyt.
Kehitysapuako ?

102
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 23. 08. 2009 08:08 »
Kyllä. Tunnen itsekin olevani aika ylivoimainen, verrattuna joihinkin, jotka eivät kykene muuhun kuin Jussin linkkien eteenpäin postittamiseen.
Toinen kategoria, jota katselelen mielelläni valtaistuimeltani alaspäin on se, joka lähettää tänne osoitteita artikkeleihin, jotka he kävivät juuri lukemassa naistenlehdistä.
Mitäs jos koittaisit laskeutua sieltä "palliltasi" ja esittää enemmän faktaa ajatustesi tueksi ?. Tokihan musta tuntuu asenteellakin voi yrittää asioita väännellä, mutta ei ne tilastot siitä miksikään muutu, vaikket niistä pitäisikään.
Niin joo, kaverilta kysymistä ei voi oikein faktaksi laskea :)

103
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 22. 08. 2009 16:04 »

104
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 22. 08. 2009 13:01 »
Jotenkin tosin tuntuu siltä, että Obaman valtaan tulon mukana tällaiset teot tulevat vähenemään. Eikö olisikin mielenkiintoista, jos mustan miehen valtaan tulo johtaisi Amerikan sen kaikkien aikojen rauhallisimpaan ajanjaksoon?
Kyllä. Obama on muutenkin hyvä esimerkki siitä, että ihminen voi edetä hyvinkin merkittävään asemaan ihonväristä huolimatta. Värillä ei ole väliä, ainoastaan sillä millainen ihminen oikeasti on.

105
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 22. 08. 2009 11:11 »
Käsittääkseni tässä juhlittiin terroristia joka on tuomittu matkustajakoneen räjäytyksestä. Terrorityön seurauksena 270 siviiliä kuoli. Että sellaista "sotaa" tämä sankari kävi.

106
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 22. 08. 2009 11:11 »
Terroriin uskotaan joka paikassa ja jokaisella tasolla. Jopa moni suomalainen nuorukainen uskoo, ihailee ja haaveilee terrori-iskujen perään. Kaksi on jopa toteuttanut haaveensa.
Onneksi täällä ei järjestetä kansanjuhlia näiden kunniaksi.

107
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 22. 08. 2009 08:08 »
Maahanmuuttajat tulevat paljolti aivan toisenlaisesta arvomaailmasta, en tiedä tuleeko heitä Libyasta, muuta Ylen uutinen esimerkiksi:

 Skotlannin torstaina vapauttama Lockerbien pommittaja on saanut sankarin vastaanoton kotimaassaan Libyassa. 
Näyttävät rauhanuskovaiset ainakin Libyassa kannattavan terrori-iskuja.

108
Sekalaista keskustelua / Re: Päivän piristeeksi
« on: 19. 08. 2009 05:05 »

109
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 18. 08. 2009 13:01 »
Mielenkiintoista. Siis Vaasassakin ollaan alettu nyt ryöstämään. Ei varmaan ole ennen tapahtunut tällaista.
Taitaa olla rikollisuutta liikaa jo "omastakin takaa", ei kaivattaisi yhtään lisää.

110
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 18. 08. 2009 05:05 »
Quote
Nuori mies ryösti Siwan aseella uhaten Vaasassa
Tiistai 18.8.2009 klo 04.37

Aseella uhannut mies ryösti Siwan maanantai-iltana Vaasassa.

Ryöstö tapahtui kahdeksalta illalla Vöyrinkaupungin kaupunginosassa.

Pohjanmaan poliisista kerrotaan, että tummaihoinen, noin parikymppinen ryöstäjä käytti käsiasetta. Hän puhui suomea.

Kaupassa ei ryöstöhetkellä ollut muita asiakkaita, eikä kukaan loukkaantunut tapahtumassa. Juoksemalla paennut ryöstäjä sai saaliikseen jonkin verran rahaa.

