Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Niilo Aro

Pages: 1 2 3 [4]
121
Vaasa / Re: Vaasan Asuntomessut
« on: 16. 09. 2007 19:07 »
Lukekaa huolella mitä Erkki Lauttamus sanoo ja vielä huolellisemmin mitä jättää sanomatta.

Kysymyksessähän on vakava syyte:  virkamiehet ja luottamusmiehet ovat muodostaneet kuppikuntia, jotka ajavat omia intressejään, eivätkä kykene kuuntelemaan asiantuntijoiden mielipiteitä tai eivät halua kuunnella.

Tässä siis selitys talojen tämänhetkisiin ja tuleviin vajoamisiin.  Messut piti saada ja ajettiin lävitse.  Toivottavasti päättäjillä on nyt kylmä rinki peräpään ympärillä. Syytä ainakin olisi olla.

122
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 24. 08. 2007 06:06 »
Hatunnosto Tapio Osalalle.  Juuri näin pitää toimia.  Suomalaiseen yhteiskuntaan kuuluu avoimmuus.  Sokeritehtaan päärakennukseen tehdyt muutokset ja käyttötarkoitus on selvitettävä pohjiaan myöten.  Ei voi olla että joku saa itselleen oikeuksia, joita muilla ei  ole,  vain sillä perusteella että on rahaa.

Jos lisäksi ilmenee että jotkut viranomaiset ovat yrittäneet sumuttaa, nin sekin asia on tutkittava pohjiaan myöten.

Tapio Osala on uudelleenvalintansa hankkinut, ainakin jos se minun äänestäni on kiinni.
123
Vaasa / Re: Vapaamuurarit Vaasassa
« on: 03. 08. 2007 09:09 »
Nyt on aivan pystynyt seuraamaan tsailorin ajatuksenjuoksua.  Tarkoititko kentien sitä, että työpaikka irtoaa helpommin jos vaikka isän tai veljen nim ilöytyy "Loffen" vapaamuurarilistasta?

124
Yleistä keskustelua / Re: Rabbe Grönblom - pizzalaivuri
« on: 03. 08. 2007 09:09 »
Jos nettiä ei olisi niin moni asia jäisi pimentoon.  Toisaalta ei kaikki mikä julkaistaan netissä ole totta.  Tässä kyseisessä tapauksessa on totta ainakin se, minkä jokainen voi nähdä: ilmeisesti liikekiinteistössä asuu joku ja samalla on hävinnyt kaunis kello.  Häiriön vuoksi?  Onko kysymyksesä tik-tak-kello vai peräti sellainen joka lyö tasatunnein?  Onko siis kello häirinnyt asumista tai jotain muuta tiloissa tapahtuvaa toimintaa?

Tuo joku on henkilö, josta ukkoparlamentit ovat jauhaneet jo pitemmän aikaa.

Kysymyshän on viimekädessä siitä, että laittomuuksia ei tapahtu.  Tämä on asia, jonka virkamiesten on nyt selvitettävä  Kaikkien on tietysti oltava tasa-arvoisia  lain edessä.  Jos rikkeitä on tapahtunut niin sitten on pohdittava erikseen mikä merkitys nillä on.

Periaate nykyisin tuntuu olevan se,  että tärkeässä asemassa olevia tarkastellaan hiukan kriittisemmin kuin tavallisia pulliaisia ellei asema sitten ole sellainen että katsotaan sormien lävitse.  Jälkimmäinen tapahtuu yleensä silloin kun johonkin asiaan on sotkeutunut riittävä määrä isokenkäisiä vaikka johtajatasoisia, noin esimerkinluonteisesti sanottuna.

Mielenkiintoista olisi tietää PYK:n  (Palosaaren Yrityskeskus) kanta asiaan.

125
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 31. 05. 2007 09:09 »
Se mitä Salla R. kirjoittaa on varmasti totta kokoomuksen ryhmän painostuksen osalta.

Mutta en ole muuten lainkaan varma Hellevi Lohvan motiiveista.  Minä kun uskon että Carema-Mehiläinen on käynyt jonkinlaisia neuvoteluja Kasarmialueesta kaupungin edustajien kanssa olkoonkin että ne ovat saattaneet olla vain tapaamisia.

