Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - rehtori

Pages: 1 [2] 3 4 5
41
Sekalaista keskustelua / Re: Mamu-uutiset
« on: 24. 11. 2009 12:12 »
"Tervetuloa Sumomeen!"

Arabilehden mukaan Suomessa muslimit otetaan avosylin vastaan.

Lehti ylistää Suomen veronmaksajien maahanmuuttajille tarjoamia sosiaalietuja. Suomi tarjoaa maahanmuuttajille ilmaiseksi kielikurssit, asumisen, terveydenhuollon perheille ja koulutuksen lapsille. Tämän lisäksi aikuiset saavat 367 euroa käyttörahaa kuukaudessa, kunnes he saavat töitä ja alkavat itse tienata.

uusisuomi


42
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 21. 11. 2009 22:10 »
Onko ihme että tänne halutaan tulla http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009112110640513_uu.shtml tuo on tuskin Somaliassa tuntematon asia.

On se.

Quote
Ruotsissa sama perhe saisi kuukausittain 531 euroa.

Jokainen saa uskoa vaikka joulupukkiin.

Tiedän erään irakilaisen, 7-henkisen perheen Ruotsissa, jotka asuvat rivitalossa, jonka sosiaali kustantaa heille. Jokainen tietää, ettei 7-henkinen perhe elä 531 eurolla. Ei mitenkään. Se menee jo pelkästään lasten maitoon.
Kyseinen artikkeli koskee nimenomaan turvapaikanhakijoita, joille nämä vaatimattomat roposet ovat ikäänkuin alkupalaa siitä pöydästä, jonka heille katamme jos heidän turvapaikkahakemuksensa hyväksytään. Sen jälkeen pääsemme vasta kustantamaan varsinaisia asuntoja ym. Kuten uutisesta käy ilmi myös asuminen kustannetaan turvapaikanhakijoille valtion kassasta (eli velaksi).

43
Sekalaista keskustelua / Re: Mamu-uutiset
« on: 21. 11. 2009 10:10 »
Suomi maksaa EU:n isoimmat tuet turvapaikanhakijoille

Suomi maksaa EU-maista eniten tukea turvapaikanhakijoille, selviää sisäministeriön teettämästä selvityksestä.

Jos turvapaikanhakijoina on isä, äiti ja kolme 10-17-vuotiasta lasta, perhe saa Suomessa toimeentulotukea yhteensä 1 277 euroa kuussa.

Suomessa turvapaikanhakija maksaa tuella ruuan, hygienian, liikkumisen, vaatteet ja puhelinkulut. Majoitus on ilmaista.

Vapaamielistä pakolaispolitiikkaa pitkään noudattaneessa Ruotsissa turvapaikanhakijoiden toimeentulotuki on selvästi Suomea alhaisempi. Ruotsilta vanhempien ja kolmen 11-17-vuotiaan lapsen perhe saa 531 euroa kuussa, mikäli perhe ostaa itse ruokansa.

Saksasta turvaa hakevat saavat pelkän ruuan ja majoituksen. Suuresta pakolaisongelmasta kärsivä Italia ei myöskään maksa tulijoille rahaa, vaan tarjoaa ylläpidon. Samoin tekee Iso-Britannia.

Suomessa vastaanottokeskus maksaa myös tulijoiden välttämättömän terveydenhoidon. Siitä kertyy usein iso summa.

- He eivät ole Kela-vakuutettuja. Siksi vastaanottokeskukset turvaavat heidän toimeentulonsa, sisäministeriön maahanmuuttojohtaja Sirkku Päivärinne sanoo.


aamulehti

44
Napajäätiköt sulavat ja jotkut iloitsevat Koillisväylän avautumisesta. Hip hei, ei mitään ilmastonmuutosta kun kerran televisiossakin on niin sanottu! Jäät sulavat ihan vaan muuten.
Ilmastohan muuttuu, mutta ihmisen merkittävin osuus ilmastomuutokseen näyttäisi olevan sillä rahastaminen.