Miestä ei vielä tiistain vastaisena yönä ollut tavoitettu. Mahdollisia silminnäkijöitä pyydetään ottamaan yhteyttä Pohjanmaan poliisiin.

Poliisi tutkii tekoa törkeänä ryöstönä.

 
STT

Iltalehti

111
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 17. 08. 2009 13:01 »
Iso-Britanniassa: 100 000 asukasta kohden 2 034 rikosta vuonna 2007.
Ruotsissa        : 100 000 asukasta kohden 1123.
Suomessa       : 100 000 asukasta kohden 738.

Käsittääkseni postittamasi lista käsittää "ainoastaan" henkirikokset ja tässä on mukana kaikki väkivaltarikokset (mm. pahoinpitelyt, ryöstöt ja seksuaalirikokset).

112
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 17. 08. 2009 13:01 »
Quote
Tilaston mukaan Iso-Britanniassa tehtiin 1 158 957 väkivaltaista rikosta eli 100 000 asukasta kohden 2 034 rikosta vuonna 2007.

113
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 17. 08. 2009 08:08 »
Joopa, tilastot vaihtelee. Euroopan komission ja Yhdistyneiden kansakuntien raporteista kootun tilaston mukaan Iso-Britanniassa tehdään väkivaltaisia rikoksia enemmän kuin missään muussa Euroopan unionin maassa.
Iso-Britannia on EU:n väkivaltaisin maa, Suomi sijoittui raportissa tilalle viisi.

114
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 16. 08. 2009 22:10 »
Tässä on muistin virkistämiseksi vähän lukuja vähäteltäviksi - ihan lamasta huolimatta/riippumatta.

Jyväskylä:
Ulkomaalaistaustaisten osuus väestöstä 2,7 %
Osuus omaisuusrikoksista 7,3 %
Osuus henkeen ja terveyteen kohdistuvista rikoksista 6,3 %
Raiskaustapaukset, joissa epäiltynä ulkomaalaistaustainen 12,5 %.

Tampere:
Ulkomaalaistaustaisten osuus väestöstä 3,2 %
Osuus omaisuusrikoksista 8,3 %
Osuus henkeen ja terveyteen kohdistuvista rikoksista 12,2 %
Raiskaustapaukset, joissa epäiltynä ulkomaalaistaustainen 40,9 %.

Turku:
Ulkomaalaistaustaisten osuus väestöstä 4,5 %
Osuus omaisuusrikoksista 11,2 %
Osuus henkeen ja terveyteen kohdistuvista rikoksista 20,6 %
Raiskaustapaukset, joissa epäiltynä ulkomaalaistaustainen 22,5 %.

Oulu:
Ulkomaalaistaustaisten osuus väestöstä 1,9 %
Osuus omaisuusrikoksista 5,9 %
Osuus henkeen ja terveyteen kohdistuvista rikoksista 10,7 %.
Raiskaustapaukset, joissa epäiltynä ulkomaalaistaustainen 41,2 %.

Helsinki:
Ulkomaalaistaustaisten osuus väestöstä 6,4 %
Osuus omaisuusrikoksista 16,1 %
Osuus henkeen ja terveyteen kohdistuvista rikoksista 21,6 %.
Raiskaustapaukset, joissa epäiltynä ulkomaalaistaustainen 46,2 %.

Ulkomaalaistaustaisten rikokset Suomessa - ongelma kasvaa.

On se vaan niin ihanaa tämä monikulttuuri. Kumma juttu, että joillain fasistiluusereilla on vaikeuksia sen hyväksymisessä.