Jos näin on, niin Lohva on niistä tietoinen.  Arvelen että Heikki Vehkaoja on myös näistä kertonut aamukahvipöydässä.

126
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 23. 05. 2007 09:09 »
Vasta Sirpa Sainion erinomainen juttu Kondishankkeesta tämänpäivän Pohjalaisessa sai minut huomaamaan, miten isosta asiasta tässä on kysymys.  Kun hanka toteutuu niin sehän tekee Vaasasta kaupungin näköisen olettaen että sekä Vaasanpuistikon että Hovipuistikon aukot täytetään hienolla rakennusmasalla.

LIsäksi ajatus että Vaasanpuistikon alle rakennettataisiin parkkiluolasto, on erinomainen.  Keskustassa tarvitaan runsaasti uutta parkkitilaa ja matkakeskukselle varatut pysäköintitilat ovat täysin alimitoitetut.

Toivottavasti hankeen tielle ei enää heitellä kiviä.

127
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 25. 01. 2007 13:01 »
Mielenkiintoinen on myös tääällä aikaisemmion esitelty http://www.theyrule.net
Sivusston ohjelmö piirtää kartan sidonnaisuuksista.  Tätä ohjelmaa kai yritettiin saada vaasalaisia.infon yhteyteen mutta se ei sitten onnistunut.

Kysymys lienee verrattain simppelista tietokantakoodista.  Ehkä joku voisi sellaisen vääntää.  Olisi todella hienoa kun kirjoittaisi etsi kenttään Jorma J. Pitkämäki ja tuloksena olisi kaikki sidonnaisuudet ja sidonnaisuuksien sidonnaisuudet.

Ongelmana on tietenkin tietokannan täyttäminen.

Foliohatun esittelemä wikileaks.org tähtää samaan päämäärään, mutta vie idean pidemmälle.

Minulla on radikaali ehdotus ylläpidolle ja kaikille täällä roikkuville.  Perustetaan vaasalaisia.info oikeusturvarahasto mahdollisten oikeudenkäyntien varalta ja tehdään foorumista paikallinen wikileaks.  Onhän täällä jo vaasapediakin.

Olen valmis lunastaman 100 euron osuuden.

128
Yleistä keskustelua / Re: Pohjalainen
« on: 12. 01. 2007 08:08 »
Tipin logiikkaa noudattaen Pohjalaisesta pitäisi kirjoittaa, että "eräs Vaasassa ilmestyvä suomenkielinen päivälehti".

Muuten:  Pohjalainen ei koskaan myönnä mokaansa vaan unohtaa sen tai kirjoitaa puolentoista viikon kuluttua uuden jutun, jossa uusi tilanne sanotaan uusin sanoin.

Näin on ollut niiden 30. vuoden aikana mitä olen Pohjalaista seurannut.

129
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 11. 01. 2007 12:12 »
Vaikea uskoa että valtuutetut tekisivät mitään.  Virkamiesten virkapöhö on kasvanut sellaisiin mittoihin että on parempi olla sovussa.  Itsellä tai serkkupojalla saattaa olla meneillään vaikkapa omakotitalon rakentaminen ja silloin hyvistä virkamiessuhteista on vain apua.

130
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 09. 01. 2007 07:07 »
Kiitokset Osalalle.  Nyt viimeistään selvisi miksi virkamiespöhö leviää kuin epidemia Vaasan kaupungin herrakerroksessa.  Ylimielisyyden ja pöyhkeyden syy on siis varmuus siitä, että  mikään ei horjuta saavutettuja ylimääräisiä etuja.  Olemme siis siirtymässä venäjän mafian viitoittamalle tielle.

Mielenkiintoinenkysymys tarkastuslautakunnalle:  Onko koskaan ja missään tilanteessa mahdollista, että tarkastuslautakunta teke esimerkiksi rikosilmoituksen?

131
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 11. 12. 2006 13:01 »
Tämä postaus ja linkki oli toisena tässä ketjussa tammikuussa:

Viime aikoina on herännyt keskustelua ulkopuolisten tahojen kunnan henkilöstölle ja luottamushenkilöille antamien lahjojen ja muiden etuuksien hyväksyttävyyden rajoista. Kuntien ja yksityisen sektorin välinen yhteistyö lisääntyy jatkuvasti ja tämä tuo uusia haasteita kunnallishallinnon toimintatavoille suhteessa yksityiseen sektoriin.

