Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - opiskelija

Pages: [1] 2 3 ... 5
1
Sekalaista keskustelua / Vs: Joka kuritta kasvaa
« on: 16. 04. 2013 15:03 »
Quote
Opettaja ei pyytänyt tilanteeseen avuksi toista opettajaa. Yleinen tilanne ruokalassa oli koko ajan rauhallinen.

Opettaja selvisi tilanteesta hienosti ja varmaa harkintaa käyttäen yksinkin.  Toisen pyytäminen avuksi olisi osoittanut heikkoutta ja auktoriteetin puutetta.  Opettaja säilytti auktoriteettinsa ja arvokkuutensa loppuun asti.  Sen aikainen rehtori menetti kasvonsa harkitsemattomuuttaan.

Tässä hauskasti värittynyt raportti kokonaisuudessaan http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288557314929.html

Videollahan näkyi toinenkin aikuinen (ja uutisoinnin mukaan poliisit ovat kuulleet kolmea? opettajaa). Tiedä vaikka oli alunperin se auttamaan tullut opettaja.

Amerikassakin osataan muuten hieman vastaavaa [linkki].

2
Sekalaista keskustelua / Vs: Joka kuritta kasvaa
« on: 11. 04. 2013 00:12 »
Useisille palstoille on ilmestynyt väitteitä tuon Alppilan yläkoulun tapauksen toisesta osapuolesta. Luvassa siis maahanmuuttopolitiikan ja hyväveli/hyväsisko -verkostojen päivittelyä.

3
Yleistä keskustelua / Vs: Maahanmuuttopolitiikkamme
« on: 09. 02. 2013 17:05 »
Tähän tosikkojen luvattuun maahan Farzadin kirjoitus on hyvä piristysruiske jossa on aimo annos perää.
Kyllä mieleen tosiaan tulee, että miten käy syntyvyyden. Olen kuullut sellaistakin, että kaikenlaisten mulattien, intiaanien ja keltanaamojen haaliminen maahan tuo kaivattua geeniuudistusta tähän luutuneeseen härmäläisrotuun, joka muuten jää auttamattomasti luuseriksi yhä kovenevassa kilpailussa.

Suomalainen syntyvyyden lisääminen on taidettu samaistaa vihapuheeseen:
Quote from: Wikileaks http://wikileaks.org/cable/2005/09/05HELSINKI1013.html
Politicians are reluctant to suggest Finns should have more
babies for fear of being labelled racist or, as in the case
of Prime Minister Vanhanen in 2003, sexist.

Geeniuudistusta huutelevat unohtavat että täällä Pohjolassa vaaditaan geenimutaatio Fimbulvetristä selviämiseen.

Ja jos hätä on suuri niin tiede voi luoda kantasoluista aina uutta ja tuoretta.

4
Vaasa / Vs: Heil, natsilippu liehumaan
« on: 19. 11. 2012 17:05 »
..Tosin tämä porukka ei vissiin sanonut haastattelijalle yhtään mitään, mikä oli kyllä outoa.

Niin no jos kuuntelee äänitteeni tarkkaan niin kerkesi sanomaan ja sanoma oli "voitteko poistua" joka sinänsä oli outoa
kun olin julkisessa tilassa mutta tästä ei pidä nostaa meteliä sillä hän varmasti tarkoitti, ettei haastattelua tule ja
sillä siisti.  Eikä sitä tullut.  Olin kai ainoa toimittaja paikalla joka ei saanut moitteita.  Heidän sivullaan viitataan pohjalaiseen
ja kuvassa on toimittajan näköinen nainen ja ei häntä ainakaan kiitellä.  Minä en jostain syystä päässyt heidän kuvaansa
enkä saanut minkäänlaista mainintaa vaikka kerroin mistä olen ja kävin kahteen kertaan kysymässä haastattelua joten heidän
mediavastaava ehkä tuskastui ja pyysi poistumaan.

Mielestäni he toimivat, jos ei kehoitetta poistumiseen oteta huomioon, täysin laillisesti ja lupa oli varmaankin kunnossa
koska poliisi ei asiaan puuttunut.

Toimittajana en muuten ota kantaa heidän toimintaansa jotta voisin jatkossa mahdollisesti haastatella jotakuta.  Jos nyt
otan kantaa saattaa se tuhota mahdollisuuden jatkossa haastatella miekkosia.

Ääriryhmien uutisoinnista löytyy oikein EU-tason ennakkotapausta missä toimittajan asemaa oltiin puitu oikeudessa. Eli kannattaa olla tarkkana muutoinkin.

Ymmärsinkö muuten oikein että paikalla oli väkeä myös Ruotsin puolelta ja ryhmän kotisivujen mukaan heitä huolestuttaa sairaalamme hoitajien kielitaitovaatimusten höllentyminen... ?

5
Juuri uskosta on kysymys, aivan samoin kun Lobotomiassakin oli aikoinaan.  Uskottiin että poraamalla reikä päähän ja puukottamalla reijästä aivoja parannettaisiin ihminen.

Ilmastomuutos on suuri huijaus,  jolla on tarkoituksensa. Valta pysyy parhaiten käsissä pelon avulla. Mitä suurempi pelko uhrilla,  sen paremmin valta uhriin säilyy.