45
Näyttää olevan pelkästään törkeää rahastusta tämä ihmisen aiheuttama ilmastomuutos:

Quote
Hakkeri paljasti ilmastohuijauksen

Britannian ilmastotutkijoiden parissa on noussut myrsky hakkerin murtauduttua East Anglian yliopiston ilmastotieteiden laitokselle.

Tietomurron tehnyt toistaiseksi tuntematon taho on levittänyt nettiin tuhansittain yliopiston tutkijoiden asiakirjoja mm. sähköpostikirjeenvaihtoa.

Sähköposteissa alan tutkijat pohtivat avoimesti moraalisia ja juridisia ongelmia, joita syntyy heidän tieteellisten havaintojen muokkaamisesta "sopivammaksi" nykyiseen poliittiseen ilmapiiriin, eli siis miten korostaa ilmastonmuutoksen uhkakuvia.

Yhdessä sähköpostissa todetaan avoimesti, että historiallisia lämpötilamittauksia on muokattu nykynäkemykseen sopivammiksi.

Yliopiston professori Phil Jones on vahvistanut, että ilmastontutkimuslaitoksen tietokantoihin on murtauduttu, mutta hän ei kykene arvioimaan, ovatko kaikki netissä julkaistut laitoksen asiakirjat aitoja.

verkkouutiset

Myös MOT käsitteli ohjelmassaan tätä huijausta:

Quote
9.11.2009 MOT: Ilmastokatastrofi peruutettu, toimittaja Martti Backman

9.11.2009 Klo 20:00
MOT: Ilmastokatastrofi peruutettu

Kööpenhaminan ilmastokokouksen lähestyessä kauhumaalailu ilmastokatastrofin seurauksista kiihtyy. Mediat täyttyvät uutisista, jotka kertovat jäätiköiden sulamisista, meren pinnan noususta, myrskyistä ja tulvista, joita maapallon lämpenemisen väitetään aiheuttavan. Lämpenemistä kuvataan ennen näkemättömäksi.

MOT selvitti millaiseen tieteeseen väitteet ihmisen aiheuttamasta lämpenemisestä sekä sen dramaattisista seurauksista perustuvat. Osoittautui, että tutkimukset maapallon ennen kokemattomasta lämmön noususta viimeisten vuosikymmenten aikana eivät kestä lähempää tarkastelua.

Myöskään hiilidioksidipäästöjen aiheuttaman lämpenemisen määrästä ei vallitse tieteellistä yksimielisyyttä. Tuoreen MIT:n tutkimuksen mukaan hiilidioksidin kaksinkertaistuminen ilmakehässä riittäisi nostamaan maailman keskilämpöä korkeintaan 0,5, tietokonemallien ennustaman 2,5 - 6,0 asteen asemasta.

Toimittaja: Martti Backman

MOT

YouTube Ilmastokatastrofi 1/3
Osat 2/3 ja 3/3 löytyy linkistä.

46
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 18. 11. 2009 18:06 »
Tässä täytyy olla faktaa näistä maahanmuuttajataustaisten tukien määristä koskapa kyseessä on KKO:päätös:

http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

Täytyy kyllä sanoa, että summat vaikuttavat melko suurilta...

47
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 17. 11. 2009 20:08 »
Alkua tärkeään aiheeseen: Montako pakolaista Suomi on sitoutunut ottamaan vastaan per vuosi ?

48
Sekalaista keskustelua / Re: Päivän piristeeksi
« on: 12. 11. 2009 21:09 »
Wanha, mutta hauska:


49
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 09. 11. 2009 22:10 »
Ylen sivulta löytyi ilouutinen Marjatta Vehkaojalle, Harri Moisiolle, Tapio Osalalle ja koko RKP:n valtuustoryhmälle. Teidän monikulttuurinen unelmayhteiskuntanne on realismia Saksassa jo tänään. Siellä voitte käydä ihailemassa, miltä Vaasa näyttää tulevaisuudessa, kiitos teidän suuren älyn ja viisauden.