Julkisen vallan käyttäjiltä edellytetään puolueettomuutta ja riippumattomuutta. Kun esim. yksityinen yritys on tarjoamassa kunnan henkilöstölle tai luottamushenkilölle matkaa, matkan hyväksyttävyyden arvioinnissa keskeisenä arviointikriteerinä on se, voiko etuuden hyväksyminen tai lahjan vastaanottaminen olla omiaan heikentämään luottamusta viranomaistoiminnan tasapuolisuuteen.

 Suomessa ei ole olemassa euromääräistä rajaa kielletylle etuudelle, joten hyväksyttävyyden arviointi on aina tapauskohtaista. Pääsääntönä on, että kunta itse maksaa kunnan henkilöstön ja luottamushenkilöiden virkamatkat.
Kuntaliitossa on katsottu tarpeelliseksi esittää joitakin näkökohtia ja ohjeita ulkopuolisten kustantamien matkojen ja muiden taloudellisten etuuksien hyväksyttävyyttä arvioitaessa.

Lue ihmeessä:

http://www.kunnat.net/k_perussivu.asp?path=1;29;63;375;75765;88264;88891

132
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 20. 10. 2006 08:08 »
Minuakin kiinnostaa kovasti tietää mistä tässä on kysymys.  Juhani Laurila on siis kertonut Strahlille ja Tarpiolle olevansa jonkinlainen selvitysmies ja nämä ovat luovuttaneet Laurilalle hanketta koskevia tietoja.

Kun sitten piti olla yhteenvedon aika, niin sitä ei tullutkaan. Myöhemmin on selvinnyt, että Laurila toimi ei-kenenkään mandaatilla, vaan joidenkin pyynnöstä.  Nämä jotkut ovat syvällä virkamies- tai luottamusmieshallinnossa.

Eihän tällaista voi tapahtua kunnan sisällä.  Kyllä asioista pitää voida neuvotella suoraan virkamiesten/miehen kanssa niin kuin laki edellyttää.

Tämä on tietysti loukkaavaa. mutta mieleen tulee myös ajatus, että kondismiehet ovat toimineet liian höylisti.  Mistä sen tietää kenen pöytälaatikosta paperit lopulta löytyvät?

133
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 29. 09. 2006 08:08 »
Kyllä kaiken luetun perusteella selvitysmies on tarpeen.  En ole huomannut, että asiaa olisi käsitelty lehdissä mutta joka tapauksessa tällainen henkilö on ja pitää olla julkisen kontrollin alainen.

134
Vaasa / Re: Vaasan kaupunkirakenne
« on: 29. 09. 2006 08:08 »
J.J. Pitkämäen visiossa oli jossakin haastattelussa suora yhteys Hovioikeunpuistikkoa pitkin ja asemarakennuksen läpi ja maan alta suoraan Matkahuollon torille.  Hieno visio, mutta puutteellinen.

Nyt kun uutta matkakeskusta suunnitelaan ja vaikka se on Airaksinen hanke, tulisi koko aluetta tarkastella laajemmin.  MInä näen pullonkaulana tulevan matkakeskuksen puutteelliset pysäköintitilat. 

Nyt tulisikin nähdä toinen akseli, joka kulkee Vaasanpuistikkoa pitkin.  Vaasanpuistikko tuli kaivaa auki ja puistikon alle tulisi rakentaa pysäköintitilat niin, että ne täyttäisivät myös Wasa Gallerian tai laajemmin Radissonkorttelin tarpeet.

Näen että Postitalo (ja sen tontille mahdollisesti tuleva tornitalo) Asemarakennus ja Matkahuollontori, Radisson kortteli ja tuleva matkakeskus on kaikki nähtävä yhtenä kokonaisuutena.  Ellei näin tapahdu huomataan pian, että tehtyjä virheitä on vaikea korjata.

135
Yleistä keskustelua / Re: Vaasa 400-tuotteita
« on: 26. 09. 2006 12:12 »
Aikanaan oli sellaista kuin Waasa-limppu.  Se maistui tosi hyvältä kun päälle laittoi paksun kerroksen voita ja böklinkiä tai raavisiikaa.  Miksei näitä vaasalaisia perusherkkuja saa mistään kahvibaarista?