Luulis että joillain on jo niin ahdasta että on suoranainen ihme ettei reagointia ole vielä tapahtunut.

Onneksi nykyään riittää kun lukee ilmastomuutoksen puolestapuhujien käyttämät lähteet alkuperäiskielellä. Itse ilmastomuutoksen puolestapuhujien ydinryhmä koostuu tunnetusti radikaalin vasemmiston fasisteista, mikä selittänee osaltaan pakkomielteiset valtatavoittelut... Mitä tulee propagandan uhreihin niin onhan maailmalla (ja Suomessa) otettu pakkohoitoon väkeä. Oma osansa on psykiatrit ja psykologit joista osa on jo vaatinut ilmastomuutoksen kieltäjien pakkohoitoon saattamista. Fasismin "ilmosanomaa" sekin.

Amerikka saavuttaa tänä vuonna jo joidenkin arvioiden mukaan vuoden 1991 päästöarvot, eli eiköhän ilmastomuutos nouse uudelleen mediassa tapetille. Harmi vaan että Rio+ kokouksen Suomellekin kaavaillusta laskusta ei ole ollut mediassa mitään (viimeksi kun luin asiasta niin Suomi rinnastettiin Saksaakin saastuttavammaksi maaksi).

6
Yleistä keskustelua / Vs: Kuntavaalit2012
« on: 26. 08. 2012 17:05 »
Viime eduskuntavaaleissa hiukan yli 300 ehdokasta käytti twitteriä.  Nyt varmaan suurin osa.  Ongelma vain on  siinä, että suurin osa ääneastäjistä ei käytä twitteriä.

Ainahan niitä "äänestäjiä" voi ostaa. Nyt on tosin julkaistu työkalukin seuraajien laaduntarkistamiseen. New York Timesin mukaan:

Quote
If accurate, the number of fake followers out there is surprising. According to the StatusPeople tool, 71 percent of Lady Gaga’s nearly 29 million followers are “fake” or “inactive.” So are 70 percent of President Obama’s nearly 19 million followers.

7
Vaasa / Vs: Ravintolapäivä Vaasassa
« on: 20. 08. 2012 03:03 »
Olen aika ihmeaissäni, että Vaasassa ei ole otettu Ravintolapäivää paremmin vastaan. Päivähän tarjoaisi esim. täällä oleville etnisille ryhmille hienon tavan estella omaa ruokakulttuuriaan ja näin lisätä integraatiota.  Päivä tarjoaisi myös vaikkapa kalastusseuroille hienon tavan kertoa toiminnastaan.

Ensimmäistä kertaa itselleni kyllä pisti silmään etninen ruokatarjoilu... Edellisellä kerralla Ravintolapäivään taisi osallistua Vaasasta huomattavasti useampi kotikokki. Johtuikohan kesästä tai jostain muusta että nyt oli hiljaisempaa.

Yhdistyksille ym. lienee sitten omat mainoskanavansa.

8
Yleistä keskustelua / Vs: RKP -Vaasan vitsaus
« on: 18. 08. 2012 01:01 »
Onko RKP ihan oikeasti vitsaus?

Eikö meillä ole suurempi ja todellinen vitsaus hallitsemattomasta maahanmuutosta?

Mikä puolue on vastannutkaan maahanmuutosta viimeaikoina?
Toki hallitsemattoman maahanmuuton lisäksi on olemassa myös laitonta maahanmuuttoa.

Ihmettelen että suomalainen koulutus ei ole vielä noussut tämän vuoden vaalien teemaksi. Ilta-sanomat uutisoi taannoin...
Quote
Eroa suomen- ja ruotsinkielisten koulujen välilllä kirittävä. Erityisen tärkeää tämä, että kaksikieliset perheet valitsevat lastensa koulusivistyskieleksi ruotsin. Ruotsinkielisten oppilaiden oppimistulokset pitää nostaa samalla erinomaiselle tasolle kuin suomenkielisten lasten.

9
Sekalaista keskustelua / Vs: Venäjä ja Suomi
« on: 20. 12. 2011 12:12 »
Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-il kuoli 69-vuoden ikäisenä

”Kim Jong-il johti maata vuodesta 1994 lähtien. Virallisten tietojen mukaan Kim Jong-il syntyi vuonna 1942, helmikuun 16. päivänä, kylässä, joka sijaitsee Paektisanin vuoristossa Koreassa. Toisten tietojen mukaan hän syntyi vuoden 1941, helmikuussa Habarovskin alueella Neuvostoliitossa, missä tuohon aikaan palveli hänen isänsä.
Kim Jong-ilin tehtävien poliittisena perijänä on hänen nuorin poikansa, Kim Jong-un. Hän on 27 – 28-vuotias ja saanut keskiasteen koulutuksen Sveitsissä ja osaa englannin ja saksan kieliä. Hän ei kuitenkaan ole yksin, on olemassa kollektiivinen maan johtamisen elin ja näin tilanne pysyy valvonnassa.
On vähemmän uskottavaa, että Pohjois-Korea ryhtyy minkäänlaisiin aggressiivisiin toimiin. Vaara on muualla eli siinä, pyrkivätkö Etelä-Korea ja USA käyttämään, Pohjois-Korean vallanvaihdoksen synnyttämää tilannetta hyväkseen.
Eteläkorealaiset saattavat laskea, että nyt on koittanut aika Pohjois-Korean painostamiseen ja sen hallinnon murtamiseen. Toivotaan, että Etelä-Korea pysyy harkitsevaisena, muussa tapauksessa voidaan odottaa suuria vaikeuksia.
Moskovassa uskotaan, ettei Pohjois-Korean kansan kokema menetys vaikuta jatkossa millään tavalla tämän maan ja Venäjän välisten hyvien suhteiden kehittämiseen oli korostanut Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov.”