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2009/11/ulkomaalaiskeskustelu_ryopsahti_saksassa_1146788.html


Eihän tämä linkki kuulu osastolle, sukulakut kotio?
Tanskasta mallia ?
Quote
Tanska nostaa kotiinsa palaavien maahanmuuttajien korvausta
Tanska aikoo maksaa aiempaa enemmän maahanmuuttajille, jotka palaavat pysyvästi alkuperäiseen kotimaahansa.

Tarkoitus on nostaa paluumuuttoon kannustava summa 11 000 kruunusta 100 000 kruunuun (noin 13 500 euroa).

Keskusta-oikeistolainen hallitus pääsi summan korotuksesta sopuun liittolaisensa Tanskan äärioikeistolaisen kansanpuolueen kanssa viikonloppuna.

Kansanpuolueen varajohtajan Peter Skaarupin mukaan rahat on tarkoitettu maahanmuuttajille, jotka saapuvat Tanskaan Euroopan unionin ja Pohjoismaiden ulkopuolelta ja joilla on vaikeuksia sopeutua tanskalaiseen yhteiskuntaan.

Maahanmuuttoasioista vastaavan ministeriön mukaan noin 2 500 ihmistä on vapaaehtoisesti jättänyt Tanskan sen jälkeen, kun palauttamisohjelma otettiin käyttöön vuonna 1997.
 
STT-AFP

Iltalehti

50
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 03. 11. 2009 18:06 »
Rehtori:

Jos olet oikeasti huolissasi lapsista, niin en ymmàrrà miksi suret tààllà.

Tààllà olisi sinulle oikea paikka, jos kerran tuntuu siltà, ettà riittàà energiaa nàinkin tàrkeààn asiaan.
Jep, tärkeää työtä. Varsinkin kun lastenkin hyvinvoinnin kustannuksella pyritään säästämään.

51
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 03. 11. 2009 17:05 »
Kunniaan liittyvä väkivalta on yleistynyt Suomen maahanmuuttajien keskuudessa. Monika-Naiset liiton toiminnanjohtaja Reet Nurmen mukaan Afganistanin lisäksi Irakista, Iranista ja Turkista, sekä joistain Afrikan maista on Suomeen muuttanut sellaisia miehiä, joilla ei ole mitään tajua siitä, mitä tarkoittavat ihmisoikeudet.
Useimmiten suojaa pyytävät parikymppiset muslimiperheiden tyttäret.

YLE: Päivä tunnissa 20.10.2009

52
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 03. 11. 2009 07:07 »
Kristiinankaupungissa on järki saamassa voiton Kokoomuksen valtuutetut yhtä lukuun ottamatta jättivät  valtuustonkokouksessa aloitteen, jossa vaaditaan valtuuston palaavan alkuperäiseen päätökseensä, jonka mukaan Kristiinassa sijaitsevassa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksessa saa olla enintään 50 turvapaikanhakijaa.
Jos vastaanottokeskuksen kokoa ei pienennetä edellä olevan ehdotuksen mukaisesti, vaativat allekirjoittaneet koko vastaanottokeskuksen lopettamista Kristiinassa.
Mikäli kumpikaan edellä mainituista vaihtoehdoista ei toteudu, vaaditaan aloitteessa, että kaupunki järjestäisi vastaanottokeskuksen tulevaisuudesta kansanäänestyksen.
Nykyisellään SPR:n pyörittämässä turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksessa on runsas 200 henkeä.
Moitteita aloitteessa saa myös Kristiinan kaupunginhallitus, joka ei ole valtuutettujen mukaan tiedottanut vastaanottokeskuksen toiminnasta ja kehityksestä tarpeeksi hyvin.

Eiköhän Thors palauta nämäkin ruotuun - vaikka väkisin:
Quote
– Elleivät kunnat ryhdy toimiin, pitää ruveta harkitsemaan niiden velvoittamista pakolaisten vastaanottamiseen. Silloin täytyy määritellä, mikä on tässä asiassa kunnan tai yhteistyöalueen vastuu, sanoo Astrid Thors.
Turun Sanomat

53
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 01. 11. 2009 11:11 »
Mistä johtuu, että Suomessa maahanmuuttopolitiikasta keskustelu ei ole juuri kypysynyt, vaikka ollaan saatu harjoitella jo niin monta vuotta? Tuntuu yhä siltä, että 14-vuotiaat ja traktorin pallilta puhuvat ovat vauhdissa.
Mistähän tosiaan johtuu, että jopa 14-vuotiaat ovat jo vuosia havainneet mihin meidänkin maahanmuuttopolitiikkamme johtaa. Asiasta vastuussa olevat tahot sen sijaan ministeritasoa myöten vähättelevät aiheuttamiaan ongelmia ja pyrkivät lähinnä syyllistämään tavalliset "kantasuomalaiset".