115
Yleistä keskustelua / Re: Kolesteroli - hyvä vai paha?
« on: 03. 08. 2009 13:01 »
Olen kanssasi samaa mieltä tästä hysteriasta. Samaa mieltä näyttää olevan mm. Antti Heikkilä, joka on jo pitkään puhunut ja kirjoittanut asiasta:

Quote
UUDET KOLESTEROLISUOSITUKSET No. 1

Uudet kolesterolisuositukset eivät ole tästä maailmasta, vaan tukevat yksinomaan lääketeollisuutta. Suositusarvoihin yltää ani harva ilman lääkitystä. Mielenkiintoista on, ettei suositusten taustalta löydy mitään todellista tiedettä, vaan laskelmat on tehty pelkkien matemaattisten mallien perusteella, eivätkä ne siten perustu todellisuuteen. Ne ovat ideologian puolestapuhujien toiveajattelua.

Tavalliselle ihmiselle ehkä ymmärrettävin selostus kolesterolista ja terveydestä on tohtori Malcolm Kendrickin youtube -esitys kolesterolin ja sydänkohtausten suhteesta eri maissa. Aineisto perustuu WHO:n MONICA –tutkimukseen, jota voidaan pitää luotettavana ja sponsorivapaana tietolähteenä. Aineisto osoittaa selvästi, että mitä korkeampi kolesterolitaso, sitä vähemmän sydänkuolemia. Sveitsiläisillä on korkein kolesterolitaso maailmassa, mutta vähiten sydänkohtauksia. Ääriesimerkkinä Australian aboriginaalit, joilla on maailman matalin kolesterolitaso, mutta sydänkuolleisuus maailmanennätysluokkaa.

http://www.youtube.com/watch?v=i8SSCNaaDcE

Olen väitellyt aiheesta entisen KTL:n pääjohtaja Jussi Huttusen ja nykyisen (mikä sen laitoksen nimi nyt olikaan) pääjohtaja Pekka Puskan kanssa. Molemmat ovat ääni väristen kertoneet, että tuhat tutkimusta osoittaa heidän kolesterolikantansa oikeaksi. Mutta mitä nuo tuhat tutkimusta sitten ovat? Periaatteessa eivät mitään.

Kolesteroli on muodostunut monelle pakkomielteeksi. Itse asiassa kolesterolin yhteyttä sydäntauteihin fysiologisella tasolla ei ole koskaan voitu osoittaa todeksi. Kolesteroli on vain yksi sydäntautien riskitekijä ja näitä riskitekijöitä on tällä hetkellä yli 60. Se miksi sitten kolesterolista on tehty sairauden syy, ei ole tiedettä, vaan bisnestä.

Kolesterolia, kuten monia muitakin verestä mitattavia suureita, kutsutaan lääketieteen slangilla biomarkkereiksi. Veren biomarkkereille on määrätty keskimääräiset normaaliarvot, mikä ei kerro mitään yksilötasolla. On ihmisiä, joilla jokin arvo on rajojen ulkopuolella, eivätkä he silti ole sairaita. Kunnon lääketieteeseen kuuluu osata arvioida potilaan vointi suhteessa erilaisiin tutkimustuloksiin. Jos potilas voi hyvin, on perinteisen lääketieteen mukaan pidetty täysin epäeettisenä alkaa hoitaa potilasta pelkän laboratorioarvon mukaan. Nyt asia on käännetty ylösalaisin. Yli puoli miljoonaa suomalaista syö kolesterolilääkkeitä täysin turhaan vain joidenkin professorien pakkomielteen perusteella. Tieteellinen näyttö massalääkityksen mielekkyydestä puuttuu.

Mitä nuo tuhat tutkimusta sitten ovat? Ne ovat tavallaan huijausta, sillä niissä on mitattu vain biomarkkeriden muutosta eri temppujen yhteydessä, mutta ei koskaan sitä, mitä moinen on merkinnyt itse potilaalle. Vaikutuksesta potilaaseen käytetään termiä patient outcome. Tällaisia tutkimuksia ei ole koskaan tehty. Todelliset vaikutukset ovat jääneet näyttämättä. Väitteet ovat todellakin hypeä.