Ilta-sanomat uutisoivat Vaasa teemalla Suomi-menosta Pohjois-Koreassa:
Quote
Esimerkiksi viime keväänä Pohjois-Korean valtiollisessa lehdessä (jota jaetaan mm. maan lentoyhtiö Air Koryon lennoilla) kerrottiin myös suomalaisten kommunistien virallisesta vierailusta Pjongjangiin.

10
Sekalaista keskustelua / Vs: Adolf, Benito ja Josif
« on: 23. 08. 2011 04:04 »
Ilmeisesti Suomikin suunnittelee lähtemistä Libyaan tukemaan teokratian syntymistä.
Siirtolaisvirran kasvaminen taitaa olla ainakin yksi "saavutus" tästä sodasta.
Quote
At the beginning of March, Reuters reported that African migrants were being forcibly inducted into the pro-Gaddafi forces ­ and attacked by rebels who believed that anyone with a black skin was a mercenary. Some 410,000 migrants have fled Libya for neighbouring countries, and the Libyan gateway to Europe appears to be opening once again.

11
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 02. 08. 2011 04:04 »
Mielenkiintoista, kuinka kaikki persut yhtenä miehenä alkoivat puolustaa Halla-ahoa ja samalla lähes huomaamattaan myös hänen linjaansa. Luulenpa, että kyseinen herra aiheuttaa tulevana eduskuntakautena vielä monta ongelmaa Timo Soinille ja samalla perussuomalaisille.

Miten Halla-ahon linja eroaa Perussuomalaisten eduskuntavaaliohjelman linjauksista?

12
Nimellä tai nimimerkillä. Muuttuuko maailma paremmaksi siitä?

Kirjoittiko ABB muuten omalla nimellään... ?

13
Ehdotus nimimerkkien käytön rajoittamisesta jakaa verkkolehtiä. Isoista verkkosivustoista Uusi Suomi vaatii keskustelijoilta rekisteröitymistä jo nyt ja ainakin Helsingin Sanomat harkitsee asiaa.

http://www.ts.fi/online/kotimaa/243758.html

Eikö verkkolehtien ennustettu siirtyvän maksullisiksi? Tällöinhän henkilötiedot välittyvät maksutietojen mukana.

14
Tuomioja on ollut mukana esim. Vanhan valtauksessa eli syyllistynyt itsekin voimankäyttöön????

"En ollut mikään valtaajakuningas, olin siellä muiden mukana, toteaa Vanhan valtauksesta muisteleva kansanedustaja Erkki Tuomioja (sd).

Ikkunoita ja ovia särjettiin sen verran, että päästiin sisälle.

Valtausta oli järjestämässä opiskelijaoppositio, joka käytti nimeä Ylioppilaat - studenterna ja vaati opiskelijademokratiaa, marxilais-leninististen ryhmien perustamista tiedekuntiin opiskelujen syventämiseksi, ylioppilaskunnan pakkojäsenyyden poistamista ja Ylioppilaslehden linjan muuttamista."

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/tuomioja-en-ollut-valtaajakuningas/art-1288338858506.html

Tämä opiskelija irtisanoutuu jyrkästi kyseisestä toiminnasta!

Kyllähän Soini on siinä täysin oikeassa että tällä Norjan tapahtumalla tehdään vain ja ainoastaan politiikkaa ja yritetään lyödä kiilaa perussuomalaisiin minkä valistuneimmat tietenkin jo erottavatkin

Pilapiirtäjä Kalle Erkkilä tiivistikin asian oivallisesti.

15
Tänään kokoontuu Suomessa sisäasiainministeriön johdolla arvioimaan tilannetta ja antanee myös raportin.
Asialistalla on myös aselain arviointi. Niinistö ja Tuomioja ovat jo ehtineet kommentoida tarvetta jälleen muuttaa aselakia.
Jäämme odottamaan tiedottamista.
Siis Sauli Niinistö oli kommentoinut jotain? Meni minulta ohi. Nykyään kun on Villeä ja Jussiakin politiikassa.

Murhaajan kaima kommentoi aseista:
Quote
Mies itse on ollut yhteydessä moniin tiedotusvälineisiin oikaistakseen nettitietoja, että joukkomurhaaja olisi kuulunut Akateemiseen ampumaseuraan.

- Minä olen harrastanut kilpa-ammuntaa, ei hän.

16
Vasemmistonuorista oli ilmeisesti alkanut radikalisoituminen. Vanhemmat olivat työväenpuolueen kannattajia ja murhaajankin luonnehdettiin olleen nuorena vasemmistolainen.