136
Tänään siis päätetään 200 000 myöntämisestä  kaupungin kehittämiseen.  Se ei ole paljon 400-vuotiaalle, eihän?

137
Johansson 20. elokuuta 2005:

>Vaasan kaupunginvaltuusto pitää ensivuoden lokakuun 2. päivänä  ( 2006) juhlakokouksen, missä on tarkoitus tehdä ”Juhlapäätös” Juhlapäätös tarkoittaa jotain suurta ja merkittävää investointia, joka näkyy ja tuntuu vuosikymmenet eteenpäin. Viimeeksi kaupunginvaltuusto teki juhlapäätöksen valtuuston uhlakokouksessaan vuonna 2000. Tuolloin päätettiin musiikkitalon rakentamisesta.  Musiikkitalo olisi ollut valmis 400-vuotisjuhliin mennessä.  Taloa ei koskaan rakennettu.<

Ensikuun 2. päivänä siis valtuuston tulisi tehdä uusi yritys.  Ehdotan että kaupunki lahjoittaa kaikille täysi-ikäisilel vaasalaisille Ruotsin kuningasparin valokuvan Markku Lumion tervehdyksellä ja allekirjoituksella varustettuna.  Näin saadaan tuleviksi vuosikymmeniksi pysyvä muisto kaupungin juhlavuodesta ja viisaista päättäjistämme..138
Yleistä keskustelua / Re: Pohjalainen
« on: 21. 09. 2006 11:11 »
Pohjalaisen talousjutun yhteydessä oli tänään Ilkka-lehden toimittajan kommentti ja meiliosoite.  Oliko kysymys mokasta?  Vai oliko tarkoitus vihjaille yhteistyöstä.

Joka tapauksessa ennenkuulumatonta, että keskustapuolueen lehden toimittaja esiintyy osoitteineen kokoomukselaisen lehden sivuilla.

Mielenkiintoinen kysymys on tietysti, se että kuinka pitkään laskevan levikin kanssa kamppailevä Pohjalainen pärjää yksinkseen (tai ainakaan levikki ei enää kasva) 

Odotankin milloin tahansa uutista, jonka mukaan "Pohjalainen ja Ilkka ovat päättäneet synergiaeduista.  Pohjalaisella ja Ilkalla on xx.xx. xxxx lähtien yhteinen uutistietokanta, joka käsittää kotimaan, ulkomaan, urheilu ja talous uutiset.  Lisäksi kulttuuri- ja urheilutoimitukset keskeiset valtakunnanuutiset on päätetty yhdistää."

Jotenkin näinhän se tulee menemään.


139
Kuulin että Medineuvo olisi neuvotellut Vaasan kaupungin kanssa 2-vuotisen sopimuksen.  En ole kuitenkaan julkisuudessa asiasta mitään kuullut.  Onko näin? ja MItä maksaa?

Itse käytin palvelua akuuttiin hammashoitoon ja homma toimi, mutta sukulainen  joka haki yleislääkärille raivostui koko systeemille.

140
Vaasa / Re: Vaasan Asuntomessut
« on: 04. 09. 2006 08:08 »
Pentti Suksen ehdotus kannattaa ottaa vakavasti.  Tosin nyt kellon ollessan 10.17 keskikaupungilla ei ole tietoa, mitä juuri nyt tapahtuu Suvilahden huoltotien rakennustyömaalla. Mutta sekin selvinnee kun mukana olleet ovat palaneet päätteidensä ääreen.

Ehkä sammae nähdäksemme myö valokuvia.

141
Sekalaista keskustelua / Re: Kysy - kansa vastaa
« on: 14. 08. 2006 12:12 »
Mitä tarkoitat alkuperäisillä?  Ja mitä sillä on merkitystä?

142
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 27. 06. 2006 09:09 »
Kaikenlaista kunnan osallistumista yksityiseen yritystoimintaan tulisi välttää.  Oli sitten kysymys suorasta omistamisesta tai lainojen takaamisesta.  Esimerkkinä nyt vaikka RG-Line tai muun Suomen hiihtoputket.

143
Ainakin joillakin foorumeilla, jotka käyttävät samaa softaa on piilotettuja alueita, mutta keitä ne palvelisivat?
Esim. ns. sateenkaariväellä taitaa olla omat alueensa.  Ehkä tuo lapsikaappaus, adoptiot tai joki muu alue saattaisi kiinnostaa?