Suuria kolesterolilääketutkimuksia on tehty, mutta niiden tulokset ovat hyvin heikkoja ja hajanaisia On tutkimuksia, joissa lääkkeen teho viiden vuoden seurannassa on prosentin luokkaa ja sitten tutkimuksia, joiden perusteella lääkkeistä ei ole mitään hyötyä, vaan haittaa. Positiiviset tutkimukset ovat tehtaiden maksamia ja yleensä vielä maksajan lääke on parempi kuin kilpailijoiden. Prosentin teho on sitä luokkaa, että sen saa aikaiseksi pienellä manipulaatiolla.

Eli yhteenvetona: Jossakin on vain päätetty, että riskitekijä kolesterolista tehdään sairauden syy ja kun lasketaan kolesterolia, niin se sitten tuottaa terveyttä. Maalaisjärjelläkin ajatellen ymmärtää, että homma haisee ja pahasti. Elämä ei ole koskaan kiinni yhdestä muuttujasta ja siksi koko kolesterolihysteria on epäeettistä.

Oikeastaan asiasta vastaavia voisi syyttä valehtelusta, kun he viimeisimmän suositusjulkilausuman yhteydessä kehuvat pystyneensä margariini- ja kolesterolilääkelinjalla vähentämään sydäntauteja Suomessa. Väite ei perustu mihinkään, sillä elintason noustessa ja elämän helpottuessa sydäntaudit vähenevät kaikkialla ilman Keijua ja Lipitoria. Tulee mieleen megalomaaninen taikausko. Kun tarpeeksi rummutan yöllä ja joikaan aurinkojumalalle, niin aamulla koittaa valkeus. Ellei sitten satu olemaan kaamos. Sydäntautien suhteen satumme elämään nyt kevättä.

http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=117

Antin sivuilta löytyy muutenkin mielenkiintoista asiaa ravinnosta ja terveydestä:

http://www.anttiheikkila.com/


116
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 02. 08. 2009 09:09 »
Vanhahko uutinen:
Quote
Ulkomaalaistaustaisten rikollisuus
lisääntyi Turussa rajusti viime vuonna

Ulkomaalaistaustaisiin kohdistuvat rikosepäilyt kasvoivat Turussa selvästi viime vuonna. Ulkomaalaistaustaiset tekivät Turussa viime vuonna väkilukuun suhteutettuna kaksinkertaisen määrän rikoksia syntyperäisiin suomalaisiin verrattuna.

Turun asukkaista on ulkomaalaistaustaisia noin kuusi prosenttia, mutta heidän osuutensa poliisille vuonna 2007 ilmoitetuista rikoslakirikoksista lähes 13 prosenttia.

Lukuun eivät sisälly esimerkiksi alkoholirikokset ja liikennerikkomukset. Prosentit perustuvat Turun poliisin rikosilmoitustilastoihin.

Ulkomaalaistaustaisiksi on laskettu Suomessa asuvat ulkomaiden kansalaiset ja ulkomailla syntyneet Suomen kansalaiset. Lukuja hilaa hieman ylöspäin se, että mukana ovat myös turistien tekemät rikokset.

Kaikista Turun alueen seksuaalirikoksista ulkomaalaistaustaisten tekemiksi ilmoitettiin viime vuonna hieman yli 34 prosenttia. Pahoinpitelyrikoksista vastaava luku oli 21 prosenttia. Ryöstöihin ja kiristyksiin syylliseksi epäillyistä 37 prosenttia oli ulkomaalaistaustaisia.

Vahingontekoihin kuten paikkojen töhrimiseen ja rikkomiseen ulkomaalaistaustaiset syyllistyivät huomattavasti suomalaisia harvemmin.

Turun poliisipäällikkö Tapio Huttunen on huolestunut tilanteesta. Hälyttävät rikostilastot on otettu esiin muun muassa kaupungin riskikartoituksessa.