54
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 31. 10. 2009 19:07 »
- He tulevat tänne, koska Suomessa käteisenä maksettava toimeentulotuki on Euroopan korkein. Täällä he saavat noin 400 euroa kuussa, kun se keskimäärin Euroopassa on 40 euroa. Näin kertoo turvapaikanhakijoista Jussi Lammi Helsingin ulkomaalaispoliisista.

Loput uutisesta: Iltalehti

55
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 30. 10. 2009 17:05 »
Ja vain muutaman piirroksen vuoksi:

Quote
Muhammed-pilapiirtäjä evakuoitiin pommiuhan vuoksi

Muhammed-pilapiirroksillaan maailman vihatuimpien miesten joukkoon ponkaissut tanskalainen Kurt Westergaard evakuoitiin kodistaan perjantaina pommiuhan vuoksi.

Westergaardin kodin portailta löytyi epäilyttävä paketti, kooltaan 40 x 20 senttiä, kertoo sanomalehti Jyllands-Posten.

Westergaardin koti ja 25 naapuritaloa evakuoitiin ja eristettiin pommiuhan vuoksi. Paikalle on kutsuttu pommieksperttejä .

Tiistaina kerrottiin Yhdysvaltain liittovaltion poliisin FBI:n pidättäneen amerikkalaisen ja kanadalaisen miehen, jotka suunnittelivat terrori-iskua piirrokset julkaissutta Jyllands-Postenia ja Westergaardia vastaan.

- Tulen hulluksi kaikista näistä tappouhkauksista, Westergaard kertoi tuolloin Ekstra Bladet -lehdelle.

Pilapiirtäjä ei kuitenkaan aio antaa pelon ohjata elämäänsä.

- Asiassa auttaa se, että olen jo vanha mies, minua ei pelotella niin helposti.

Iltasanomat

56
Valtuuston tietoon / Re: C Express
« on: 30. 10. 2009 10:10 »
Viivästyy edelleen:
Quote
Onyxin lopputarkastus siirtyy maanantaille
Päivitetty 30.10.2009 11:19  Julkaistu: 30.10.2009 09:36

Onyx-aluksen lopputarkastusta ei päästä tekemään perjantaina.

-Aluksen sertifikaatit piti tulla tänään, mutta ne tulevat vasta maanantaina. Voimme tehdä lopputarkastuksen vasta silloin, toteaa Pohjanlahden merenkulkupiirin tarkastusyksikön päällikkö Kari Lehtonen.

Lehtonen kertoo, että sertifikaattien piti tulla Intiasta. Tänään niitä ei kuitenkaan Vaasaan saada.

- Ei pidetä, mitä luvataan, hän toteaa turhautuneena.

Erilaiset myöhästymiset ovat viivyttäneet aluksen tarkastusta ja koeajoa pitkin syksyä.

Pohjalainen

57
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 27. 10. 2009 11:11 »
Tämä on kyllä loistava lausahdus. Mitähän ne erityisen hienot arvot oikein ovat, joiden vastapainoksi lapsi joutuu luopumaan turvallisesta kouluympäristöstä ja laadukkaasta opetuksesta.

