Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Rinnewood

Pages: 1 ... 3 4 [5]
161
Sekalaista keskustelua / Re: Asiat jotka risuttaa
« on: 14. 04. 2006 13:01 »
Ottaa pattiin että oikein miettimällä pitää miettiä jotain mikä ottais pattiin.. Onneksi pian on kesä!

162
Sekalaista keskustelua / Re: Historiaa
« on: 12. 02. 2006 19:07 »
Tähän asiaan vaikuttaa varmasti sellainenkin sanonta että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Jos kovin räikeitä ja kipakoita juttuja kirjoittaa niin on varmasti odotettavissa vastaavanlaista palautetta, mutta se siitä.

Itse olen kyllä yrittänyt pitää puheenvuoroni sellaisena että voin myös omalla nimelläni seistä sanojeni takana, mutta helposti saattaa tulla tahattomia ylilyöntejä. Minut tuntevat tietävät toki erikoislaatuisen(?) huumorintajuni ja että en minä ilkeyttäni poskea soita! ;) Eikä tarvi edes olla mikään ihmeellinenkään Sherlokki joka henkilöllisyyteni selvittää!!

Puhuttuna aiheena tämä koko juttu olisi helposti mennyt normaalin hyväntahtoisen suunsoiton piikkiin mutta kirjoitettuna asia saakin ihan erilaiset mittasuhteet kun analysoi tekstiä sanasta sanaan..! Reinolle täytyy kyllä antaa täydet pisteet suoraselkäisyydesta oman nimen käytöstä, vaikka en allekirjoitakaan hänen mielipiteitä. Mutta onneksi suomessa on mielipiteen vapaus jota meidän kunkin on hyvä käyttää harkiten ja toisen tuntoja kunnioittaen!

Puskasta kun on tosiaan niin monen helppo huudella ihan mitä vaan!

163
Sekalaista keskustelua / Re: Historiaa
« on: 11. 02. 2006 08:08 »
Jotenkin haluaisin uskotella itselleni että herra Kolmonen kirjoittaa juttunsa tarkoituksella provosoivaan tyyliin ja pilke silmäkulmassa.. Eihän kukaan nyt voi väittää ihan tosissaan että edesmennyt neuvostoliitto olisi joku onnen kultamaa jossa onni ja hyvinvointi kukoistaa..!
;)
Jos Reino laittais vaikka niin puolueettoman kommentin kuin vaikka leipäreseptin niin olisi loppukommenttina varmaan että "neuvostoliitossa se leipäkin sentään maistuu leivälle..!"

Pientä huumoria ja vähemmän tosikkomaisuutta toivoisin tällekin foorumille!
Hyvää päivänjatkoa vaan kaikille tasapuolisesti!!
:)

164
Vaasan sosiaalipalvelut / Re: Kondis-hanke
« on: 04. 02. 2006 21:09 »
Mun mielestä on vaan hyvä juttu että raha liikkuu! Jos sitä jollakin kuitenkin on enemmän niin mitä ihmeen pahaa siinä on että se pannaan haisemaan?! Mitään ei ollu mukana kun tänne maailmaan kukin tahollamme tultiin eikä mitään saada mukaan sitten kun lähtöpäivä koittaa!

Ja ne lapsethan opetetaan siihen että omillaan tullaan toimeen että niitä vartenkaan sitä maallista mammonaa ei tarvinne säästää..?!

Omille vanhemmilleni oon joskus sanonu että myykää talo ja pankaa kaikki haisemaan kun ootte eläkkeellä, eli nauttikaa elämästä täysillä ja tehkää mitä ikinä ootte halunnu tehdä! Kerran me täällä vaan käydään..

165
Sekalaista keskustelua / Re: Historiaa
« on: 15. 01. 2006 12:12 »
Onpas historiaa tämänkin keskustelun sisältö juu... Eikö olisi rehellisyyden nimissä voinu laittaa heti alkuunsa otsikoksi esim "Politiikkaa" tai kuvaavammin vaikka "Yksisilmäistä kommunistipropagandaa"...

Ei voi enää muuta sanoa kuin että hohhoijaa..

166
Sekalaista keskustelua / Re: Historiaa
« on: 07. 01. 2006 08:08 »
Suomen kanssa käydyt neuvottelut epäonnistuivat, kun suomalaiset eivät suostuneet rajamuutoksiin ja tukikohdan vuokraamiseen Hangossa. Neuvotteluiden epäonnistuttua Neuvostoliiton ja Suomen välillä käytiin talvisota 1939-1940.
Toisin sanoen, kun neuvottelemalla ei saada siirrettyä rajaa niin otetaan se sitten vaikka väkivalloin.. Tästähän on kyse?! Ryssät otti vain vähän järeämmät keinot käyttöön päästääkseen tavoitteeseensa eli hyökkäsivät suomeen!

167
Sekalaista keskustelua / Re: Historiaa
« on: 30. 12. 2005 15:03 »
Ei Suomi-Saksa mitään torjuntavoittoa hakenut vaan sehän oli hyökkääjä yksine suunnitelmineen.
Tarkoituksena oli tehdä Suur-Suomi.
Tuota noin, tuohan kuullostaa niinkun Suomi-Saksa olisi yhteistuumin aloittanut sodan itää vastaan?!
Eihän se ihan niin mennyt tai sitten meillä on ollut eri oppikirjat historian tunneilla..
Saksa aloitti sodan, siitä voidaan varmaan olla samaa mieltä..? Sen jälkeen ryssät hyökkäs suomeen. Vasta sodan loppuvaiheessa suomi liittoutui Rytin toimesta Saksan kanssa jolloin saatiin tarvittavaa kalustotäydennystä jolloin saimme pidettyä puolustuslinjat joten kuten.

Vaihtoehtona liittoutumiselle olisi varmaankin ollut että punakone olisi miehittänyt pienen Suomen ja sehän olis varmaan ollu jonkun mielestä kivaa..?! Vai olisko?

Mun mielestä saavutettiin torjuntavoitto sen perusteella että saadaan tänään elää itsenäisessä maassa ja ilmaista mielipiteemme näinkin vapaasti kuin nyt tehdään! ;)

Kiitos siitä kuuluu suomea puolustaneille veteraaneille sekä edesmenneelle presidentti Risto Rytille joka mielestäni on vuosisadan suurin suomalainen!

Tämä oli vain oma mielipiteeni jota en ole värittänyt minkään aatesuunnan tai puolueen jäsenkirjalla..

168
Sekalaista keskustelua / Re: Historiaa
« on: 28. 12. 2005 08:08 »
Eiks tää koko aihe oo jo pikkasen kaukaa haettu..? Paljon todennäköisempi voisi olla sellainen kauhuskenaario että neuvostoliitto olis voittanu sodan ja miehittäny Suomen!

Onneksi näin ei päässy käymään vaan suomi piti pintansa ja saavutti torjuntavoittonsa. Ja sen jälkeen potkittiin vielä hitlerin miehet lapin kautta huitsan nevadaan..

Ollaan vaan tyytyväisiä ja kiitollisia nykyiseen tilanteeseen että saadaan elää vapaassa ja itsenäisessä valtiossa! :)

Pages: 1 ... 3 4 [5]