- Kaikilta osin maahanmuuttajien sopeuttaminen yhteiskuntaan ei ole onnistunut, Huttunen toteaa. Tilastoihin lasketaan myös väliaikaisella työkomennuksella Turussa olevat, mutta Huttusen mukaan tämä ei selitä asiaa.

- Telakkatyöläisistä tässä ei ole kyse. He syyllistyvät lähinnä tavallisiin baaripahoinpitelyihin ja rattijuopumuksiin, Huttunen sanoo.

Ongelman ydin nuorissa

Eräs merkittävä maahanmuuttajien kotoutumista hidastava tekijä on korkea työttömyysaste.

Jyväskylän yliopiston opettajankoulutuslaitoksen ja koulutuksen tutkimuslaitoksen julkaisusta käy ilmi, että maahanmuuttajien työttömyysaste on 2,5-kertainen Suomen kansalaisiin verrattuna.

Kyse ei teoksen mukaan ole aina ammattitaidosta. Rekrytointeja ohjaavat myös työnantajien asenteet sekä mielikuvat muun muassa kielitaidosta ja maahanmuuttajien kotimaasta.

Maahanmuuttajien joukossa on myös muuta väestöä enemmän nuoria, mikä selittää kokonaisrikostilastoja hieman. Ikäryhmittäin tehty vertailu paljastaa kuitenkin kaikkein hälyttävimmät luvut.

15-20-vuotiaiden vuonna 2007 tekemistä seksuaalirikoksista ulkomaalaistaustaisten tekemiksi kirjattiin lähes 36 prosenttia. Tämän ikäisten tekemiä seksuaalirikoksia tosin ilmoitettiin kaikkiaan vain 18 kappaletta.

Ryöstöissä ja kiristyksissä nuoret ulkomaalaistaustaiset olivat tekijöinä 42 prosentissa tapauksista.

Pahoinpitelyistä 37 prosenttia ja törkeistä pahoinpitelyistä lähes puolet oli ulkomaalaistaustaisten tekemiä.

Turun Sanomat kävi viime vuodelta läpi 25 viikon ajalta myös kaikki Turun käräjäoikeudessa esillä olleet syytteet. Syytettyinä oli yhteensä 2 569 henkilöä.

Näistä nimen perusteella ulkomaalaistaustaisia oli 438 eli 17 prosenttia kaikista syytetyistä.

Kahden satunnaisesti valitun viikon ajalta käytiin yksitellen läpi myös tuomiot. Syytettyinä oli 38 ulkomaalaistaustaista, joista viiden syytteet hylättiin. Yhdeksäntoista tuomittiin syytteen mukaan. Neljäntoista tapauksen käsittely lykkääntyi.

”Jotakin on tehtävä pian”

Poliisin tilastot ulottuvat vuoden 2007 osalta joulukuun alkuun; rikosten lisääntyminen on jo selvästi nähtävissä. Siinä missä syntyperäiset suomalaiset olivat viime vuonna epäiltyinä edellisvuotta harvemmin, ulkomaalaistaustaisten osuus lisääntyi 41 prosenttia.

Nuorten ulkomaalaistaustaisten tekemät pahoinpitelyrikokset lisääntyivät yli 80 prosenttia.

Kaikissa seksuaalirikoksissa ulkomaalaisten osuus kasvoi yhdeksän prosenttia, kun taas suomalaisten osuus vähentyi noin kymmenen prosenttia. Nuorten seksuaalirikosten osalta sekä ulkomaalaistaustaisten että suomalaisten osuus kasvoi rajusti.

- Erityisesti nuorten osalta jotakin on tehtävä pian. Meillä ei ole varaa menettää tätä sukupolvea, Huttunen sanoo.
http://www.ts.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2008-01-07,104:2:509164,1:0:0:0:0:0:

117
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 02. 08. 2009 09:09 »
Quote
Maahanmuuttoon lisää rahaa, yliopistoilta leikataan
31.7.2009 16:07 (Päivitetty 31.7.2009 18:56)       STT

Sisäministeriö tahtoo ylittää budjettikehyksen 30 miljoonalla eurolla. Sisäministeriö haluaa muun muassa 12 miljoonaa euroa poliisin tietojärjestelmien uusimiseen ja työttömien poliisien palkkaamiseen. Rajavartiolaitoksen merikalustoon SM ehdottaa kolmen miljoonan lisäystä.