Rikkautta kerrakseen:
Monikulttuurisessa koulussa opettaja ei voi opettaa tiedettä

58
Sekalaista keskustelua / Re: Päivän piristeeksi
« on: 25. 10. 2009 08:08 »

59
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 24. 10. 2009 13:01 »
Uudesta kansalaisuuslaista järjestettävä sitova kansanäänestys

http://www.adressit.com/kansalaisuuslaki

60
Sekalaista keskustelua / Re: Onko islam uhka?
« on: 19. 10. 2009 21:09 »
Ruotsalaisilla on toistaiseksi omakohtaista kokemusta enemmän kuin Suomalaisilla:

Quote
"Islam on suurin ulkomainen uhka sitten toisen maailmansodan"

Ruotsi-demokraattien puoluejohtaja Jimmie Åkesson on nostattanut Ruotsissa myrskyn Aftobladetissa julkaisemallaan artikkelilla. Artikkeli on erittäin voimakkaasti islamin ja monikulttuurisuuden vastainen.

"Ruotsidemokraattina näen sen (islamin) suurimpana ulkomaisena uhkana sitten toisen maailmansodan ja lupaan tehdä kaiken, mitä vain voin muuttaakseni trendin kun menemme ensi vuonna vaaleihin", Åkesson kirjoittaa.

Åkesson väittää, että Ruotsissa olisi jo kymmenkunta muslimien terroristijärjestöä ja että islamin vaaroja ei haluta tunnustaa.

"Nykypäivän monikulttuurinen ruotsalainen eliitti on täysin sokea islamin ja islamisaation vaaroille."

Åkesson vertailee kristinuskoa ja islamia seuraavalla lopputuloksella:

"Islamilla ei ole mitään vastinetta uudelle testamentille eikä mitään yleisinhimillistä rakkauden sanomaa. Nämä erot ovat aiheuttaneet sen, että islam ja muslimimaailma on aktiivisesti hylännyt valistuksen ja humanismin"

Åkessonin näkemykset ovat herättäneet myös laajaa vastustusta ja vastustajat ovat jo vilauttaneet tuttua natsikorttia:

- Tämä on samantyyppistä propagandaa kuin natsien antisemitismi, sanoi islamiin perehtynyt professori Jan Hjärpe Aftonbladetissa.

Muslimien edustaja Mostofa Kharraki on raivoissaan.

- Tämä on silkkaa vihaa eikä mitään muuta, hän sanoo lehdessä.

Ruotsidemokraatit (SD) on aatteeltaan kansalliskonservatiivinen. Puolueen mukaan sillä on noin 3500 jäsentä, vuoden 2009 mielipidemittauksessa puolueella oli 5,6% kannatus. Ruotsidemokraatien äänenkantajana toimii lehti SD-Kuriren.

Lue Åkessonin koko kirjoitus täältä.

Aamulehti

http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/159035.shtml

61
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 19. 10. 2009 21:09 »
- Osa suomalaisista ymmärtää sen, että tämmöisessä koulussa on arvoja, joita täällä opiskelemalla saa, jos jostain sitten jääkin pois.

Tämä on kyllä loistava lausahdus. Mitähän ne erityisen hienot arvot oikein ovat, joiden vastapainoksi lapsi joutuu luopumaan turvallisesta kouluympäristöstä ja laadukkaasta opetuksesta.

Aika monet suomalaiset ovat jo ymmärtäneet etteivät tätä rikautta halua lapsilleen ja ovat muuttaneet pois näistä maahanmuuttajalähiöistä. Eli White Flight ilmiö on täydessä käynnissä maamme suurimmissa kaupungeissa. Muutaman vuoden kuluttua Suomestakin löytyy lähiöitä, joissa 98% asukkaista on maahanmuuttajataustaisia. Tällöin on taas aika ihmetellä mitenkäs tässä nyt näin pääsi käymään, Suomessahan ei samoja ongelmia pitänyt syntyä kuin muissa pohjoismaissa, koska täällä asiat hoidetaan niin paljon paremmin. Valitettavasti kuitenkin ainoa toimiva keino estää tämä kehitys on vähentää humanitääristä maahanmuuttoa.

 Monikulttuurisessa koulussa voi oppia tärkeitä asioita, esimerkiksi suvaitsevuutta ;)
http://www.yle.fi/ulkomailla/index.php?id=1334 n.1.20 alkaen.