144
Aiheellisia kysymyksiä.  Mitään yhteyttä Vaasan kaupunkiin ei välttämättä ole, mutta toisaalta ei olisi mikään ihme vaikka alan toimijat olisivat viestineet tahtonsa kaupungille.  Tältä ainakin tuntuu kun joitakin hankkeita tuetaan ja joitakin vastustetaan.

Selvää on vain se, että palveluiden hinnat nousevat.  Kun vanhusväestön määrä kasvaa, kasvavat myösyksityisten lääkäriasemien tulot.  Vaasan kaupungin on nyt vältettävä kovin voimakasta sitoutumista alan suuriin toimijojhin.  Se tie vie vain kasvaviin kustannuksiin.

145
Valtuuston tietoon / Re: Kaupunginjohtajakysymys
« on: 13. 04. 2006 08:08 »
Oi voi!  Paha Sisar on yhdistänyt onnistuneesti Erno Paasilinan ja Loka Laitisen tyyliin omaan tyyliinsä.  Siskot vapiskaa.

146
Vaasa / Re: Vaasan tuleva undergroundrakentaminen
« on: 24. 03. 2006 08:08 »
Ymmärtääkseni Radisson-kortelin puuhaajat ovat esittäneet korttelin alle enemmän pysäköintitilaa kuin mitä kaupunki on vaatinut, mutta siitä huolimatta mitäään ei ole tapahtunut. 

147
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 24. 03. 2006 08:08 »
Hrk on ymmärtänyt asian ytimen.  Juuri näin on asia.  Kondikseen hakeudutaan sen jälkeen kun lapset ovat lähteneet maailmalle ja esimerkiksi omakotitalon remppaaminenei en ää kiinnosta.  Sitäpaitsi Kondikseen haakeudutaan omalla, ei yhteiskunnan varoilla. Mikä ihme tässä hankkeessa oikein tökkii?

Suhtauduin aikaisemmin hankkeeseen varauksella. koska minulle oli epäselvää, miten hankkeen terveyspalvelut järjestetään. Nyt olen vakuuttunut siitä että ainakaan mikään suuri lääkäreiden (pääoman) ylläpitämä  lääkärikeskus ei Kondikseen pääse.

Alan vähitellen usko tällä palstalla esitettyihin epäilyihin, että lääkärikeskukset ovat, jos ei nyt suorastaan masuttaneet, niin ainakin vaikuttaneet joihinkin virkamiehiin.  MIstä muusta voi olla kysymys?

Minusta valtuutettujen on nyt otettava itselleen se valta, joka heille kuuluu.  Vaasassa eletään täydellisen virkamiesvallan alaisena ja valtuutetuista on tullut vain kumileimaisimia.

148
Valtuuston tietoon / Re: Virkamiesmoraali
« on: 20. 02. 2006 08:08 »
Se, että akj. Heikki Lonka yrittää järjestää vaimolleen työpaikan kunnan kustannuksella ei ole mitään outoa Vaasassa.  Tullessaan kaupunginjohtajaksi Seppo Sanaksenaho järjesti ensitöikseen vaimolleen Saralle paikan sosiaalipuolen toimistopäällikkönä.  Siihen mailmanaikaan ei mokomasta virasta ollut kukaan kuullut. Asiaan ei milään tavoin puututtu.  Nyt on toisin. Joku aina tietää ja kertoo. Nepotismi elää ja voi hyvin Vaasan kaupungin sisällä.  Joku tietävä voisi vaikka tehdä listan.

Tunnettuhan on Vaasan Sähkön sukukartta.

149
Yleistä keskustelua / Re: Luistinrata torille
« on: 08. 02. 2006 13:01 »
Esimerkiksi Kemin jäälinna tuntui ensikuulemalta täysin pöljältä esitykseltä.  Mutta se toimii.  Tarvittiin vain muutama asiaan uskova intomieli ja tietysti jonkinverran rahaa.  Vaasan kauppatorilla voisi hyvinkin olla luistinrata ja kaupungin rantoja voisi kiertää matkaluistelurata ja palokaduilal voitaisiin pelata bränkkikiekkoa ja kaikkea muuta mahdollista, mutta mistä ne intomielet.