Hommaforumin etusivulla oli Halla-ahon kommentti asiasta mutta taitaa sivusto olla taas verkkohyökkäyksen kohteena kun ei aukea.

17
Media on julkaissut jo saarella ammuskelleen nimen ja Twitterissä osoitetaan facebookkiin (profiilissa mainittu yritys).

Poliisi ei ole tainnut vielä vahvistaa henkilöllisyyttä.

EDIT: Ja kunnon kuvat täältä.
EDIT2: Yrittäjän tulot.
EDIT3: Wikipedia

18
Vaasa / Vs: Homeperseiset vaasalaiset jäi kotiin
« on: 18. 07. 2011 19:07 »
Muutama entinen vaasalainen oli sentään piipahtanut festareilla... Muita taisi houkuttaa aina päällekkäin menevä Ilosaarirock Joensuun suunnalla.

Ihmetytti myös artistivalinnat kun katsoi mitä esiintyjiä olivat järjestäjät muihin tapahtumiinsa saaneet...

Aikaisemmin mainittu Wasa Water Carnival muistaakseni keskittyi muuhunkin kuin musiikkiin. Hietasaaressa on ollut -90 luvulla ja sen jälkeen pari "uusintayritystä" musiikkitapahtuman suhteen. Miksei sitä paikkaa kehitettäisi kesäisenä keikkapaikkana?

19
Yleistä keskustelua / Vs: Vaalit 2011
« on: 21. 06. 2011 23:11 »
Niin, ulkoministeriksi sitten tuli taas mies jonka sanoessa jotain minulla ainakin korvat alkaa punottamaan.
Uskomatonta että tuo mörökölli pääsi takaisin tuohon virkaan.

Vaarallinenhan tuo on.

Se nyt on ihan sama mitä tämä Väliaikaishallitus on hetken aikaa puuhastelevinaan

Hallitusohjelmaa ja uutisia luettuani jäi ainakin vaikutelma että nyt on varauduttu vain 2 vuotta kestävään hallitukseen. Astuuko todennäköisesti hyväksyttävä uusi Perustuslaki voimaan vasta 2 vuoden päästä (pysyvän Euroopan vakausmekanismin lisäksi)?

Kreikan eurososialistit saivat tahtonsa läpi ja Euro jo ehtikin alustavasti kyykkyä, saamme Heinäkuun lomille siis vielä viihdettä (toivottavasti Pankit eivät ala "pakko"lomailemaan...).

20
Yleistä keskustelua / Vs: Vaalit 2011
« on: 07. 06. 2011 22:10 »
Quote
SDP:n puheenjohtajan Jutta Urpilaisen mukaan puolue ei välttämättä kannata kokoomuksen kanssa noin kuukausi sitten sovittua euroalueen talouspakettia, jos SDP jää oppositioon. Paketti on hänen mukaansa voimassa toistaiseksi.

Taisi puolueen etu mennä Suomen edelle aikaisemmin...

21
Sekalaista keskustelua / Vs: Vasemmistolainen media
« on: 01. 06. 2011 22:10 »
Quote
Olin [SDP:n neuvottelijoiden] ryhmässä paikalla, jossa [talousratkaisuehdotusta] käsiteltiin ja yksimielisesti todettiin, että halutaan jatkaa neuvotteluja, mutta sitten tuotiin terveisiä, että se ei sopinut, Miapetra Kumpula-Natri kertoo Verkkouutisille.

Ei huolittu vasemmistoa hallitukseen vaikka haluja oli...

22
Yleistä keskustelua / Vs: Vaalit 2011
« on: 10. 04. 2011 16:04 »
Minusta tuossa on kysymys eri asiasta, koska erimielisyys koskee rahaa. Tuosta jutusta ei käynyt ilmi, miten tuossa lopulta kävi.

Varsinainen loikkauskielto lienee eri asia. Suomen Kuvalehden artikkelin mukaan tuollainen orjasopimus juridisesti pätemätön, koska perustuslaki menee edelle. Kysymys lieneekin enemmän moraalisesta velvoitteesta. Loikkaus sinänsä on jo moraalisesti kyseenalainen, joten tuskin tuollaisella paperilla juurikaan merkitystä on. Joka tapauksessa tuollaisen sopimuksen tekeminen kertoo pelosta pitää tuleva eduskuntaryhmä kasassa.
Ei. Ei. Huomioi myös sana "hieman".

Iltasanomista (huomioi kursiivi):
Quote
Loikkareille ei rangaistusta

Soinin mukaan ehdokkaiden allekirjoittamassa kirjallisessa sitoumuksessa ei ole rangaistusvaatimusta. Sopimuksen allekirjoittaneet ehdokkaat sitoutuvat pysymään puolueen eduskuntaryhmässä koko vaalikauden ajan.

- Meille riittää sitoumukseksi kunnia, omatunto ja oma nimi, puolueen puheenjohtaja  toteaa.

Taloudellisia sanktioita sopimuksen rikkomisesta ei ole, vaikka Soinin mukaan sopimuksen yhtenä syynä olikin se, ettei puolueen varoja tuhlata.

- Harva ehdokas pääsee vain omilla äänillään eduskuntaan. Sopimuksella halusimme tehdä selväksi, että monet ihmiset tekevät pääsyn eteen töitä ja käyttävät piirivaroja. Ei tuhlata niitä, Soini sanoo.