62
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 19. 10. 2009 14:02 »
Ihanaa, luonnollista ja väistämätöntä tämä monikulttuuri lieveilmiöineen:

Quote
Suomalaiset karsastavat maahanmuuttajavaltaisia kouluja

Suomalaisperheet ottavat lapsensa yhä useammin pois koulusta, jossa on paljon maahanmuuttajia. Perheet jopa muuttavat alueelta pois saadakseen lapsensa toiseen kouluun.

Eteläsuomalaisessa koulussa ja sen lähialueilla alkoi tapahtua kummia muutamia vuosia sitten, kun maahanmuuttajaoppilaiden osuus nousi koulussa lähelle neljääkymmentä prosenttia. Suomalaistaustaiset perheet alkoivat rehtorin mukaan muuttaa alueelta pois.

- Sillon kun oltiin alle 30 prosentissa ei tätä ilmiötä ollut, mutta kun lähestyttiin 40 prosenttia, poismuutto alkoi, kertoo koulun rehtori.

Rehtori ei halua omaa tai koulunsa nimeä julki, sillä koulu kärsii jo negatiivisesta julkisuudesta eikä rehtori halua lisätä sen määrää.

Yleensä vanhemmat eivät julista poismuuton syitä suureen ääneen, mutta välillä puheet ovat suorempia.

- Sellainenkin tapaus on, että vanhemmat ovat suoraan sanoneet koulun vaihtamisen syynä olevan sen, että siirretyn lapsen luokalla ei ole yhtään kantaväestöön kuuluvaa poikalasta. Pojilla ei ole kavereita.

Koulujen eriytyminen kiihtyy

Kyseinen koulu ei ole poikkeus. Helsingin alakoululaisista noin kolmekymmentä prosenttia valitsee toisen kuin oman alueen koulun, ja yläkoululaisista noin puolet. Koulun vaihdon taustalla on usein se, että halutaan kouluun, joka on erikoistunut tiettyyn aineeseen, mutta tutkimusten mukaan myös koulussa olevilla oppilailla on vanhemmille väliä.

Helsingin yliopiston kaupunkimaantieteen tutkija Venla Bernelius sanoo, että tällä hetkellä Suomen koulumaailma on risteyksessä, jossa erot alkavat näkyä.

- Tällainen kehityskulku, joka on jo pitkällä Ruotsissa ja Ranskassa, on nyt käynnistymässä Suomessa. Näyttää siltä, että koulujen väliset erot ovat lähdössä kasvuun. Nimenomaan vanhempien valinnan ja asuinalueiden eriytymisen takia.

Kehitystä on pyritty pysäyttämään jakamalla lisää tunteja ja rahaa kouluille, joiden oppilasaines on haastavaa. Avun vaikutukset näyttävät ainakin vielä vähäisiltä. Helsingin kaupungin opetustoimen johtajan Rauno Jarnilan mielestä opetustoimi pystyy vain paikkaamaan vinoumia kaupunkikuvassa.

- Ydinkysymys on, mihin maahanmuuttajat ja vieraskieliset ihmiset asettuvat asumaan. Se taas riippuu hallintokuntien päätöksistä, siitä miten asuntoja suunnitellaan ja millaisia asuntoja missäkin kaupunginosassa on, Jarnila toteaa.

Valta on vanhempien käsissä

Tutkija Venla Berneliuksen mielestä kaavoituksella ja rahalla voidaan pyrkiä luomaan edellytyksiä tasavertaiselle opetukselle, mutta kehitystä ei pystytä lopulta ohjaamaan, sillä vanhemmat, joilla on varaa, valitsevat niitä alueita ja kouluja, joita he haluavat.

Nyt pelätäänkin, että koulujen eriarvoistuminen vie pohjan suomalaisten oppimistuloksilta. Monikulttuurisen koulun rehtori uskoo kuitenkin, että myös heillä on tulevaisuus:

- Osa suomalaisista ymmärtää sen, että tämmöisessä koulussa on arvoja, joita täällä opiskelemalla saa, jos jostain sitten jääkin pois.