Suoraan sanoen ihmettelen myös sitä että hyvin menestyneet vaaasalaiset firmat eivät sponsoroi oman kaupungin hankkeita.

150
Yleistä keskustelua / Re: Vaasan kauppatori
« on: 02. 02. 2006 12:12 »
Vaatimus että myyntyikojut pitäisi viedä yöksi pois on täysin kohtuuton esimerkiksi Frankin tapaisten sesonkikauppiaiden kohdalla.  Frank tuo valtavasti elo torille ja on vain kohtuullista että hän saa pitää vaununsa torilla niiden muutamien viikkojen ajan, jonka kesäsesonki kestää.

Sen sijaan ajatus että myynti niputetaan yhteen on täysin kannatettava.  Kaupunki voisi tulla avuksi ja valmistaa siirrettäviä myyntipöytiä nykyisten ja tulevien torikauppiaiden käyttöön.  Lisäksi kaupunki voisi tukea erilaisin helpotuksin niitä torikauppiaita, jotka sitoutuvat toriin ja hankkivat kalliita torikärryjä.

151
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 26. 01. 2006 08:08 »
Seinäjokisena Eeku Strahl ei voinut vuosi sitten, kun otti yhteyttä Vaasan virkamiehiin, tietää mikä on täällä marssijärjestys.  Nyt jo varmasti tietää.  Marssijärjestys täällä on sellainen, että ensimmäisenä marssii HS-Center eli Schaumanin säätiö, sitten Halli Oy ja kolmantena Airaksinen Invest. joka peri paikan Skanskalta sen jälkeen kun rakennusneuvos jäi eläkkeelle.

Tämän jälkeen jonossa on hieman tuuppimista aina tilanteen mukaaan.  Etuneanässä Pellfolkin Konte ja tietysti KPO.  Kaupunginjohataja Markku Lumio ja akj. Heikki Lonka oppivat järjestyksen kovin nopeasti.  Syytä en tiedä.  Vehkaoja on sen tiennyt aina.

Tämä tarkoittaa sitä, että ensin turvataan isojenpoikien viritykset ja muita jarrutetaan ja sitten jos on aivan pakko kuunnellaan muitakin.  Takana on tietysti myös se kuuluisa visio kaupungin eli torinvarren kehittämisestä, josta täälläkin on jauhettu, mutta kysymys on myös uusista avauksista.  Merkillistä on jos näitä ei haluta kuunnela.

Taustalla saattaa olla myös pelko vanhan ja vankan turvaverkon sortumisesta.  Valtuutettujen tehtävänä on kuitenkin tässä tilanteessa panna virkamiehet ojennukseen. Kaikkia hankkeita tulee tutkia ja käsitella tasapuolisesti.  Kondis hakkeesta on vaikeata saada tietoja mutta jo aloituksena uudenlaisesta ajattelumallista se on tutustumisen arvoinen.

Näissä asioissa on kuitenkin aina muistettava, että se kirottu raha näyttelee osaansa myös Kondiksen kohdalla.  Peruskysymys on siis se, että kuka luuraa taustalla jos tällainen palvelukokonaisuius saadaan aikaaan.  Kondis-hankkaeen vetäjien olisi sekin kerrottava.

On Ilman muuta selvää, että jos tällainen Kondisketju Suomeen eri paikkakunnille perustetaan, niin se tapahtuu jonkinlaisessa yhteistoiminnassa palveluntuottajien kanssa.  Vaikka tämä on suunta, niin siitäkin olisi kerrottava avoimesti. Näitä ovat erilaiset hoiva- ja lääkäripalvelut, jotka koko ajan keskittyvät Suomessa ja etsivät koko ajan uusia konsepteja rahan tekemiseen.

Nyt on kuitenkin valtuutettujen herättävä talvihorroksesta ja varmistettava se, että käydään perusteellinen keskustelu tulevaisuuden asumiseen ja erityisesti vanhusten asumiseen liittyvistä seikoista. Kondiksessa saattaa olla mahdollisuus - tai sitten ei.152
Yleistä keskustelua / Re: Lähiruoka
« on: 24. 01. 2006 13:01 »
yviltä maistuivat.

Pages: 1 2 3 [4]