Vuonna 2008 kansanedustaja Merikukka Forsius käräjöi entistä puoluettaan vihreitä vastaan loikattuaan kesken vaalikauden Kokoomuksen riveihin. Puolue vaati Forsiusta maksamaan 9000 euroa niin sanottua vaalien läpimenorahaa.

Soinin mukaan Perussuomalaisilla on nyt samankaltainen sopimus kuin vihreillä aikaisemmin, mutta ilman korvausvastuuta.


- Aikomuksenamme ei ole lähteä käräjöimään, Soini kertoo.

23
Yleistä keskustelua / Vs: Vaalit 2011
« on: 08. 04. 2011 12:12 »
Persuilla loikkauskielto

Mistähän tämä kertoo ?

No eiks toi oo osoitus vahvasta johtajuudesta. Vähän niinku takuu et ääni menee todella persuille. Tekeeks muut puolueet tollasia soppareita aika outoo jos ei tee?

Hieman vastaava taisi tulla esille Merikukka Forsiuksen vaihdettua puoluetta.


24
Yleistä keskustelua / Vs: Vaalit 2011
« on: 16. 03. 2011 07:07 »
Onko ketään seurannut tarkemmin poliittisen eliitin puheita kotimaassa ja ulkomailla?

Jyrki Kataisen väitetään lehtien mukaan esiintyneen ulkomaisille varapääministerin tittelin omaavana.

Mari Kiviniemi on aikaisemminkin sanonut Brysselissä toista ja kotimaassa toista.

Oliko muita kahden totuuden puhujia vielä paljastunut?

25
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 03. 03. 2011 11:11 »
Eiköhän tämä mene jo vähän hakoteille, tuskin monikaan edes tietää ko. Directasta yhtään mitään eikä ole varmaan aikaa selvittääkään jokaista erikseen.

Ei mene hakoteille. Minä edellytän henkilöltä, joka pyrkii eduskuntaan ja sitä kautta mahdollisesti lainsäätäjäksi seuraavia asioita:

Hän seuraa ajankohtaisia tapahtumia keskeytyksettä ja on tietoinen Directan kaltaisista huijausyrityksistä, joista löytyy paljon tietoa mediasta. Googlettamalla esim. Directa tai Directa petos, löytyy paljon arvokasta tietoa.

Henkilö ole tekemisissä yritysten kanssa, joilla on kyseenalaista toimintaa ja jotka ovat saaneet raskaita syytteitä.

Ehdokkaallani on kyky nähdä yhteiskunnan syöpäkasvaimet ja pidättäytyä mahdollisimman etäällä esim. yrittäjyyttä hankaloittavasta toiminnasta. Directan toiminta on johtanut siihen, että moinet pienyrittäjät ovat lopettaneet yrittämisen.

Ehdokkaani ei tue yritystä, joka on aiheuttanut veronmaksajille huomattavia lisäkustannuksia. Googlettamalla Directa Helsingin käräjäoikeus ym. löytyy tietoa siitä, miten käräjäoikeus on lisännyt huomattavasti määrärahojaan Directan käynnistämän perinnän takia. Normaalit resurssit on moninkertaistettu ja siihen on saatu lisämääräraha. Samaan aikaan syyttäjä syyttää yritystä törkeistä rikoksista.

Kaikenkaikkiiaan ehdokkaani ei tue minkäänlaista toimintaa, jossa on mafiamaisia piirteitä ja joissa yriteään huijata rahaa lain porsaanreikiin tukeutuen.

Ikävää ja noloa, että useat perussuomalaiset ovat "Directan miehiä". Pienyrittäjien äänet jäävät näin ollen saamatta.

Määrittelet Directan perintätoimien kohteeksi joutuneet myös "Directan miehiksi"... Asia olisi toki eri jos ehdokkaita olisi tuettu rahallisesti tai olisivat olleet suoraan Directan palkkalistoilla. Tästähän ei ollut kyse.

26
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 03. 03. 2011 05:05 »
Tässä alla on lista ehdokkaista, joita en missään tapauksessa äänestä. Directa on syytteessä törkeästä markkinointirikoksesta ja petoksesta. Directaa vastaan on nostettu yli 1400 tutkintapyyntöä. Myös Keskuskauppakamarin liiketapalautakunta on todennut kaksi kertaa Directan markkinoinnin hyvän liiketavan vastaiseksi. Tänään 45 minuuttia-ohjelmassa käsiteltiin jälleen Directan toimintaa.

Harmi, Vesa-Matti Saarakkala, olisin voinut äänestää sinua, mutta tämän listan ehdokkaat eivät saa ääntäni.

Directan (DA Online) vaalikeskustelu.fi -sivuston ehdokaslista 4.2.2011
Johtopäätökset jääköön jokaisen itsensä harkittavaksi.

Listaltasi taisi puuttua Aleksi Jäntti?

Mutta tuo Lähteen Jussin(demari) vetämä sivusto listaa 246 euron hintaan eri blogien syötteet (ja antaa tilan profiilikuvaukselle), se kieltämättä kyllä kuullostaa helpolta ehdokkaiden rahastukselta.