YLE Uutiset / Reeta Salminen

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/10/suomalaiset_karsastavat_maahanmuuttajavaltaisia_kouluja_1091057.html

63
Sekalaista keskustelua / Re: Onko islam uhka?
« on: 18. 10. 2009 11:11 »


Tällä hetkellä ääniä on annettu jo 14618 kpl.

65
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 09. 10. 2009 22:10 »
Pienenä esimerkkinä siitä kuinka maassamma verorahat priorisoidaan mainittakoon edes nämä esimerkit:

Pakolaisten vastaanotto saa lisämiljoonia

Vaasan sosiaali- ja terveystoimelle kova säästövaatimus


Näinhän sen hyvinvoinnin tuleekin maassamme jakaantua - ainoastaan rasisti voi muuta väittää ?

66
Sekalaista keskustelua / Re: Onko islam uhka?
« on: 09. 10. 2009 22:10 »
Tupla - sori - poistakaa :(

67
Sekalaista keskustelua / Re: Onko islam uhka?
« on: 09. 10. 2009 22:10 »


Missähän mättää, jos ei koe uhkana ?

68
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 09. 10. 2009 20:08 »
Umaaya Abu-Hannalla, eli vihreällä monikulttuurisuusasiantuntijalla vallankumouksellisella on visio:

"Vallan, rahan ja tilan uudelleen jakaminen on seuraava vaiheemme", hän sanoo – vaikka epäilee, ettei Suomen älymystö ole siihen valmis.

- Aika pihalla koko ihminen, ei voi juuri muutakaan kommentoida. Toivottavasti on ainoastaan hänen henkilökohtainen kantansa eikä koko puolueen.

69
Ei tullu tälläkään kertaa sitä "Pietarin kalansaalista" - kovasta yrityksestä huolimatta.

Somalipiraatit iskivät vahingossa sotalaivan kimppuun

71
Sekalaista keskustelua / Re: Onko islam uhka?
« on: 06. 10. 2009 10:10 »
Suomalaiset haluaisivat rajoittaa islaminuskoisten maahanmuuttoa. MTV:n nettikyselyn mukaan yli 90 prosenttia kansasta on sitä mieltä, ettei islaminuskoisia tulisi ottaa Suomeen nykyisellä tavalla:

Nettikysely: Islaminuskoisten maahanmuuttoa rajoitettava

73
Sekalaista keskustelua / Re: Asiat jotka risuttaa
« on: 04. 10. 2009 23:11 »

74
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 04. 10. 2009 09:09 »
Quote
Vihavainen suhtautuu penseästi jopa turvapaikanhakijoihin.

- Poliittinen turvapaikka on vanhastaan vainottujen ihmisten oikeus. Samoin kuin tietysti heidän velvollisuutensa on lähteä takaisin, kun turvapaikkaa ei enää tarvita.

Helsingin yliopiston Venäjän tutkimuksen professori Vihavainen pitää myös Jussi Halla-ahon uskonrauhan rikkomisesta saamaa sakkotuomiota "pöyristyttävänä".

- Hän on totuuden puhuja, joka ei saa yösijaa.

http://www.nelonen.fi/uutiset/kotimaa/professori-tyrm%C3%A4%C3%A4-suomen-maahanmuuttopolitiikan

75
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 04. 10. 2009 07:07 »
Professoritasollakin aletaan pikku hiljaa heräillä:
Quote
Professori Helsingin Sanomissa: suomalainen älymystö vaikenee maahanmuuton ongelmista.

Professori Timo Vihavainen kritisoi sunnuntain Helsingin Sanomissa suomalaista älymystöä maahanmuuttokeskustelun vaientamisesta.

Vihavainen, joka kutsuu uudessa kirjassaan maahanmuuttoa "länsimaisen kulttuurin itsemurhaksi", väittää, että maahanmuutosta on tullut niin suuri tabu, ettei vaihtoehdoista enää keskustella.

- Moniarvoisuuttaan korostava postmoderni älymystö pitää kaikkea yhtä arvokkaana ja hyssyttelee kriittistä keskustelua poliittisen korrektiuden nimissä. Ennen vaiettiin Neuvostoliitosta. Nyt vaietaan esimerkiksi feminismistä ja maahanmuutosta, Vihavainen toteaa HS:lle.