Valtiovarainministeriö ehdottaa talousarvioesityksessään SM:n hallinnonalalle 1,25 miljardin euron määrärahoja. Eniten lisäystä VM esittää maahanmuuttoon, 70 miljoonaa euroa.

Keskeisissä maahanmuuttokeskuksissa aloitettu kotouttamisen pilottiohjelma ja kotouttamistoimenpiteet jäävät VM:n esityksessä ilman kahden miljoonan euron rahoitusta.

Opetusministeriö on saamassa toivomaansa vähemmän rahaa korkeakouluopetukseen ja tutkimukseen.

Opetusministeriö ehdottaa ensi vuoden talousarviossaan koko hallinnonalansa määrärahoiksi 6,4 miljardia euroa. Valtiovarainministeriön budjettiehdotus lupaa liki 250 000 euroa vähemmän. Leikkuri osuu suurelta osin yliopistoihin.

Koulutuksen määrärahoja suunnataan ensi vuonna muun muassa maahanmuuttajien kielitaidon parantamiseen, sillä kouluikäisten maahanmuuttajien määrä kasvaa.
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/opetusministeri%C3%B6n-toivomat-lis%C3%A4rahat-tiukassa/470067

118
Vaasa / Re: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 23. 07. 2009 22:10 »
Natsiliputhan ne rikostilastojamme "koristaa" ?

119
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 23. 07. 2009 22:10 »
Somalian oikeusministeri Abdirahman Mohamoud Farah on juuri vierailemassa Suomessa, kovin on ollut matalaa profiilia tuon vierailun tiedoittamisessa. Hänen matkansa tarkoitus on vakuutella maanmiehilleen, ettei pyhään sotaan kannata lähteä ja sehän tässä kummaa onkin kun aina on toitotettu ettei meillä ole noita islamistitaistelijoita . Pelkästä terveisten tuomisesta tuskin on kysymys.
http://svtplay.se/v/1627686/ett_tiotal_svenskar_strider_i_somalia
Ettei ole herra itse turvapaikkaa hakemassa ? Tai "pumppaamassa" suvaitsevaistolta resursseja :D

120
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 22. 07. 2009 00:12 »
Quote
Maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thorsin (r) mukaan turvapaikanhakijoiden vyöry Suomeen on liioittelua, vaikka vastaanottokeskuksia joudutaankin perustamaan nyt pikavauhtia.
Thors: Turvaa hakevien vyöry on liioittelua

Arvon ministeriltä on ilmeisesti jäänyt jotain huomaamatta ?

Quote
Kesäkuun loppuun mennessä maahan oli saapunut 2 679 turvapaikanhakijaa. Kasvu on ollut huimaa, sillä vielä vuonna 2007 Suomesta haki turvapaikkaa 1 500 henkilöä.

Samaa tahtia on lisääntymässä vastaanottokeskusten määrä. Vielä viime syksynä Suomessa toimi 10 pakolaisia vastaanottavaa keskusta. Sisäministeriö vetosi silloin kuntiin, ja nyt keskuksia on jo parikymmentä.

Niitä on tarkoitus avata ripeään tahtiin myös loppuvuonna. Jos kaikki menee suunnitellusti, uusi keskus voi tulla yli kahteenkymmeneen kuntaan.
Turvaan haluavien määrä kasvaa: Vuoden lopussa Suomessa jo 10 000?

Suomeen saapuu turvapaikanhakijoita enemmän kuin koskaan ennen

Pages: 1 2 [3] 4 5