Joko ei tiedetä Internetistä tarpeeksi tai halutaan näkyvyyttä hakukoneisiin? Osalta listatuista taitaa puuttua virallinen Facebook- sivu, joten epäilen molempia motiiveja olleen ehdokkaiden viestinnästä vastaavilla.

27
Onko tuosta pöytäkirjaa netissä?

Toimiiko muilla muuten Tikanojan ja Kuntsin kotisivut normaalisti?

28
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 28. 02. 2011 21:09 »
Onko ketään vielä vertaillut Iso-Britannian suunnittelemaa säästökuuria Perussuomalaisten esittämiin ehdotuksiin? Ainakin kulttuurin saralla säästöehdotukset taitavat olla samaan suuntaan kulkevia.

Koska maahanmuuttajat ovat aiheena näissä vaaleissa niin tämä lienee oikea ketju mainita Mipex-tutkimuksesta, mistä Aamulehti uutisoi otsikolla "Kansanvälinen tutkimus: Suomi on maahanmuuttajille neljänneksi paras maa".

29
Sekalaista keskustelua / Vs: Adolf, Benito ja Josif
« on: 28. 02. 2011 06:06 »
Gadaffi allekirjoitti oman kuolemantuomionsa samalla hetkellä kun määräsi turvallisuusjoukkonsa ampumaan omaa kansaansa.

Todennäköisin vaihtoehto on hirttäminen.  Itse toivon että hänet saataisiin kansainväliseen ihmisoikeustuomioistuimeen esimerkiksi muille nykyisille ja tulevillae diktaattoreille.

On olemassa myös Afrikkalainen tuomioistuin. Aika moni nyt uutisissa oleva levoton maa sattuu kuulumaan Afrikan Unioniin.

30
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 24. 02. 2011 12:12 »
Peräänkuulutin perussuomalaisten talousohjelmaa, nyt kun he saattavat vastuuseen päästä. En Roy Rabbin henkilökohtaisia jankutuksia.

Jos nuo linjanvetosi ovat samaa tasoa, mitä minusta täällä esität, en jaksa uskoa että sinulla on edes oikeaa tietoa persujen talouspoliittista linjauksista. Puhumattakaan, että sinulla olisi mistään valtakirjaa omia mielipiteitäsi persujen virallisina mielipiteinä esittämään.

Onko Roy Rabbilla oikeasti perussuomalaisten jäsenkirja? Keynesin talousteorioihin mahtuu myös Bancorin kannatus.

Quote
No eiköhän niitä oikeista Soini joudu jotain sanomaan tulevissa vaalitenteissä.

25.2. - eli  huomenna - pitäisi Perussuomalaisten julkistaa puolueensa vaaliohjelman.

31
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 22. 02. 2011 11:11 »
Tiedän varsin hyvin, ettei joku Olavi Mäenpää ole mikään olennainen lähde, mutta olen myös oppinut, ettei näiden suunsoittajien kanssa joskus auta kuin saman tason keskustelu. Faktaa tuossa oli kuitenkin se, että Matti Putkonen, jonka esimerkkiä siirtymisestä persuihin minua kehotettiin noudattamaan, on saanut tuomion raiskauksesta.

Kyllä. Suomen Kuvalehtikin on tuon maininnut (tuossa Tieteen foorumilta jotain tarkemmin). Ei sentään Carl Danhammerin veroisesta meiningistä ollut kyse.

Huomenna muuten SuPerin vaalipaneeli Vaasassa. Vanhustenhuollosta kun oli asia...

32
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 22. 02. 2011 06:06 »
Tunnen Matti Putkosen henkilökohtaisesti ja voin sanoa ettei vetoa ole samaan porukkaan pätkääkään. Rötösherroja jahtaavista persuista kyllä löytyy sankareita ihan omastakin takaa. Putkonenkin on päässyt listalle.
http://olavimaenpaa.vuodatus.net/blog/2610339

Olavi Mäenpään blogi ei ole välttämättä paras lähde...
Quote
Vuonna 2009 Google sulki Mäenpään henkilökohtaisen blogin oikeuden tuomion perusteella Mika Illmanin vaatimuksesta koskien yhdeksää väitettyä törkeätä kunnianloukkausta, yhtä kansanryhmää vastaan kiihottamista ja yhtä uskonrauhan loukkaamista. Mäenpää ei ollut osallisena oikeudenkäyntiin, eikä hänelle näin annettu mahdollisuutta vastustaa bloginsa sulkemista. Korkein Oikeus piti päätöksen voimassa joulukuussa 2009.

33
Sekalaista keskustelua / Vs: Perussuomalaiset
« on: 22. 02. 2011 06:06 »
Jätän Suksen vuodatukset suurimmalta osin omaan arvoonsa. Puutun vain kahteen kohtaan.

Vehkaoja on "asiantuntija" vanhuskysymyksistä. Kirjoitti täällä, että kaikki vanhukset on juoppoja.
Tuollaisesta väitteestä joutuisit edesvastuuseen, jos väite koskisi jotain muuta kuin poliitikkoa. Asia on helppo tarkistaa, koska Vehkaojan kirjoitushistoria löytyy tämän forumin arkistosta. Joten faktaa pöytään Suksi, väite on sen verran posketon. Vai osaatko edes lainata toisten kirjoituksia ?
Aikanaan tuohon keskusteluun osallistuneena ja muutenkin Vehkaojan tuntevana uskallan kyllä väittää, ettei hän noin ole koskaan missään sanonut. Kuinka voit kuvitella tuollaisen potaskan jälkeen olevasi uskottava keskustelukumppani ?