Vihavainen sanoo, että ellei maahanmuuttaja opi kunnolla kieltä, hän jää "toisen luokan kansalaiseksi ja katkeroituu".

- Meillä on hurskaasti kuviteltu, että maahanmuuttajat tulevat hoitamaan vanhuksia, tekemään muita pienipalkkaisia töitä ja palvelemaan kulutusyhteiskuntaa itse pahemmin kuluttelematta.

"Islamin perussanoma aggressiivinen"

Vihavaisen mukaan suurin osa ongelmista johtuu islamista, jonka perussanomaa hän pitää hyvin aggressiivisena.

- Islam on elävä uskonto, joka otetaan hyvin vakavasti tietyissä piireissä. Ihmiset, jotka tulevat maailman primitiivisimmistä maista - Somaliahan on ollut aina häntäpäässä mittareiden mukaan -, ovat kulttuurisesti hirvittävän kaukana läntisestä maailmasta. Kulttuurisokki on valtava, Vihavainen sanoo HS:lle.

Vihavainen ennustaa, että Suomessa eletään jatkossa yhä enemmän islamismin ehdoilla.

- Kaikkein aktiivisin porukka sanelee ehtonsa muillekin. Meillä on vastaavasta kokemusta taistolaisuuden ajalta, Vihavainen varoittaa.

Islamin pitäisi Vihavaisen mukaan eurooppalaistua uudessa ympäristössään, ettei Eurooppa islamisoituisi. Tanskalaispilakuvien aiheuttamia reaktioita Vihavainen pitää pelottavana esimerkkinä.

- Se oli pöyristyttävää, kun ajattelee, miten pyhä asia sananvapaus meille on.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009100410363632_uu.shtml

76
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 03. 10. 2009 20:08 »
Tässä taas esimerkkiä kuinka nykyinen turvapaikanhakusirkus on ammattimaisen rikollisuuden käsissä. Shoppailijoita kuljetellaan ympäri Eurooppaa sen mukaan mistä oleskelulupa heltiää herkimmin.

Haluammeko tosiaan tukea näitä rikollisia ja kuvitteleeko joku oikeasti, että nämä shoppailijat ovat niitä ihmisiä, jotka tässä maailmassa tarvitsevat apua ja turvaa.

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/tampere-pirkkalan-kentalle-tulee-halpalennoilla-laittomasti-kymmenia-ihmisia/157650

Ibrahim on kiertänyt Eurooppaa kaksi vuotta

Mitenkähän on rahallisesti ollut mahdollista tämä "Euroopan-kiertue" ?

77
Sekalaista keskustelua / Re: Päivän piristeeksi
« on: 03. 10. 2009 20:08 »

78
Sekalaista keskustelua / Re: Päivän piristeeksi
« on: 03. 10. 2009 20:08 »
Oli kerran kolme kaverusta, jotka tapasivat kertoa toisilleen vitsejä.
Yhdellä oli vain paha tapa kertoa aina somalivitsejä, joihin toiset
olivat jo kyllästyneet.
Taas kerran tämä kaveri alkoi kertoa vitsiä, jolloin toiset kaksi
totesivat, etteivät he jaksa kuulla enää ainuttakaan somalivitsiä.
- Ei tämä ole somalivitsi, sanoi mies, vaan tämä on vitsi
suomalaisesta, ruotsalaisesta ja norjalaisesta.
- Vautsi, -innostuivat toiset, kerrohan!
Kaveri aloitti:
- No kun kerran suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen somali...

79
Sekalaista keskustelua / Re: Päivän piristeeksi
« on: 30. 09. 2009 13:01 »

80
Yleistä keskustelua / Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 29. 09. 2009 10:10 »
Tällä videolla kerrotaan mm. vihasta jota monet mamut kokevat tiettyjä ryhmiä tai uskontoja kohtaan ja kasvattavat lapsensakin samaan vihan tunteeseen:

Firemen in Sweden interview

Sama kotimaisella tekstityksellä:
Göteborg - Viha, pelko ja paratiisi

Pages: 1 [2] 3 4 5