Quote
Minulla oli pieni tovi olla vasemmistossa, en kommunistina niinkuuin Kivimäki väittää.
Mutta hieman vasemmalla kuin oikeistodemarit. Siitä ajasta on jo 40 vuotta aikaa.  
Itse olet kertonut kannattaneesi sekä sini- että punapaitoja. Kansanomaisesti ilmaistuna tuo tarkoittaa, että olet ollut sekä taistolainen, että enemmistökommunisti. No tuosta on tosiaan se 40-vuotta. Olit silti Vasemmistoliiton ehdokas vielä 2000 kuntavaaleissa, joten kyllä vanha kommunistiaate oli ehkä jo toki haalistuneena vielä paljon myöhemmin kuvioissa. Itse asiassa tunnen niin paljon entisiä kansandemokraatteja, että minulle on ihan turha syöttää pajunköyttä siitä, että aate jäi jo 40-vuotta sitten.

Jottei otsikon aihe ihan unohtuisi, kirjoitustemme sisällöstä voi jokainen päätellä kummalla meistä on enemmän vetoa persuihin.


"Omalla nimellä / Omalla nimellä / Re: Vasemmistopuolueet : 25.02.09 - klo:00:42:33

Marjatta Vehkaoja

Eteen on tullut sairaan paljon ikäihmisiä, jotka uupuvat ja alkoholisoituvat toimettomuuteensa. On se aika onnetonta jos täytyy jo 60-kymppisen lähteä tosityön sijasta päivähoitoon askartelemaan vain saadakseen sosiaalisen kommunikaation pelaamaan. "

Jätä Jorma tuo suunsoitto vähemmälle ja yritä keskittyä asialliseen keskusteluun.

.

Toki asiyhteys olisi syytä muistaa... Kysehän oli eliniän pitenemisestä ja eläkeiän nostosta.

34
Quote
Kujanpää kertoi Salinin saavan potkut ennen kuin mitään oli päätetty. Kujanpää oli juonimassa Salin-sopimusta. Miksi?

Lumio on taas tunnustanut Vasabladetin paljastamat väärinkäytökset. Häntä kohdellaan silkkihansikoin. Onkohan vieläkään jättänyt eroanomusta?

Jokin tässä ei stemmaa. Jokin haiskahtaa.
Kujanpään julkisuudessa olleet kommentit Lumion eron jälkeen ovat erikoisia.Aina ensimmäisenä korostetaan,että ei Markku ole tehnyt mitään väärää.ihan jokaisessa haastattelussa.
Omasta mielestäni olisi lähtevien jonossa heti toisena.
Kannattaisi lukea tarkkaan myös se Lumion johtajasopimus,josko sieltä löytyisi kohta jossa todetaan,että varastamisesta johtuva virkasuhteen päättyminen ei oikeuta saamaan enää eurokaan.
Sekä Lumio että Kujanpää taisivat olla asianajajia?

Onko asianajajaliitto muuten tietoinen asiasta? Tämän viestiketjun perusteella Kujanpää vaikuttaisi edustavan Lumiota ja hänen etuaan asiassa.

35
Jos ja kun valtakunnanlehdistö huomaa mikä maukas pala tämä rahalla vaientaminen on, on sillä paljon laajemmat seuraukset kuin yleinen valtakunnan-nauru, johon tietysti osallistuu naurismaan aidatkin.
Ainut bongaamani uutisointi asiasta: Iltalehti 17.12.2010

Eniten on mietityttänyt aiheessa että onko muilla virkamiehillä kuinka painavaa huolellisuusvelvoitetta jos juttu olisi päätynyt käräjille.

36
Ei tunnu olevan tuo kulttuuri kuolemassa.
Quote
As of 2000, over 165,000 Old Order Amish live in Canada and the United States. A new study, produced in 2008, suggests their numbers have increased to 227,000

Olisikohan se niin, että tämä kerskakulutus ei ole ihmisen onnen tie?

Koirien tehtailu on siellä suosittua...


Mitä tulee jäsenmäärän kasvuun niin kyseessähän on suljetussa yhteisössä tapahtuva väestön lisääntyminen:
Quote
Q: Is the Amish population growing?
A: Yes. The population is doubling about every 20 years due to sizeable families (5 or more children on average) and high retention rates (on average about 85 percent of Amish youth eventually join the church).
Puolet kyseisestä väestönosasta koostuu alaikäisistä...

Onko eläinten ja naisten alistaminen synnytyskoneiksi oikeasti osa Vihreiden maailmankuvaa?


37
CRU:n (Climatic Research Unit) rahoittajistakin oli ollut juttua. Googlen välimuistista poimittua...
Quote
Acknowledgements
This list is not fully exhaustive, but we would like to acknowledge the support of the following funders (in alphabetical order):

British Council, British Petroleum, Broom's Barn Sugar Beet Research Centre, Central Electricity Generating Board, Centre for Environment, Fisheries and Aquaculture Science (CEFAS), Commercial Union, Commission of European Communities (CEC, often referred to now as EU), Council for the Central Laboratory of the Research Councils (CCLRC), Department of Energy, Department of the Environment (DETR, now DEFRA), Department of Health, Department of Trade and Industry (DTI), Eastern Electricity, Engineering and Physical Sciences Research Council (EPSRC), Environment Agency, Forestry Commission, Greenpeace International, International Institute of Environmental Development (IIED), Irish Electricity Supply Board, KFA Germany, Leverhulme Trust, Ministry of Agriculture, Fisheries and Food (MAFF), National Power, National Rivers Authority, Natural Environmental Research Council (NERC), Norwich Union, Nuclear Installations Inspectorate, Overseas Development Administration (ODA), Reinsurance Underwriters and Syndicates, Royal Society, Scientific Consultants, Science and Engineering Research Council (SERC), Scottish and Northern Ireland Forum for Environmental Research, Shell, Stockholm Environment Agency, Sultanate of Oman, Tate and Lyle, UK Met. Office, UK Nirex Ltd., United Nations Environment Plan (UNEP), United States Department of Energy, United States Environmental Protection Agency, Wolfson Foundation and the World Wildlife Fund for Nature (WWF).

Kuten alkuperäistekstissä mainitaan niin tuossa ei vielä ole kaikkia tahoja.

38
Mielenkiintoinen väite:

Suomalainen on valmis maksamaan ilmastonmuutoksen torjumisesta.
Valtion teknillinen tutkimuslaitos on arvioinut, että Kööpenhaminan suurkokous tuottaa sopimuksen, jonka hinta on noin 200 euroa henkeä kohti. Sen on valmis hyväksymään 70 prosenttia kansalaisista, kertoo Aamulehden Taloustutkimuksella teettämä kysely. Taloustutkimuksen internet-paneelin kyselyyn vastasi 1000 vastaajaa viime perjantain ja maanantain välisenä aikana

Kuitenkin Iltalehden uutisen yhteydessä olevaan mielipidekyselyyn vastanneista 80 % ei ole valmiita maksamaan ilmastonmuutoksen torjumisesta. Vastanneita on tällä hetkellä jo 13215.

Löytääkö joku tuon Valtion teknillisen tutkimuslaitoksen arvion jostain? Ilmeisesti siitä saisi osviittaa mitkä hinnat ovat nousemassa.

39
En voi sille mitään mutta koko Climategate alkaa minusta muistuttaa yhä enemmän viheruskovaisten missiota, ainakin Suomessa. Palaan vielä aiheeseen  Oras Tynkkynen ja stainerilaisuus/antroposofia.

En ole pystynyt selvittämään onko ilmastonmuutospelottelulla/huolella, yhteys stainerilaisuuteen muun kuin yleisen huolen osalta. Selvittely jatkuu.  Täytyy muistaa että ns. eettinen sijoittaminen ja ekologinen sijoittaminen osa liikettä.

Ihan Wikipedia riittänee...

Quote
Tynkkynen varttui Jyväskylässä ja kävi Jyväskylän Jyväskylän Rudolf Steiner -koulun. 15-vuotiaana hän muutti Tampereelle opiskelemaan Steiner-lukioon, suoritti lukion jälkeen siviilipalveluksen ja aloitti tiedotusopin opintonsa Tampereen yliopistossa. Hänen gradunsa aiheena on lihavien representaatio tv-sarjoissa.[3] Tynkkysellä on lisäksi laaja sivuaine ympäristöpolitiikasta. Tynkkynen on toiminut eri lehtien avustajana ja kolumnistina sekä työskennellyt Yleisradion radiotoimituksessa.

Tampereen tiedotusopin opiskelijat ja Yleisradio tapasivat ennen kannattaa vasemmistoa vai oikeistoa...?

40
Tässä on nyt niin monta huijausta päällekkäin että sen sen enenpää lehdistö kuin poliitikotkaan eivät pysy enää mukana.  Mielenkiintoista olisi tietää millaisella platformilla tämä strategia/at on luotu.

Kuusikymmentäluvulla uskottiin että ilmasto kylmenee (ja tarvitsisimme lisää hiilidioksiidia ilmakehään).
Quote
…That is the consensus of the Central intelligence Agency, which highlights the fact that we are overdue for a new ice age. Many climatologists believe that since the 1960s, the world has been slipping towards a new ice age. ….the evidence suggests that change will be a return to a climate that was dominant from the seventeenth century to about 1850. Soviet weatherman Mikhail Budyko believes that 1 2.8F drop in the average global temperature would start glaciers on the march. If the temperature should fall by another 0.7F, it could usher in a ninety-thousand year tyranny if ice and snow.

Siteeraamani kirja on ilmeisesti ostettu netin kirjakaupoista ahkerasti parempaan talteen, kun ei enää tahdo löytyä kuin pari kappaletta 10x hinnalla :D.

Mitä tulee alkuperäiseen asiaan sitaatissa niin muistui mieleen vanha Ronald Reaganin kommentti muukalaisten uhasta ja (kansäinvälisen vihreän ristin) Mikhail Gorbachevin työn helpottamisesta.

Pages: [1] 2 3 ... 5